velpa.pl

Opinie łącznie (4107) Opinie (881) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną dostawę oraz szybkie tempo realizacji zamówień. Opinie klientów podkreślają wysoką jakość produktów, które często przewyższają oczekiwania. Klienci często doceniają profesjonalizm, zaangażowanie oraz uprzejmość obsługi sklepu. Wielu klientów chwali sposób pakowania produktów, podkreślając estetykę i bezpieczeństwo przesyłek. Klienci doceniają szeroki wybór markowych ubrań, butów i dodatków dostępnych w sklepie. Pozytywne opinie dotyczą także łatwego i bezproblemowego procesu zwrotów oraz szybkiego zwrotu pieniędzy. Klienci chwalą przejrzystość informacji o statusie zamówienia i dobry kontakt z obsługą. Klienci zwracają uwagę na zgodność produktów z opisem i zamówieniem, choć sporadycznie pojawiają się uwagi o drobnych niezgodnościach. Sporadycznie wskazują także na braki w informacjach dotyczących zamówienia.

Opinievelpa.pl

Najlepszy sklep ! Luksusowe ubrania, świetnie prezentowane na modelkach. Bardzo szybka realizacja zamówień i bezproblemowe zwroty

Odpowiedź ze sklepu velpa.pl

Dziękujemy za złożenie zamówienia oraz okazane nam zaufanie. Mamy nadzieję, że zakupione produkty spełnią Państwa oczekiwania i będą służyć przez długi czas. Regularnie poszerzamy naszą ofertę i przygotowujemy atrakcyjne promocje, dlatego serdecznie zachęcamy do odwiedzania Velpa.pl i skorzystania z naszej oferty również przy kolejnych zakupach. Pozdrawiamy, Zespół Velpa.pl
Wysztko szybko i tak jak nalezy

Odpowiedź ze sklepu velpa.pl

profesjonalna realizacja, informacja na jakim etapie jest moje zamówienie i bardzo dobry kontakt po sprzedaży
Przesyłka błyskawiczna,zakup spełnił oczekiwania.Jestem bardzo zadowolona,polecam zdecydowanie.

Szybką realizacja zamówienia.

P P
Piotr P.
Doskonały sklep. Łatwe zakupy, super asortyment i jeśli zajdzie taka potrzeba łatwy proces zwrotu.

Odpowiedź ze sklepu velpa.pl

Sprawna obsługa, szybka wysyłka, przejrzyste i czytelne zasady kupna-sprzedaży. Polecam!

Buty super
R M
Rafał M.
Materiał super rozmiar super -polecam

Odpowiedź ze sklepu velpa.pl

Super sklep, realizacja błyskawiczna,!

Odpowiedź ze sklepu velpa.pl

Super dostępność, szybkość realizacji zamówienia 👍

Odpowiedź ze sklepu velpa.pl

Paczki dotarły na czas, zgodnie z deklaracją, są nieuszkodzone. Towar zapakowany bardzo solidnie i estetycznie- duży plus. Polecam serdecznie.

Odpowiedź ze sklepu velpa.pl

Bardzo szybka wysyłka, porządnie zapakowana.