Wydłużyła się droga wysyłki. Czy zmieniła się siedziba firmy? Tak jakby jechało okrężną drogą. Do tej pory nadawano przesyłkę w Legionowie, ostatnio w Szczytnie.
Szybka informacja o aktualnych ofertach, możliwość zniżek dla stałych klientów, szybka dostawa. Możliwość zadzwonienia i ustalenia szczegółów czy zasięgnięcia bardziej szczegółowej informacji. Tak trzymać!!!
15 kwi 2023
Zakupy w sklepie Booktime to czysta przyjemność. Duży wybór, przesyłka szybka. A karteczka z życzeniami "miłego czytania" + herbatka jest ogromnie miłym akcentem, który się długo pamięta.
Oferta, która mi odpowiada. Łatwy kontakt w razie wątpliwości i dodatkowych pytań. Możliwość zmiany zamówienia, gdy coś nie pasuje, szybka reakcja. Brawo!!!
1 mar 2023
Kupiłam książki różnych wielkości, prosiłam o zadbanie o ich ranty i przyszły całe , zabezpieczone , dodatkowo folią , ponieważ było deszczowo.Tak myślę.