Super produkty. Duży wybór. Psina je uwielbia i widać, że dobrze jej służą. Mięso lepsze jakościowo, niż to ze sklepu mięsnego dla ludzi. Bo po takim zdarzały się rewolucje u psa. Co mnie boli to słaba dostępność olei dla psa. Zamawiamy raz na miesiąc, czasami zapas na 50dni+ i tak prawie od roku.. tylko raz udało nam się zamówić olej dla psa. Występują ciągłe braki. Królik też bardzo szybko schodzi. Jednego dnia mam w koszyku, drugiego chcę zamówić, nie ma już na stanie. Pozdrawiamy
Czytaj dalej
Pokaż wszystkie pozytywne opinie
najbardziej krytyczna opinia
27 maj 2022
W tej dostawie nr zamówienia 91216 mięso wołowe marnej jakości. Po rozmrożeniu znowu w środku worka jest krwista woda, czego nie było w poprzedniej partii. Tam było mięso a wodnista papka. Mięso tym razem jest jasne, wodniste tak jakby było mieszane z wieprzowiną i duzą iloscią wody. Po reakcji psów a zwłaszcza kotów widzę ze coś z mieśem tym razem jest nie tak. Słaba szczelność styropianów w paczce i w związku z tym batony w zewnętrzynych warstwach trochę rozmrożone. Po za tym ok.
Czytaj dalej
Pokaż wszystkie krytyczne opinie
Opinie nt. sklepu As-Pol - mieso dla psow
SortujTrafność
31 gru 2022
Psy jedzą chętnie, natomiast produkt jest mocno rozdrobniony, co nie pozwala ocenić jego prawdziwej jakości. Stanowi jednolitą masę. Kiedyś mielone produkty As-pol były rozdrobnione ale, nie przypomniały pasty. Jakość był znacznie lepsza, a cena dużo niższa
20 gru 2022
Produkty bardzo dobrej jakości. Moje miśki je uwielbiają. Towar doszedł głęboko zamrożony. Polecam firmę As Pol każdemu właścicielowi psa.
16 gru 2022
wszystko jest bardzo dobre, transport, towar, mogłby być większy wybór mięs, często gdy chcę kupić wołowinę lub dziczyznę to jej nie ma.