As-Pol - mieso dla psow- Logo - Opinie

Znak jakości

z Ochroną Kupującego

ważny od: 17 gru 2014
data aktualizacji: 31 maj 2023
Sklep As-Pol - mieso dla psow został sprawdzony i uzyskał certyfikat zgodnie z kryteriami jakości Trusted Shops
  • Sprawdzona tożsamość
  • Ochrona danych osobowych
  • Zrozumiały proces składania zamówienia

Zabezpieczenie ochroną kupującego

W sklepie As-Pol - mieso dla psow można skorzystać z gwarancji Trusted Shops i zabezpieczyć zakupy do kwoty 10 000 zł. Dowiedz się więcej

ważny od: 17 gru 2014
data aktualizacji: 31 maj 2023
  • Sprawdzona tożsamość
  • Ochrona danych osobowych
  • Zrozumiały proces składania zamówienia

Zabezpieczenie ochroną kupującego

Opinie nt. sklepu As-Pol - mieso dla psow

Opinie zweryfikowana (239) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Opinie łącznie (2165)
W ten sposób mamy pewność, że opinie pochodzą od prawdziwych konsumentów.

najbardziej pozytywna opinia

14 lip 2022
Od jakiegoś czasu przygotowywałem posiłki z surowego mięsa dla psa sam. Po dwóch dniach mogę napisać, że mięsko z Aspolu zostało pozytywnie zweryfikowane zarówno przeze mnie jak i psa, a raczej piesek należy do wybrednych, widać, że mięso jest świeże, i dobrej jakość, nie cuchnie,ma zapach taki jak mieć powinno, towar dobrze spakowany, przyjechał zamrożony. Na ten moment jestem bardzo pozytywnie zaskoczony i cieszę się, że nie będę musiał już latać po marketach i szukać np. podrobów. Cena uczciwa ;)

najbardziej krytyczna opinia

7 cze 2022
Mięso jest zmielone na papkę jak dla starych bezzębnych psów. Przy takiej konsystencji nie wiadomo co wchodzi w jego skład. Jagnięcina, która jest mięsem ciemnym, tu jest prawie biała. Co jest w składzie? Ile czystego mięsa, a ile resztek i tłuszczu? Kupuję w i nnych firmach i chciałam spróbować w as polu, ale na pewno to był mój pierwszy i ostatni zakup.

Opinie nt. sklepu As-Pol - mieso dla psow

7 cze 2022
11 cze 2022