Firma pasiekajanczarczyk.pl nie uzyskała certyfikatu Trusted Shops.
Ochrona Kupującego nieaktywna
Dowiedz się więcej o Znak jakości Trusted Shops
Ochrona Kupującego nieaktywna
Klienci bardzo często chwalą szybką i sprawną dostawę zamówień. Większość klientów podkreśla doskonałą lub bardzo wysoką jakość miodów i innych produktów. Klienci doceniają staranne i bezpieczne pakowanie przesyłek. Opinie klientów o obsłudze są bardzo pozytywne i wskazują na kompetencję, profesjonalizm i miły kontakt. Klienci bardzo często zachwycają się smakiem i świeżością miodów. Wielu klientów deklaruje, że regularnie wracają do sklepu i są zadowoleni z kolejnych zamówień. Klienci często podkreślają brak komplikacji i sprawny przebieg procesu zamówienia. Sporadycznie wskazywane są drobne niedogodności związane z pakowaniem przesyłek.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniepasiekajanczarczyk.pl
Ewak
pasiekajanczarczyk.pl
Odwiedź stronę internetowąO nas
pasiekajanczarczyk.pl
W naszej rodzinie zamiłowanie do pszczelarstwa trwa już od ponad pół wieku, jednak profesjonalnie prowadzimy ją już ponad 30 lat. Rodzin pszczelich jakie posiadamy jest prawie 300. Jesteśmy Pasieką, w...