Klienci bardzo często podkreślają ekspresową lub szybką realizację zamówień i dostaw. Wielu klientów wyraża bardzo pozytywne opinie na temat wysokiej jakości produktów. Obsługa klienta oceniana jest jako profesjonalna, sprawna i bardzo pomocna. Wiele opinii chwali estetykę i solidność pakowania przesyłek. Proces zwrotów jest oceniany jako łatwy i bezproblemowy. Klienci doceniają szeroki i atrakcyjny wybór produktów i marek. Większość klientów zauważa, że otrzymany towar jest zgodny z opisem na stronie, choć sporadycznie pojawiają się uwagi o niedokładności.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinievelpa.pl
Pełen profesjonalizm. Błyskawiczna dostawa. Towar zgodny z opisem. Bardzo estetycznie zapakowany.
Zapakowane pięknie , towar premium
Szybka dostawa , świetnej jakości produkt
Bardzo szybka i profesjonalna usługa.
Pełen profesjonalizm
Piękne ubrania, doskonała obsługa klienta 👌 Polecam
Współpraca podczas realizacji zamówienia na bardzo wysokim poziomie. Towar zgodny z opisem, zapakowany estetycznie. Dziękuję i polecam.♥️
Bardzo lubię sklep velpa , zamawiany towar przychodzi bardzo szybko i nie ma problemu ze zwrotami w razie źle dobanego rozmiaru.
Szybki kontakt i szybka realizacja zamówienia. Piękny towar
Obsługa na wysokim poziomie , szybka wysyłka . Polecam !
szybka wysyłka, wysoki standart towarów
Zamówiona kurtka spełniła moje wszelkie oczekiwania. Bardzo dobry kontakt i proces zamówienia i szybka dostawa. Polecam tą firmę.
Sprawna i szybka obsługa zamówienia
Ładnie zapakowana przesyłka, wystarczajace informacje o produkcie. Jestem zadowolona z zakupu. Wzystko ok.
Spodnie super , niestety rozmiar zawyżony.
Wszystko super
Everything was great. Fast deliveri .
Profesjonalizm i jakość produktu!
Szybka wysyłka, ładnie zapakowane, zdjęcia produktów zawsze idealnie oddają wygląd i kolor odzieży, którą się później otrzymuje (co nie jest tak oczywiste przy zakupach odzieży online).
Od lat zamawiam w sklepie VELPA i za każdym razem towar jest bardzo dobrej jakości zgodny z opisem. Polecam gorąco.
Bardzo szybko, sprawnie