As-Pol - mieso dla psow- Logo - Opinie

As-Pol - mieso dla psow

Opinie (596) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (2762)

15 sty 2024
Mięso zawsze świeże i bardzo dobrej jakości. Zamawiałam już w wielu miejscach i zdarzało się,że mięso było popsute. W aspol zawsze świeże, darmowa dostawa, wysyłka zawsze szybko i możliwość wysyłki za pobraniem. Darmowa dostawa. Polecam na 100%

30 sty 2024
jedeny plus to, zamówienia przychodzą terminowo i zgodnie z zamówieniem. poza tym brak możliwości jakiegokolwiek kontaktu z firmą żeby zapytać lub wyjaśnić problemy nażywo. Telefon nie działa, czat również. W przypadku wystawiania faktur, jak nie przychodzą błędne w dziwnym języku, to wysyłane są paragony. Organiazaja współpracy z klientem do szybkiej poprawy!

Opinie nt. sklepu As-Pol - mieso dla psow

Resetuj
8 paź 2024
6 paź 2024
3 paź 2024
9 paź 2024
Mięso przyszło rozmrożone, nikt nie odpowiedział na maila, firma kurierska ròwnież. Nie będę więcej ryzykować
Odpowiedź ze sklepu As-Pol - mieso dla psow
10 paź 2024
Dzień dobry, bardzo nam przykro, że przewoźnik opóźnił dostawę i towar uległ rozmrożeniu. Wysłaliśmy maila dot. rozwiązania tej sprawy. :)
10 paź 2024
14 wrz 2024
Trochę się obawiałam, że kupię tzw. kota w worku, ale byłam mile zaskoczona. Produkty świetnej jakości i świetnie zapakowane, nic się nie rozmroziło. Zdecydowanie polecam.
1 wrz 2024
szybko rozpoczęta realizacja zamówienia,pomoc przy problemie zalogowania się do sklepu szybka wysyłka zamówienia .Czego chcieć więcej? Dziekuję.
4 wrz 2024

Wołowina Extra

Zamawiam mięsko wołowina extra mój psiak uwielbia dobra jakość świeże paczka dobrze zapakowany mięso jest zmrożone 👍👍👍 je
24 wrz 2024
Towar zgodnie z opisem, dobrze zapakowany, błyskawiczna realizacja-sama odbierałam z magazynu
19 wrz 2024
Jest to świetna sprawa jeżeli chcesz gotować dla psiaka ,szybko ,tanio i zdrowo :)