Opinie łącznie (4127) Opinie (2122) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 30 kwi 2025

kotarbau.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczną realizację zamówienia i szybką dostawę produktów. Jakość produktów oceniana jest zazwyczaj bardzo wysoko, klienci chwalą solidność, estetykę i zgodność z opisem. Doceniane jest również bezpieczne i profesjonalne zapakowanie przesyłek, co minimalizuje ryzyko uszkodzeń. Obsługa klienta oceniana jest jako profesjonalna, pomocna i szybko reagująca na zapytania lub reklamacje. Większość klientów twierdzi, że otrzymany produkt w pełni odpowiada opisowi na stronie oraz ich oczekiwaniom. Klienci często chwalą korzystne, konkurencyjne ceny i uważają, że zakupy są opłacalne. Nieliczne negatywne opinie dotyczą braków w zamówieniu, uszkodzeń podczas transportu lub długiego czasu oczekiwania, jednak reklamacje są zazwyczaj sprawnie rozpatrywane.

OpinieKotarbau.pl

M S
Marta S.

Obrzeże -płotek

Jestem bardzo zadowolona z zakupionego towaru. Obrzeże bardzo pasuje do mojego ogrodu i pięknie się prezentuje. Jest stabilne i mocne. Polecam serdecznie

Odpowiedź ze sklepu Kotarbau.pl

Dziękujemy za ocenę! Cieszymy się, że produkt spełnił oczekiwania. Zapraszamy ponownie :)
Doniczki, które kupiłam są bardzo ładne , dostawa ok, jeszcze na pewno kupię w przyszłości

Odpowiedź ze sklepu Kotarbau.pl

Serdecznie dziękujemy za ocenę! Liczymy, że wkrótce znów nas odwiedzisz! :)
Polecam serdecznie piękne donice bezpiecznie zapakowane, szybka wysyłka

Odpowiedź ze sklepu Kotarbau.pl

Twoja opinia wiele dla nas znaczy! Dziękujemy i zapraszamy do kolejnych zakupów! :)

Szybko i rzetelnie

Moje zamówienie zostało bardzo szybko zrealizowane. Jakość klamek jest znakomita. Napewno zamówię ponownie, przy wymianie pozostałych skrzydeł drzwiowych

Odpowiedź ze sklepu Kotarbau.pl

Dziękujemy za tak pozytywną opinię! Bardzo się cieszymy, że zamówienie zostało szybko zrealizowane, a jakość klamek spełniła Państwa oczekiwania. Będzie nam bardzo miło ponownie zrealizować kolejne zamówienie przy wymianie pozostałych skrzydeł drzwiowych. Dziękujemy za zaufanie i do zobaczenia!
Szybka wysyłka Towar bardzo dobrze zabezpieczony Jakość towaru na wysokim poziomie

Odpowiedź ze sklepu Kotarbau.pl

Donica jest dobrej jakości. Dostawa była terminowa, kurier dostarczył przesyłkę w umówionych godzinach, nie musiałam czekać.

Odpowiedź ze sklepu Kotarbau.pl

Dziękujemy za zaufanie i ocenę! Czekamy na kolejne zamówienia. Pozdrawiamy serdecznie :)
Konstrukcja jest trochę mało solidna przez to , że jest składana. Jednolity odlew byłby dużo lepszy. W dodatku każdy z ośmiu zaczepów w jednym elemencie trzeba odginać, ponieważ zagięte do środka i nie sposób ich wsunąć.

Odpowiedź ze sklepu Kotarbau.pl

Dziękujemy za szczegółową opinię. Przykro nam, że składana konstrukcja oraz zagięte zaczepy utrudniły montaż i wpłynęły na ocenę solidności produktu. Państwa uwagi dotyczące jednolitego odlewu i wykonania zaczepów przekażemy odpowiedniemu działowi.
Doniczki są piękne. Niestety jedna z nich dojechała do mnie rozbita. Nie było żadnego problemu aby odzyskać pieniądze. Plus za obsługę klienta

Odpowiedź ze sklepu Kotarbau.pl

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Bardzo nam przykro, że jedna z doniczek dotarła do Państwa uszkodzona. Cieszymy się jednak, że proces zwrotu środków przebiegł sprawnie i że pozytywnie oceniają Państwo pracę naszego Biura Obsługi Klienta. Dziękujemy za zaufanie i mamy nadzieję, że przy kolejnych zakupach wszystko dotrze już w idealnym stanie.
dobrze zapakowana przesyłka, jasne warunki kupna i zapłaty POLECAM!!!!

Odpowiedź ze sklepu Kotarbau.pl

Serdecznie dziękujemy za ocenę! Liczymy, że wkrótce znów nas odwiedzisz! :)
Dobry kontakt ze sprzedawcą, szybka dostawa, sklep godny polecenia.

Odpowiedź ze sklepu Kotarbau.pl

Dostarczona na czas duże opakowanie i sznurek jutowy w zestawie

Przesyłka dotarła szybko .Towar zgodnie z zamówieniem . Polecam

Odpowiedź ze sklepu Kotarbau.pl

Dziękujemy za zakupy i pozytywną opinię! Cieszymy się, że wszystko przebiegło sprawnie.
Towar bardzo dobrej jakości super zapakowany dostawa za granicę bez uszkodzeń powinniście zmienic tylko kuriera firma gls trzymała przesyłkę w swoim depocie w Irlandii 6 dni zanim doręczyła. Przesyłka została doręczono wczoraj.

Odpowiedź ze sklepu Kotarbau.pl

Dziękujemy za opinię! Bardzo się cieszymy, że jakość towaru i sposób zapakowania spełniły oczekiwania oraz że przesyłka dotarła bez uszkodzeń. Przykro nam jednak z powodu opóźnienia po stronie kuriera. Rozumiemy, że taka sytuacja może być uciążliwa. Będziemy brać tę uwagę pod uwagę przy ocenie współpracy z firmami kurierskimi. Dziękujemy za podzielenie się doświadczeniem i pozdrawiamy serdecznie!
Bardzo dobrze zabezpieczone produkty. Produkty wysokiej klasy.

Odpowiedź ze sklepu Kotarbau.pl

Określona oferta i bardzo preferencyjne ceny , pz - Andrzej Kubak PS. Na pewno skorzystam z Państwa oferty ponownie i polecę firmę znajomym

Odpowiedź ze sklepu Kotarbau.pl

Dziękujemy za tak miłe słowa i pozytywną opinię, Panie Andrzeju! Bardzo się cieszymy, że docenił Pan naszą ofertę oraz atrakcyjne ceny. Tym bardziej miło nam słyszeć, że planuje Pan ponownie skorzystać z naszych usług i polecić nas znajomym. Będzie nam bardzo miło gościć Pana ponownie!
Wszystko w porządku. Produkt bardzo dobrej jakości. Terminową dostawa. Polecam

Odpowiedź ze sklepu Kotarbau.pl

Dziękujemy za opinię i polecenie. Cieszymy się, że jakość produktu oraz terminowa dostawa spełniły Państwa oczekiwania. Zapraszamy ponownie!
Produkt spełnił moje oczekiwania. Bezpiecznie zapakowany.

Odpowiedź ze sklepu Kotarbau.pl

Towar pierwsza klasa, przesyłka ekspresowa czego wiecej chcieć.

Ruszt żeliwny

Spełnia oczekiwania , na plus możliwość wyboru rozmiarów rusztu.

Odpowiedź ze sklepu Kotarbau.pl

Szybkość reakcji na zadawane pytania rozwiązywanie problemów .

Kotarbau.pl

Kotarbau - Twój sklep z narzędziami i wyposażeniem do domu, ogrodu i budownictwa. Od 2013 roku Kotarbau oferuje szeroki wybór produktów dla majsterkowiczów, ogrodników i profesjonalistów budowlanych....

Wyświetl wszystkie profile