15 sty 2024
Mięso zawsze świeże i bardzo dobrej jakości. Zamawiałam już w wielu miejscach i zdarzało się,że mięso było popsute. W aspol zawsze świeże, darmowa dostawa, wysyłka zawsze szybko i możliwość wysyłki za pobraniem. Darmowa dostawa. Polecam na 100%
jedeny plus to, zamówienia przychodzą terminowo i zgodnie z zamówieniem. poza tym brak możliwości jakiegokolwiek kontaktu z firmą żeby zapytać lub wyjaśnić problemy nażywo. Telefon nie działa, czat również. W przypadku wystawiania faktur, jak nie przychodzą błędne w dziwnym języku, to wysyłane są paragony.
Organiazaja współpracy z klientem do szybkiej poprawy!
Moje zamówienie dotrało z opóźnieniem i zostało podrzucone pod drzwi, co nie jest Państwa winą i za co nie dałabym niskiej oceny. Natomiast po kontakcie telefonicznym z Państwem zdecydowałam się je przyjąć. Miałam opisać jaką część zamówienia jestem w stanie spożytkować. Na moją wiadomość od piątku nie dostałam odpowiedzi.
Mięso dotarło po upływie 10 dni. Firma nie reaguje na maile. Reklamacje pozostają bez odzewu.
12 sie 2024
Sklep na złoty medal 🥰!!! Ekspresowa wysyłka, bezproblemowy odbiór , przemiły kontakt i to co najważniejsze mojemu owczarkowi niemieckiemu zawsze mega smakuje 🥰 polecam serdecznie
Podoba mi się usluga przesyłka i opakowanie zwrotne.
Jeśli chodzi o elementy do poprawy, to gdyby Państwo mogli do tej przesyłki jako wypełniacz nie wkładać styropianu!
12 sie 2024
Obsługa profesjonalna . Jakość mięsa doskonała . Firma z świadomością co jest zdrowe dla naszych czworonogów . Polecam nie tylko hodowcą . Dziękuje za tą jakość !!