wloskiklimat.pl

Opinie łącznie (2474) Opinie (1707) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają ekspresową realizację zamówień i szybkie dostarczenie przesyłek. Zdecydowana większość chwali wysoką jakość oferowanych produktów oraz ich wyjątkowy smak i zapach. Doceniane są także bardzo dobre, bezpieczne i staranne pakowanie przesyłek. Obsługa sklepu oceniana jest jako bardzo profesjonalna, miła i pomocna, a kontakt ze sprzedawcą przebiega sprawnie. Klienci często podkreślają szeroki wybór produktów, dostępność unikalnych artykułów i różnorodność asortymentu. Pozytywnie oceniane są również atrakcyjne ceny oraz stosunek jakości do ceny oferowanych produktów. Nieliczni klienci zwracają uwagę na pojedyncze niedociągnięcia przy pakowaniu płynnych produktów.

Opiniewloskiklimat.pl

Jestem bardzo zadowolona

Mąka bardzo mi pasuje do moich wypieków .Chyba już cały zapas z młyna u Was wykupiłam i jeszcze zachęciłam do zakupu koleżankę, która też tylko tę mąkę polubiła. Towar zabezpieczony i dostawa zgodnie z ustaleniami pod drzwi. Bardzo , bardzo dziękuję. Wrócę niebawem bo co to jest 10 kg.? Prawda?

Odpowiedź ze sklepu wloskiklimat.pl

Bardzo dziękujemy za tak pozytywną opinię o naszej mące oraz za zaufanie okazane Włoskiemu Klimat. Cieszymy się, że nasze produkty spełniają Państwa oczekiwania i że dostawa przebiegła bezproblemowo. Zapraszamy ponownie! Zapraszamy do śledzenia nas na Facebooku żeby być na bieżąco z nowościami w Naszym Sklepie :) www.facebook.com/wloskiklimat Z wyrazami szacunku, Zespół Włoski Klimat
Bylam pierwszym klientem sklepu , jestem bardzo zadowolona za sprawność, szybką obsługę. Chociaż pierwsi klienci , powinni byc bardziej zachęceni do dalszego kupowania poprzez bezpłatne próbki produktów.... nowości w Państwa sklepie poprzez ulotkę .... ale oceniam bardzo dobrze produkty super , ładnie pachną. Polecam !

Odpowiedź ze sklepu wloskiklimat.pl

Serdecznie dziękujemy za zaufanie i podzielenie się pozytywną opinią na temat Włoski Klimat. Cieszymy się, że nasze produkty spełniły Pani oczekiwania pod względem jakości i zapachu. Doceniamy również Pani sugestie dotyczące bezpłatnych próbek i ulotek, które pozwolą nam jeszcze lepiej odpowiadać na potrzeby naszych klientów. Zapraszamy do śledzenia nas na Facebooku żeby być na bieżąco z nowościami w Naszym Sklepie :) www.facebook.com/wloskiklimat Z poważaniem, Zespół Włoski Klimat
The service provided by Wloski Klimat has been excellent. The parcel has been shipped in less than 24hrs and all products were packed in a great way. No damages. I'd like to add that the online store, compared to similar ones, offers better prices and variety of Italian delicacies. Thank you, I will certainly order again.

Odpowiedź ze sklepu wloskiklimat.pl

Thank you for your kind words and appreciation for the fast shipping and careful packaging. We're glad our selection of Italian specialties met your expectations.
Różnorodność produktów niedostępnych w zwykłych sklepach. Wszystkie zamówione produkty dotarły. Jestem bardzo zadowolona. Jedyna drobna uwaga to dokładniejsze sprawdzenie czy butelki z płynami są mocno dokręcone, ponieważ odrobina wylała się podczas transportu pomimo dokładnego owinięcia folią.

Odpowiedź ze sklepu wloskiklimat.pl

Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię i cieszymy się, że oferta Włoski Klimat spełniła Pani oczekiwania. Doceniamy również cenną uwagę dotyczącą zabezpieczenia produktów, która pomoże nam podnosić jakość usług. Zapraszamy do śledzenia nas na Facebooku żeby być na bieżąco z nowościami w Naszym Sklepie :) www.facebook.com/wloskiklimat Z poważaniem, Zespół Włoski Klimat
Świetny sklep, w którym wszystko działa jak w zegarku. Paczka dotarła ekspresowo, a zawartość była zapakowana z najwyższą starannością i dotarła w nienaruszonym stanie. Żadnych problemów, pełen profesjonalizm i zasłużone 5 gwiazdek – polecam!
Bardzo szybka dostawa, wszystko starannie opakowane. Pyszności włoskie już w domu. Gdyby państwu udało się zdobyć cukierki o smaku kokosowym analogiczne do tych pistacjowych byłoby świetnie. Pozdrawiam
Wszystko w porządku :). Wydaje się jednak, że przesyłka (paczka) zostały zapakowane zbyt nadmiernie w relacji do objętości zawartości. Z przyjemnością skorzystam ponownie z możliwości zakupów w Waszym sklepie. Pozdrawiam. S.

Świetny zakup i Wspaniały kontakt

Mydło Sole Marsiglia jest niezastąpione w moim domu od bardzo wielu lat co najmniej 15 ,nie znam lepszej metody prania na różnego rodzaju trudne do usunięcia plamy czy też zabrudzenia ,włącznie z praniem chodników czy dywanów . To mydło, jest czymś więcej niż tylko mydło . Od spierania skarpetek po koszule męskie kołnierzyki i mankieciki , trawę ze spodni gdy moje wnuki baraszkują po niej na kolanach . Bardzo szybka wysyłka i super kontakt ze sprzedawcą. Polecam

Odpowiedź ze sklepu wloskiklimat.pl

Serdecznie dziękujemy za podzielenie się doświadczeniami. Cieszymy się, że nasze produkty spełniają oczekiwania nawet przy tak wymagających zastosowaniach. Zapraszamy do śledzenia nas na Facebooku żeby być na bieżąco z nowościami w Naszym Sklepie :) www.facebook.com/wloskiklimat Pozdrawiamy, Zespół Włoski Klimat
Profesjonalna, bardzo szybka i znakomicie zapakowana dostawa. Doceniam zwłaszcza zabezpieczenie produktów w szklanych opakowaniach. Polecam ten sklep i jego znakomite, włoskie produkty.

👍👍

Produkty, które zamówiłam są super. Herbaty owocowe- wspaniałe, jeżeli ktoś lubi - serdecznie polecam. Dostarczenie przesyłki bardzo szybkie więc ogólnie jestem bardzo zadowolona. Dziękuję

Wszystko OK! Polecam sklep!

Wszystko przebiegło jak należy. Dobrze zabezpieczone przedmioty w paczce, zgodne z opisem. Szybka dostawa i duży wybór dostawcy w dobrej cenie. Polecam!
Szybkość dostawy. Mam propozycję: chętnie kupowałabym draże limoncello i czasami inne np migdały firmy perle sole. Niestety nie ma ich w ofercie.

Bardzo szybko zrealizowane zamówienie ze wspaniałościami

Bardzo szybko zrealizowane zamówienie, dobrze i bezpiecznie zapakowane. Oliwa wspaniała, wyśmienita. Balsamico to jeszcze nie ten smak, którego bardzo szukam z Włoch, ale będziemy na pewno zamawiać kolejne produkty:)

Odpowiedź ze sklepu wloskiklimat.pl

Dziękujemy za miłe słowa i docenienie jakości naszych produktów. W Włoski Klimat dokładamy wszelkich starań, aby każdy zakup spełniał oczekiwania naszych klientów. Cieszymy się na kolejne zamówienia. Zapraszamy do śledzenia nas na Facebooku żeby być na bieżąco z nowościami w Naszym Sklepie :) www.facebook.com/wloskiklimat Z wyrazami szacunku, Zespół Włoski Klimat
sklep b sprawnie z przesyłką. Produkty jak na razie testuje różne ale pojawiają się niezawodne marki dla np makaronów, oliw. Fajna zabawa np ocet z granatów- mega w sałatach się sprawdza;)

Odpowiedź ze sklepu wloskiklimat.pl

Dziękujemy za podzielenie się opinią o Włoski Klimat. Cieszymy się, że oferowane przez nas produkty spełniają oczekiwania i umilają codzienne gotowanie. Zapraszamy do śledzenia nas na Facebooku żeby być na bieżąco z nowościami w Naszym Sklepie :) www.facebook.com/wloskiklimat Z wyrazami szacunku, Zespół Włoski Klimat

Sklep godny zaufania!

Cieszę się, że trafiłam na ten sklep szukając colatury di alici. Mam nadzieję, że pojawi się w nim także bottarga. Czekając na informację o jej dostępności zachęcam innych do zakupów we Włoskim Klimacie.

Odpowiedź ze sklepu wloskiklimat.pl

Dziękujemy za miłe słowa i zaufanie okazane Włoskiemu Klimatowi. Dokładamy wszelkich starań, aby oferować produkty najwyższej jakości i spełniać oczekiwania naszych klientów. Zapraszamy do śledzenia nas na Facebooku żeby być na bieżąco z nowościami w Naszym Sklepie :) www.facebook.com/wloskiklimat Z wyrazami szacunku, Zespół Włoski Klimat
Płyn do prania niestety tym razem się wylał wiec ewentualnie nad tym Moznaby popracowac . Cala reszta jest perfekcyjnie

Wspaniała jakość produktów i obsługi

Miła obsługa, znakomita jakość produktów, bardzo dobrze zabezpieczona paczka, dostawa na czas.
Czarujące cytryny, czyli włoskie mydło, czyli czystość i odświeżający zapach na skórze!
spróbowałam nowych smaków, klimatów, bardzo przypadły mi do gustu, Wiele smacznych produktów jest w waszym sklepie i na pewno będę do Was wracać!!! Bardzo, podkreślę to, bardzo!!!!! krótki termin realizacji zamówienia, bez pomyłek, Wszystko było super, Każdemu Was polecam!!!!! Tak trzymać!!!!!

Odpowiedź ze sklepu wloskiklimat.pl

Bardzo dziękujemy za tak pozytywną opinię oraz za docenienie różnorodności i jakości produktów. Cieszymy się, że nasz szybki i bezbłędny proces realizacji zamówienia spełnił Państwa oczekiwania. Zapraszamy do śledzenia nas na Facebooku żeby być na bieżąco z nowościami w Naszym Sklepie :) www.facebook.com/wloskiklimat Pozdrawiamy, Zespół Włoski Klimat
Nic dodać nic ująć. Szybka dostawa, wspaniały towar. Łatwość zamówienia. Korzystałam i będę korzystała.