Firma w ofercie proponuje różne formaty graficznych kalendarzy. Z łatwością można samemu zaprojektować własny. Zaproponowano mi inny format mojego kalendarza, z czym się zgodziłam. Otrzymałam w krótkim czasie informacje o gotowym produkcie. Odebrałam kalendarze osobiście. W siedzibie firmy można zobaczyć inne propozycje graficzne z wykorzystaniem zdjęć. Doskonały pomysł na reklamę firmy.
Od 9 lat zamawiam w Alboom zeszyty dla moich dzieci. Nigdy się nie zawiodłam, dodatkowo zawsze mogłam liczyć na pomoc ze strony Alboom w rozwiązywaniu naszych pomysłów. W tym roku zamówiłyśmy kolejne 11 zeszytów, które cieszą oczy nie tylko nasze :-) Polecamy zeszyty z Alboom!!!
26 gru 2022
Kupuję w alboom.pl od kilku lat i planuję to robić także w nadchodzących. Jestem bardzo zadowolona z jakości wykonywanych zdjęć, kalendarzy. Wszystkim chętnym wykonania prac związanych ze zdjęciami, polecam właśnie alboom.pl.
Świetny sklep! Bardzo dobra jakość wydruków, duży wybór i profesjonalna obsługa ze wsparciem technicznym na wysokim poziomie. A jednocześnie ludzko pomocni. Od lat korzystam z usług alboom.pl i niezmiennie polecam!
Od lat korzystam z drukarni alboom. Kalendarze są zawsze na czas i świetnej jakości. Jeżeli mam jakieś pytania, mogę liczyć na zrozumienie i kompetentną informację, Bardzo, bardzo polecam
Zawsze spotykam się z dużą życzliwością ze strony Firmy. Odbieram kalendarze osobiście i mogę obejrzeć inne propozycje drukarni. Wykonanie zamówienia zawsze jest na czas. Gorąco polecam!
6 sty 2023
Jakość wydruku i szybkość realizacji- beż zastrzeżeń. Jedyne co wg mnie wymaga dopracowania to kreator układu zdjęć w fotoksiazkach.
10 sty 2023
Łatwość projektowania i szybki czas realizacji. To już kolejny kalendarz rodzinny i będą następne 😉
24 lis 2022
Łatwa obsługa programu, Podział strony tytułowej na więcej, wybieranych przez zamawiającego, zdjęć.
9 lip 2022
Od lat u nich zamawiam różności ze zdjęciami w roli głównej. Nigdy się nie zawiodłam. Polecam.