Klienci bardzo często chwalą ekspresowe tempo realizacji i dostawy zamówień. Jakość oferowanych produktów jest bardzo wysoko oceniana, a klienci podkreślają dobre materiały i staranne wykonanie. Doceniana jest także zgodność produktów z opisem i zdjęciami na stronie. Kontakt oraz wsparcie ze strony obsługi są oceniane pozytywnie, dzięki uprzejmości i sprawnemu rozwiązywaniu problemów. Proces zwrotów zwykle przebiega szybko i bezproblemowo. Sporadycznie pojawiają się drobne uwagi dotyczące zgodności produktów z opisem oraz pojedyncze problemy z długością lub różnicami w tabeli rozmiarów. Zdarzają się także pojedyncze uwagi dotyczące statusu zwrotu lub konieczności zwrotu z powodu niedopasowania.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieolika.com.pl
Dzień Dobry , chciałabym bardzo pochwalić sklep Olika za obsługę. Po zamówieniu kurtki , napisałam wiadomość z zapytaniem , czy można by było w zamówieniu spakować inną kurtkę , której wcześniej na stronie nie zauważyłam. Bez problemu dostałam informację zwrotną , że nie ma problemu :) Była również różnica w cenie około 10
zł. Mimo tego , że zaproponowałam, aby nie oddawać mi tej różnicy, to sklep i tak odesłał mi różnice spowrotem :) Jestem stałą klientką tego sklepu i po tej sytuacji , na pewno się to nie zmieni ❤️
Bardzo fajny materiał ale bardzo proszę o ciut o 1-2 cm rękawa niektórzy kobiety mają problemy z prawej ręki ( za ciasne ) a z lewej strony rękaw był luźny. Spróbowałam przekazać mojej siostrze i mamie tak samo z prawej stronie za Ciasne. Zmierzylam brakowało o 1,5 cm niż z lewej.a ogólnie jest zgodnie z rozmiarem tylko minus rękaw. Proszę o dokładność wymiary. Żałuje że zwróciłam że bardzo mi się podobało ten żakiet i niestety… dziękuję
Wszystko sprawnie i bezproblemowo poszło.
Fantastyczna bluza, zgodna z opisem i zdjęciami - lekko mnie zaskoczyło, że jest aż taka duża, ale to InPlus! Duży kaptur i bluza sama w sobie z dobrego materiału, nie wiem jeszcze jak się zachowuje po praniu, ale na tę chwilę jestem mega zadowolona z produktu.
Polecam, termin ok, płatności do wyboru ok, obsługa i rozmowa telefoniczna na wysokim poziomie.
Oprócz tego, że ja jestem gapa i źle zamówiłam to już moja winna
Niestety zwróciłam towar który zamówiłam i czekam na zwrot pieniędzy na konto.👍
Zamówienie zrealizowane bardzo szybko
Mam tylko wątpliwości co do opisu rozmiaru towaru ...
Może to ja czegoś nie rozumiem 😔
Różnica pomiędzy rozmiarem s/m i l/xl jest bardzo niewielka, wręcz znikoma
Ale ogólnie komplet dresowy ładny i wygodny
Bardzo szybka i intuicyjna transakcja. Spodnie świetnej jakości. Niestety w moim przypadku źle dobrany fason ale kolejne miłe zaskoczenie- polityka zwrotów oraz sam przebieg również szybko i bez problemu. Z pewnością wrócę na zakupy i polecam.
Kurtka piękna, ładnie uszyta
Dostawa nieomal błyskawiczna. Kurtka piękna, bardzo ładnie uszyta, bez żadnych uwag co do jakości. Kupiłam do jazdy autem, będzie bardzo wygodna, ze względu na boczne zamki w dole kurtki. Szkoda tylko, że nie ma zamków w kieszeniach. Nie mniej bardzo polecam.
Szybka dostawa. Dobry kontakt.
Zwróciłam kilka rzeczy z zamówienia i czekam na zwrot płatności. Nigdzie nie mogę sprawdzić na jakim etapie jest weryfikacja mojego zwrotu. Dobrze by było, żeby taki status byl widoczny dla klienta.
Komplet super, coś tylko nawaliło podczas dostawy, pomylony numer telefonu, mimo iż paczka czeka na odbiór to nadal w statusie przesyłki jest że czeka na dostarczenie do sklepu
Realizacja zamówienia i dostawa ekspresowa więc to na plus. Produkty dostarczone bardzo ładne - niższa ocena wynika z tego, że 1 z 3 zamówionych produktów był uszkodzony - reklamacja została zgłoszona. Jak reklamacja zostanie rozstrzygnięta pomyślnie zmienię ocenę na 5 bo gdyby nie uszkodzony produkt nie byłoby się do czego przyczepić. Prawdopodobnie zrobię ponowne zakupy w sklepie po zakończeniu reklamacji.
To moje pierwsze zamówienie, świetne produkty, zinsy miekkie, fajne wygodne, nie trafiłam wszystkich z rozmiarem, odsyłam część, czekam na zwrot, szkoda, ze nie ma płatności pey po.
Idealnie
Pierwszy raz w życiu nie musiałam odsyłać ani jednej z 3 par zamówionych spodni- coś pięknego. Idealna rozmiarówka, dobry krój, nieziemsko leżą. Dziękuję bardzo
Spodnie jeans bardzo dobrej jakości. Opis produktu (wymiary) idealny więc nie ma mowy o wyborze złego, niepasującego produktu. Piękny kolor.
Spodenki
Zamówione spodenki są identyczne jak na zdjęciach, na stronie. Materiał przyjemny w dotyku, elastyczny, co też nie opina ciała. Ekspresowa wysyłka. Polecam.
Przepiękny komplet 🩵🤗 będzie idealny na komunię mojego syna . Kobietki pracujące z którymi prowadziłam rozmowę przemilutkie! Odpowiadają jasno na każde zadane pytanie. Bardzo szybka wysyłka i dostawa 🩷🩷🩷🩷
Jestem bardzo zadowolona:)
Jestem bardzo zadowolona zarówno z zakupu jak i z ekspresowej wysyłki:).Piękne kurteczki, wyglądają tak samo jak na zdjęciu. Polecam :).
Ubrania są super ,są takie jak na zdjęciach, jest dobra rozmiarówka i przede wszystkim bardzo szybko przychodzą paczki.Nie ma problemu ze zwrotem... jestem bardzo zadowolona
Zakupione spodnie są piękne, idealnie odwzorowują zdjęcia, jakościowo świetne, krój rewelacja. Bardzo się cieszę z zakupu i zachęcam do zakupów w tym sklepie. Pozdrawiam serdecznie 😊
Spodnica bardzo dobrej jakości. Kolor super. Dlugo go szukalam. Do pasujacej kurtki. Wygodna struktura materiału i krój. Polecam.
wysyłka obsługa super, niestety nie mogę określić jakości odzieży gdyż z przyczyn technicznych nie mogłam odebrać paczki