petformed.com/pl

Opinie łącznie (1972) Opinie (1422) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często doceniają wygodę, wysoką jakość wykonania oraz estetykę legowisk, a także trwałość i łatwość utrzymania ich w czystości, w tym możliwość zdejmowania i prania pokrowców. Legowiska oraz suplementy są chwalone za pozytywny wpływ na zdrowie, kondycję, stawy i samopoczucie psów. Dodatkowo, karma zdobywa uznanie ze względu na dobry skład, smakowitość i korzystny wpływ na trawienie, a proces akceptacji nowych produktów przez psy przebiega zwykle szybko i bezproblemowo. Klienci wysoko oceniają szybki czas realizacji zamówień, dobry kontakt ze sprzedawcą oraz sprawność obsługi. Sporadycznie pojawiają się trudności z akceptacją lub nietolerancją karmy przez niektóre psy. Zdarzają się także pojedyncze problemy logistyczne podczas realizacji zamówień oraz uwagi dotyczące odporności produktów na gryzienie lub generowane przez nie dźwięki podczas użytkowania.

Opiniepetformed.com/pl

Super szybka wysyłka, materace zamówione w niedzielę przyszły już we wtorek :) Maile w formie follow up - co i jak, od informacji o tym jak przekonać psiaka do nowego legowiska po instrukcje dbania! (Nie wpadłabym sama na ryzyko wysokiej temperatury;)). Jeden materac okazał się jednak za mały dla naszego seniorka - wymiana przebiegła bezproblemowo i wygodnie :) polecam!
Solidnie zrobione posłanie. Rozmiar jest niestety tak na styk, więc szkoda że w ofercie nie ma większego rozmiaru jeśli chodzi o kanapy (Od razu zamówiłabym drugie). Super byłaby też możliwość indywidualnego ustawienia boków posłania.

Zainteresowanie pieska

Na początku mój pies był zainteresowany legowiskiem, jednak nie od razu chciał spać na nim. To była kwestia czasu i teraz przesypia całą noc. Po dwóch tygodniach użytkowania zauważyłam, że piesek z łatwością wstaje co wcześniej sprawiało problem.
Bardzo żałuję, że tak długo zwlekałam z decyzją o zakupie posłania (: Posłanie to jest MEGA !!!! Kupiłam posłanie z myślą o moim 8 letnim dobermanie a tym czasem okupuje je jeszcze 8 letni Bąbelek. Psy wstają wyspane, zadowolone i w dużo lepszej formie. Ten materac jest warty swojej ceny !!! Gorąco polecam !!!
To nasz pierwszy w życiu materac ortopedyczny więc nie mam porównania ale piesek staruszek coraz częściej się na nim kładzie więc na 100% spełnia swoje zadanie. Wiadomo, były problemy z akceptacją nowego łoża ale sugerując się radami sprzedającego wszystko zmierza w dobrym kierunku.

Odpowiedź ze sklepu petformed.com/pl

Dzień dobry, dziękujemy za tak miłą opinię 😊 Bardzo nas cieszy, że starszy piesek coraz chętniej korzysta z materaca i że stopniowo go zaakceptował. To dla nas najlepszy znak, że produkt spełnia swoją rolę i zapewnia komfort. Cieszymy się również, że nasze wskazówki okazały się pomocne w procesie adaptacji. Życzymy wielu spokojnych i wygodnych chwil odpoczynku. Pozdrawiamy serdecznie, Petformed
Super! Legowisko to ulubione miejsce mojego piesia. Dodam, że zniszczył już trochę posłanek, a to przetrwało moją kilkugodzinną nieobecność!(teraz je chowam, bo nie chcę nadwyrężać szczęścia). Futrzak zamontował się na nim od razu i po paru minutach ekscytacji po prostu usnął i porządnie się wyspał. Zdjęcia są bezpośrednio po rozłożeniu legowiska. Szacun za taki produkt, dziękujemy:)

Odpowiedź ze sklepu petformed.com/pl

Bardzo nam miło! Dziękujemy za zdjęcia, faktycznie wygląda na to, że się zadomowił :) Dziękujemy za opinię :)

Materace performed

W grudniu 2024 roku zakupiłam 2 materace, materac do klatki kenelowej oraz legowisko dla airedale teriera. Po roku użytkowania oceniam zakup za bardzo udany, pokrowce niezniszczone, dotychczas nie wymagały prania, materiał szczelnie tkany, nie przepuszcza kurzu i piasku, pies bardzo chętnie na nich leży. Jedyna uwaga techniczna - przy dużych materacach i legowiskach przydatna byłaby rączka do ich przesuwania podczas porządków. Obecnie -grudzień 2025_zakupiłam nowy materac do klatki kenelowej _ mam drugą klatkę dla nowego teriera - ten materac miał pecha i został w ciągu kilku godzin całkowicie zniszczony. Oczywiście nie jest to wina materaca, lecz zbyt szybkiego zamknięcia psa w klatce. Ponownie zakupię materac performed.

Odpowiedź ze sklepu petformed.com/pl

Serdecznie dziękujemy za tak szczegółową opinię i miłe słowa. Wierzymy, że nowy materac posłuży tak długo jak poprzedni i piesek również go zaakceptuje :) Jeszcze raz dziękujemy za opinię
Szybka przesyłka i bardzo dobry kontakt mailowy z firmą, co do produktu - proszek Dental Treats jest dopiero testowany. Sunia dostaje go dopiero od 4 dni więc trudno ocenić produkt. Mam nadziejesz że będzie skuteczny i przywróci świeży oddech mojemu 11 letniemu psu.

Odpowiedź ze sklepu petformed.com/pl

Dzień dobry, dziękujemy za miłe słowa i podzielenie się pierwszymi wrażeniami 😊 Cieszymy się, że przesyłka dotarła szybko i kontakt z nami był dla Pani satysfakcjonujący. Trzymamy kciuki, aby Dental Treats przyniósł oczekiwane efekty i pomógł przywrócić świeży oddech u Pani suni. Gdyby pojawiły się jakiekolwiek pytania w trakcie stosowania, jesteśmy do dyspozycji. Pozdrawiamy serdecznie, Petformed
Jestem po jednym opakowaniu preparatu uspokajającego,.Jak na razie pies jest bez zmian, tak samo pobudzony jak i był. Wiem jednak, że takie preparaty wymagają czasu, by zadziałały. Dałam więc firmie szanse i zaufałam dokupując proszek na kolejne dwa miesiące. Mam nadzieję, że w końcu zauważę jakąś poprawę u mojego psa.Jesli nie poszukam innych leków, innych firm

Odpowiedź ze sklepu petformed.com/pl

Dzień dobry, dziękujemy za szczerą opinię i zaufanie przy dalszej suplementacji. Rozumiemy Pani oczekiwania — tego typu preparaty często wymagają dłuższego, regularnego stosowania, aby można było zauważyć pełniejsze efekty. Bardzo doceniamy, że zdecydowała się Pani dać produktowi więcej czasu. Trzymamy kciuki, aby w kolejnych tygodniach pojawiła się wyraźna poprawa u pieska. W razie jakichkolwiek pytań lub wątpliwości jesteśmy do dyspozycji i chętnie pomożemy dobrać najlepsze rozwiązanie. Pozdrawiamy serdecznie, Petformed
Jestem zadowolona z zakupu. Wasza karma oceniona jest jako najlepsza i najzdrowsza. Mój labek też zadowolony, dodaję do karmy proszek do wybielania zębów, pies wcina jak złoto, a my w domu cieszymy się. Cieszę się że trafiłam na Waszą firmę.pozdrawiąm serdecznie

super legowisko

z calego serca polecam legowisko. sciagany caly pokrowiec, mozna latwo wyprac, idealne w utrzymaniu czystosci nasz siedmiomiesieczny labrador uwielbia na nim spac. kupilam kolor jasny szary i rewelacja, w ogole futerka na nim nie wiedac. polecam rowniez szczotke do czyszczenia ktora sprawdza sie rewelacyjnie.
Legowisko dotarło w planowanym terminie. Zgodne z zamówienie. Wygląda solidnie. Psiaki nie miały problemu z zaakceptowaniem go. Bo ja mam dwa psiaki. I obu powinno służyć jego przeznaczenie (jeden to senior 11 letni, drugi sportowiec 6 letni). Być może trzeba będzie dokupić drugie... zobaczymy.
Kurier GLS zawiódł; paczka wyslana w piątek spod Warszawy nie dojechała w poniedziałek, bo “kurier jej nie wziął”. Na pytanie, czy weźmie ją we wtorek usłyszałem, że “dodam prośbę o priorytetowe dostarczenie”, przez co wolałem sam po paczkę pojechać - jakieś 20 km od Warszawy.
sprawnie i szybko, psinka z początku nie bardzo chciała jeść ale już wszystko ok, powoli widać efekty, nie stawiała łapy wcale a teraz już stawia.
Super karma.Pies szczęśliwy i bez problemów żołądkowych.Moglib szybciej wysyłać,ale jeśli się Firmę poprosi to starają się wysyłać szbciej.
Bardzo szybki termin wysyłki. Ładnie spakowane, legowiska spełniają swoje role, psy szybko je zaakceptowały i chętnie się na nich kładą.
Ogólnie bardzo płynna obsługa, legowisko przyszło szybko i dobrze zapakowane. Z samego legowiska jestem zadowolony, piesek uczy się korzystać, sam chętnie na nie wchodzi, ale to jeszcze nie to. Minus za stwierdzenie, że materiał jest odporny na gryzienie i drapanie - na drapanie potwierdzam, na gryzienie... Cóż... Wystarczyły 2 minuty, żeby narożnika legowiska został przegryziony. Na szczęście można dokupić pokrowiec, więc jest to jakieś zabezpieczenie na przyszłość.

Odpowiedź ze sklepu petformed.com/pl

Dziękujemy serdecznie za opinię i miłe słowa o naszej obsłudze oraz legowisku. Cieszymy się, że pupil zaczyna się do niego przekonywać! Przykro nam z powodu sytuacji z przegryzionym narożnikiem - mimo że używamy materiałów o podwyższonej odporności, niestety żaden nie jest w 100% odporny na zęby najbardziej ciekawskich psich odkrywców. Cieszymy się jednak, że pokrowiec okazał się praktycznym rozwiązaniem. Mamy nadzieję, że legowisko mimo wszystko dobrze się sprawdzi i posłuży Państwu przez długi czas 💛
Za krótko by napisać coś konstruktywnego, psiak powoli się przyzwyczaja. Sam produkt wydaje się być dobrej jakości, szybka dostawa, duży kontakt mailowy dający różne porady jak przyzwyczaić psa do nowego legowiska. Jak na razie jestem zadowolony.

Odpowiedź ze sklepu petformed.com/pl

Bardzo dziękujemy za opinię!
Buldog lat 9.zapalnie nagle wątroby.bole opasujące niunie.skad przecież reklamowana karma od wielu lat. !!Nie tania..jednak..zaczęłam szukać .trafiłam na petformed.pomalu przeszliśmy na nią.dzis sunia czuje się doskonale..
Na razie ocena dobra. Dopiero rozpocząłem karmienie. Schodzi tego niewiele, bo mieszam że starą karmą. Piesek chętnie je. Kupki są ładne, nie ma żadnych sensacji żołądkowych. Zobaczymy jak przyjmie za jakiś czas tylko tą karmę.