olika.com.pl

8430 reviews since 20 paź 2015

Ważny od: 18 mar 2025
olika.com.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często podkreślają ekspresową lub bardzo szybką realizację zamówień i dostawę produktów. W większości są bardzo zadowoleni z jakości materiałów oraz wykonania ubrań. Chwalą również zgodność produktów ze zdjęciami i opisami na stronie, co zwiększa ich zadowolenie z zakupów. Obsługa klienta jest oceniana bardzo pozytywnie, a klienci doceniają szybki kontakt, uprzejmość i pomocność pracowników. Proces zwrotów i reklamacji opisywany jest najczęściej jako prosty i szybki. Większość klientów jest zadowolona z dopasowania rozmiarów. Sporadycznie pojawiają się jednak uwagi krytyczne dotyczące jakości wykonania. Niektórzy klienci zgłaszają nietrafiony rozmiar lub różnice w wymiarach. Pojawiają się także pojedyncze opinie o potrzebie lepszej komunikacji dotyczącej statusu zwrotu.

Opinieolika.com.pl

Dzień Dobry , chciałabym bardzo pochwalić sklep Olika za obsługę. Po zamówieniu kurtki , napisałam wiadomość z zapytaniem , czy można by było w zamówieniu spakować inną kurtkę , której wcześniej na stronie nie zauważyłam. Bez problemu dostałam informację zwrotną , że nie ma problemu :) Była również różnica w cenie około 10 zł. Mimo tego , że zaproponowałam, aby nie oddawać mi tej różnicy, to sklep i tak odesłał mi różnice spowrotem :) Jestem stałą klientką tego sklepu i po tej sytuacji , na pewno się to nie zmieni ❤️
Bardzo fajny materiał ale bardzo proszę o ciut o 1-2 cm rękawa niektórzy kobiety mają problemy z prawej ręki ( za ciasne ) a z lewej strony rękaw był luźny. Spróbowałam przekazać mojej siostrze i mamie tak samo z prawej stronie za Ciasne. Zmierzylam brakowało o 1,5 cm niż z lewej.a ogólnie jest zgodnie z rozmiarem tylko minus rękaw. Proszę o dokładność wymiary. Żałuje że zwróciłam że bardzo mi się podobało ten żakiet i niestety… dziękuję
Spodnie są świetnej jakości, bardzo dobrze wykonane i w pełni zgodne ze zdjęciem oraz opisem na stronie. Materiał jest porządny, a spodnie prezentują się jeszcze lepiej na żywo. Jestem bardzo zadowolona z zakupu i zdecydowanie polecam sklep! 😊
Wszystko sprawnie i bezproblemowo poszło. Fantastyczna bluza, zgodna z opisem i zdjęciami - lekko mnie zaskoczyło, że jest aż taka duża, ale to InPlus! Duży kaptur i bluza sama w sobie z dobrego materiału, nie wiem jeszcze jak się zachowuje po praniu, ale na tę chwilę jestem mega zadowolona z produktu.
Polecam, termin ok, płatności do wyboru ok, obsługa i rozmowa telefoniczna na wysokim poziomie. Oprócz tego, że ja jestem gapa i źle zamówiłam to już moja winna Niestety zwróciłam towar który zamówiłam i czekam na zwrot pieniędzy na konto.👍

Spodnie dżinsowe są świetne, zgodne z moimi oczekiwaniami.

Spodnie dżinsowe są, godne z opisem, kolor też taki sam jak na zdjęciu. Rozmiar idealny. Bardzo szybka dostawa. Wszystko jest super i dziękuję, polecę Państwa firmę znajomym.
Wszystko co zamówiłam mi się podoba, a to że coś nie leży jak powinno, to normalne, nie wszystko co przymierzamy musi na czlowieku dobrze wyglądać. Same ubrania sa super . Polecam
Bluzeczki koronkowe są śliczne, nie sztuczne, bardzo ładnie się układają z marszczeniem po bokach. Róża na rekawie dodaje elegancji. Już mam dwa kolory -polecam
Zamówienie zrealizowane bardzo szybko Mam tylko wątpliwości co do opisu rozmiaru towaru ... Może to ja czegoś nie rozumiem 😔 Różnica pomiędzy rozmiarem s/m i l/xl jest bardzo niewielka, wręcz znikoma Ale ogólnie komplet dresowy ładny i wygodny
Witam dostawa na czas,super zapakowana.Towar dobrej jakości. Ważne dla mnie to że mogłam zapłacić przy odbiorze. Każdemu polecam waszą firmę, pozdrawiam
Bardzo szybka i intuicyjna transakcja. Spodnie świetnej jakości. Niestety w moim przypadku źle dobrany fason ale kolejne miłe zaskoczenie- polityka zwrotów oraz sam przebieg również szybko i bez problemu. Z pewnością wrócę na zakupy i polecam.

Kurtka piękna, ładnie uszyta

Dostawa nieomal błyskawiczna. Kurtka piękna, bardzo ładnie uszyta, bez żadnych uwag co do jakości. Kupiłam do jazdy autem, będzie bardzo wygodna, ze względu na boczne zamki w dole kurtki. Szkoda tylko, że nie ma zamków w kieszeniach. Nie mniej bardzo polecam.
Szybka dostawa. Dobry kontakt. Zwróciłam kilka rzeczy z zamówienia i czekam na zwrot płatności. Nigdzie nie mogę sprawdzić na jakim etapie jest weryfikacja mojego zwrotu. Dobrze by było, żeby taki status byl widoczny dla klienta.
Towar zgodny z opisem. Niestety jedną kurtkę musiałam zwrócić bo była za duża, ale drugą zostawiłam. Jest przepiękna.
Transakcja przebiegła sprawnie a zakup bardzo udany. To moje pierwsze ale na pewno nie ostatnie zakupy.

super kurteczka

Miły kontakt ze Sprzedawcą, dostawa bardzo szybka a sama kurteczka prześliczna. Gorąco polecam Sprzedawcę.
Komplet super, coś tylko nawaliło podczas dostawy, pomylony numer telefonu, mimo iż paczka czeka na odbiór to nadal w statusie przesyłki jest że czeka na dostarczenie do sklepu
Realizacja zamówienia i dostawa ekspresowa więc to na plus. Produkty dostarczone bardzo ładne - niższa ocena wynika z tego, że 1 z 3 zamówionych produktów był uszkodzony - reklamacja została zgłoszona. Jak reklamacja zostanie rozstrzygnięta pomyślnie zmienię ocenę na 5 bo gdyby nie uszkodzony produkt nie byłoby się do czego przyczepić. Prawdopodobnie zrobię ponowne zakupy w sklepie po zakończeniu reklamacji.
To moje pierwsze zamówienie, świetne produkty, zinsy miekkie, fajne wygodne, nie trafiłam wszystkich z rozmiarem, odsyłam część, czekam na zwrot, szkoda, ze nie ma płatności pey po.
Świetne spodnie . Miękkie jak dresowe, a to dżinsy fit mama. Szybka wysyłka. Wszystko na duży plus. Polecam

Firma funkcjonuje w branży odzieżowej. Dbając o jak najwyższą jakość obsługi, starannie dobieramy personel – Nasz zespół tworzą młode, energiczne, kreatywne osoby. Główną zasadą, jaką się kierujemy t...