12 gru 2023
Kupiliśmy z mężem już wiele par pięknych butów w tej firmie. To, co ją wyróżnia, to bardzo wysoka jakość produktów i bardzo wygodny sposób obsługi zamówień, szczególnie jeśli chodzi o zwroty, co przy zakupie butów jest bardzo ważne. Natomiast nie wszystkie modele pasują na nasze stopy i łydki...
Do tej pory nie otrzymałam zam #PL929561443DE, utrudniony kontakt z Waszą Firmą .Paczka powinna być u mnie 17 kwietnia br a dziś jest 19 kwietnia i nie ma żadnej informacji.
Opinie nt. sklepu www.melvin-hamilton.pl
Opinia
Od najnowszych
To moje drugie Jeff 14 na takiej podeszwie. Znakomicie się noszą. Zachęcam do wykonania botków na skórzanej podeszwie z gumowym protektorem. Widzę już oczami wyobraźni kilka par w mojej kolekcji.
Szybka realizacja zamówienia , jedyny minus to brak kontaktu ze strony przewoźnika przed dostawą (jak twierdzi kurier - nie dołączony nr telefonu )
Kupiłam u Państwa 4 pary butów online. cena była atrakcyjna. Po dość długim oczekiwaniu otrzymałam anulację zamówień PL32739-WS oraz PL 32740-WS z uwagi na błąd w cenie butów. Prawo klienta mówi , że jeśli cena jest publiczna sprzedawca po zakupie przez klienta nie może wycofać się z transakcji. Zasięgnę informacji w u rzecznika praw konsumenta Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumentów oraz ECCNET. Proponowane zadośćuczynienie w formie kuponu rabatowego mnie nie zadowala. jestem wielokrotnym klientem MELVIN &HAMILTON i jestem oburzona zaistniałą sytuacją.
Relamacja.
Dzień dobry. Zakupiłam dwie pary butów, których cena była obniżona 80%, opłaciłam zamówienie. Niestety otrzymałam wiadomość, że transakcja została anulowana a ceny butów na stronie zostały zmienione. To jest działanie nie tylko niezgodne z prawem konsumenckim, ale też nieetyczne. Jestem zawiedziona, że tak znana marka postępuje w ten sposób.Liczę na szybką odpowiedź i naprawę tego, am nadzieję błędu. Małgorzata Roszewska.
Cudne buciki jak zawsze
Zamówiony towar nie dotarł oszustwo.
Zamówiony towar nie dotarł , brak zwrotu pieniędzy na konto .Od lat kupuje buty tej marki, pierwszy raz kupiłem za pomocą sklepu internetowego.
Zero kontaktu z sprzedającym .
Nie polecam jeżeli nie otrzymam zwrotu pieniędzy na konto wysyłam sprawę do prawnika .
sklep odmówił mi realizacji zamówienia mimo że mieli towar a za buty zapłaciłem z góry
Buty rewelacja . To nie pierwsza para iwazystlie leżą idealnie . Pomijam fakt że są bardzo dobrej jakości i interesujące wizualnie
1 wrz 2024
Terminowość i szczególna jakość pakowania. Rozpakowanie butów to uczta dla oczu.A sam wyrób finalny czyli buty - cudo !!!
dwa razy otrzymałam zły kolor. po odesłaniu drugiej pary z zamówienia #PL32613 otrzymałam informację, że środki zostały zwrócone na moje konto. był to 19 sierpień do 28 sierpnia środki nie wpłyneły, a mój bank twierdzi, że taki przelew nie miał miejsca. mail do sklepu bez odpowiedzi, telefonu nie odbierają. nie polecam.