Klienci doceniają bardzo szybki czas realizacji, wysyłki i dostawy zamówień. Wysoka jakość produktów, precyzja wykonania oraz trwałość asortymentu są często chwalone przez użytkowników. Obsługa klienta oceniana jest jako profesjonalna, uprzejma i pomocna, z dobrym kontaktem telefonicznym oraz sprawnym wsparciem. Pozytywne opinie dotyczą także dobrego zabezpieczenia produktów podczas wysyłki oraz zgodności produktów i zamówień z opisami oraz oczekiwaniami. Pojawiły się jednak sugestie dotyczące wielkości opakowań, które według niektórych klientów mogłyby być lepiej dopasowane do zamawianych produktów.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniekanluxforhome.pl
szybka i sprawna obsługa
Bardzo dziękujemy za wysoką ocenę!
Cieszymy się, że spełniliśmy oczekiwania. Zapraszamy ponownie – zawsze służymy pomocą 😊
sprzedawca doskonały.
Bardzo dziękujemy za wysoką ocenę!
Wszystko super ,Wysokiej jakości towar za rozsądną cene
Wysokiej jakości towar za rozsądną cene,szybka dostawala
Szybko i sprawnie
Bardzo dziękujemy za wysoką ocenę!
Znakomita obsługa i kontakt z klientem. Polecam.
Wszystko OK
Produkty dobrze zabezpieczone. Szybka wysyłka .Polecam
Bardzo dziękujemy za wysoką ocenę!
Świetnie dostawa gls, mogłem sledzić dostawcę i odebrać w dowolnym momencie nie tylko pod adresem
Kanlux to wysoka jakość
Jakość produktu i organizacja dostawy bardzo dobre.