ASpol

Opinie łącznie  (4876)Opinie (1521) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość mięsa i produktów, wyrażając zadowolenie z ich świeżości, wartości odżywczych oraz pozytywnego wpływu na zdrowie zwierząt. Obsługa klienta jest oceniana bardzo dobrze za pomocność i szybkie reakcje. Dostawa najczęściej przebiega terminowo, a produkty docierają w odpowiednim stanie zamrożenia. Oferta i wybór produktów są szeroko chwalone za różnorodność oraz dostępność rzadkich rodzajów mięsa. Klienci podkreślają również, że ich psy i koty bardzo chętnie jedzą produkty, co przekłada się na poprawę ich samopoczucia i zdrowia. Opakowania skutecznie chronią mięso przed rozmrożeniem. Pojedyncze uwagi dotyczą problemów z firmą kurierską, kosztami przesyłki oraz wygodą lub uszkodzeniami opakowań. Część klientów odczuwa trudności w kontakcie lub brak odpowiedzi ze strony obsługi klienta. Wielu klientów wyraża niezadowolenie z rosnących cen produktów oraz wysokich kosztów i progów darmowej dostawy. Niektórzy sugerują wprowadzenie dodatkowych opcji w ofercie lub mniejszych porcji.

OpinieASpol

Podoba mi się przede wszystkim dobra jakość mięsa. To jest absolutna podstawa tego konkretnego biznesu. Poza tym szybkość doręczania. Co należałoby ulepszyć wg mnie ? Od Waszej firmy powinna przychodzić informacja (do klienta) o odebraniu od Was przesyłki, o konkretnej godzinie !, przez firmę kurierską. Następną sprawą jest dopracowanie opakowania przesyłek zwrotnych. Niestety zdarza się, że są uszkodzone (zwłaszcza z białego styropianu). Są również problemy z dodzwonieniem się do Waszej firmy. Pozdrawiam
Od kilku lat kupuję karmy AsPOL. Moja sunia jest alergiczką i nawet śladowe ilości innego białka powodowały stany alergiczne. Dzięki karmie Aspol moja sunia może cieszyć się zdrowym życiem, a ja zaoszczędzam sporo pieniędzy na żywienie. Zauważyłam też, ze karmy są treściwe i moja sunia jest po nich syta. Opakowania są bardzo solidne i zawsze dostawałam karmę zamrożoną.
Doszło w całości zamrożone chociaż nie aż tak bardzo jak zazwyczaj może być odczucie nieobiektywne . W każdym razie jak włożyłem do zamrażarki na -20 po 4 godzinach były już twarde jak kamień . Dwie torebki w wołowina były rozcięte co okazało się podczas rozmrażania - zamrożonych jeszce troch jest więc może będzie tych niedoskonałych więcej . Samo mięso optycznie bardzo dobrej jakości jak zwykle zresztą owczarki wsuwają aż miło
Jestem bardzo zadowolona z formy surowego mięsa dla moich psów. Od kiedy przeszły na taką dietę, widać dużą poprawę w ich kondycji – sierść stała się błyszcząca i miękka, mają więcej energii, a problemy trawienne zniknęły. Mięso jest świeże, dobrze zapakowane i wygląda na wysokiej jakości. Dużym plusem jest naturalny skład bez zbędnych dodatków. Psy chętnie jedzą każdy posiłek, co tylko potwierdza, że to dobry wybór. Zdecydowanie polecam!🐶
Samo mięso jest bardzo ok. To moje kolejne zamówienie. Cena też przystępna. Jednak tym razem, przy większej przesyłce karton był uszkodzony i częściowo do paczki dostało się ciepłe powietrze. Na szczęście mięso nie było rozmrożone, ale gdyby dłużej szła przesyłka na pewno mogłby zacząć się proces rozmrażania. Akurat czas oczekiwania na przesyłkę jest jednodniowy od otrzymania info, że już zostało wysłane.
Super, że jest karma, którą może jeść mój pies. Prośba moja jest taka, że mam psa, który jest małą rasą, porcja mrożona jest bardzo dobrym rozwiązaniem, ale dla mnie lepiej gdyby te porcje były mniejsze, ponieważ na jeden posiłek potrzebuję dosłownie 80 gram.
Brakuje wielu produktów na stocku: kurczaka, jelenia, kości cielęcych i wołowych. Przydałoby się częściej uzupełniać stock, bo z powodu wysokiego kosztu przesyłki zamawiam na zapas i wolałabym mieć większy wybór.
Mięso głęboko zamrożone, zawsze dociera na miejsce zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami. Pies uwielbia mięso jelenia,a z moich obserwacji wynika, że nie uczula buldoga. Kupuje też kostki owocowo -warzywne aby urozmaicić dietę mojego pieska i dostarczyć odpowiednią porcję witamin.
Szybka realizacja, świetnie zapakowany towar, szkoda, że coraz droższy i wyższy próg do darmowej dostawy, niestety moja zamrażarka nie jest aż tak duża, żeby załapać się na tak duże zamówienie. Pies zadowolony z jedzenia, więc jakość produktu bez zastrzeżeń
Dostawa dotarła szybko i bezpiecznie. Dzięki użyciu suchego lodu i styropianowego boksu mięso dostarczone w idealnym stanie i zamrożone. Kiara zadowolona z jakości miesa świadczy o tym lśniąca sierść i merdajacy ogon
Zawsze jestem zadowolona. Mięso jest dobrej jakości,dostawa super szybka,zawsze w terminie. Jedyny mały minusik za brak promocji i kodów rabatowych,bo mięso mocno podrożało i czasami fajnie jakby jakieś wpadały.
Dobrze że paczka ze styropianem jest pakowana w pełne pudełko kartonowe, jest to bezpieczniejsza forma transportu. Gdy było to tylko wieczko od góry i od dołu, styropian był często uszkodzony.
Jestem bardzo zadowolona z realizacji zamówień które tu dokonuje. Wszystko jest na czas jeśli zdarza się opóźnienie jest informacja wcześniej. A jeśli chodzi o jakość mięsa pies zadowolony i zdrowy. Jeśli chodzi o dostawę wszystko jest bardzo dobrze zapakowane i mięso zostaje dostarczone zamrożone👍

Serdecznie polecam

Od kilku lat regularnie kupuję w tym sklepie mięso dla moich psów i jestem naprawdę bardzo zadowolona. Produkty są zawsze świeże, starannie zapakowane i dostarczane w idealnym stanie. Psy uwielbiają każde zamówione mięso, a ja mam pewność, że dostają zdrową i wartościową karmę. Obsługa klienta jest pomocna i szybko reaguje na wszelkie pytania, a wysyłka zawsze odbywa się terminowo. To jeden z najbardziej rzetelnych sklepów, z jakich korzystam — szczerze polecam każdemu opiekunowi, który szuka sprawdzonej jakości!
Produkty wysokiej jakości i duży wybór. Dobrze zabezpieczone. Pracownicy bardzo pomocni i uczynni. Miałam problem z odebraniem przesyłki, bardzo miła pani z As Pol okazała wyrozumiałość i krok po kroku doprowadziła do pomyślnego finału. jedyna taka firma w Polsce!

Kupuję tutaj żołądki jagnięce, łososia, głowy łososia oraz głowy królika. Wszystko jest bardzo dobrze zapakowane i pokrojone w kostkę, dzięki czemu łatwo ułożyć produkty w zamrażalniku. Dodatkowo wszystko jest świeże, a realizacja zamówienia szybka i sprawna. Polecam!

Dlaczego nie maksymalna liczba gwiazdek

Brakuje mi tylko, by firma kurierska określała godzinę dostawy danego dnia — minimum to widełki od-do rano w dniu dostawy. Informacja podawana w sklepie online sugeruje, że zamówienia zrobione w weekend lub nawet po północy z niedzieli na poniedziałek zostaną zrealizowane (domyślnie: wysłane) w poniedziałek — a tak nie jest.

Nic lepszego nie ma na rynku

To jest tak dobre, że praktycznie wszyscy w domu jemy :p Kot przestał jeść swoją karmę, pies nie myśli o niczym innym, a ja chodzę ciągle głodna!
Dziękuje za dostawę w terminie,oraz precyzyjne zabezpieczenie tej dostawy. A jeśli chodzi o karmę to moja sunia owczarka niemieckiego długowlosego zjada ją ze smakiem. Gorąco polecam innym właścicielom swoich czworonogów.

Świetny sprzedawca

Zamawiam wołowinę mielona z chrząstką. Mój piesek uwielbia, mięso bardzo dobrej jakości . Zapakowane i zabezpieczone przed rozmrażaniem bardzo dobrze. Polecam w 100%.