Klienci bardzo pozytywnie oceniają szybką dostawę, atrakcyjne i konkurencyjne ceny oraz wysoką jakość produktów w stosunku do ceny. Proces zwrotów jest uznawany za łatwy i szybki. Obsługa klienta wyróżnia się profesjonalizmem, uprzejmością i gotowością do pomocy. Doceniany jest także szeroki i różnorodny wybór oferowanych produktów, a strona internetowa zbiera pochwały za przejrzystość i łatwość obsługi. Niektórzy klienci zwracają uwagę na opóźnienia w dostawie oraz dłuższy czas oczekiwania na przesyłki. Pojawiają się również uwagi dotyczące konieczności opłaty za zwrot oraz sporadycznych problemów technicznych zarówno podczas procesu zwrotu, jak i w działaniu aplikacji czy funkcjonalności strony. Klienci zgłaszają także brak dostępności niektórych rozmiarów i marek oraz oczekują dokładniejszych opisów, lepszych zdjęć i bardziej szczegółowych tabel rozmiarów produktów.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinielimango.pl
. Dobrze albo mogłoby być lepiej
Asia
Rozsądne ceny i ciekawe marki, ale brak darmowych zwrotów
Polecam Limango każdemu
Fajne miejsce
- limango.pl
- pomoc@limango.pl
- Wrocław, POL
Limango.pl to jeden z największych internetowych klubów zakupowych dla kobiet i młodych rodzin oferujący odzież, akcesoria, obuwie oraz ubrania dla dzieci. Dzięki szerokiej ofercie zakupowej użytkowni...