Opinie łącznie (2287) Opinie (723) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 10 sie 2021

swatt.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą szybką realizację zamówień oraz dostawy, uznając ją za jedną z największych zalet sklepu. Kontakt z obsługą klienta jest często oceniany jako bardzo dobry, szybki i profesjonalny. Wielu klientów zwraca uwagę na dobre zabezpieczenie przesyłek i wysoką jakość pakowania towaru. Klienci często podkreślają profesjonalizm obsługi i realizacji zamówień, co budzi ich zaufanie do sklepu. Większość opinii na temat jakości produktów jest pozytywna. Klienci pozytywnie oceniają konkurencyjne ceny oferowanych produktów, traktując je jako dodatkowy atut sklepu. Sporadycznie pojawiają się uwagi krytyczne dotyczące kontaktu z obsługą klienta. W kilku przypadkach pojawiają się zastrzeżenia lub krytyka w kwestii jakości produktów.

OpinieHurtownia internetowa | Sklep Swatt.pl

Solidna dostawa wszystko szybko i profesjonalnie.
Polecam kolektor super i dostawca także super dobry kontakt ze sprzedającym .polecam serdecznie
Szybko ,sprawnie i dobrze spakowane
Wszystko ok. Można przyspieszyć wysyłkę zakupionego towaru.
Poważna i uczciwa hurtownia
Firma świetna bez zastrzeżeń. Pomagali jak mogli w odnalezieniu paczki która zaginęła w Raben.
Dostarczone szybciej niz przewidywane wg danych ze strony

Zakup wertykulatora

Dziękuję za sprawną i szybką wysyłkę. Wertykulator już używany, jestem bardzo zadowolony z zakupu. Rozważam jeszcze zakup kosiarki. Pozdrawiam
Przesyłka dobrze zabezpieczona wszystko w porządku szybka dostawa od momentu wysyłki solar zamontowany

SZYBKA DOSTAWA

Zamówienie zrealizowane w 100% bez żadnych błędów jak również bardzo szybką dostawa Polecam każdemu chętnemu i niezdecydowanemu
Bardzo szybka wysyłka
SUPER KONTAKT

Dobra współpraca.

Bardzo dobry kontakt z pracownikiem. Szybko zrealizowane zamówienie. Właściwie zapakowana przesyłka.

• +48882431730
  • swatt.pl
  • sprzedaz@swatt.pl
  • Racibórz, POL

Hurtownia internetowa | Sklep Swatt.pl

Swatt.pl - to internetowa hurtownia, w której znajdą Państwo szeroki asortyment produktów m.in. z branży grzewczej, sanitarnej, klimatyzacyjnej i wentylacji, elektrycznej. Czołowy dystrybutor systemów...