booktime.pl

1602 reviews since 17 cze 2019

Klienci bardzo często chwalą szybki czas realizacji zamówień i dostawę, uznając to za jeden z głównych atutów usługi. Większość klientów bardzo pozytywnie ocenia kontakt, uprzejmość i zaangażowanie obsługi. Doceniają również łatwość komunikacji i szybkie odpowiedzi, często podkreślając możliwość rozmowy i sprawny kontakt. Klienci często wyrażają zadowolenie z szerokiego wyboru książek, dostępności tytułów i atrakcyjnych cen. Opinie na temat pakowania są przeważnie pozytywne. Pojawiają się jednak krytyczne głosy dotyczące jakości opakowania przy zagranicznych wysyłkach oraz braku dodatków. Kilku klientów zwraca także uwagę na pojedyncze przypadki mniej satysfakcjonującego kontaktu z obsługą.

Opiniebooktime.pl

E L
Ewa L.
Szkoda,że nie ma więcej gwiazdek, zawsze szybko i sprawnie, dobry kontakt, polecam serdecznie
J K
Jola K.
Jak zawsze jestem zadowolona. Dobra oferta, dobre ceny. Przemiły kontakt telefoniczny. Dziękuję.
Zamawiam co miesiąc dziękuję za realizację
Szybka i sprawna dostawa
A I
Alicja I.
Moje (stare) serce nadal przywiazuje sie do ludzi czy firm stalych w zobowiazaniach,sympatii,zaufaniu i uslugach- wiec tu oprocz jedynego"niefartu,,z dostawa z winy kuriera DPD- moje zamowienia sa szybko realizowane z expressowa dostawa kurier DPD za granice-nawet jak w czasie kompletowania "koszyka,, brakuje ktorejs z moich zaplanowanych pozycji(np.kolejnej czesci sagi)- moge zawsze liczyc na bardzo mila i profesjonalna obsluge (np.brakujaca pozycja uzupelniona na zyczenie).Serdeczne PODZIEKOWANIA Zespolowi Booktime Szczytno -to moja ulubiona Ksiegarnia wysylkowa od czasu"zdrady,,czytam.pl(po wielu latach duzych zamowien jako stala klientka).Minusy-Ceny duzo wyzsze niz oferuje EMPIK,opakowanie nadluga,zagraniczna "podroz,,ksiazek troche prymitywne,ale zawsze otrzymuje zamowione ksiazki w stanie idealnym.
Zawsze szybka dostawa, wszystko jest ok
A I
Alicja I.
W D
Wanda D.
A T
Anna T.
Każde zamówienie jest dostarczone w bardzo szybkim terminie.
E W
Ewa W.
szybka dostawa
Proszę pisać na stronie kiedy mozna na dany miesiąc zamawiać ksiazki
E S
Ewa S.
Wszystko Ok!
Wszystko w terminie i zgodnie z opisem

Jak zawsze udane zakupy

Dobry kontakt. Sprawna transakcja.
A T
Anna T.