IT-shop24.pl

Opinie łącznie (3436) Opinie (1131) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczną realizację zamówienia oraz dostawę, co budzi ich duże zadowolenie. Wielu klientów zwraca uwagę na bardzo konkurencyjne, często najniższe na rynku ceny produktów. Klienci doceniają łatwość nawiązania kontaktu, miłą i sprawną obsługę oraz szybką reakcję konsultantów. Klienci często chwalą solidne zabezpieczenie produktów na czas transportu. Wielu klientów podkreśla bardzo wysoki poziom profesjonalizmu obsługi i realizacji zamówień. Klienci zauważają szeroki wybór produktów oraz dostępność oryginalnych towarów.

OpinieIT-shop24.pl

Sklep Super mają nawet fizyczny sklep, ale proszę uważać bo są jakieś nielegalne sklepy które nie wyślą towaru (szukając tego soundbara widziałem 2) zawsze ma byc normalna płatność a nie jakieś przelewy! :) wysyłka ekspresowa. Co do samego sprzętu: Samsung 990f Subwoofer to nowa konstrukcja i kultura pracy jest o niebo lepsza niż w wersji D. Zamiast dudniącego "brrururu" i wyrzucania powietrza dziurą, tutaj mamy potężne, "JEEB", ale nie zagłusza dialogów w filmach. Konstrukcja jest pancerna (guma i twardy plastik), więc odporna nawet na dziecięce zabawki. Co ciekawe, głośniki w subie pracują w taki sposób, że znoszą swoje wibracje, skrzynka nawet nie drgnie. Dzięki temu postawiłem go na szafie, oszczędzając miejsce na podłodze. UWAGA MONTAŻOWA (Tylne głośniki): Głośniki są troszkę ciężkie. Tanie uchwyty z Allegro za 20-70 zł to dramat plastik wkręc na zacisk a i tak opadają. Polecam np uchwyt ścienny Teufel AC 3500 SM (ok. 129 zł). Pamiętajcie o małej śrubce taka płaska w zestawie trzymającej zaślepkę! jak nie idzie tam kabelek to na górzej chyba ze do góry nogami dacie zaslepke jest mały otworek na śrubkę która przytrzyma zaślepkę inaczej będzie odchodzić (śruba działa jakoś taka śruba zabezpieczająca widać na zdjęciu wkładamy i trzyma) BARDZO WAŻNE: Gwint w głośnikach Samsunga to 1/4 cal TYP UNC (amerykański), a nie standardowe 6 mm! Jeśli spróbujecie wkręcić polską "szóstkę", zniszczycie gwint. Śruby calowe (max długość 18 mm) ciężko dostać w marketach typu Castorama. Szukajcie w sklepach specjalistycznych (np. Euromet). Nie dajcie sobie wcisnąć M6! jeśli sprzedawca w jakimś sklepie powie że ma tylko 6m i będzie pasować odwróćcie się i wyjdzcie!!! Jeden ważny tip podłącz sie w tv pod gniazdo ARC HDMI nie zwykle (tak samo w soundbarze) i w ustawieniach tv trzeba dźwięk kliknąć passthro. Jeśli tego nie zrobisz będziesz kolejną osobą która powie "ee słabe oddaje"xD a tak to wyrywa z butów jakby ktoś siedzial w typowym kinie helios (wiadomo Netflix premium trzeba mieć a do Muzyki polecam Tidal oni są platformą która obsługuje dolby atmos nawet Spotify nie ma, z YouTube wiadomo dźwięk też bez atmos zwykły 5.1...ale..ok . z tidala nie do porównania.) I info o Netflix jeśli oglądacie Polska wersje to nie ma szans ze będzie atmos chyba ze to Polski nowy film no np 1670 dlatego angielskie wersje z napisami trzeba oglądać żeby był ten efekt full atmos ale soundbar jest mądry więc i tak nawet w polskiej wersji przerzuci część dźwięku na górę (by sprawdzić czy jest atmos klikamy dwa razy "i" na pilocie Samsunga i ma panelu pojawi sie dolby atmos... Jeśli Polska wersja to będzie tylko dolby digital Plus

Odpowiedź ze sklepu IT-shop24.pl

Dziękujemy serdecznie za pięciogwiazdkową i obszerną opinię oraz zakup soundbara Samsung HW-Q990F! 🔊✨ Bardzo cieszymy się, że jest Pan zadowolony z jakości sprzętu. Dziękujemy też za szczegółowe wskazówki dotyczące montażu i konfiguracji – na pewno będą pomocne dla innych użytkowników! 😊 Zapraszamy ponownie do it-shop24.pl! 🛒💛
Troszkę byłem zaniepokojony post factum, tym że tak łatwo wybrałem firmę IT-shop, i wpłaciłem im od razu kasę za TV (zamiast dokonać płatności przy odbiorze), okazało się że całkowicie bezpodstawnie. W środę kupiłem koło 14, w piątek o 14:10 paczka z TV była w domu. TCL 55' leciutki - na oko połowa wagi całej paczki, to sama paczka i zabezpieczenia. Wszystko z TV wydaje się OK - nie mam żadnych uwag co do jakości telewizora. Zresztą sklep nie odpowiada za mój wybór, a jedynie za całą sprzedaż. Dodatkowo dostałem SMS z informacją jak dodatkowo bezpiecznie rozpakować paczkę/TV oraz telefon od obsługi firmy potwierdzający że paczka już jest/albo zaraz będzie z upewnieniem się że wszystko jest OK, oraz właśnie z uwagą dotyczącą rozpakowania TV. Obsługa sprzedażowa - absolutnie wzorowa (lepiej niż w stacjonarnych znanych sieciówkach). Popularne ostatnio czepianie się czegokolwiek - tutaj nie ma nawet do czego. Polecam.

Odpowiedź ze sklepu IT-shop24.pl

Dziękujemy serdecznie za tak wyjątkowo szczegółową i pełną ciepłych słów opinię oraz za 5 gwiazdek! 🙏✨ Cieszymy się ogromnie, że zakup telewizora TCL przebiegł sprawnie i że cały proces – od zamówienia, przez dostawę, po kontakt z naszym zespołem – spełnił Pana oczekiwania, a nawet pozytywnie zaskoczył. Takie słowa to dla nas najlepsza nagroda. Dziękujemy za zaufanie i za to, że wybrał Pan właśnie it-shop24.pl. Zapraszamy ponownie, gdy tylko będziemy mogli ponownie służyć pomocą! 🙌😊

Fantastyczna obsługa!

Fantastyczna obsługa; szybkie przesyłki; towar jak trzeba! Dodatkowy plus za bardzo profesjonalne rozpatrzenie reklamacji (wada produktu, bardzo szybki zwrot pieniedzy). Polecam zdecydowanie!

Odpowiedź ze sklepu IT-shop24.pl

Dziękujemy serdecznie za 5 ⭐ oraz tak wyczerpującą i pozytywną opinię! ✨ Bardzo nas cieszy, że obsługa oraz szybkość dostawy spełniły Pani oczekiwania. Szczególnie dziękujemy za docenienie przy procesie reklamacyjnym – zawsze dbamy o to, aby nasi Klienci czuli się bezpiecznie i komfortowo, nawet w sytuacjach awaryjnych. 🤝 Zapraszamy do ponownych zakupów w it-shop24.pl! 😊👋
Szybki sposób realizacji zamówienia. Otrzymałem na drugi dzień w dobrze zabezpieczonym pudełku to co chciałem. Polecam sklep.

Odpowiedź ze sklepu IT-shop24.pl

Dziękujemy serdecznie za miłą opinią oraz zakup potężnego dysku SSD Lexar 4TB M.2 PCIe Gen4! 💾🚀 Ten niesamowicie szybki napęd nowej generacji to absolutny top dla każdego, kto potrzebuje bezkompromisowej prędkości transferu oraz ogromnej przestrzeni na gry, multimedia czy wymagające projekty. Dostawa na drugi dzień oraz pancerne zabezpieczenie paczki to standardy, o które dbamy przy każdym zamówieniu. 📦 Zapraszamy do kolejnych zakupów w it-shop24.pl! 🤝🔥
Przesyłka terminowa, zgodnie z zamówieniem, szybko sprawnie. Jestem zadowolona z towaru i dostarczenia. Polecam
Wszystko sprawnie i profesjonalnie: wiadomości o statusie zamówienia, szybka wysyłka, produkt zgodny z opisem, dobrze zabezpieczony do wysyłki. Do tego cena korzystniejsza niż u innych sprzedawców i brak opłaty za wysyłkę. Jestem bardzo zadowolona z zakupu.

Odpowiedź ze sklepu IT-shop24.pl

Serdecznie dziękujemy za tak szczegółową i miłą opinię dotyczącą zakupu AirFryera Tefal Easy Fry Silence EY5568 🍟✨ Bardzo cieszy nas, że cały proces — od informacji o statusie zamówienia, przez szybką wysyłkę, aż po odpowiednie zabezpieczenie produktu — spełnił Pani oczekiwania. Dziękujemy również za docenienie atrakcyjnej ceny i darmowej dostawy. Zapraszamy ponownie do it-shop24.pl — będzie nam bardzo miło gościć Panią ponownie 😊🛒
zamówiłem słuchawki, z których jestem bardzo zadowolony, a w tymże sklepie były one nie tylko tańsze niż u konkurencji, ale i nadane i wysłane w ekspresowym tempie - doszły mi dnia następnego i to bez opłat za przesyłkę. jestem bardzo zadowolony z tego względu i polecam serdecznie :)

Odpowiedź ze sklepu IT-shop24.pl

Dziękujemy serdecznie za tak miłą opinię i zakup słuchawek nausznych Logitech G PRO X! 🎧✨ Cieszymy się, że zarówno jakość słuchawek, jak i atrakcyjna cena oraz ekspresowa dostawa spełniły Pana oczekiwania. To model ceniony za doskonałe brzmienie i komfort, idealny zarówno do gier, jak i codziennego użytkowania. Będzie nam miło gościć Pana ponownie w it-shop24.pl! 🛒😊

Szybka i miła obsługa dobry kontakt z klientem oryginalnie zapakowany produkt i bardzo konkurencyjna cena. BRAWO!!! MOŻNA ? Tak trzymać

Odpowiedź ze sklepu IT-shop24.pl

Serdecznie dziękujemy za 5 ⭐ i tak rewelacyjną recenzję! 💪 Szybka wysyłka, świetny kontakt, i najlepsza cena to nasze codzienne priorytety. Dziękujemy za zakup soundbara Samsung HW-Q930F, mamy nadzieję, że kinowy dźwięk Dolby Atmos zapewni niesamowite wrażenia podczas każdego seansu.🔊 Zapraszamy do ponownych zakupów w it-shop24.pl! 🤝🔥
Wzorowa obsługa, nawiązanie kontaktu z konsultantem bez zbędnego czekania, szybla wysyłka.

Odpowiedź ze sklepu IT-shop24.pl

Dziękujemy za 5 ⭐ oraz wybór laptopa Asus Vivobook 14 Flip TP3407SA! 💻✨ Ten wszechstronny i mobilny sprzęt 2w1 to świetny wybór do pracy oraz rozrywki, który dzięki dotykowemu ekranowi i wydajnym podzespołom zapewnia pełną płynność oraz komfort użytkowania w każdym trybie. Naszym priorytetem jest, aby zakupy przebiegały sprawnie, dlatego ogromnie cieszy nas, że bezpośredni kontakt z naszym konsultantem oraz błyskawiczna wysyłka spełniły Pana oczekiwania. 🚀📞 Dziękujemy za miłe słowa o naszej obsłudze i zapraszamy do kolejnych zakupów w it-shop24.pl! 🤝🔥

Profesjonalni

Szybko, sprawnie, profesjonalnie, polecam serdecznie wszystkim.
Zamówienie i przesyłka poszły bardzo sprawnie. Sprzęt bez zarzutu, zgodny z opisem. Polecam serdecznie

Odpowiedź ze sklepu IT-shop24.pl

Dziękujemy za miłą opinię oraz wybór soundbara Samsung HW-Q930F! 🌟 Ogromnie nas cieszy, że cały proces zakupowy oraz dostawa przebiegły w pełni pomyślnie. Ten zaawansowany zestaw audio z technologią wielokanałowego dźwięku przestrzennego Dolby Atmos i bezprzewodowymi głośnikami gwarantuje absolutnie kinowe brzmienie w domowym zaciszu, przenosząc każdy seans filmowy na zupełnie nowy poziom. 🎬🔊 Zapraszamy do ponownych zakupów w it-shop24.pl! 🤝🚀
Dostawwa bardzo szybka ,Cena bardzo dobra , konkurencyjna ,szczerze polecam i pewnie widzimy się w przyszłości, pozdrawiam

Odpowiedź ze sklepu IT-shop24.pl

Dziękujemy serdecznie za 5 ⭐ oraz tak pozytywną opinię! ✨ Bardzo nas cieszy, że soundbar Samsung HW-Q990F dotarł do Pana błyskawicznie i w tak konkurencyjnej cenie. To flagowy model, który dzięki systemowi 11.1.4 oraz bezprzewodowemu Dolby Atmos zapewnia bezkompromisowe wrażenia kinowe. Mamy nadzieję, że jakość dźwięku zrobi na Panu ogromne wrażenie podczas każdego seansu! 🎬🔊 Zgodnie z zapowiedzią – do zobaczenia przy kolejnych zakupach! Pozdrawiamy! 😊👋
Dobra cena oraz szybka dostawa. Jednak warto od razu uprzedzić kupującego że przy dostawie poprzez kuriera nie akceptują państwo płatności kartą.

Odpowiedź ze sklepu IT-shop24.pl

Dziękujemy serdecznie za wybór soundbara Samsung HW-Q990F oraz wysoką ocenę! ✨🔊 Bardzo cieszy nas, że docenił Pan atrakcyjną cenę oraz szybkość realizacji zamówienia. Dziękujemy również za cenną uwagę dotyczącą płatności u kuriera. Przyjmujemy tę opinię i postaramy się, aby informacja o dostępnych formach płatności była jeszcze lepiej widoczna przy składaniu zamówienia. Zapraszamy do ponownych zakupów w it-shop24.pl! 😊👋
Wzorowo. Nic już lepiej nie da się zrobić. Jeden dzien i przesylka byla u mnie Polecam.

Odpowiedź ze sklepu IT-shop24.pl

Dziękujemy serdecznie za 5 ⭐ oraz wybór mopa elektrycznego Philips OneUp XV5113/01! 💦✨ Ten nowoczesny i niezwykle wydajny sprzęt to doskonały wybór do dokładnego zmywania podłóg na mokro, który dzięki zaawansowanej technologii OneUp i stale czystej wodzie gwarantuje szybkie oraz higieniczne usuwanie zabrudzeń. 🧼 Dziękujemy za miłe słowa i zapraszamy do kolejnych zakupów w it-shop24.pl! 🤝🔥
Szybka wysyłka, sprawnie i odbiór z paczkomatu nawet w sobotę kolejnego dnia, co się rzadko zdarza.

Odpowiedź ze sklepu IT-shop24.pl

Dziękujemy serdecznie za 5 ⭐i wybór golarki elektrycznej Braun Series 9 Pro+ 9615s! 🪒 Ogromnie nas cieszy, że dostawa przebiegła tak sprawnie i paczka dotarła do paczkomatu już w sobotę – zawsze staramy się nadawać zamówienia błyskawicznie, by sprzęt był u Pana jak najszybciej. Ta flagowa golarka premium charakteryzuje się technologią soniczna oraz inteligentną głowicą ProHead, co zapewnia niezwykle precyzyjne, gładkie i delikatne dla skóry golenie nawet przy twardym zaroście. ⚡🧔 Zapraszamy do ponownych zakupów w it-shop24.pl! 🤝🔥

Frytkownica Braun

Zachęcona pozytywnymi opiniami osób ,które nabyły frytkownice Braun 5 kupiłam i nie zawiodłam się. Na jej korzyść przemawiała dodatkowa grzałka pod spodem,okienko gdzie można podejrzeć bez otwierania frytkownicy oraz inne przydatne funkcje jak grill i programy automatyczne. Dla mnie jest cicha i zajmuje mało miejsca na blacie co jest dodatkowym atutem. Potrawy super.Polecam serdecznie

Odpowiedź ze sklepu IT-shop24.pl

Bardzo dziękujemy za 5⭐ i tak szczegółową, pozytywną opinię! 🍟😊 Cieszymy się, że frytkownica BRAUN MultiFry 5 spełniła Pani oczekiwania i że doceniła Pani jej praktyczne funkcje – dodatkową grzałkę, okienko podglądu, automatyczne programy czy kompaktowy rozmiar. To wspaniale słyszeć, że potrawy smakują wyśmienicie, a sprzęt jest cichy i wygodny w codziennym użytkowaniu. Ogromnie dziękujemy za polecenie naszego sklepu i zapraszamy ponownie do it-shop24.pl! 🛒✨

Godny polecenia.

Bardzo dobre ceny, duży wybór, szybka obsługa spraw wszelkich. Czego chcieć więcej ?

Odpowiedź ze sklepu IT-shop24.pl

Dziękujemy serdecznie za 5 ⭐ oraz tak wysoką ocenę naszej pracy! 🤝 Satysfakcja z profesjonalnego podejścia do klienta jest dla nas priorytetem na każdym etapie - zarówno podczas realizacji zamówień, jak i w trakcie obsługi posprzedażowej. 🚀📦 Dziękujemy za zaufanie, tak miłą rekomendację i zapraszamy ponownie po udane zakupy do it-shop24.pl! 🔥
szybka realizacja! dobrze zapakowany produkt!
Towar dostarczony bardzo szybko, według zamówienia wszystko się zgadzało.

Odpowiedź ze sklepu IT-shop24.pl

Dziękujemy serdecznie za 5 ⭐ oraz wybór odkurzacza pionowego Dyson V12 Detect Slim Absolute! 🧹✨ Ten lekki i niezwykle potężny odkurzacz bezprzewodowy to idealne rozwiązanie do precyzyjnego sprzątania całego domu, które dzięki zaawansowanej technologii podświetlenia laserowego gwarantuje wykrycie nawet niewidocznego dla oka kurzu. Niezmiernie cieszy fakt, że całe zamówienie przebiegło w pełni pomyślnie! 🚀📦 Zapraszamy ponownie do it-shop24.pl! 🤝🔥
Zamówienie szybko zrealizowane, kompletne. Dyson jako odkurzacz jest ok, mop średnio -dużych plam nie domywa, to takie przetarcie podłóg z kurzu. Minusem jest to, że trzeba cały czas trzymać włącznik i to że jest ciezki, przy dłuższym sprzątaniu bolą ręce. Bateria też krótko trzyma, ale szybko ładuję. Czy bym kupiła drugi raz ? Nie wiem za krótko użytkuję, ale mam nadzieję że będę zadowolona z zakupu.

Odpowiedź ze sklepu IT-shop24.pl

Dziękujemy za tak szczegółową opinię i podzielenie się swoimi pierwszymi wrażeniami po zakupie Dyson V15s Detect Submarine ⭐. Cieszymy się, że realizacja zamówienia przebiegła szybko i sprawnie. Rozumiemy również uwagi dotyczące wygody użytkowania – każdy model ma swoje mocne strony i ograniczenia, dlatego cenimy szczere spostrzeżenia. Mamy nadzieję, że z czasem sprzęt spełni Pani oczekiwania i będzie dobrze służył w codziennym sprzątaniu. 🙂