Klienci bardzo często chwalą ekspresową realizację zamówień i błyskawiczną dostawę. Doceniają estetyczne, solidne oraz bezpieczne pakowanie przesyłek, często przyrównując je do prezentów. Wielu klientów zwraca uwagę na miłe gratisy lub prezenty dołączane do zamówień, zarówno dla kotów jak i opiekunów. Klienci wysoko oceniają jakość produktów, ich świeżość oraz zgodność z opisem i składem. Obsługa klienta oceniana jest jako profesjonalna, pomocna i kulturalna, często bezproblemowa. Wiele osób podkreśla także radość i zadowolenie kotów z karm i akcesoriów zakupionych w sklepie. Klienci chwalą szeroki wybór produktów. Sporadycznie zwracana jest uwaga na braki w dostępności niektórych produktów.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieMykotek.pl
Opinia importowana
duzy wybor jakisciowych, wysokomiesnych karm dla kota, bardzo szybka wysylka. biala mysz z autorska mieszanka ziolowa- TOP, moja kotka ją pokochała ❤️🧚♀️
Opinia importowana
kocham ten sklep i koty też, zawsze szybko i pięknie zapakowane a nie jak u konkurencji pozgniatane i obite puszki w transporcie
Opinia importowana
Paczka nadeszła bardzo szybko, pięknie zapakowana i z dodatkowymi prezentami dla naszego kotka! Bardzo dziękujemy!
Opinia importowana
Wszystko ok. Czas wysyłki zawsze ekspresowy. Karma bardzo ładnie zapakowana. Dziękuję za prezencik dla kotka i opiekuna.
Opinia importowana
Paczka przyszła pięknie ,starannie zapakowana .Kotek otrzymał dodatkowe prezenty za co serdecznie dziękujemy ❤️🤗.
Opinia importowana
Bardzo szybka realizacja . Towar zgodny z opisem , dziękujemy za każdym razem za gratisy dla kotków i dla mnie ♥️ Polecam
Opinia importowana
Szybka wysyłka, wszystko zgodne z opisem, a gratisy były bardzo miłym dodatkiem. Polecam i na pewno zamówię ponownie!❤️
Opinia importowana
Towar świetnie zabezpieczony do wysyłki a przy tym zapakowany pięknie, niczym luksusowy towar. Błyskawiczna dostawa. Polecam.
Opinia importowana
Kilka razy kupowałam dla Tosi jedzonko i jesteśmy obie zadowolone.Dziękujemy.To nasz sklep.
Opinia importowana
Wszystko pięknie zapakowane,dostarczone bardzo szybko,kicia zadowolona i ja też dziękujemy .Polecam
Opinia importowana
Karma wysokiej jakości, kotek zawsze zadowolony, szybka realizacja
Bardzo szybka dostawa i pięknie zapakowane paczki :)
Odpowiedź ze sklepu Mykotek.pl
Dziękujemy! :)
Zamówienie doszło przed czasem. 100% satysfakcji. Wielkie brawa dla Was ❤️
Opinia importowana
Szybka wysyłka, zamówienie pięknie zapakowane, zawsze jakiś miły gratis - świetny sklep ! To już moje kolejne zamówienie i z pewnością nie ostatnie. Polecam serdecznie.
Opinia importowana
Paczka przyszła bardzo szybko i była starannie zapakowana
Opinia importowana
Pięknie zapakowany towar jak na prezent. Zawsze jakieś smaczek i prezencik dla kici i jej opiekunki. Dziękuję, już jestem stałą klientką.
Opinia importowana
Drogi Mykotku, od pierwszego zakupu u Ciebie byłam mile zaskoczona: tempem realizacji zamówienia, asortymentem, ale przede wszystkim estetyką i solidnością przesyłki. To już kolejny mój zakup.… więcej
Opinia importowana
Szybko i sprawnie, karma kotom smakuje.
Opinia importowana
Zamówienia przychodzą szybko. Pięknie zapakowane z jakimś prezencikiem dla mojego kotka jak i dał mnie. Super pomysł i super estetyka. Brawa!
Opinia importowana
To już kolejne zamówienie i jestem bardzo zadowolona, zarówno z produktów, obsługi, wysyłki - wszystko na plus !