Opinie łącznie (3635) Opinie (1112) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 14 lip 2021

it-shop24.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień oraz szybkie dostawy. Opinie o obsłudze klienta są przeważnie bardzo pozytywne, klienci doceniają kontakt, profesjonalizm i pomocność. Często wskazywane są konkurencyjne, atrakcyjne lub niższe niż u konkurencji ceny. Doceniane jest również otrzymanie produktów zgodnych z opisem i zamówieniem, bez pomyłek. Dodatkowo, klienci podkreślają łatwy, szybki i miły kontakt ze sklepem, co wpływa pozytywnie na ich doświadczenie. Klienci często wspominają o dobrym zabezpieczeniu przesyłek, choć sporadycznie pojawiają się uwagi do opakowania.

OpinieIT-shop24.pl

Profil prywatny
Szybka realizacja zamówienia. Dostawa opóźniona o jeden dzień, karton rozerwany - ale to po stronie firmy kurierskiej, na co sklep już nie ma wpływu. Sklep zaproponował wymianę towaru na nowy, ale że uszkodzenie opakowania nie miało wpływu na funkcjonalność sprzętu i były wszystkie elementy, więc nie skorzystałem. Miły gest.

Odpowiedź ze sklepu IT-shop24.pl

Dziękujemy za 5 ⭐ oraz komentarz! Pełne zadowolenie i bezpieczeństwo zakupów naszych Klientów to dla nas bezwzględny priorytet. Sam Dyson V15s Submarine to absolutna czołówka na rynku: genialne połączenie potężnej mocy ssącej z innowacyjną głowicą do mycia podłóg na mokro oraz podświetleniem wykrywającym najmniejszy kurz! 🧼 Zapraszamy ponownie do it-shop24.pl! 🛒👋
Wszystko ok po za tym że oznaczenie paczki sugerowało górę paczki … a Akmulator w środku był odwrócony i wylał się elektrolit…Akmulator był pewnie spakowany poprawnie a napisy i oznaczenia na odwrót dlatego kurier przewoził paczkę zgodnie z oznaczeniem i napisami dlatego nastąpiło przesiąknięcie…. Proszę na to zwracać uwagę ( oznaczenie sugerujące właściwe położenie przedmiotu)

Odpowiedź ze sklepu IT-shop24.pl

Serdecznie dziękujemy za szczegółową opinię!🔋📦 Informacja została przekazana do magazynu. Dołożymy wszelkich starań, aby podobna sytuacja nie wydarzyła się w przyszłości. Przepraszamy za kłopot, dziękujemy za Pana wyrozumiałość i zrobimy wszystko, by przy kolejnych zakupach w it-shop24.pl wszystko przebiegło już bezbłędnie! 🤝
Sklep Super mają nawet fizyczny sklep, ale proszę uważać bo są jakieś nielegalne sklepy które nie wyślą towaru (szukając tego soundbara widziałem 2) zawsze ma byc normalna płatność a nie jakieś przelewy! :) wysyłka ekspresowa. Co do samego sprzętu: Samsung 990f Subwoofer to nowa konstrukcja i kultura pracy jest o niebo lepsza niż w wersji D. Zamiast dudniącego "brrururu" i wyrzucania powietrza dziurą, tutaj mamy potężne, "JEEB", ale nie zagłusza dialogów w filmach. Konstrukcja jest pancerna (guma i twardy plastik), więc odporna nawet na dziecięce zabawki. Co ciekawe, głośniki w subie pracują w taki sposób, że znoszą swoje wibracje, skrzynka nawet nie drgnie. Dzięki temu postawiłem go na szafie, oszczędzając miejsce na podłodze. UWAGA MONTAŻOWA (Tylne głośniki): Głośniki są troszkę ciężkie. Tanie uchwyty z Allegro za 20-70 zł to dramat plastik wkręc na zacisk a i tak opadają. Polecam np uchwyt ścienny Teufel AC 3500 SM (ok. 129 zł). Pamiętajcie o małej śrubce taka płaska w zestawie trzymającej zaślepkę! jak nie idzie tam kabelek to na górzej chyba ze do góry nogami dacie zaslepke jest mały otworek na śrubkę która przytrzyma zaślepkę inaczej będzie odchodzić (śruba działa jakoś taka śruba zabezpieczająca widać na zdjęciu wkładamy i trzyma) BARDZO WAŻNE: Gwint w głośnikach Samsunga to 1/4 cal TYP UNC (amerykański), a nie standardowe 6 mm! Jeśli spróbujecie wkręcić polską "szóstkę", zniszczycie gwint. Śruby calowe (max długość 18 mm) ciężko dostać w marketach typu Castorama. Szukajcie w sklepach specjalistycznych (np. Euromet). Nie dajcie sobie wcisnąć M6! jeśli sprzedawca w jakimś sklepie powie że ma tylko 6m i będzie pasować odwróćcie się i wyjdzcie!!! Jeden ważny tip podłącz sie w tv pod gniazdo ARC HDMI nie zwykle (tak samo w soundbarze) i w ustawieniach tv trzeba dźwięk kliknąć passthro. Jeśli tego nie zrobisz będziesz kolejną osobą która powie "ee słabe oddaje"xD a tak to wyrywa z butów jakby ktoś siedzial w typowym kinie helios (wiadomo Netflix premium trzeba mieć a do Muzyki polecam Tidal oni są platformą która obsługuje dolby atmos nawet Spotify nie ma, z YouTube wiadomo dźwięk też bez atmos zwykły 5.1...ale..ok . z tidala nie do porównania.) I info o Netflix jeśli oglądacie Polska wersje to nie ma szans ze będzie atmos chyba ze to Polski nowy film no np 1670 dlatego angielskie wersje z napisami trzeba oglądać żeby był ten efekt full atmos ale soundbar jest mądry więc i tak nawet w polskiej wersji przerzuci część dźwięku na górę (by sprawdzić czy jest atmos klikamy dwa razy "i" na pilocie Samsunga i ma panelu pojawi sie dolby atmos... Jeśli Polska wersja to będzie tylko dolby digital Plus

Odpowiedź ze sklepu IT-shop24.pl

Dziękujemy serdecznie za pięciogwiazdkową i obszerną opinię oraz zakup soundbara Samsung HW-Q990F! 🔊✨ Bardzo cieszymy się, że jest Pan zadowolony z jakości sprzętu. Dziękujemy też za szczegółowe wskazówki dotyczące montażu i konfiguracji – na pewno będą pomocne dla innych użytkowników! 😊 Zapraszamy ponownie do it-shop24.pl! 🛒💛
błyskawiczna dostawa towar zgodny z zamówieniem. Bardzo mila pani udzielała mi informacji. Warto skorzystać

Odpowiedź ze sklepu IT-shop24.pl

Dziękujemy za miły komentarz oraz zakup maszyny do robienia lodów Tefal Freezi IG803AE0! 🍦✨ Niezmiernie cieszy nas, że docenił Pan naszą ekspresową wysyłkę oraz miłe podejście. Sam sprzęt to doskonały wybór na przygotowanie pysznych, domowych lodów i sorbetów.🍓 Bardzo dziękujemy za polecenie i zapraszamy ponownie! 🛒
Zakup airfryer. Sklep działa niesamowicie szybko. Sprzęt działa więc wszystko jak najbardziej ok

Odpowiedź ze sklepu IT-shop24.pl

Dziękujemy serdecznie za 5 ⭐, wspaniały komentarz oraz wybór frytkownicy beztłuszczowej AirFryer NA460/00! 🍟✨ Niezmiernie cieszy nas, że nasza ekspresowa realizacja zamówienia spełniła Pana oczekiwania. Sam AirFryer to genialny sprzęt do szybkiego, zdrowego i chrupiącego gotowania bez zbędnego tłuszczu. 🍗🥗 Zapraszamy ponownie do it-shop24.pl! 🛒👋
Szybkość realizacji zamówienia. Dla mnie rownież ważna jest informacja o stanie zamówienia - gdzie jest paczka,co się z nią dzieje.

Odpowiedź ze sklepu IT-shop24.pl

Dziękujemy za 5 ⭐ oraz szczegółową opinię po zakupie płynu do mopów Philips XV1892/02! 🧹✨ Ten wysoce wydajny preparat znakomicie radzi sobie z zabrudzeniami, pozostawiając podłogi nieskazitelnie czyste i pachnące, bez ryzyka powstawania smug. Bardzo cieszy nas fakt, że doceniła Pani nie tylko tempo realizacji zamówienia, ale również nasz system powiadomień – doskonale rozumiemy, jak ważny jest stały wgląd w drogę przesyłki i pełne poczucie bezpieczeństwa na każdym etapie dostawy! 📦🚚 Bardzo dziękujemy za udane zakupy i zapraszamy ponownie do it-shop24.pl! 🤝
Chyba jedyny sklep w Podkarpaciu z dostępnym od ręki sprzętem.

Odpowiedź ze sklepu IT-shop24.pl

Dziękujemy za 5 gwiazdek i zakup DJI O4 Air Unit Pro! 🛸⚡ Staramy się, aby profesjonalny sprzęt był u nas zawsze pod ręką i gotowy do szybkiego odbioru! Sam DJI O4 Air Unit Pro to absolutna czołówka: niesamowity zasięg, ultra-niskie opóźnienia i genialna jakość obrazu. Bardzo dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie! 🛒👋
Towar zamówiony dotarł nie uszkodzony.Trochę długi czas oczekiwania zanim dotarł do osoby zajmującej się realizacją zamówienia.Potem już wszystko poszło szybko.

Odpowiedź ze sklepu IT-shop24.pl

Dziękujemy serdecznie za 5 gwiazdek oraz wybór ekspresu De'Longhi NESCAFÉ Dolce Gusto GENIO S! ☕✨ Bardzo dziękujemy za tę uwagę - stale pracujemy nad tym, aby każdy etap zamówienia, od kliknięcia do wysyłki, trwał jak najkrócej. Cieszymy się, że sam ekspres dotarł bezpiecznie i szybko. To niezwykle kompaktowy i stylowy model, który błyskawicznie przygotuje Pani ulubione, kawiarniane napoje! 🚀🥛 Zachęcamy do kolejnych zakupów w it-shop24.pl! 🤝🔥
Troszkę byłem zaniepokojony post factum, tym że tak łatwo wybrałem firmę IT-shop, i wpłaciłem im od razu kasę za TV (zamiast dokonać płatności przy odbiorze), okazało się że całkowicie bezpodstawnie. W środę kupiłem koło 14, w piątek o 14:10 paczka z TV była w domu. TCL 55' leciutki - na oko połowa wagi całej paczki, to sama paczka i zabezpieczenia. Wszystko z TV wydaje się OK - nie mam żadnych uwag co do jakości telewizora. Zresztą sklep nie odpowiada za mój wybór, a jedynie za całą sprzedaż. Dodatkowo dostałem SMS z informacją jak dodatkowo bezpiecznie rozpakować paczkę/TV oraz telefon od obsługi firmy potwierdzający że paczka już jest/albo zaraz będzie z upewnieniem się że wszystko jest OK, oraz właśnie z uwagą dotyczącą rozpakowania TV. Obsługa sprzedażowa - absolutnie wzorowa (lepiej niż w stacjonarnych znanych sieciówkach). Popularne ostatnio czepianie się czegokolwiek - tutaj nie ma nawet do czego. Polecam.

Odpowiedź ze sklepu IT-shop24.pl

Dziękujemy serdecznie za tak wyjątkowo szczegółową i pełną ciepłych słów opinię oraz za 5 gwiazdek! 🙏✨ Cieszymy się ogromnie, że zakup telewizora TCL przebiegł sprawnie i że cały proces – od zamówienia, przez dostawę, po kontakt z naszym zespołem – spełnił Pana oczekiwania, a nawet pozytywnie zaskoczył. Takie słowa to dla nas najlepsza nagroda. Dziękujemy za zaufanie i za to, że wybrał Pan właśnie it-shop24.pl. Zapraszamy ponownie, gdy tylko będziemy mogli ponownie służyć pomocą! 🙌😊
Super szybko bez zastrzeżeń wedlug zamówienia
Wszytko jest ok. Generator pary dotarł szybko ,sprawnie i bez problemów. Towar dobrze zapakowany, kurier dostarczył paczkę nie uszkodzoną.

Odpowiedź ze sklepu IT-shop24.pl

Bardzo dziękujemy za miły komentarz oraz zakup generatora pary Philips PerfectCare Elite GC9650/80! 💨👔 Ten model to najwyższa półka wśród generatorów - niezwykle lekki i potężny, dzięki czemu prasowanie staje się wyjątkowo szybkie i komfortowe. Cieszymy się, że bezpiecznie dotarł do celu! 🚀✨ Zapraszamy do kolejnych zakupów w it-shop24.pl! 🤝🔥
nie wiem, nie mam pojęcia, nie znam się nas tym

Wentylator kolumnowy

Zaskakująco porządny sprzęt. Trochę się obawiałam że za mała podstawa,ale jest dość stabilny. Dmucha też dobrze.

Odpowiedź ze sklepu IT-shop24.pl

Dziękujemy za opinię oraz zakup wentylatora kolumnowego Volt Polska Comfort 50! 🌬️🖤 Bardzo się cieszymy, że konstrukcja urządzenia pozytywnie Panią zaskoczyła i rozwiała początkowe obawy. Zachęcamy do ponownych zakupów w it-shop24.pl! 🤝

Towar zgodny z opisem, działający, szybka obsługa, świetna infolinia.

Odpowiedź ze sklepu IT-shop24.pl

Dziękujemy serdecznie za wspaniałą opinię i wybór kolumnowego wentylatora Philips CX5535/11! 🌬️🖤 Niezmiernie cieszy nas fakt, że docenił Pan zarówno szybką obsługę oraz wysoki poziom naszej infolinii, jak i sam sprzęt. Ten model to idealne połączenie eleganckiego designu, wydajnego chłodzenia i relaksującej funkcji aromaterapii, która pozwala wypełnić wnętrze ulubionym zapachem podczas upalnych dni. 🌿✨ Bardzo dziękujemy za zaufanie i gorąco zapraszamy ponownie do it-shop24.pl! 🛒👋
Produkt dostarczony zgodnie z umową.

Odpowiedź ze sklepu IT-shop24.pl

Dziękujemy serdecznie za 5 gwiazdek oraz zakup szczoteczki sonicznej Philips Sonicare Series HX7108/03! 🪥✨ Cieszymy się, że realizacja zamówienia przebiegła sprawnie i bezproblemowo. Sama szczoteczka to fantastyczny wybór - technologia soniczna Philips zapewnia wyjątkową skuteczność w codziennej pielęgnacji, pozostawiając uczucie perfekcyjnej czystości i dbając o zdrowy uśmiech każdego dnia. 🦷💙 Bardzo dziękujemy za zakupy i zapraszamy ponownie! 🛒👋

Fantastyczna obsługa!

Fantastyczna obsługa; szybkie przesyłki; towar jak trzeba! Dodatkowy plus za bardzo profesjonalne rozpatrzenie reklamacji (wada produktu, bardzo szybki zwrot pieniedzy). Polecam zdecydowanie!

Odpowiedź ze sklepu IT-shop24.pl

Dziękujemy serdecznie za 5 ⭐ oraz tak wyczerpującą i pozytywną opinię! ✨ Bardzo nas cieszy, że obsługa oraz szybkość dostawy spełniły Pani oczekiwania. Szczególnie dziękujemy za docenienie przy procesie reklamacyjnym – zawsze dbamy o to, aby nasi Klienci czuli się bezpiecznie i komfortowo, nawet w sytuacjach awaryjnych. 🤝 Zapraszamy do ponownych zakupów w it-shop24.pl! 😊👋
Konkurencyjna cena i błyskawiczna dostawa towaru

Odpowiedź ze sklepu IT-shop24.pl

Dziękujemy za wysoką ocenę, miły komentarz oraz wybór adaptera HUB USB-C 6w1! 💻🔌 Niezmiernie cieszy nas, że docenił Pan naszą konkurencyjną cenę oraz ekspresową wysyłkę. Sam HUB to wyjątkowo praktyczny gadżet, który błyskawicznie zwiększa funkcjonalność sprzętu i ułatwia codzienną pracę. Niech służy jak najlepiej! 🚀 Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy na kolejne zakupy w it-shop24.pl! 👋
Wszystko ok, zgodnie z opisem, dobry kontakt.

Odpowiedź ze sklepu IT-shop24.pl

Dziękujemy za 5 ⭐i zakup dysku SSD Lexar 4TB M.2 PCIe Gen4! Ten dysk to prawidziwy mocarz - ogromna pojemność 4TB połączona z ultraszybkim interfejsem PCIe Gen4 gwarantuje błyskawiczne wczytywanie gier, płynną pracę z wymagającymi aplikacjami i ogrom miejsca na wszystkie ważne pliki. 🚀 Zapraszamy ponownie! 🛒👋
Szybka dostawa, wentylator zgodny z zamówieniem

Odpowiedź ze sklepu IT-shop24.pl

Dziękujemy serdecznie za 5 ⭐, pozytywną opinię i zakup kolumnowego wentylatora Philips CX5535/11! 🌬️🖤 Cieszymy się, że przesyłka dotarła ekspresowo, a sprzęt w pełni spełnił oczekiwania. Ten stylowy wentylator to nie tylko skuteczna ulga w upalne dni i cicha praca, ale również świetna funkcja aromaterapii, która pozwala wypełnić pomieszczenie ulubionym, relaksującym zapachem. 🌿✨ Bardzo dziękujemy za zakupy i zapraszamy ponownie do it-shop24.pl! 🛒👋

IT-shop24.pl

Poznaj szeroką ofertę różnego rodzaju sprzętów od szeroko pojętego RTV, poprzez AGD, na produktach IT i narzędziach kończąc. Znajdziesz tu produkty znanych i cenionych marek, dzięki czemu nie ma obaw,...