Piękna fotoksiązka, świetna komunikacja, wielka życzliwość i współpraca, błyskawiczny wydruk. Przy tym program intuicyjny w obsłudze, bez konieczności instalacji. Ciągle tu wracam i zawsze 100% satysfakcji. Dziękuję i polecam.
12 wrz 2023
Tworzenie własnych układów zdjęć
Brakuje mi możliwości tworzenia własnych kompozycji własnych oraz wstawiania panoramek w nieobciętej postaci. I może jeszcze chociaż jedna inna czcionka..
5 paź 2023
Jakosc i szybkość wydruku oraz ekspresowy kontakt.
Może tylko aplikacja mogłaby być bardziej przyjazna.
Jak co roku zamówiłam zeszyty. To już 10 rok mojej współpracy z firmą Alboom. I nie zawiodłam się. Zeszyty ze zdjęciem to naprawdę świetny pomysł!!!
26 gru 2022
Kupuję w alboom.pl od kilku lat i planuję to robić także w nadchodzących. Jestem bardzo zadowolona z jakości wykonywanych zdjęć, kalendarzy. Wszystkim chętnym wykonania prac związanych ze zdjęciami, polecam właśnie alboom.pl.
Świetny sklep! Bardzo dobra jakość wydruków, duży wybór i profesjonalna obsługa ze wsparciem technicznym na wysokim poziomie. A jednocześnie ludzko pomocni. Od lat korzystam z usług alboom.pl i niezmiennie polecam!
Od lat korzystam z drukarni alboom. Kalendarze są zawsze na czas i świetnej jakości. Jeżeli mam jakieś pytania, mogę liczyć na zrozumienie i kompetentną informację, Bardzo, bardzo polecam
6 sty 2023
Alboom - polecam
Jakość wydruku i szybkość realizacji- beż zastrzeżeń. Jedyne co wg mnie wymaga dopracowania to kreator układu zdjęć w fotoksiazkach.
10 sty 2023
Łatwość projektowania i szybki czas realizacji. To już kolejny kalendarz rodzinny i będą następne 😉