tribecco.pl

Opinie łącznie (670) Opinie (295) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość i solidność produktów, które spełniają ich oczekiwania. Wielu klientów docenia szybkie i terminowe dostawy. Większość klientów potwierdza zgodność towarów z opisem na stronie. Czasem pojawiały się drobne komplikacje z dostawą, a także jedna uwaga dotycząca różnic między otrzymanym towarem a opisem na stronie.

Opinietribecco.pl

zjeżdżalnia

Zamówiłam zjeżdżalnie za pierwszym razem nie udało się przez kuriera jej dostarczyć ale po ponownej próbie zostało doręczone. zjeżdżalnia ładna czysta wygląda na solidną. Dobra komunikacja z biurem obsługi klienta przez maila.
Zamówienie szybkie i bezproblemowe.

Polecam serdecznie

Zamawiam zjeżdżalnie systematycznie, zawsze przychodzą na czas, bez uszkodzeń. Starannie i solidnie wykonane. Polecam
Towar zgodny z opisem. Szybka dostawa.
huśtawka 3w1 - zamówienie zrealizowane szybko i sprawnie. Krzesełko bardzo fajne.
tymczasem oceniam wygląd. Użytkowanie - później.
Polecam, dla wszystkich tych, którzy szukają bardzo dobrej jakości. Spawy na całej długości. Produkt w pełni ocynkowany. Dziękuję.
Zakupione produkty są super i dobrej jakości. Dzieci sa bardzo zadowolone. Spędzają w ogrodzie cały dzień.
Szybka przesyłka, mimo braku dokładnego adresu.
M S
Monika S.
Zamówienie dostarczono zgodnie z terminem, kurier poinformował, w jakich godzinach będzie. Polecam :)