hop-sport.pl- Logo - Opinie

Znak jakości

z Ochroną Kupującego

ważny od: 29 paź 2012
data aktualizacji: 9 cze 2023
Sklep hop-sport.pl został sprawdzony i uzyskał certyfikat zgodnie z kryteriami jakości Trusted Shops
  • Sprawdzona tożsamość
  • Ochrona danych osobowych
  • Zrozumiały proces składania zamówienia

Zabezpieczenie ochroną kupującego

W sklepie hop-sport.pl można skorzystać z gwarancji Trusted Shops i zabezpieczyć zakupy do kwoty 10 000 zł. Dowiedz się więcej

ważny od: 29 paź 2012

Zabezpieczenie ochroną kupującego

Opinie nt. sklepu hop-sport.pl

Opinie zweryfikowana (1245) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Opinie łącznie (2120)
W ten sposób mamy pewność, że opinie pochodzą od prawdziwych konsumentów.

najbardziej pozytywna opinia

16 wrz 2022
Szybki kontakt ze sklepem. Wysyłka nie była błyskawiczna ael dotarło wszystko bardzo dobrze spakowane bez uszczerbków. Sprzęt zakupiony poezja

najbardziej krytyczna opinia

6 lis 2022
Fatalna jakość sprzętu,wygląda jak wykonany metodą chalupniczą,do tego dotarl uszkodzony i porysowany,niechlujnie zapakowany w uszkodzony styropian. W odpowiedzi na reklamację otrzymalam propozycję 30zl upustu (sprzęt kosztował ponad 700zl). Sprzęt odesłałam i teraz modlę się o rychły zwrot środków,bo po takim sklepie można się wszystkiego spodziewać....

Opinie nt. sklepu hop-sport.pl

4 maj 2023
Dostałam złą część. Na infolinii się tym nie zajmują, a na maile odpowiada jakiś bot który nie rozumie w czym jest problem i próbuje mnie przekonać ze wszystkie części są dobre. Wysyłałam chyba z siedem maili plus zdjęcia zanim ten bot zgodził sie wysłać mi właściwą cześć, a i tak nie wiedział nadal jaką i musiałam podać numer części z instrukcji, pomimo ze powtórzyłam wcześniej ze 20 razy o która cześć chodzi. Oczywiście zadzwonić tam nie można, widocznie w firmie brak jest bota telefonicznego.
25 maj 2023
Szanowna Pani​, ​ Na wstępie pragniemy Panią najmocniej przeprosić za zaistniałą sytuację. Usiłowaliśmy się z Panią skontaktować telefonicznie, by bezpośrednio wyjaśnić tę sprawę, jednak niestety nie udało nam się to. Zweryfikowaliśmy dokładnie całą prowadzoną korespondencję i bardzo ubolewamy nad tym, iż nie przebiegała ona modelowo - zgłoszeniem reklamacyjnym zajmował się nowy pracownik, który dopiero zdobywa doświadczenie w profesjonalnej obsłudze Klienta. Proszę nam wierzyć, iż nie było to celowe działanie. Pracownik został oczywiście pouczony, jak należy zajmować się takimi zgłoszeniami. Jeżeli zaś chodzi o kontakt telefoniczny z naszą firmą, to odsłuchaliśmy rozmowę, w której jedynie przekazaliśmy Pani informację o konieczności mailowego złożenia reklamacji (niestety zgłoszeń reklamacyjnych nie możemy przyjmować ani rozpatrywać telefonicznie - o czym Panią poinformowaliśmy w przedmiotowej rozmowie). ​ Reasumując, doceniamy obdarzenie nas zaufaniem i wybór oferty naszego sklepu dlatego bardzo zależy nam na wypracowaniu wspólnie porozumienia i zatarciu tego negatywnego wrażenia o naszej firmie. ​ Uprzejmie Panią prosimy o odpowiedz na naszą ostatnią wiadomość mailową i potwierdzenie, że po wysłaniu przez nas nowego elementu wszystko jest już w porządku. Zależy nam na Pani zadowoleniu i raz jeszcze najmocniej przepraszamy za wszystkie niedogodności. Liczymy, iż uda nam się jeszcze nawiązać dialog. Z wyrazami szacunku, zespół Hop-Sport ​ ​
20 kwi 2023
Ławeczka pobudzona, wygląda na używana.
11 maj 2023
Dzień dobry, Bardzo nam przykro z powodu zaistniałej sytuacji. Uprzejmie prosimy o kontakt z naszym działem obsługi Klienta pod adresem e-mail: sklep@hop-sport.com. Zaproponujemy wówczas odpowiednie rozwiązanie tej sytuacji, aby był Pan finalnie usatysfakcjonowany z zakupu. Z wyrazami szacunku, zespół Hop-Sport
3 kwi 2023
11 maj 2023
Dzień dobry, Dziękujemy za opinię i zapraszamy na kolejne zakupy w naszym sklepie. W razie potrzeby nasz zespół z przyjemnością pomoże Państwu w odpowiednim wyborze. Życzymy dobrego dnia! Pozdrawiamy, Zespół Hop-Sport
10 mar 2023
Brak informacji o nadaniu przesyłki. Byłem skłonny zrezygnować. Nie zrobiłem tego dzięki firmie kurierskiej, która mnie o tym zawiadiła
5 mar 2023
4 maj 2023
Dzień dobry, Dziękujemy za pozytywną opinię i zapraszamy na kolejne zakupy w naszym sklepie. W razie potrzeby nasz zespół z przyjemnością pomoże Państwu w odpowiednim wyborze. Życzymy dobrego dnia! Pozdrawiamy, Zespół Hop-Sport
13 lut 2023
1 lut 2023
Waże 70 kg i musialem drazek dokrecic z calej sily, by nie zeslizgiwal sie z futryny. Watpie ze osoba ważaca ponad 100 kg jest w stanie sie na nim uwiesic i podciagac… podciagam sie co tydzien i zawsze jak zaczynam musze go ponownie dokrecic bo przy pierwszym podciagnieciu wypada z futryny mimo ze stosuje blokade. Podczas podciagania towarzyszy mi strach ze drazek w kazdej chwili moze wypasc.
4 lut 2023
Stół bilardowy ok, stabilny, tkanina na stole bardzo delikatna, po tygodniu użytkowania są już pierwsze ślady/zadrapania, lekkie uderzenie czubkiem kija odrazu skutkuje wybiciem dziury. Za to plastikowe koszyczki do łuz to jakiś żart, były tak ściśnięte w kartonie "na chama", że nie ma możliwości estetycznego założenia ich na stół, nie wypełniają całości wnęki.
17 lis 2022
Niechlujnie wykonany sprzęt. Ciężarki podrapane a nakrętki tak samo i jakieś krzywo porobione.Kazda inna.Hantle da się normalnie skręcili natomiast wykonanie słabe.
7 maj 2023
Dzień dobry, Dziękujemy za opinię i najmocniej przepraszamy za zaistniałą sytuację. Przykro nam, że produkt nie spełnił Państwa oczekiwań. Zapraszamy na kolejne zakupy w naszym sklepie. W razie potrzeby nasz zespół z przyjemnością pomoże Państwu w odpowiednim wyborze. Jesteśmy przekonani, że tym razem transakcja przebiegnie modelowo i będzie Pan w pełni usatysfakcjonowany z zakupu. Życzymy dobrego dnia! Pozdrawiamy, Zespół Hop-Sport
28 lis 2022
Licznik kroków zacina się co jakiś czas i nie liczy dalej kroków. Stepper strasznie piszczy przy użytkowaniu
7 lut 2023
7 lut 2023