kadax.pl

Opinie łącznie (15 329) Opinie (9105) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość produktów, doceniając solidne wykonanie, trwałość i estetykę. Większość klientów pozytywnie wyróżnia bardzo szybką realizację zamówień oraz ekspresową dostawę. Klienci najczęściej bardzo doceniają staranne i bezpieczne pakowanie przesyłek. Obsługa klienta jest oceniana jako profesjonalna, pomocna i uprzejma, z szybkim kontaktem i sprawnym rozwiązywaniem problemów. W większości przypadków klienci chwalą sprawne i profesjonalne rozpatrywanie reklamacji, szybkie naprawy błędów i minimalną ilość formalności. Wielu klientów potwierdza zgodność produktów z opisem na stronie. Często wspominana jest również łatwość montażu produktów. Pojawiają się jednak sporadyczne uwagi krytyczne związane z wykończeniem lub materiałami produktów. Zdarzają się także uwagi dotyczące uszkodzeń lub niedostatków w zabezpieczeniu podczas pakowania. Sporadycznie klienci zgłaszają zastrzeżenia do obsługi klienta. Niektórzy wskazują na powtarzające się problemy podczas rozpatrywania reklamacji. Część klientów zgłasza rozbieżności w kolorach, opisie lub liczbie elementów produktów. Niektórzy zwracają uwagę na brak instrukcji lub trudności z montażem.

Opiniekadax.pl

Dzień dobry, lubię prasować i szukałam wygodnej i dużej deski do prasowania. Kupiłam deskę Waszej firmy i spełnia wszystkie moje oczekiwania, jest przede wszystkim wysoka i nie muszę się garbić prasując oraz jest szeroka. Jeżeli chodzi o małą uwagę to gniazdko w desce do prądu sprawia wrażenie delikatnego i rusza się być może takie ma być. W poprzedniej desce miałam bardziej stabilne. Polecam wszystkim deskę firmy Kadax, a jeszcze chciałam dodać,że koszyczek na wyprasowaną bieliznę jest niezawodny. Pozdrawiam Ewa

Super zadowolona

Mam komplet. Skrzynki, podobnie jak doniczki, bardzo dobrej jakości. Dodają elegancji roślinom balkonowym. Doceniam jakość przygotowania przesyłki i terminowość dostawy. Świetna komunikacja ze sprzedającym. Tym razem podobnie jak przy poprzednim zamówieniu. Najwyższy poziom jakości produktów i przesyłki oraz życzliwość dla klienta. Z czystym sumieniem i szczerze polecam

Ocena zakupów

Zbiornik bardzo ładny, materiały bardzo dobrej jakości. Natomiast jeśli chodzi o sam łapacz wody np. Do rynny 110 to według mnie nieporozumieni - za mały. Dlatego dokupiłem ten duży. Sprawdziłem około 80 - 90% deszczu idzie do beczki. Z tego małego zrobiłem przelew z beczki z powrotem do rynny. Pozdrawiam

Towar w porządku, braki w instrukcji montażu

Towar w porządku (kompostownik 1120l), dostawa trochę opóźniona. Problem montażowy dotyczy samego kompostownika, montowanego z tworzywowych elementów posiadających zaczepy. Samo dociskanie nie wystarcza, aby zaczep "zaskoczył". W instrukcji brak wskazówki, jakiego narzędzia trzeba użyć. Ja użyłem noża kuchennego z zaokrągloną końcówką, pomagając zębom zaczepów "wskoczyć" w ciasne otwory. To nie do końca dobre rozwiązanie, bo jeden z podważanych elementów pękł, osłabiając konstrukcję.

Bardzo dobry kontakt

Bardzo dobry kontakt, pomimo tego że przysłano mi towar w innym kolorze niż zamówiłam .Firma zaproponowała mi rekompensatę pieniężną , nie było to w moim interesie ale doszliśmy do porozumienia i Kadax zamówił kuriera po odbiór pomylonego zamówienia i nadał w odpowiednim kolorze drugą paczkę. Minimum formalności , pełen profesjonalizm.

Ładna ławka ale mocno wstanie surowym.

Ławka wizualnie prezentuje się bardzo dobrze, jednak została wykonana w bardzo surowym stanie. Drewno jest niedoszlifowane, miejscami wystają drzazgi, o które można się zranić. Produkt wymaga samodzielnego szlifowania i zabezpieczenia lakierem lub impregnatem, co generuje dodatkowy koszt i pracę po stronie kupującego. Nie zdecydowałem/am się na zwrot, ponieważ sama konstrukcja i wygląd ławki są estetyczne, ale jakość wykończenia pozostawia sporo do życzenia.
Produkt prawie zgodny z oczekiwaniami . Jedyna uwaga dotyczy " dopasowania " podstawy do zbiornika - przydały by się jakieś ograniczniki lub wypusty ( prowadnice) stabilizujące położenie zbiornika na podstawie - pusty zbiornik, póki co , obraca się lub przesuwa na podstawie przy wietrze lub lekkim dotknięciu ( np przy ustawianiu donic kwiatowych lub zdejmowaniu pokrywy)
Bardzo szybko otrzymałam zamówienie, a zamówiony towar bardzo dobrej jakości. Zawsze miałam problem z zakrętkami do słoików na przetwory, do tej pory które kupowałam to na 10 sztuk było dobrych 3 lub cztery a te Kadax rewelacja, świetnie trzymają.

Dziękuję bardzo Państwu!

Dziękuję bardzo Państwu ! Wasza firma to, najlepsze miejsce i wyrażam pragnienie, żebyście zostali na rynku jak najdłużej. Tu, po prostu moje zamówienie zostało zrealizowane uczciwie z empatią, fachowo z dużą kulturą osobistą. Serdeczne pozdrawiam, z wyrazami szacunku; Waldemar

Super zadowolona

Produkty bardzo dobrej jakości. Dodają elegancji roślinom balkonowym. Doceniam jakość przygotowania przesyłki i terminowość dostawy. Świetna komunikacja ze sprzedającym. Zachowajcie doskonałą jakość produktów i przesyłki oraz życzliwość dla klienta. Szczerze polecam

Fotel ogrodowy

Krótki czas oczekiwania, paczka dobrze zapakowana. Mimo małych komplikacji firma KADAX rozwiązała go błyskawicznie. Same elementy fotela na pierwszy rzut oka wyglądały kiepsko. Po złożeniu i skręceniu wszystkiego razem stanowiły stabilną i zwartą całość.

Szczerze polecam!

Butelek na trunki zamówiłam kolejną serię - nie wstyd postawić na stole. Prezentują się świetnie! A słój na lemoniadę - rewelacja! Wszystko zapakowane w bezpieczny sposób tak, że nie ma mowy o stłuczeniu się. Poza tym tanio i szybko dostarczone! Polecam serdecznie!

To jest to!

Tak. To jest to właśnie. Bardzo szybka dostawa, dobrego produktu. Jeden dzień i już masz zamówiony produkt u siebir. Brawo. Czajnik gwiżdże tak głośno, że jeśli zapomnisz, ze nastawialeś wodę, albo jesteś sam w domu i złapiesz jakąś drzemkę 🙂 to on ciebie obudzi.
W mojej ocenie do poprawy sposób pakowania - jedna z paczek miała uszkodzony karton, ale na szczęście nie doszło do uszkodzenia zamówionego towaru. Sugeruję lepiej zabezpieczać wysyłany towar biorąc pod uwagę sposoby jego przemieszczania od Dostawcy do Odbiorcy. Dziękuję
Niestety nie jestem zadowolona z obsługi sklepu i zakupu. Zakupiłam rzeczy czwartek rano, na stronie było napisane wysyłka 24h, skusiłam się bo zależało mi na czasie, Niestety piątek po południu żadnej informacji że wysyłka jest w trakcie pakowania czy wysłana, zadzwoniłam do sklepu, dostałam info ze już po zakupie dostałam emaila z potwierdzeniem i tam było informacja że wysyłka może być opóźniona, szkoda że taką informację podajcie po zakupie a nie na stronie przed zakupem. Pani że sklepu upewniła (kilka razy upewniałam się) że wysyłka dziś będzie wysłana i nepewno w poniedziałek będzie u mnie. Niestety, wysyłka nie była wysłana tego dnia, a ja otrzymałam we wtorek popołudniu i do nie było opóźniona przez firmę kurierską. Kompostownik Niestety nie jest najlepszej jakości, jest porysowany, kilka elementów jest zgięty, odlew nie jest dokładny, co utrudniało jego złożenia. Ja,rozumiem te to tylko kompostownik ale mimo tego oczekuję estetyki i dokładności. Do zbiornika do robienia nawozu mąż też musiał dać dodatkową uszczelkę bo przeciekało.
Zamówiłam 2 razy donice ogrodowe. Zamówienie zostało bardzo szybko zrealizowane i już następnego dnia miałam przesyłkę u siebie. Wszystko dokładnie zapakowane. Jestem zadowolona i polecam z czystym sumieniem zakupy w Kadax.

Komplet szklanych okrągłych pojemników z pokrywkami

Produkt bardzo dobrej jakości. Miski mają tak dobrane rozmiary, że mieszczą się dokładnie jedną w drugą, co ułatwia przechowywanie, ponieważ zajmują tylko tyle miejsca ile zajmuje największa z nich, dodatkowo mimo tego, że są szklane, to są dużo lżejsze niż się spodziewałam, pokrywki są szczelne, co też jest bardzo ważne. Dodatkowo, paczka dotarła do mnie w ciągu doby od zamówienia, jestem bardzo zadowolona i polecam tak produkt jak i firmę.

Blednie zrealizowane

Szanowni Panstwo, Otrzymalam bledny towar, na Panstwa stronie pod zdjeciem krzesla w opisie jest lezak, wiec cos jest chyba nie tak z opisami. Po zgloszeniu bledu Pani z obslugi bok owszem zalatwila sprawe wyslania poprawnego krzesla, ale w roxmowie zasugerowala, ze moge zatrzymac otrzymany towar, a za wyslany poprawnie nie bede doplacac. Zrozumialam, ze wysla Panstwo w ramach naprawy bledu bez oplaty, ale przesylka byla za pobraniem. Mysle, ze takie sytuacje nie powinny sie zdarzac,. Odmowilam zaplacenia drugi raz, wiec krzeslp ktore zamowiam wrocilo, a lezak ktorego nie chcialam zostal u mnie.
Dizajnerski wygląd, proste w złożeniu nawet dla kobiet. ( szkoda że nie było klucza do skręcania śrubek z gwintem, ale drobnymi palcami też da się radę). Wypróbowane następnego dnia po odbiorze i było super 🙌 ognisko i grill był udany. Polecam

Opinia bardzo pozytywna

Witam Jestem bardzo zadowolona z postawy pracownika który przyśpieszył w mig wysyłkę przesyłki. Wszystko na najwyższym poziomie. Napewno wrócę po zakupy. Pozdrawiam Szulc Teresa Elblàg