kotarbau.pl

Opinie łącznie (3510) Opinie (2057) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo pozytywnie oceniają wysoką jakość produktów, ich zgodność z opisami oraz solidne i bezpieczne pakowanie. Doceniana jest również szybkość dostawy, atrakcyjne ceny oraz profesjonalna obsługa klienta, która wyróżnia się uprzejmością i indywidualnym podejściem. Wśród negatywnych aspektów pojawiają się uwagi dotyczące opóźnień w dostawie oraz braku informacji o statusie przesyłki. Pojedyncze opinie wskazują także na sytuacje, w których kontakt z obsługą klienta był utrudniony lub nieprofesjonalny.

Opiniekotarbau.pl

Świetny sklep, doszło na czas i zgodnie z oczekiwaniami. Polecam. Jeszcze na pewno dokupimy parę metrów płotka:)

Odpowiedź ze sklepu kotarbau.pl

Twoja opinia wiele dla nas znaczy! Dziękujemy i zapraszamy do kolejnych zakupów! :)
Towar który zamówiłam, otrzymałam, jestem bardzo zadowolona. Stopery ładne, nie uszkodzone

Odpowiedź ze sklepu kotarbau.pl

Dziękujemy za zaufanie i ocenę! Czekamy na kolejne zamówienia. Pozdrawiamy serdecznie :)
Świetny kontakt, ekspresowa dostawa, towar zgodny z opisem 😃 bardzo polecam 😃 zakup zrobiony pod koniec marca 2026.

Sprawna,szybka dostawa. Produkt odpowiada opisowi. Dziekuje. Chetnie ponownie

Odpowiedź ze sklepu kotarbau.pl

Dziękujemy za recenzję! Czekamy na Ciebie przy kolejnych zakupach!
Dziękuję 🙂wszystko dotarło piękne w całości i nie uszkodzone, polecam tą firmę i zakupy.

Odpowiedź ze sklepu kotarbau.pl

Dziękujemy za ocenę! Zapraszamy do ponownych zakupów! :)
Artykuły zgodne z opisem .napewno jeszcze zrobię zakupy w tym sklepie.Pozdrawiam.

Serdecznie dziękujemy za ocenę! Liczymy, że wkrótce znów nas odwiedzisz! :)
Cały zakup i przesyłką w najlepszym porządku. Pozdrawiam Ireneusz.

Niski serwis klienta

Zamówienie zostało dokonane 17. Maja a otrzymane 5. Czerwca. Przez ten cały okres nie otrzymałem ani jeddega maila z informacją co dzieje się z zamówionymi produktami, że zamówienie jest opóźnione ani dlaczego. Bardzo niski serwis z waszej stronie. Wysłałem maila z zapytaniem który też nie otrzymałem odpowiedzi do po otrzymaniu produktów. Totalny brak informacji oraz długi czas realizacji.

Odpowiedź ze sklepu kotarbau.pl

Dziękujemy za opinię. Przykro nam, że czas realizacji zamówienia był tak długi, a w trakcie oczekiwania nie otrzymał Pan żadnych informacji o opóźnieniu ani statusie zamówienia. Rozumiemy frustrację związaną z brakiem odpowiedzi na wysłaną wiadomość oraz koniecznością oczekiwania na produkty bez żadnej komunikacji z naszej strony. Przepraszamy za zaistniałą sytuację. Państwa uwagi są dla nas bardzo cenne i stanowią ważną wskazówkę do poprawy jakości obsługi oraz komunikacji z klientami.
Uprzejmość konsultanta podobała mi się szczególnie. Lepiej możecie Państwo zadbać o jakość towaru, bo skrzynka jest cała poobcierana oraz nieco skrócić czas dostawy.

Odpowiedź ze sklepu kotarbau.pl

Dziękujemy za opinię i miłe słowa pod adresem naszego konsultanta. Jednocześnie przykro nam, że jakość otrzymanej skrzynki oraz czas dostawy nie spełniły Państwa oczekiwań. To dla nas ważna informacja i na pewno przekażemy ją dalej, aby poprawić zarówno kontrolę jakości, jak i proces realizacji zamówień. Dziękujemy za uwagi, pomagają nam się rozwijać i unikać podobnych sytuacji w przyszłości.
Firma solidna. Jestem zadowolony. Polecam. Adam Szymkowiak

I R
Iwona R.

Wszystko OK!

Dostałam zamówienie szybciej niż oczekiwałam. Zapakowane w sposób minimalizujący ewentualne uszkodzenia. Łopata samochodowa składana jest zgodna z opisem, solidna. Już była używana i sprawdziła się bardzo dobrze.

Odpowiedź ze sklepu kotarbau.pl

Dziękujemy za zakupy i pozytywną opinię! Cieszymy się, że wszystko przebiegło sprawnie.
Towar zgodny z ofertą i zamówieniem. Bardzo starannie zapakowany . Wszystko doszło bez uszkodzeń. Doniczki bardzo ładne. Już poleciłam Wasz sklep swojej córce.

Odpowiedź ze sklepu kotarbau.pl

Bardzo dziękujemy za tak miłą opinię. Cieszymy się, że wszystko dotarło w idealnym stanie i że doniczki spełniły Pani oczekiwania. Szczególnie miło nam, że poleciła nas Pani dalej, to dla nas ogromna motywacja. Mamy nadzieję, że zakupy u nas będą zawsze tak udane.
Zakup doniczek z firmy Kotarbau dokonałam 6 listopada, a przesyłka dotarła dopiero 25 listopada – mimo że płatność została wykonana od razu. Przez tydzień codziennie otrzymywałam przypomnienia, że zamówienie czeka na opłacenie. Dopiero po moim telefonie okazało się, że płatność sprawdzą w dziale księgowości czy została dokonana - po dwóch dniach e-mail z informacją że płatność jest. Bardzo słaba organizacja i brak rzetelności. Poprosiłam w e-mailu o mały gratis w ramach rekompensaty za niedopatrzenie płatności co wiąże się z ponagleniem i długim oczekiwaniem na towar, ale otrzymałam odpowiedź, że firma niczego nie dodaje i nie może nic zrobić. Niestety, bardzo przykra sytuacja. Gdyby chociaż w minimalny sposób postarano się wynagrodzić tak długi czas oczekiwania i błąd po stronie firmy, opinia byłaby zupełnie inna. A tak pozostaje duży minus za brak profesjonalizmu i nie odnotowanie opłaconej transakcji.

Odpowiedź ze sklepu kotarbau.pl

Bardzo dziękujemy za tak szczegółową opinię i jednocześnie szczerze przepraszamy za wszystkie niedogodności, które Państwa spotkały. Doskonale rozumiemy, jak frustrująca była sytuacja związana z nieodnotowaną płatnością, ponagleniami oraz opóźnioną wysyłką - zdecydowanie nie powinno to mieć miejsca. Jest nam również bardzo przykro z powodu odpowiedzi, którą Państwo otrzymali w sprawie rekompensaty. Taka sytuacja nie odzwierciedla standardów, do których dążymy. Jeszcze raz bardzo przepraszamy za zaistniałą sytuację i dziękujemy, że zechcieli się Państwo tym z nami podzielić - takie opinie są dla nas ważne i pomagają nam usprawniać obsługę klienta.

Jestem zadowolą z zakupu. Towar zgodny z opisem i solidnie zabezpieczony. Polecam😉

J G
JOLA G.
przesyłka dobrze zabezpieczona i przesłana w terminie

Odpowiedź ze sklepu kotarbau.pl

Towar zgodny z opisem dość solidny Polecam
szybka i kompetentna obsługa telefoniczna
Towar solidnie zapakowany. Blizej jesieni zamowię grabie do lisci i miotly. Znow w tej firmie. Pozdrawiam.

Odpowiedź ze sklepu kotarbau.pl

Dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, że sposób zapakowania spełnił oczekiwania. Będzie nam bardzo miło ponownie zrealizować zamówienie jesienią. Zapraszamy i pozdrawiamy serdecznie!
Błyskawiczna przesyłka, towar zgodny z ofertą.

Serdecznie dziękujemy za ocenę! Liczymy, że wkrótce znów nas odwiedzisz! :)
Firma na poziomie. Polecam zakupy. Towar wysłany sprawnie, nie uszkodzony, zgodny z opisem.

Odpowiedź ze sklepu kotarbau.pl

Dziękujemy za miłe słowa i polecenie! Cieszymy się, że wszystko przebiegło sprawnie, a towar dotarł w idealnym stanie i zgodnie z opisem. Będzie nam bardzo miło gościć Pana/Panią ponownie przy kolejnych zakupach.