BieszczadzkiCzosnek.pl

Opinie łącznie (3186) Opinie (1543) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień i ekspresową dostawę produktów. Wielu klientów zachwyca się wyjątkowym, łagodnym i słodkim smakiem czarnego czosnku, często porównując go do suszonej śliwki. Doceniane są drobne upominki, gratisy oraz szczególnie odręcznie napisane podziękowania dołączane do zamówień. Wiele osób dzieli się pozytywnym wpływem produktu na zdrowie, zwłaszcza poprawą odporności, obniżeniem cholesterolu czy wsparciem układu pokarmowego. Klienci regularnie podkreślają wysoką jakość czosnku, jego świeżość, wygląd oraz staranne przygotowanie produktu. Wysoko oceniane są również estetyczne, praktyczne i staranne opakowania produktów, które nadają się nawet na prezent. Klienci są bardzo zadowoleni z kontaktu, życzliwości i profesjonalizmu obsługi oraz sprawnego rozpatrywania zamówień.

OpinieBieszczadzkiCzosnek.pl

Od co najmniej dwóch lat regularnie stosuję codziennie w swej diecie kiszony czarny czosnek, który kupuję bezpośrednio u producenta. Dzięki temu mam pewność, że jest to nasz polski produkt, odmiany Harnaś, a nie np. chiński. A ja staram się zawsze wspierać polskich producentów żywności i niektórych artykułów przemysłowych. Mało tego, czarnym czosnkiem "zaraziłam" już wielu znajomych, nie tylko z Polski, ale także z Belgii i Francji. Dodam, że świeżego czosnku nie mogę używać ze względu na charakterystyczny i nieprzyjemny zapach i smak, który w kiszonym czarnym czosnku nie występuje. Bardzo odpowiada mi jego smak, podobny do suszonej, podwędzanej śliwki. Niedawno gościłam Japonkę, która była zaskoczona jego smakiem, zbliżonym do umami.

Aromatyczny, smaczny czosnek.

Produkt solidnie zapakowany do oddychających papierowych torebek, nie wiem tylko dokładnie w jakiej temperaturze trzymać go, włożyłam do lodówki. Aromat mocny, smak interesujący, mi przypomina smak suszonej śliwki. Do środka dołożona przesympatyczna odręcznie napisana karteczka z podziękowaniem i życzeniami :-). Polem i dziękuję za czosnek.
Doskonały zakup robiłem badania i bez statyn mam obniżony cholesterol zamierzam kontynuować kuracje. Krąg zainteresowanych się powiększa co widać po moich zakupach siostra i syn są bardzo zadowoleni z zakupów muszę jeszcze przekonać córkę to będzie trochę kłopotliwe bo jest młoda i nie cierpi na żadne choroby. Dziękuję i pozdrawiam serdecznie.

Super czosnek

Dziękuję za sprawną realizację zamówienia i świetny kontakt. Czarny czosnek już do nas dotarł i nie mogę się doczekać, aż wykorzystamy go w nowym menu Bistro u Mocnych. Jestem przekonany, że dzięki niemu nasze dania zyskają jeszcze więcej charakteru i głębi smaku. Jeszcze raz dziękuję i do kolejnych zamówień!
Jeste bardzo zadowolona, szybko otrzymałam paczkę z czosnkiem. Dziękuję również za mały prezencik, to bardzo miłe. Dziękuję za opisy o czosnku. Dzielę się ze znajomymi i promuję czosnek fermentowany. Dla mnie jest świetny , nie mam wzdęć, nie odbija się, nie wydziela się zapach z ust, dosłownie cudo. Bardzo lubię ten czosnek już gotowy do spożycia. Dziękuję że zajęli się Państwo produkcją takiego czosnku

Nieustannie dla zdrowia

Nieustannie, drugi rok jem czarny czosnek, który w decydującym stopniu wzmocnił mą odporność, dzięki czemu w ogóle się nie choruję (mam 80 lat), wyregulowało mi się także ciśnienie. Chętnie częstuję gości tym czosnkiem, aby zachęcać ich do kupna. Małe opakowania zawierające pięć główek czosnku, przeznaczam na prezenty. I tak powoli rozszerza się grupa smakoszy czarnego czosnku.
To moj kolejny zakup czarnego czosnku Produkt dostarczony zostal bardzo szybko+dodatkowy prezencik(co jest bardzo mile) .Opakowanie bardzo starannie zabezpieczalo przed uszkodzeniem towaru.I co najwazniejsze,czosnek zmakuje wysmienicie :)
Wszystko jest w nalezytym porządku, najważniejszy jest czosnek a ten jest bardzo dobry. Dziękuję bardzo za współpracę, jak tylko skończy się zapas wróce z ponownym zamówieniem :) Pozdrawiam serdecznie i wszystkiego dobrego

Szczerze polecam

Dzień dobry. Oceniam wszystko wspaniale. Smak czosnku bajeczny, ale przede wszystkim zaskoczony jestem prezentem dolączonym do zamówienia z bardzo miłą adnotacją co się w ogóle nie zdarza. Spotkało mnie to po raz pierwszy i bardzo miło zaskoczyło. Zapewne zostanę Państwa stałym klientem jak również polecę Państwa swoim znajomym. Pozdrawiam Tomasz.
Własnie odebrałam przesyłkę. Czarny czosnek i miód z czosnekiem. Pierwsze wrażenie - wspaniale zapakowane! Widać, że zrobione to było z miłością do tego co się robi. Mały upominek, podziękowanie za zakupy. Niezwyle to miłe. Teraz zaczynam swoją przygodę z tym niezwykłym produktem. Na zdrowie. Myślę, że jeszcze tu wrócę.
Paczka doszła na następny dzień, po zamówieniu. Jestem mile zaskoczona smakiem czarnego czosnku, jest dobry. Dla spróbowania zamówiłam łuskany czosnek i w główkach, łuskany jest prosty w obsłudze, po prostu otwierasz torebkę i jesz. Mam nadzieję, że spełni moje oczekiwania i zmniejszy mój cholesterol. Na pewno będę go zamawiała.
Miałam problemy jelitowe typu wzdęcia, niestrawność, już po zażyciu kilku ząbków czosnku minęły dolegliwości, czosnek pomógł mi też w przeziębieniu wzrost odporności, ból gardła i osłabienie minęło. Zamówiłam dla 5 znajomych, bardzo im smakuje. Polecam , Joanna
Wspaniały towar, super jakość, szybka dostawa, smak jedyny w sobie! Polecam moim znajomym i nie tylko.
Czosnek zamówiłam we wtorek a przesyłkę otrzymałam już wczoraj. Dziękuję bardzo. Firma godna polecenia .Polecam. Anna Jaskólska.
prosze o inf czy ten specyficzny zapach jest naturalny bo ja kupilam pierwszy raz i co znaczy niska temperatura przechowywania POZDRAWIAM
Mam jedną uwagę. Tym razem zamówiłem i opłaciłem przesyłkę dla mojej siostry. Czyli był inny adres dostawy. W rubrykach dla innego adresu dostawy brakuje pozycji telefon faktycznego odbiorcy. Informacja o dostarczeniu przesyłki do paczkomatu przyszła do mnie jako osoby zamawiającej i płacącej. Musiałem przesłać tę wiadomość do mojej siostry a przecież ta informacja mogłaby pójść bezpośrednio. pozdrawiam J.Stępniak
Super produkt❤️ i Super sprzedawca❤️, który dba o najmniejsze szczegóły, urzekło mnie co w dzisiejszych czasach się już prawie nie zdarza odręcznie napisane na małej karteczce podziękowanie za zakup plus dołączony mały gratisik dla bliskich❤️❤️❤️ Polecam z całego ❤️ .

Zrezygnowałem ze statyn czosnek obniżył…

Zrezygnowałem ze statyn czosnek obniżył mi cholesterol i triglyceridy mam to udokumentowane wynikami badań . Będę go brał przez minimum 6 miesięcy , po czy zrobię badania jak wyżej.
To przemiłe dostać wraz z zamówionym czosnkiem podziękowanie napisane odręcznie i "główkę czosnku" dla zdrowotności rodzinki !!!! Pozdrawia i dziękuje BB
Czosnek super, zamówienie przewyższyło moje oczekiwania. Byłem mile zaskoczony małym prezencikiem oraz odręcznie napisaną dedykacją. Zapewne to nie ostatnie zakupy w tym sklepie.