Opinie łącznie (2324) Opinie (1433) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 8 lip 2022

shieldonprotects.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo pozytywnie oceniają skuteczność produktów w czyszczeniu i odnawianiu zlewów. Wysoko oceniany jest także szybki i sprawny proces dostawy. Obsługa klienta i kontakt z firmą najczęściej spotykają się z uznaniem. Pojawiają się jednak sporadyczne przypadki niezadowolenia z pracy kuriera oraz nieuprzejmości ze strony przedstawicieli firmy. Część klientów negatywnie ocenia intensywność i drażniący charakter zapachu produktów, a niektórzy zwracają uwagę na brak jasności lub szczegółowości instrukcji użytkowania.

OpinieShieldonProtects.pl

Witam serdecznie, tak oczywiście paczka przyszła cała i tak jak w zamówieniu było. Jestem bardzo zadowolona z tego zakupu. Środki do czyszczenia powierzchni zlewozmywaku . Robiłam efekty są rewelacyjne. Naprawdę polecam go kupić i kupię ponownie. P.S jeżeli doszła jakaś wiadomość parę dni temu,to była pomyłka, miało być gdzie indziej wysłane Raz jeszcze przepraszam.
Bardzo dobry produkt. Warto poświęcić trochę czasu i mieć sprzętu na długi czas. Miałam opory czy słuchać reklam, ale nie żałuję. Nie znoszę zapachu środków tych naprawdę skutecznych i co za tym idzie niszczących, więc jestem pozytywnie zaskoczona. Fajną opcją byłyby zapasy, którymi można by uzupełniać posiadane spryskiwacze. Chyba, że są a ja nie spotkałam jeszcze.
Bardzo dobry produkt (WOW do czyszczenia zlewów). Mam zlew 10 lat, zabrudzony strasznie. Po czyszczeniu (co prawda cztery razy łącznie - dwa razy procedura z instrukcji, zostawiając preparat na godzinę), zlew wygląda bardzo dobrze. Żałuję tylko, że nie zrobiłem zdjęć przed i po bo efekt naprawdę jest WOW, przynajmniej w moim przypadku. Zapach faktycznie potrafi aż przydusić szczególnie przy natryskiwaniu "aerozolu", bardzo "chlorowy", ale coś za coś. Na plus jest to, że już po spłukaniu dość szybko wietrzeje (czyściłem w wannie w ciasnej łazience jakieś 5m2 przy otwartych drzwiach, na "wdechu", a po szybkim naniesieniu od razu z tamtąd uciekałem :) a i tak potrafiło mnie przydusić).
"Z pewną dozą nieśmiałości" postanowiłam wypróbować zestaw do czyszczenia zlewów. Nie spodziewałam się spektakularnych wyników. Ale przyznam, że zostałam zaskoczona efektami. Mój zlew wygląda prawie jak nowy. Dziękuję i już poleciłam zestaw. Pozdrawiam Grażyna
Zestaw do zlewozmywaków spełnienia moje oczekiwania. Granitowy zlew w kolorze szarości wygląda jak po zakupie. Plamy od herbaty oraz jasne zacieki zeszły. Powierzchnia zostaje dłużej czysta.

Kupiłam bez przekonania i jestem zaskoczona efektem

Kupiłam bez przekonania. Bardzo mnie zaskoczył efekt. Jest naprawdę super, znów mam czarny zlew :) Mąż się śmiał, że kupiłam nowy. Naprawdę dobry produkt. Jedyne z czy sobie nie poradził to odbarwienie po żrącym środku ale i to jest mniej widoczne. Zszedł cały kamień!
Produkty wyczyściły bardzo brudny zlew . Już po około 15 minutach brązowe zacieki dosłownie się rozpuszczały. Jeszcze nic tak nie czyściło . Polecam z całego serca.
Swietny produkt. Już 20 min. od spryskania wew. brudnej pow.zlewozmywaka mozna było zauwazyc znikanie brudnych odbatwien. Mój zlewoznywak jest z szarego konglomeratu a przed czyszczeniem był w .szaro- pomaranczowe plamy. Polecam ten środek.

Rewelacja

Produkty do czyszczenia zlewu rewelacja, skuteczność 10/10. Zlew wygląda jak nowy. Jedyny minus to zapach, jednak jest to silna chemia, trzeba uważać podczas stosowania. Mimo to polecam!

Szybka wysyłka, super produkty

Szybka wysyłka. Produkty do renowacji zlewu super działają. Mój zlew był w opłakanym stanie. Zwykły olej roślinny mało dawał, a po doczyszczeniu zlewu i wypolerowaniu jest jak nowy. Produkt warte swojej ceny.

Zlew jak nowy

Wypróbowałam wcześniej wiele różnych środków do czyszczenia mojego białego zlewu granitowego i nic nie działało. Już byłam zdecydowana wymienić zlew na nowy. Ale na Fb obejrzałam reklamę środków Shieldon Protects i zakupiłam Shieldon Protects WOW. Wyczyścił zlew tak dobrze, że wygląda jak nowy. Jestem bardzo zadowolona.
Polecam z całego serca.. Nie bede reklamować towaru niech każdy wypróbuje i będzie zaskoczony jakością. Wrócę do Was napewno
Umyłam zlewozmywak po raz pierwszy, efekt bardzo fajny. Zobaczymy jak się będzie efekt utrzymywał. Na razie jestem zadowolona. Polecam środek.
Po kilkukrotnie rozpyleniu preparatu (dokładnie tak jak jest to w instrukcji) zlew (beżowy)sie nie doczyscil z brązowych przebarwien. Jest o niebo lepiej, ale nie jest to ten pierwotny kolor co na ramach. Zabezpieczenie wypolerowane na koniec zeszło z pierwszym myciem naczyń
Dobry produkt. Szkoda, że nie ma w ofercie nic takiego fajnego do kabiny prysznicowej
Cudownie wyczyściłam zlew w kuchni, już miałam wymieniać na nowy, a po umyciu wygląda jak nowy. Gorąco polecam
Pięknie wyczyścił mocno białe osady z Kamienia. Zlew wygląda jak nowy
Super doprowadził mój granitowy jasny zlew do użyteczności. Polecam
Juz po pierwszym zastosowaniu efekt był rewelacyjny polecam!
Preparat jest mega. Zlewozmywak czysciutki. Dziekuje.

ShieldonProtects.pl

Produkujemy środki czystości oraz chemię profesjonalną. W naszym zakładzie w Polkowicach skupiamy się na dwóch głównych liniach produktowych: 1. Nanoimpregnaty do domu i ogrodu: impregnat do kostki b...