kadax.pl

Opinie łącznie (14 089) Opinie (8844) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą profesjonalizm oraz łatwość kontaktu z obsługą, a także szybkość rozwiązywania problemów. Wiele opinii podkreśla bardzo szybkie dostawy oraz staranne i bezpieczne pakowanie przesyłek. Większość klientów pozytywnie ocenia wysoką jakość i solidność produktów oraz zgodność towarów z opisem na stronie. Klienci zwracają uwagę na łatwość montażu produktów oraz przystępność cen i korzystny stosunek jakości do ceny. Proces reklamacyjny i zwrotów również jest oceniany pozytywnie przez większość użytkowników. Pojawiają się jednak pojedyncze negatywne głosy dotyczące nieporozumień lub mało pomocnych konsultantów. Część klientów zgłasza zastrzeżenia co do opóźnień w dostawie i niejasnych komunikatów o terminie wysyłki. W kilku przypadkach pojawiły się uwagi dotyczące wykończenia produktów, błędów w kolorze lub opisie, a także pomyłek przy wysyłce. Zdarzają się także zgłoszenia o uszkodzeniach produktów lub niedostatecznym zabezpieczeniu przesyłek podczas transportu. Niektórzy klienci wskazują na brak instrukcji montażu lub trudniejsze elementy do złożenia, a także pojedyncze utrudnienia czy wydłużony czas realizacji reklamacji lub zwrotów.

Opiniekadax.pl

Towar w porządku, braki w instrukcji montażu

Towar w porządku (kompostownik 1120l), dostawa trochę opóźniona. Problem montażowy dotyczy samego kompostownika, montowanego z tworzywowych elementów posiadających zaczepy. Samo dociskanie nie wystarcza, aby zaczep "zaskoczył". W instrukcji brak wskazówki, jakiego narzędzia trzeba użyć. Ja użyłem noża kuchennego z zaokrągloną końcówką, pomagając zębom zaczepów "wskoczyć" w ciasne otwory. To nie do końca dobre rozwiązanie, bo jeden z podważanych elementów pękł, osłabiając konstrukcję.

Bardzo dobry kontakt

Bardzo dobry kontakt, pomimo tego że przysłano mi towar w innym kolorze niż zamówiłam .Firma zaproponowała mi rekompensatę pieniężną , nie było to w moim interesie ale doszliśmy do porozumienia i Kadax zamówił kuriera po odbiór pomylonego zamówienia i nadał w odpowiednim kolorze drugą paczkę. Minimum formalności , pełen profesjonalizm.

Ładna ławka ale mocno wstanie surowym.

Ławka wizualnie prezentuje się bardzo dobrze, jednak została wykonana w bardzo surowym stanie. Drewno jest niedoszlifowane, miejscami wystają drzazgi, o które można się zranić. Produkt wymaga samodzielnego szlifowania i zabezpieczenia lakierem lub impregnatem, co generuje dodatkowy koszt i pracę po stronie kupującego. Nie zdecydowałem/am się na zwrot, ponieważ sama konstrukcja i wygląd ławki są estetyczne, ale jakość wykończenia pozostawia sporo do życzenia.

To jest to!

Tak. To jest to właśnie. Bardzo szybka dostawa, dobrego produktu. Jeden dzień i już masz zamówiony produkt u siebir. Brawo. Czajnik gwiżdże tak głośno, że jeśli zapomnisz, ze nastawialeś wodę, albo jesteś sam w domu i złapiesz jakąś drzemkę 🙂 to on ciebie obudzi.
W mojej ocenie do poprawy sposób pakowania - jedna z paczek miała uszkodzony karton, ale na szczęście nie doszło do uszkodzenia zamówionego towaru. Sugeruję lepiej zabezpieczać wysyłany towar biorąc pod uwagę sposoby jego przemieszczania od Dostawcy do Odbiorcy. Dziękuję
Niestety nie jestem zadowolona z obsługi sklepu i zakupu. Zakupiłam rzeczy czwartek rano, na stronie było napisane wysyłka 24h, skusiłam się bo zależało mi na czasie, Niestety piątek po południu żadnej informacji że wysyłka jest w trakcie pakowania czy wysłana, zadzwoniłam do sklepu, dostałam info ze już po zakupie dostałam emaila z potwierdzeniem i tam było informacja że wysyłka może być opóźniona, szkoda że taką informację podajcie po zakupie a nie na stronie przed zakupem. Pani że sklepu upewniła (kilka razy upewniałam się) że wysyłka dziś będzie wysłana i nepewno w poniedziałek będzie u mnie. Niestety, wysyłka nie była wysłana tego dnia, a ja otrzymałam we wtorek popołudniu i do nie było opóźniona przez firmę kurierską. Kompostownik Niestety nie jest najlepszej jakości, jest porysowany, kilka elementów jest zgięty, odlew nie jest dokładny, co utrudniało jego złożenia. Ja,rozumiem te to tylko kompostownik ale mimo tego oczekuję estetyki i dokładności. Do zbiornika do robienia nawozu mąż też musiał dać dodatkową uszczelkę bo przeciekało.

Komplet szklanych okrągłych pojemników z pokrywkami

Produkt bardzo dobrej jakości. Miski mają tak dobrane rozmiary, że mieszczą się dokładnie jedną w drugą, co ułatwia przechowywanie, ponieważ zajmują tylko tyle miejsca ile zajmuje największa z nich, dodatkowo mimo tego, że są szklane, to są dużo lżejsze niż się spodziewałam, pokrywki są szczelne, co też jest bardzo ważne. Dodatkowo, paczka dotarła do mnie w ciągu doby od zamówienia, jestem bardzo zadowolona i polecam tak produkt jak i firmę.

Blednie zrealizowane

Szanowni Panstwo, Otrzymalam bledny towar, na Panstwa stronie pod zdjeciem krzesla w opisie jest lezak, wiec cos jest chyba nie tak z opisami. Po zgloszeniu bledu Pani z obslugi bok owszem zalatwila sprawe wyslania poprawnego krzesla, ale w roxmowie zasugerowala, ze moge zatrzymac otrzymany towar, a za wyslany poprawnie nie bede doplacac. Zrozumialam, ze wysla Panstwo w ramach naprawy bledu bez oplaty, ale przesylka byla za pobraniem. Mysle, ze takie sytuacje nie powinny sie zdarzac,. Odmowilam zaplacenia drugi raz, wiec krzeslp ktore zamowiam wrocilo, a lezak ktorego nie chcialam zostal u mnie.
Dizajnerski wygląd, proste w złożeniu nawet dla kobiet. ( szkoda że nie było klucza do skręcania śrubek z gwintem, ale drobnymi palcami też da się radę). Wypróbowane następnego dnia po odbiorze i było super 🙌 ognisko i grill był udany. Polecam

Polecam Kadax.

Zamówienie przyszło w nieco dłuższym terminie, ale wcześniej zostałem uprzedzony/ przeproszony. Wiadomo- szczyt prac ogrodniczych, spiętrzenie zamówień. Zachowanie jak najbardziej profesjonalne. Doniczki zgodne z opisem. Wszystko się zgadza. Polecam.
Produkt zgodny z oczekiwaniami , szybka dostawa , towar dobrze zabezpieczony , zapakowany z dbałością o szczegóły. Mile widziany byłby wkład w komplecie lub możliwość dokupienia zecwskazanie rozmiaru pasującego do osłonki . Polecam i będę zaglądać na stronę
Sam fakt, że mogę zabezpieczyć moje rośliny tak pomysłowo wykonaną ściółką jest dla mnie bardzo ważny. Różne opcje ilości ściółki do kupienia są fajne. Szybka realizacja zamówienia jest także ważna. Ściółki jeszcze nie rozłożyłam, ale wygląda bardzo dobrze. Dziękuję 😊
Dzień dobry, zbiornik dotarł. Z jednej strony trochę wgnieciony, ale liczę, że siła zgromadzonej wody przywróci mu pełny kształt. We najbliższy wtorek zostanie połączony z rurą deszczową biegnącą w jednym ze słupów podtrzymujących zadaszenie tarasowe, więc test przed nami - pierwszych od czasu wspomnianego połączenia deszczach. Obraz podesłałabym po instalacji.
Dzisiaj otrzymałam zamówioną donice. Miałabyś w kolorze platyny tymczasem okazało się że to kolor jasnoszary. Nie tak nie na taki kolor liczyłam. Uważam że jest to przekłamanie ze strony sklepu. Zawsze można powiedzieć że to zły odbiór kolorów. Jednak wtedy trzeba było napisać że to kolor jasnoszary a nie platynowy który jest zupełnie inny. Takiego koloru na pewno bym nie wybrała. Jestem bardzo niezadowolona nie usatysfakcjonowana. Rozważam oddanie towaru. Nie wiem nawet czy będę korzystała z usług waszego sklepu gdyż jesteście niewiarygodni.
Firma KADAX to nie tylko najwyższa jakość towaru w rozsądnej cenie, ale także ogromna chęć pomocy przy problemach z dostarczeniem przesyłki. Miałem duży problem z kurierem GLS rozwożącym paczki po mojej okolicy. Ostatecznie paczkę przywiózł po tygodniu inny kurier GLS. Wszystkie problemy które wyniknęły w przeciągu tygodniowego poślizgu, były przez firmę KADAX załatwione wzorcowo. Znakomity kontakt telefoniczny, błyskawiczne odbieranie telefonu, odnajdywanie zamówienia po numerze z którego dzwonię w kilka sekund, duża chęć pomocy, nawet pokrycia kosztów kolejnej dostawy. Myślałem, że moja firma to wzór, ale oni raczej mnie przebili ;-) w jakości obsługi problematycznej wyłącznie z winy kuriera GLS oczywiście dostawy.
W paczce był jeden uszkodzony przedmiot. W paczce brakowało jednego przedmiotu. W poprzednim zamówieniu miałam papierki po cukierkach. zapewne pakowacze paczki wrzucili tam te papierki. Towar który kupiłam był niezgodny z opisem. Reklamacje przyjęto. Na stronach sklepu nadal istnieje wadliwy opis. Kadaks schodzi na psy.

Dobra jakość

Konewka ocynkowana 9l z doskonałym rozwiązaniem uchwytów, wyważona duży wygodny otwór do nalewania. Realizacja zamówienia nieco się wydłużyła ale z powodu dużej ilości zamówień co potwierdza zainteresowanie klientów. Bogaty asortyment
Ogólnie jestem bardzo zadowolony z wszystkich produktów. Niemniej jednak przy zamówieniu składanym nie wbił mi się kod promocyjny za subskrypcje. Po kilka dniach przy kolejnym zamówieniu również. Z zakupów jednak jestem zadowolony. Pozdrawiam.

Pięknie

Zamówiłam kamionkowy czajnik z podgrzewaczem i jest bardzo ładny i cały, bo był solidnie owinięty w długi kawał folii bąbelkowej z jakimś dodatkowym wypełnieniem coby nie uszkodził się w transporcie. Tylko myślałam, że będzie też może jeszcze w jakimś pudełku produktowym, ale nie szkodzi, najważniejsze, że wszystko całe dojechało a przyszły posiadacz z pewnością będzie zadowolony z takiego prezentu na grzańca. I ładnie pasuje do posiadanych kubeczków. Na zdjęciu jeszcze nie do końca rozpakowany ;)

Dobra firma

Szybka odpowiedz na zamówienie informacja na bieżąco o spakowaniu przesyłki i nadaniu przesyłki firmie kurierskiej zamówiony towar w 100% co do opisu polecam ten sklep mało takich uczciwych na necie pozdrawiam Mariusz