Happykoala.pl

Opinie łącznie  (6227)Opinie (1661) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą szybkość oraz sprawność dostawy, wygodę i dopasowanie produktów, szczególnie butów, a także wysoką jakość oferowanych produktów. Wielu klientów docenia uprzejmość i pomocność obsługi klienta. Dodatkowo, część osób pozytywnie ocenia sprawność procesu zwrotów oraz cieszy się z otrzymywanych prezentów-niespodzianek. Z drugiej strony, pojawiają się uwagi dotyczące opóźnień w dostawie. Część klientów doświadcza niedopasowania rozmiarów, co prowadzi do zwrotów i rozczarowania. Zgłaszane są również problemy z jakością materiałów lub wykonania niektórych produktów. Obsługa klienta bywa krytykowana za brak odpowiedzi na zgłoszenia, a proces zwrotów – za długi czas oczekiwania na zwrot pieniędzy. Niektórzy klienci są rozczarowani jakością lub niezgodnością prezentów-niespodzianek z oczekiwaniami. Sposób pakowania przesyłek również budzi zastrzeżenia ze względu na zgniecenia i brak odpowiednich kartoników.

OpinieHappykoala.pl

Butki są leciutkie i wygodne. Jednak ten model, który kupiłam jest odrobinę za wąski w kostce i uwiera w górną część stopy. poza tym kupiłam rozmiar 23 kierujac się tabelą rozmiarów, ale butki okazały się dłuższe niż to, co opisywano. Prawie o 2,5 cm prawy o i 2cm lewy. , a to sporo. Ja już w nich raz się przeszłam, trochę się przesuwały na nodze i ocierały stopę w górnej części. Czy mogę zamienić na 22,1/2. I na odrobinę wyższe? (jestem skłonna dopłacić do nieco wyższego i krótszego(długość) modelu. Odpowiada mi długość 22,5 cm i szer 8-9 cm)

Odpowiedź ze sklepu Happykoala.pl

Dzień dobry, dziękujemy za ocenę. Cieszymy się, że zakupy w naszym sklepie spełniły oczekiwania. Zapraszamy ponownie! Pozdrawiamy, Zespół HappyKoala Polska
Paczka doszła mimo małego nieporozumienia . Ponieważ okazało się ,że zasłona do drzwi nie pasuje odesłałam ją ,ale dotychczas nie otrzymałam pieniędzy ani informacji . Proszę o odpowiedż Małgorzata Lautsch
Firma żetelna uczciwa to co reklamują taki produkt się dostaje jestem bardzo zadowolony z zakupów bo nie jedne buty u Was kupiłem szybko tanio i komfortowo sandały buty na motor buty zimowe strzał w dziesiątkę jestem mega zadowolony oby tak dalej jesteście super pozdrawiam

Odpowiedź ze sklepu Happykoala.pl

Dzień dobry, dziękujemy za wystawioną ocenę. Cieszymy się, że zakupy w naszym sklepie spełniły Państwa oczekiwania. Serdecznie zapraszamy ponownie. Pozdrawiamy, Zespół HappyKoala.PL
Buty faktycznie bardzo ciepłe tylko futerko trochę się sypie. Zamówiłam nr 38 z wkładką 24 , myśląc że będą trochę luźniejsze bo mam haluxa więc dobrze że mają szersze podbicie bo wkładka jest idealnie dopasowana do mojej stopy. Ogólnie są bardzo wygodne chociaż mogłyby być trochę wyższe ale i tak są super 😁

Odpowiedź ze sklepu Happykoala.pl

Przesyłka dotarła. Buty świetne jednak niestety nie mogę polecić was znajomym ponieważ miałem otrzymać prezent niespodzianka o wartości 70,90- za19,90-a otrzymałem dwie pary skarpetek typu stopki w rozmiarze 35-40 o szacunkowej wartości nie większej niż 5,0zlotych. Było to o tyle żenujące bo przesyłkę otwierałem w towarzystwie znajomych. Porażka. Nie mniej buty są super, kupił bym jeszcze jedną parę w innym kolorze. Czy są jeszcze dostępne??? Pozdrawiam i życzę zdrowych i spokojnych świąt Bożego Narodzenia oraz szczęśliwego nowego roku. Darek Pustelniak

Odpowiedź ze sklepu Happykoala.pl

Dzień dobry, dziękujemy za ocenę. Przykro nam, że zakupy w naszym sklepie nie spełniły oczekiwania. Zapraszamy do kontaktu, aby wyjaśnić zaistniałą sytuację i rozwiązać problem. Pozdrawiamy, Zespół HappyKoala Polska
Zamówione buty są ok,zgodne z opisem i wygodne. Prezent niespodzianka za porażka,klapki rozmiar 36 gdzie ja zamawiam buty rozmiar 37 więc zupełnie nieprzydatne produkt i do tego kupon na zakupy następne który miał być do wykorzystania przy następnych zakupach z kodem w mailu i nigdzie tego nie ma, utrudniony kontakt z obsługą tylko automatyczna sekretarka z którą zupełnie nie idzie się dogadać, osobiście nie polecam zakupów przez tą firmę.

Odpowiedź ze sklepu Happykoala.pl

Jakością otrzymanego towaru jestem rozczarowany. Otrzymane obuwie sprawia wrażenie do noszenia w tropiku a nie w warunkach zimowych. Otrzymany produkt niespodzianka o wartości 70,90 zł jest wart co najwyżej 20-25 zł. W otrzymanej paczce nie było żadnych skarpet mimo wyszczególnienia w rachunku brak również bonu na kolejne zakupy. W związku z powyższym mam nadzieję że Państwo dostarczycie brakujące elementy zamówienia. Z poważaniem Wojciech Kowalczyk

Odpowiedź ze sklepu Happykoala.pl

Komunikacja do poprawy, zdążyło się brak odpowiedzi na e-mail klienta. W moim przypadku informację o bonie promocyjnym, ale nie przysłanie mi kodu.

Odpowiedź ze sklepu Happykoala.pl

Dziękujemy za pozytywną ocenę. Cieszymy się, że doświadczenie zakupowe w naszym sklepie było dla Państwa satysfakcjonujące. Z przyjemnością zapraszamy do kolejnych odwiedzin. Z poważaniem, Zespół HappyKoala.PL
Przesyłka otrzymana szybko i sprawnie buty super,problem ze spodniami zamawiane 2 pary ,jedne z cienkiego materiału 2 z grubszego nie wiem może tak ma być,zamawiane były takie same.Polecam udane zakupy

Odpowiedź ze sklepu Happykoala.pl

Dzień dobry, bardzo dziękujemy za miłą opinię. To dla nas ogromna radość, że są Państwo zadowoleni z zakupów. Zapraszamy ponownie — będzie nam bardzo miło gościć Państwa znów. Pozdrawiamy serdecznie, HappyKoala.PL

To są moje niezawodne buty.

To są moje niezawodne buty.Ze względu na budowę mojej stopy mam problem z dobraniem butów{ wysokie podbicie}. Te są dobre, wygodne i nie ślizgają się. Happy Koala jest niezawodny, kupuję po dwóch latach następną parę, Dziękuję

Odpowiedź ze sklepu Happykoala.pl

Dostawa zgodna z oczekiwaniami z tym ,że mop dotarł ze skrzywioną rurką . Udało się wyprostować na tyle ,że można mopa użytkować

Odpowiedź ze sklepu Happykoala.pl

Buty wąskie i o pół numeru za krótkie, aby były superowo wygodne. A miały być na szerokie stopy. Nie do końca mnie zadowalają, jak rozciągnę to zobaczę.

Odpowiedź ze sklepu Happykoala.pl

Dzień dobry, dziękujemy za wystawioną ocenę. Jest nam naprawdę przykro, że zakupy w naszym sklepie nie spełniły Państwa oczekiwań. Zależy nam na tym, aby każdy klient był w pełni zadowolony, dlatego bardzo prosimy o kontakt z naszym działem obsługi klienta. Chętnie wyjaśnimy całą sytuację i znajdziemy rozwiązanie, które będzie dla Państwa satysfakcjonujące. Pozdrawiamy serdecznie, Zespół HappyKoala Polska

Dziękuję bardzo za buty .

Dziękuję bardzo, jestem zadowolony z zakupu i prezentu. Buty bardzo wygodne. Na pewno jeszcze kupię inne buty u państwa. Pozdrawiam serdecznie.

Odpowiedź ze sklepu Happykoala.pl

Todo me gustó, Incluso tuve que devolver el paquete por que el tallaje era muy pequeño y la devolución fue super rápido

4 gwiazdki

Mam tylko zastrzeżenie że na reklamie produktu do zakupu wkładki do mycia są z innego materiału grubsze i bardziej puszyste. Jednak Po użyciu dostarczonego produktu nie mam uwag co do umycia podłogi

Odpowiedź ze sklepu Happykoala.pl

Mimo obaw i opinie. To paczka przyszła zgodnie z opisem, wszystko dobrze zapakowane. Jestem zadowolona dziękuję.

Odpowiedź ze sklepu Happykoala.pl

Towar od was jest super i zawsze na czas dostarczony Kurier dzwoni tak jakcto powinno byc Dziekuje i pozdrawiam

Odpowiedź ze sklepu Happykoala.pl

Fajny strój do ćwiczeń, rzeczywiście się można nieźle spocić. Rozmiar ok. Jedynie mała uwaga, że strój jest krótki w górnej części (materiał wbija się w ramiona)

Odpowiedź ze sklepu Happykoala.pl

A co to za produkt. Przy dużej ilości zamówień, nie zawsze wiadomo co jest przedmiotem zamówienia i tym bardziej trudno ocenić.

Szybka dostawa...świetne buty

Szybka dostawa...świetne buty, zresztą zgodne z opisem...jestem bardzo zadowolona, na dodatek trudno wpadają w poślizg... dzięki za taki towar.

Jak działają opinie w Trusted Shops

Na profilach firmy Trusted Shops znajdziesz trzy rodzaje opinii. Zweryfikowane opinie zostały zebrane przez firmy będące członkami Trusted Shops i zostały zweryfikowane. Opinie bez etykiety zostały proaktywnie napisane przez użytkowników i nie zostały zweryfikowane. Firmy mogą dodawać opinie z innych platform do swojego profilu. Są one oznaczane jako zaimportowane i nie są uwzględniane w ocenie łącznej. Zaimportowane opinie nie są zweryfikowane.