Ważny od: 22 cze 2023
- Zweryfikowana tożsamość
- Szyfrowana transmisja danych
- Przejrzysty proces składania zamówienia
Klienci doceniają wysoką jakość oraz naturalny i przejrzysty skład produktów, co budzi ich zaufanie i satysfakcję. Wiele pozytywnych opinii dotyczy także jakości, wygody i trwałości legowisk, które mają korzystny wpływ na zdrowie i komfort psów. Recenzenci chwalą smak i jakość karmy, podkreślając jej pozytywny wpływ na zdrowie, trawienie i wygląd sierści czworonogów. Wielu klientów zauważa poprawę zdrowia psów po stosowaniu produktów, a także docenia szeroki wybór rozmiarów oraz solidne pakowanie zamówień. Obsługa sklepu jest oceniana bardzo wysoko za profesjonalizm, sprawną komunikację i szybką realizację zamówień. Pojawiają się jednak pojedyncze przypadki nietolerancji karmy przez psy oraz sytuacje, w których klienci nie zauważyli oczekiwanych efektów lub podkreślali konieczność dłuższego stosowania produktów. Zgłaszane są także potrzeby powiększenia wyboru rozmiarów i lepszego oznakowania dostępnych opcji.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniepetformed.com/pl
Pierwsze legowisko, które zaakceptował nasz pies!
Odpowiedź ze sklepu petformed.com/pl
Duuuuuże posłanie godne rottweilera.
Nasz jamnik czuje się dużo lepiej
Karma Petformed jest the best
Bardzo solidne legowiska
Odpowiedź ze sklepu petformed.com/pl
Opinia o legowisku Petformed OxyMesh (XL z bokami, beżowe)
rozczarowanie
Odpowiedź ze sklepu petformed.com/pl
Nie mam nic do zarzucenia. Tak trzymać 👍!
petformed.com/pl
- +48222998126