Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniefatmoose.pl
Bardzo negatywnie oceniam całą „przygodę” z firmą Fatmoose. Produkt nigdy do mnie nie dotarł — przez długi czas przesyłka była zagubiona między Polską a Niemcami, część towaru była uszkodzona, a nikt nie potrafił udzielić konkretnych informacji. Zamiast rozwiązania problemu próbowano namówić mnie na odbiór tylko części zamówienia i dalsze czekanie bez terminu.
Czarę goryczy przelała bardzo nieprzyjemna rozmowa telefoniczna z jednym z pracowników, który miał pretensje, że dzwonię i proszę o jakiekolwiek informacje dotyczące mojego zamówienia. To właśnie przez sposób traktowania klienta ostatecznie zdecydowałem się anulować zamówienie.
Never going to use this company nor recommend to anyone. It’s a complete disaster. Customer service doesn’t exist, no responses via phone (nobody picks up), no responses to emails.
Not going to recommend to anyone to ever deal with them and heading to report to European body the fact they offer products without it ability to cancel/return nor even contact them, despite what law says.
Quality - tragedy!
Bardzo intuicyjny i bezproblemowy proces zakupu. Wszelkie niezbędne informacje dostępne w opisie ogłoszenia. Duży plus za możliwość zakupu niezbędnego osprzętu do montażu oraz możliwość dokupowania elementów w celu rozbudowy placu zabaw. Nie możemy się doczekać dostawy:)
Odpowiedź ze sklepu fatmoose.pl
Cieszymy się, że proces zakupu był dla Ciebie intuicyjny i bezproblemowy! To świetnie słyszeć, że możesz rozbudować swój plac zabaw – dużo radości z nowego projektu!
Świetna jakość. Synek jest zachwycony, odkąd go mamy nie potrafi usiedzieć w domu. Prosty montaż i komplet wszystkich części. Szybki czas realizacji zamówienia. Polecamy wszystkim.
Odpowiedź ze sklepu fatmoose.pl
Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że synek jest zachwycony i że wszystko poszło sprawnie. Życzymy mnóstwa radości z zabawy z produktem Wickey!
Nie otrzymałam produktu
Przedłużona dostawa
dostawa miała być w ciągu 3 tygodni. Minął miesiąc i nie mam żadnej informacji o statusie i możliwym terminie wysyłki. Jak otrzymam towar ocenię jego jakość i wykonanie. Jeśli chodzi o terminowość oraz informację o statusie zamówienia niestety 1 gwiazdka
Drogi Kliencie,
dziękujemy za Twoją opinię. Przykro nam, że dostawa trwała dłużej niż oczekiwano i że nie otrzymałeś żadnych informacji o statusie zamówienia – rozumiemy Twoje rozczarowanie.
Abyśmy mogli sprawdzić szczegóły i pomóc Ci jak najszybciej, prosimy o kontakt z naszym działem obsługi klienta. Chętnie znajdziemy wspólnie rozwiązanie!
Pozdrawiam serdecznie
Nikita z Wickey