eherbata.pl

Opinie łącznie (10 734) Opinie (4905) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość herbat, ich świeżość, aromat oraz zgodność z opisem. Wiele recenzji kładzie nacisk na bardzo szybką, sprawną realizację zamówień i bezpieczne pakowanie przesyłek. Klienci bardzo doceniają ogromną różnorodność herbat i akcesoriów, szeroki asortyment pozwalający znaleźć ulubione smaki. Chwalona jest także praktyczność, estetyka i szczelność opakowań, co przekłada się na wygodne przechowywanie i świeżość herbat. Większość klientów jest bardzo zadowolona z profesjonalnej, pomocnej i miłej obsługi. Bardzo pozytywnie odbierane są dodatki i próbki do zamówień, uznawane za miłą niespodziankę i zachętę do kolejnych zakupów. Klienci chwalą również szczegółowe, czytelne i pomocne opisy herbat oraz instrukcje parzenia dostępne na stronie i opakowaniach. Wielu klientów docenia rabaty, system punktów i programy dla stałych klientów, które motywują do powrotu. Sporadycznie pojawiają się pojedyncze negatywne głosy dotyczące obsługi klienta.

Opinieeherbata.pl

Bardzo smaczna, dobrej klasy herbata.

Herbatę kupiłam dla męża. Mąż nie przepada za piciem herbaty, ale kiedyś próbował herbaty wędzonej i bardzo mu smakowała. Długo szukałam odpowiedniej wędzonej herbaty i na podstawie opisu sklepu oraz opinii wybrałam Kaneroku Whisky Barrel Smoked Wakocha 2025. Herbata zaparzona zgodnie z informacją na opakowaniu okazała się wyśmienita. Jest dobra w smaku zarówno ciepła jak i zimna. Bobrze wyczuwalna jest nuta słodyczy. Nie ma w sobie goryczki. Nawet nie przypuszczałam, że również mi posmakuje.

cieszy mnie ten sklep!

bardzo podoba mi się sklep eherbata ze względu na kilka faktorów. po pierwsze każda herbata jest dobrze opisana, wpisy nie skupiają si tylko na opisie smaku i aromatu, ale również pochodzeniu, tradycji i dają instrukcję parzenia. strona internetowa jest przejrzysta i łatwa do nawigowania. można zapisać się do newslettera (w którym np. ostatnio napisano o tym, jak ważne jest skąd pochodzi zbiór, jak się produkuje gotową herbatę i jaki ma to wpływ na cenę) oraz poprosić o powiadomienie, kiedy dana herbata będzie dostępna. no i atrakcyjność cen przyciąga. same atuty! proszę kontynuować w ten sposób i dalej dbać o jakość informacji oraz herbat.
To zdecydowanie mój ulubiony sklep z herbatą ❤️ Mają ogromny wybór i naprawdę pyszne herbaty — trudno się zdecydować, bo wszystko kusi. Dodatkowo obsługa jest niezwykle pomocna. Kiedyś zapomniałam, jaką herbatę kupowałam, wysłałam tylko zdjęcie i bardzo szybko dostałam odpowiedź z nazwą herbaty. Widać, że naprawdę znają swoje produkty i dbają o klientów. Polecam z całego serca!

Spokój i relaks...

W samym sercu spokojnego ogrodu Zen siedział człowiek pogrążony w relaksie. Delikatny dźwięk tradycyjnej muzyki mieszał się z szumem bambusowych liści i pobliskiego strumienia, tworząc wokół atmosferę pełnej harmonii. W dłoniach trzymał czarkę wyśmienitej herbaty, której subtelny aromat koił jego zmysły oraz pozwalał na chwilę całkowitego wyciszenia. Każdy łyk smakował spokojem, a otaczająca go natura zdawała się zatrzymywać czas, dając mu poczucie wewnętrznej równowagi i ukojenia. Tak właśnie wygląda typowe popołudnie po zaparzeniu herbaty z tego sklepu! Życzę Wam byście zawsze potrafili znaleźć chwilę czasu na czarkę herbaty we własnych ogrodach Zen.
Bardzo dziękuję! Otwieranie paczki z herbatami przypomina odpakowywanie prezentu! Tak starannie zapakowane są paczuszki, takie ładne jest pudełko, gratisy w tak miły sposób dobrane pod gust i zamówienie albo zachęcające do podróży w inny herbaciany zakątek. :) A do tego system rabatów działa i też jest fajną zachętą do powrotów. Serdecznie, szczerze polecam!

Etykiety

Czołem ekipa! Podoba mi się że na każdej torebce jest opis jak parzyć herbatę chociaż trafiła mi się nieścisłość (na stronie inna ilość wsadu do parzenia, na etykiecie inna choć może to być tylko moja fanaberia) chyba z vilcacora tak miałem. Z herbat jestem zadowolony więc obawiam się że to na pewno nie ostatnie zakupy u Was Pozdrawiam
Wyśmienite herbaty! Szczególnie sobie tutaj upodobałam tajwańskie oolongi, bardzo dziękuję, że znów są dostępne. :) Pięknie pachną oprócz tego, że wspaniale smakują, więc otwarcie takiej paczuszki to sama radość. Wybór herbat w sklepie jest tak duży, że chyba naprawdę każdy może tu znaleźć coś dla siebie. Odczuwa się, że to miejsce prowadzone z sercem i też eksperckie. Bardzo dziękuję i serdecznie polecam! :)
Sklep oferuje bardzo duży wybór herbat zarówno "czystych", jak również w mieszankach. Można wybierać kolory, smaki i gramaturę opakowania. Tu znajdziesz herbatę o oczekiwanych cechach (smak, aromat, gatunek) w różnych cenach. Kupując małe opakowania możesz wypróbować i zdecydowac, która herbata jest dla ciebie najlepsza. Pomocne są też opinie klientów, ocena smaku, aromatu,parzenia.

Bardzo dobra jakość chętnie wrócę

To moje kolejne zamówienie i jak zawsze wszystko na wysokim poziomie. Herbaty świeże, dobrze zapakowane i zgodne z opisem. Szczególnie podoba mi się sheng, czysta energia i dobra koncentracja, a shu świetnie sprawdza się w ciągu dnia. Widać, że sklep dba o jakość i selekcję. Jeśli macie program dla stałych klientów albo jakieś próbki do kolejnych zamówień, chętnie przetestuję coś nowego. Na pewno wrócę po więcej.

Świetny wybór herbat, polecam 🍀

Świetny wybór cherbat, zakupiłam kilka rodzajów, i jestem bardzo zadowolona, wszystkie są super ale te z dodatkami przypadły mi do gustu, Moc witamin, Moc Aloesu (Wellness), Biały Anioł, Jaśmin,Bai Mu Dan Rose, bardzo miła obsługa klienta, wszystko szybko dostarczone, herbatki super pakowane, pięknie pachną,dziękuję za gratisy, przepyszne cukierki krówki i próbki herbaty, polecam sklep eherbata.pl , na pewno jeszcze wrócę, dziękuję 🙂🌸🌼🍀🫶

Lubię Wasz sklep i zielone heebaty

Lubię sklep za profesjonalizm w dostawie i system benefitu tj. Naliczany upust i herbaciane testówki. Co bym dodał ? : do opisu herbaty fajnie by było dodać lojalizację i zdjęcia plantacji. Lubię wirtualnie odwiedzać miejsca skąd pochodzi i podczas delektowania się smakiem teletransportować się tam.

przyjemnie tu wracać!

od pierwszych zakupów w sklepie eherbata.pl poczułem, że to może być początek pięknej przyjaźni. Przyjęty w sklepie system rabatów, próbka herbaty do każdego zamówienia i szeroki wybór zarówno herbat, jak i akcesoriów sprawiają, że zakupy w eherbata.pl to prawdziwa przyjemność. Wisienką na torcie, o której nie sposób zapomnieć, to przyjemność jaką odczuwasz rozpakowując przesyłkę z herbatami - estetyczne, dobrze opisane i szczelne opakowania śmieją się do Ciebie od chwili, w której uchylisz wieczko paczki. Szczerze polecam, bo wiem, że sam wrócę nie raz!
Wspaniały sklep z równie wspaniałymi herbatami i akcesoriami do herbaty. Jedynie czego żałuję, że nie mogę pić więcej herbaty ale za każdym razem to ogromna przyjemność. Tym razem zamówiłam bardzo prozdrowotną Moringę , o cudownym zapachu Jaśminową, oczyszczającą Moc Aloesu , rozgrzewającą Indyjski Specjał i dla syna liść Morwy. Mam po prostu bukiet różnorodnych herbat przysłanych z najpiękniejszego miasta w Polsce. Czego chcieć więcej ? Pozdrawiam serdecznie sklep i polecam wszystkim ♥️👌

Lepiej niż zakładałem

Bardzo szybka wysyłka, opakowania herbat jak i spakowanie pozostaje bez uwag, miły gratis który okażą się strzałem w dziesiątkę. Herbaty które zamówiłem są w smaku lepsze niż zakładałem. Nawet herbata jaśminowa jest lepsza niż sądziłem a byłem sceptycznie nastawiony. Jeżeli moje zapasy się skończą napewno wrócę po więcej doświadczeń smakowych
Witam Mają Państwo bardzo duży wybór herbat i każdy znajdzie coś dla siebie Podobają mi się opisy , na co jest albo w czym może pomóc :) jak ja parzyć w czym i ile czasu. Możliwe że już to pisałem ale napiszę raz jeszcze że miło by było zakupić Polski wyrób porcelany z Państwa logiem np. czajniczki różnych pojemności jak i filiżanki proste klasyczne :) możliwe że uda się Państwu nagrywać więcej filmików z herbatą :) jest kilka osób personelu i przy tak dużej ilości herbat to może tak podzielić i tematycznie zrobić filmik np. w Poniedziałki herbaty zielone w Środy Czarne itd itp. :) wystarczy dobrać tematycznie trzy herbaty opowiedzieć coś o nich (nawet to co mają Państwo zapisane w opisie ) bo jak dla mnie jak prowadzone są takie programy to mam ochotę z Państwem usiąść przed ekranem i napić się Herbaty :) kilkuminutowe filmiki wystarczą :) Pozdrawiam wszystkiego dobrego życzę :)

W sumie same plusy :)

Dobra jakość herbaty w przystępnej cenie, system lojalnościowy zachęcający do powrotu po kolejne porcje, darmowe próbki umożliwiające wypróbowanie większej ilości smaków, darmowy odbiór w centrum miasta, możliwość powąchania wszystkiego na miejscu :) Jedyne minusy, który przychodzą mi do głowy, to że przy zakupach stacjonarnych, wydane kwoty nie naliczają się do ogólnej ilości punktów na koncie online, pomimo podania niezbędnych danych oraz brak powiadomień smsem, bo jeśli nie ma się przy sobie maile z kodem odbioru to może pojawić się problem.

Pełen profesjonalizm i świetna jakość

Zawsze profesjonalnie zapakowane herbaty. Ekspresowa wysyłka. Od lat zamawiam tylko z eherbata.pl i jestem bardzo zadowolona z obsługi i jakości oferowanych produktów. Serdecznie polecam wszystkim miłośnikom herbaty i tym wchodzącym dopiero na jej ścieżkę.

Wspaniały sklep

Oferta herbat jest ogromna i można znaleźć coś w każdym zakresie cenowym. Są smaczne i po tych droższych czuć inny smak. System rabatowy daje trochę satysfakcji, jeśli robi się dużo zakupów. Sama strona jest w miarę przejrzysta i można się po niej sprawnie poruszać. Jak wiem, że będę chciała uzupełniać zapasy - w pierwszej kolejności myślę o tym sklepie. Moja jedyna uwaga - bardzo brakuje mi możliwości szukania herbat po jednym składniku, np. wszystkich herbat z migdałem.
Wyśmienite herbaty! Niezależnie od półki cenowej po prostu czuć jakość. Każdy znajdzie coś dla siebie. Ja eksperymentuje na razie głównie z herbatami zielonymi. Fachowa obsługa. Szybka wysyłka i zawsze miła niespodzianka w postaci gratisu w paczce. Do tego rosnący rabat z kolejnymi zakupami. Pozdrawiam i do następnego
Świetny sklep z bardzo dużym wyborem herbat i akcesoriów. Jestem stałym klientem i tak jak zawsze wszystko poszło bardzo dobrze - szybki kontakt, miła obsługa i szybka, bezpieczna przesyłka. Zamówione herbaty bardzo dobre. Dziękuję i polecam :-)