RajOgrodnika.pl

Opinie łącznie (8581) Opinie (8581) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślali błyskawiczną realizację zamówienia i szybkie dostarczenie przesyłek. Wielu klientów chwaliło solidne, staranne i bezpieczne zapakowanie produktów. Klienci często doceniają wysoką jakość otrzymanych produktów, świeżość i zgodność z oczekiwaniami. Większość klientów pozytywnie ocenia zgodność produktów z opisem i zamówieniem. Obsługa klienta jest często chwalona za profesjonalizm, pomocność i sprawność. Klienci doceniają szeroki wybór produktów oraz przystępne ceny, co zachęca ich do powrotu na kolejne zakupy. Sporadycznie pojawiały się uwagi o niedociągnięciach w zapakowaniu przesyłek. Pojawiają się również pojedyncze uwagi krytyczne dotyczące jakości produktów. Nieliczni klienci wskazują na rozbieżności pomiędzy otrzymanym produktem a opisem. Zdarzają się także sugestie dotyczące konieczności poprawy w obsłudze klienta.

OpinieRajOgrodnika.pl

Polecam , wszystkie produkty, nienagannie przygotowane do transportu i przysłane w terminie. Czy spodobają się roślinom zobaczymy później.
Towar zamówiony dostarczony w ekspresowym tempie,idealnie zapakowany, bezproblemowa przesyłka.Juz spełnia swoją rolę, to jest to czego oczekiwałam. Dziękuję
Co najbardziej mi się podobało? Dokładnie zabezpieczone produkty. Szybkość realizacji zamówienia. Co zrobić lepiej? Nic ;) nie schodzić z jakości usług.
Super sprzedawca. Od zamówienia do odebrania towaru nie upłynęły 24 godz. Byłem pozytywnie zaskoczony. Polecam ten sklep
Sprzedaz produktu była szybka i sprawna, ale poczta dostarczyła przesyłke pocztex w 5 dni. Zmiencie do⁹stawce
Bardzo ciekawe rośliny, dobre nasiona, szybka przesyłka. Potrzebne większe opakowania w dobrej cenie

Chciałabym zwrócić uwagę na brak…kontroli jakości produktów

Chciałabym zwrócić uwagę na brak kontroli dostawców z która firma współpracuj, a także brak umiejętnej obsługi klienta. Wprowadzenie małych zmian w tych dwóch obszarach funkcjonowania poprawiłoby moja ocenę firmy, a także sprawiłoby ze raz nawiązaną współpracę chętnie bym kontynuowała w przyszłości. Na prawdę nonsensem jest oferowanie 10% upustu na następne zakupy w sytuacji, gdy towar nie spełnia moich oczekiwań. Może rozmowa z dostawca pomogłaby opracować opisy do każdego produktu zgodnie z ich stanem rzeczywistym. Z tego co sobie przypominam dostałam także upust 5% z którego nie zamierzam skorzystać. Ocenę można poprawić na dobra jeżeli Pan udowodni, ze jest zainteresowany wprowadzeniem zmian w swojej firmie, a chatgpt nie zawsze jest najlepszym przyjacielem. Pozdrawiam
Dzień dobry. Ostatnie moje zamówienie w Państwa sklepie zostało bardzo szybko zrealizowane. Bardzo dziękuję za to. Miłą niespodzianką była również torba na zakupy. Jednak wkradła się mała pomyłka. Otrzymałam 2 opakowania cebuli dymki czerwonej, a zamawiałam 1. Były też dwa opakowania cebuli Sturon polskiej, a miało być jedno polskiej a drugie holenderskiej.
W moim przypadku dostawa bez zarzutu , miałem obawy co do jakości nasion bobu, przy większej ilości, nasiona niektórych znanych firm są bardzo złej jakości, zakupione w waszym sklepie są wizualnie dobre/b. dobre. Pytacie co można zrobić lepiej, można uciąć ceny o połowę, ha
Szybko otrzymuję przesyłkę. Zamawiam i paczka z tym co bardzo potrzebuje jest. Bardzo Wam dziękuję.
Zamówienie w komplecie i szybko zrealizowane dziękuję serdecznie za miła obsługę i szczegółowe informacje
szybka, dostawa. Nasiona dobrze zabezpieczone . Jest 21 listopada, więc wysieję je dopiero na wiosnę. Nie wiem jak wzejdą. Te nasiona zakupione w sklepach ogrodniczych w moim mieście zawsze były nieporozumieniem, nie wschodziły lub wyrastało coś innego niż na opakowaniu ( pietruszka była naciowa a nie korzeniowa, marchewka wielokolorowa, np lawenda okazała się lwią paszczą...... Zrobiłam w Raju Ogrodnika zakupy z polecenia rolnika. Pozdrawiam serdecznie.
Zamawiałam nasiona kwiatów, wszystko jak się spodziewałam. Dobra komunikacja i szybka dostawa! ☺️
Preparat działa zgodnie z opisem. Przesyłka przyszła szybko solidnie zabezpieczona. Polecam sprzedającego
Towar szybko dostarczony, seper zabezpieczony. Produkty swietne. Firma jak najbardziej godna polecenie
BARDZO DZIĘKUJĘ ZA BŁYSKAWICZNĄ REALIZACJĘ ZAMÓWIENIA, PRZESYŁKA ZGODNA Z ZAMÓWIENIEM. DZIĘKUJĘ-POZDRAWIAM.
Szybka przesyłka, zamówione produkty dobrej jakości (nawet cebulki i kłącza roślin), rabat na kolejne zakupy i gratis od Waszej firmy. Brawo, na pewno jeszcze wrócę!

Super zakupy

Zachęcam do kupowania ,duży wybór produktów przystępne ceny szybka realizacja zamówień
Realizacja szybka i bezproblemowa. Nasiona częściowo już wysiane i wschodzą.

Polecam.

Nie mam żadnych uwag co do realizacji zamówienia. Wszystko przebiegło bez zakłuceń.