Fatalna jakość sprzętu,wygląda jak wykonany metodą chalupniczą,do tego dotarl uszkodzony i porysowany,niechlujnie zapakowany w uszkodzony styropian. W odpowiedzi na reklamację otrzymalam propozycję 30zl upustu (sprzęt kosztował ponad 700zl). Sprzęt odesłałam i teraz modlę się o rychły zwrot środków,bo po takim sklepie można się wszystkiego spodziewać....
Dostałam złą część. Na infolinii się tym nie zajmują, a na maile odpowiada jakiś bot który nie rozumie w czym jest problem i próbuje mnie przekonać ze wszystkie części są dobre. Wysyłałam chyba z siedem maili plus zdjęcia zanim ten bot zgodził sie wysłać mi właściwą cześć, a i tak nie wiedział nadal jaką i musiałam podać numer części z instrukcji, pomimo ze powtórzyłam wcześniej ze 20 razy o która cześć chodzi. Oczywiście zadzwonić tam nie można, widocznie w firmie brak jest bota telefonicznego.
25 maj 2023
Szanowna Pani,
Na wstępie pragniemy Panią najmocniej przeprosić za zaistniałą sytuację.
Usiłowaliśmy się z Panią skontaktować telefonicznie, by bezpośrednio wyjaśnić tę sprawę, jednak niestety nie udało nam się to.
Zweryfikowaliśmy dokładnie całą prowadzoną korespondencję i bardzo ubolewamy nad tym, iż nie przebiegała ona modelowo - zgłoszeniem reklamacyjnym zajmował się nowy pracownik, który dopiero zdobywa doświadczenie w profesjonalnej obsłudze Klienta. Proszę nam wierzyć, iż nie było to celowe działanie. Pracownik został oczywiście pouczony, jak należy zajmować się takimi zgłoszeniami.
Jeżeli zaś chodzi o kontakt telefoniczny z naszą firmą, to odsłuchaliśmy rozmowę, w której jedynie przekazaliśmy Pani informację o konieczności mailowego złożenia reklamacji (niestety zgłoszeń reklamacyjnych nie możemy przyjmować ani rozpatrywać telefonicznie - o czym Panią poinformowaliśmy w przedmiotowej rozmowie).
Reasumując, doceniamy obdarzenie nas zaufaniem i wybór oferty naszego sklepu dlatego bardzo zależy nam na wypracowaniu wspólnie porozumienia i zatarciu tego negatywnego wrażenia o naszej firmie.
Uprzejmie Panią prosimy o odpowiedz na naszą ostatnią wiadomość mailową i potwierdzenie, że po wysłaniu przez nas nowego elementu wszystko jest już w porządku.
Zależy nam na Pani zadowoleniu i raz jeszcze najmocniej przepraszamy za wszystkie niedogodności.
Liczymy, iż uda nam się jeszcze nawiązać dialog.
Z wyrazami szacunku,
zespół Hop-Sport
20 kwi 2023
Ławeczka pobudzona, wygląda na używana.
Dzień dobry,
Bardzo nam przykro z powodu zaistniałej sytuacji. Uprzejmie prosimy o kontakt z naszym działem obsługi Klienta pod adresem e-mail: sklep@hop-sport.com. Zaproponujemy wówczas odpowiednie rozwiązanie tej sytuacji, aby był Pan finalnie usatysfakcjonowany z zakupu.
Z wyrazami szacunku, zespół Hop-Sport
3 kwi 2023
Dzień dobry,
Dziękujemy za opinię i zapraszamy na kolejne zakupy w naszym sklepie. W razie potrzeby nasz zespół z przyjemnością pomoże Państwu w odpowiednim wyborze.
10 mar 2023
Brak informacji o nadaniu przesyłki. Byłem skłonny zrezygnować. Nie zrobiłem tego dzięki firmie kurierskiej, która mnie o tym zawiadiła
5 mar 2023
Dzień dobry,
Dziękujemy za pozytywną opinię i zapraszamy na kolejne zakupy w naszym sklepie. W razie potrzeby nasz zespół z przyjemnością pomoże Państwu w odpowiednim wyborze.
13 lut 2023
1 lut 2023
Waże 70 kg i musialem drazek dokrecic z calej sily, by nie zeslizgiwal sie z futryny. Watpie ze osoba ważaca ponad 100 kg jest w stanie sie na nim uwiesic i podciagac… podciagam sie co tydzien i zawsze jak zaczynam musze go ponownie dokrecic bo przy pierwszym podciagnieciu wypada z futryny mimo ze stosuje blokade. Podczas podciagania towarzyszy mi strach ze drazek w kazdej chwili moze wypasc.
4 lut 2023
Stół bilardowy ok, stabilny, tkanina na stole bardzo delikatna, po tygodniu użytkowania są już pierwsze ślady/zadrapania, lekkie uderzenie czubkiem kija odrazu skutkuje wybiciem dziury. Za to plastikowe koszyczki do łuz to jakiś żart, były tak ściśnięte w kartonie "na chama", że nie ma możliwości estetycznego założenia ich na stół, nie wypełniają całości wnęki.
17 lis 2022
Niechlujnie wykonany sprzęt. Ciężarki podrapane a nakrętki tak samo i jakieś krzywo porobione.Kazda inna.Hantle da się normalnie skręcili natomiast wykonanie słabe.
7 maj 2023
Dzień dobry,
Dziękujemy za opinię i najmocniej przepraszamy za zaistniałą sytuację. Przykro nam, że produkt nie spełnił Państwa oczekiwań.
Zapraszamy na kolejne zakupy w naszym sklepie. W razie potrzeby nasz zespół z przyjemnością pomoże Państwu w odpowiednim wyborze. Jesteśmy przekonani, że tym razem transakcja przebiegnie modelowo i będzie Pan w pełni usatysfakcjonowany z zakupu.
28 lis 2022
Licznik kroków zacina się co jakiś czas i nie liczy dalej kroków. Stepper strasznie piszczy przy użytkowaniu
7 lut 2023
7 lut 2023