Opinie łącznie (124) Opinie (124) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 16 lip 2026

bartimex.pl/ spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą szybkość dostawy, podkreślając sprawną realizację zamówień. Opinie o jakości produktów są w większości pozytywne. Obsługa klienta oceniana jest na ogół bardzo dobrze, klienci podkreślają profesjonalizm i uprzejmość pracowników. Większość klientów potwierdza zgodność otrzymanego towaru z opisem. Proces realizacji zamówień i procedury są oceniane jako proste i bezproblemowe. Pojawiają się pojedyncze krytyczne głosy dotyczące wykonania produktów. Niektórzy klienci zwracają uwagę na niewygodne pakowanie lub niejasne instrukcje obsługi. Zdarzają się również wyjątki w kwestii zgodności towaru z opisem.

OpinieBartimex.pl

Produkt bardzo ładny i wydaje się solidny, prosty w montażu, ale ma jedną wadę a ściślej rzecz biorąc instrukcja dołączona do niego. Zastosowano bardzo mądre i godne uznania rozwiązanie dodatkowo blokujące przed przypadkowym uruchomieniem piły, bardzo dobrze:) rzecz tylko w tym, że w instrukcji nie ma o tym ani słowa, a umiejscowienie jest tak "tajne", że nie sposób go znaleźć! Musiałam aż zadzwonić do producenta, by się dowiedzieć, że znajduje się ono w tajnym miejscu, przed tym myślałam, że dostałam popsutą piłę. Polecam przynajmniej zrobić jakąś strzałkę, by mało domyślny nabywca mógł znaleźć przycisk. No i w instrukcji też wypadałoby to wpisać. Szkoda tez, że nie ma na stronach filmu instruktażowego jak uruchomić ile, bo sama prezentacja to za mało.

Odpowiedź ze sklepu Bartimex.pl

Bardzo dziękujemy za opinię! Serdecznie pozdrawiamy i zapraszamy ponownie na zakupy! :)

Szybko i sprawnie.

Szybka wysyłka. Dywany super. Jedynie do czego mogę się przyczepić, to do pakowania. To były duże dywany, złożone w kostkę. Jako osoba z problemami zdrowotnymi, ciężko było mi to rozwijać, zwijać i czekać na wyprostowanie.

Odpowiedź ze sklepu Bartimex.pl

W opisie produktu było, że jest Polski a niestety jest Chiński to zamierzone oszustwo.

W opisie produktu było, że produkt jest polski. Niestety to jest nieprawda ponieważ został wykonany w Chinach a to był jedyny powód dla którego kupiłem produkt myślałem, że jest Polski. Dodatkowo jego wykonanie jest bardzo słabe plastikowe, o skrzynce do przechowywania nawet nie wspomnę większego szajsu jeszcze nie widziałem. Przesyłka szła dość długo ale to jest i był najmniejszy problem. Ogólnie czuję się oszukany.

Odpowiedź ze sklepu Bartimex.pl

Dzień dobry, przykro nam, że zamówienie nie spełniło Twoich wymagań :( Prosimy o informację mailową w czym problem, a następnie go rozwiążemy. Pozdrawiam!
Szlifierka spełnia moje oczekiwania. Jest idealna do pracy w małych przestrzeniach w domu i samochodzie. Jedynym mankamentem jest blokada wrzeciona. Wg mnie powinienem być do tego klawisz.

Odpowiedź ze sklepu Bartimex.pl

Wszystko ok. Towar bardzo szybko dostarczony. Sam produkt spełnia oczekiwania w 100% w tej klasie cenowej. Co do trwałości będzie można powiedzieć w dłuższym okresie czasu

Odpowiedź ze sklepu Bartimex.pl

Gratulacje za produkt, śmiało może konkurować z producentami innych marek .Z pewnością będę niedługo klientem na inne produkty z tej serii. Tak trzymać !!!

SUPER ZAKUP

Szybkie załatwienie sprawy. Nie otrzymaliśmy żadnego paragonu ani faktury. A może było by to potrzebne w razie napraw gwarancyjnych ??????

Odpowiedź ze sklepu Bartimex.pl

Witam, Piła działa ok. Problem ze składaniem wysięgnika. Ciężko łączy się rurki, ciężko wkłada i bardzo ciężko rozłączać elementy. Pozdrawiam

Odpowiedź ze sklepu Bartimex.pl

Mocne maleństwo. Wygodne w użyciu. Idealne dla kobiety. Porałdziła sobie z grubym stalowym płaskownikiem z PRL. Polecam.
Urządzenie doszła z dnia na dzień . Mała wpadka że brakowało bateri w komplecie ale bez komplikacji były dosłane. Urządzenie jak za tą cenę dobrze się sprawuje...
Szybki kontakt, obsluga-klienta,wysyłka i dostawa. Kupiona wiertarko wkrętarka też wygląda porządnie ale jeszcze nieużywana.

Odpowiedź ze sklepu Bartimex.pl

Byłoby bardzo dobre automatyczne smarowanie łańcucha. A ogólnie bardzo dobra rzecz polecam

Zadowolony klient

Otrzymałam to co zamówiłam. Dzięki InPost przesyłka szybko dotarła. Polecam innym.

Odpowiedź ze sklepu Bartimex.pl

sprzęt przyzwoicie wygląda , sprawność ocenię w użytkowaniu , dostawa na czas , cena akceptowalna .

Odpowiedź ze sklepu Bartimex.pl

Dobra jakość w stosunku do ceny, łatwość przeprowadzonej procedury zakupu
Czas realizacji zamówienia oraz prostota procedur. Pozdrawiam i życzę biznesowych suk😍cesów 😊

Odpowiedź ze sklepu Bartimex.pl

Jestem zadowolony. Sekator ogrodowy akumulatorowy ok.... Ładowarka też już przyszła dobra.

D S
Dan S.
Szybko i sprawnie od zamówienia do odebrania. Sprzęt superowy Polecam

W100% polecam!!!

Szybka wysyłka, towar zgadzał się z opisem, dobra jakość. Polecam

Odpowiedź ze sklepu Bartimex.pl

Dobry kontakt ze sprzedawcą, szybka wysyłka, sprzęt bardzo dobry.

• +48601210599
  • bartimex.pl