RajOgrodnika.pl

Opinie łącznie (7945) Opinie (7945) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień i szybkie dostarczanie przesyłek. Większość klientów ocenia jakość nasion, roślin i innych produktów jako bardzo dobrą, świeżą i zgodną z opisem. Regularnie podkreślana jest staranność i solidność zapakowania przesyłek, co przekłada się na brak uszkodzeń podczas transportu. Doceniany jest szeroki asortyment, przejrzysta oferta oraz atrakcyjne ceny. Obsługa klienta jest najczęściej oceniana pozytywnie za dobry kontakt i profesjonalizm. Strona internetowa zbiera pozytywne opinie za przejrzystość i funkcjonalność. Większość zamówień jest zgodna z oczekiwaniami i opisem. Sporadycznie pojawiają się wzmianki o opóźnieniach w dostawach. Zdarzają się pojedyncze negatywne uwagi dotyczące jakości produktów. Nieliczni klienci zwracają uwagę na braki niektórych pozycji w asortymencie. Występują sygnały o niedociągnięciach w obsłudze klienta lub trudnościach z kontaktem. Czasem pojawiają się pomyłki w asortymencie lub oznaczeniach produktów. Użytkownicy zgłaszają pojedyncze trudności techniczne lub sugestie dotyczące ulepszenia strony internetowej.

OpinieRajOgrodnika.pl

Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem i dobrze zabezpieczony na czas transportu . Pełen profesjonalizm i świetny kontakt ze sklepem
Zamówienie dotarło bardzo szybko i bezproblemowo, wszystko zgodne z moimi oczekiwaniami. Kolejny raz też tutaj zamówię. Polecam w 100%.

Wszystko OK

Stosunkowo długo czekaliśmy na przesyłkę - zamówienie z płatnością w środę a paczka przyszła dopiero w piątek w następnym tygodniu. Towar dotarł w bardzo dobrym stanie, zgodny z opisem. Czekamy na wschody.
Bardzo dobra ziemia do wysiewu Duże kłącza dalii, z pewnością zakwitną w tym sezonie Jesienią kupiłam w Raju Ogrodnika czosnek - już pięknie wygląda na grządce

bardzo dobry sklep

Mimo delikatnego opóznienia z tego rocznym zamówieniem i bardzo długim czasie oczekiwania na połączenie z konsultantem, uważam sklep za godny polecenia. Szeroki wybór nasionek i akcesorii a na miły dodatek kupon rabatowy.
Przesyłka dobrze zabezpieczona. wszystko zgodnie z opisem Słonecznik jeszcze nie urósł więc o jakości nasion trudno się wypowiedzieć :) Szybka dostawa.
Mimo troszke dlugiego oczekiwania,ale ok sezon sie zaczol wiec wybaczam.paczka ladnie zapakowana.w sumie spakowali mi jedno zamowienie w dwie paczki.dobrze zabezpieczone.nasionka juz kielkuja.duzy wybor wiec polecam.
Witam , za dużo nie moge sie wypowiedziec poniewaz dopiero drzewka zostały zasadzone🤗i bede czekac na rezultaty ale dziekuje za dostarczenie sadzonek i dziekuje, pozdrawiam 💐

Z ekscytacją czekam na rozwijający się łubin i ....

Zapakowane perfekcyjnie. Dostawa mega szybka. W idealnych warunkach pogodowych wszystko zaczęło już wschodzić.
Ja jestem zadowolony towar jak najbardziej mi odpowiada myślałem że będzie gorzej a naprawdę cebulki dla mnie rewelacja dziękuję na pewno skorzystam jeszcze z wasze usług
S C
Szymon C.
Porządny współczesny standard sklepu internetowego. Mam sklep ogrodniczy blisko siebie i duże stoisko ogrodnicze w markecie - ale nie znalazłem wszystkiego, czego potrzebowałem, np. pełnego asortymentu ziemi dla roślin. Spróbowałem zakupu tutaj w RajOgrodnika i po kłopocie. Wszystko, czego szukałem, dotarło do mnie w kilkadziesiąt godzin. Dobra organizacja zakupu i porządne opakowanie przesyłki.
Przesyłka dobrze zabezpieczona, zamówienie zrealizowane w terminie, a produkty wysokiej jakości, które już wielokrotnie stosowaliśmy.
Prawie wszystko ok, tylko trochę środek na mszyce pociekł, nakrętka pomimo zabezpieczenia, słabo zakręcona i pociekła.
Szybko sprawnie I uczciwie sprzedawca godny polecenia zobaczymy co wyrosnie Z wyrazami szacunku

Nasiona godne polecenia

Zamówione nasiona zostały dostarczone bardzo szybko wszystkie wzeszły sadzonki są zdrowe i dorodne polecam napewno to nie był ostatni zakup w tym sklepie
Bardzo jestem zadowolony z jakości towaru i błyskawicznej realizacji zamówienia, na pewno niejednokrotnie skorzystam z usług tej Firmy.Polecam.
Po otrzymaniu zamówionych nasion pelargonii zauważyłam, że produkt nie odpowiada ofercie przedstawionej na stronie. Na zdjęciu produktu widoczna jest pelargonia o kwiatach pojedynczych (niemahrowych), natomiast na opakowaniu znajdują się kwiaty pełne (mahrowe). Są to różne formy selekcyjne, których nie można pomylić przy prawidłowym oznaczeniu.
Ogólnie wszystko w porządku sadzonki i roślinki ok wszystkiego się przyjęło i pięknie rośnie
Dobra komunikacja sprzedawca-klient. Maile informujące o wzmożonej pracy i wiążącym się z tym terminem dostawy. Zakupiony towar należycie zabezpieczony na czas transportu. Dziękuję.
Zamowienie Wszystko zgodne z tym,co chcialam.Kurier uprzejmy,jestem zadowolona . Anna