Klienci bardzo często chwalą szybki czas realizacji i dostawy zamówień. Obsługa klienta jest opisywana jako miła, profesjonalna i pomocna. Doceniana jest również łatwość i jakość kontaktu z firmą, a szybkie i konkretne odpowiedzi spotykają się z pozytywnym odbiorem. Bogata oferta i szeroki asortyment produktów są wyraźnie doceniane przez klientów. Ogólna jakość usług oraz stan i zapakowanie przesyłek również zbierają pozytywne opinie. Zgodność zamówienia z ofertą i oczekiwaniami jest najczęściej oceniana pozytywnie. Sporadycznie pojawiają się głosy krytyczne dotyczące obsługi klienta oraz uwagi na temat jakości usług i stanu przesyłek.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniebooktime.pl
Moje (stare) serce nadal przywiazuje sie do ludzi czy firm stalych w zobowiazaniach,sympatii,zaufaniu i uslugach- wiec tu oprocz jedynego"niefartu,,z dostawa z winy kuriera DPD- moje zamowienia sa szybko realizowane z expressowa dostawa kurier DPD za granice-nawet jak w czasie kompletowania "koszyka,, brakuje ktorejs z moich zaplanowanych pozycji(np.kolejnej czesci sagi)- moge zawsze liczyc na bardzo mila i profesjonalna obsluge (np.brakujaca pozycja uzupelniona na zyczenie).Serdeczne PODZIEKOWANIA Zespolowi Booktime Szczytno -to moja ulubiona Ksiegarnia wysylkowa od czasu"zdrady,,czytam.pl(po wielu latach duzych zamowien jako stala klientka).Minusy-Ceny duzo wyzsze niz oferuje EMPIK,opakowanie nadluga,zagraniczna "podroz,,ksiazek troche prymitywne,ale zawsze otrzymuje zamowione ksiazki w stanie idealnym.
Wszystko jest Ok! Od jakiegoś czasu nie otrzymuję wiadomości kiedy ukaże się następny pakiet miesięczny pomagało mi to w pamiętaniu o zamówieniu.
szybka dostawa
dostarczono zamówienie szybko,wszystko jest w porządku
kolejne zamówienie bez herbatki i zakładki do książki dużo gorsza jakość pakowania niż zakupy wcześniejsze
jak zwykle szybko i bezproblemowo, korzystam od lat, polecam
Super księgarnia pełna różnych tytułów książek.
Czas realizacji wspanialy. Prawie jak w sklepie stacjonarnym 😉. Dziękuję!
Jak zawsze super, bardzo dziękuję
Dla mnie wszystko jest ok. Duży wybór, dobre ceny. Wspaniały kontakt
Wszystko na "6"
Jestem zadowolona ze mogę zadzwonic i porozmawiać i otrzymać konkretną odpowiedź. Pozdrawiam 👍😁
Szybka dostawa
Wszystko przebiegło pomyślnie i dobrze
🫶👍😁
Jestem bardzo zadowolona ze można porozmawiać, jest łatwy kontakt poprostu super.
Obsługa. Szybka dostawa.