Ważny od: 14 sie 2024
- Zweryfikowana tożsamość
- Szyfrowana transmisja danych
- Przejrzysty proces składania zamówienia
Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość oferowanych produktów, podkreślając trwałość, staranne wykonanie i dobre materiały. Większość klientów podkreśla bardzo szybką i sprawną dostawę zamówionych produktów. Doceniają także profesjonalizm, uprzejmość oraz łatwy i szybki kontakt ze sprzedawcą i obsługą sklepu. Wiele osób pozytywnie ocenia szeroki wybór produktów oraz zgodność towarów z opisem i szczegółowe informacje dostępne na stronie sklepu. Niektórzy klienci zwracają uwagę na ograniczoną dostępność wybranych modeli lub rozmiarów. Pojawiają się również opinie, że ceny są zbyt wysokie.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniesklep.saltex.pl
Super bielizna męska.
Wcześniej kupowałam ją mężowi w małym sklepiku, który niestety już nie istnieje. Szukałam Waszej firmy w internecie, ale nie pamiętałam nazwy i wreszcie się udało. Ucieszyłam się, że macie bardzo fajną ofertę, więc mam zamiar wypróbować inne Wasze produkty. Życzę powodzenia i rosnącej liczby zadowolonych klientów.
Z zakupów w sklepie Saltex korzystam od niepamiętnych czasów, jeszcze gdy sklep figurował pod nazwą "Hanka" w Legnicy i zawsze pełne zadowolenie. Dziś po wielu latach nie wyobrażam sobie zmiany sklepu. Jeszcze raz bardzo Wam dziękuję, pozdrawiam i życzę sukcesów na niwie produkcyjnej i sprzedażnej. Wasz stały klient Wiktor Mazurkiewicz.
Najlepsza bielizna jaka do tej pory używałem. Bawełna najwyższego gatunku, wykonanie bardzo solidne. Powracam do sklepu SALTEX po raz kolejny. JAKOSC PIERWSZA LIGA. POZDRAWIAM WSZYSTKICH PRACOWNIKOW BEDAC WDZIECZNY ZA TAK SOLIDNY PRODUKT. TAK TRZYMAC!!!!
Pełna satysfakcja z zakupu
Pierwszy raz trafiłam do tego sklepu mile zaskoczona, że oferuje polskie wyroby. Nocne koszulki bardzo ładne, zamówiłam trzy, starannie uszyte z dobrej bawełny. Czegóż chcieć więcej? Cena też niewygórowana. Przesyłka niemalże błyskawiczna. Na pewno jeszcze tu zajrzę.
Najlepszy Polski Produkt
Jakość bielizny na najwyższym poziomie Pięknie wykonana, trwała, trzyma fason mimo wielokrotnego prania . Jestem klientem Saltexu od 30 lat i chcę nim pozostać.
Zamówienie zrealizowane szybko . Dziękuję bardzo.Pozdrawiam serdecznie.
Można było kupić same spodnie do męskiej piżamy, które z reguły niszczą się szybciej niż góra. Pozwala to uniknąć kupowania niepotrzebnych elementów garderoby.
Świetna bielizna damska i męska - na zimę i lato. Rewelacyjna jakość produktów. Super kontakt z pracownikami firmy.
Koszulki bardzo dobrej jakości i starannie wykonane.
Niestety firma kurierska zgubiła przesyłkę i na własną rękę musiałam jej szukać w okolicznych blokach przez kilka dni. Proponuję zmienić sposób dostawy. Zamówila bym jeszcze raz ale niestety ze względu na dostawę i związane z tym nerwy nie zdecyduję się na to.
Świetne miejsce! Szybka realizacja, super kontakt i produkty najwyższej jakości. Pozdrawiam i polecam każdemu.
Sehr gute Qualität, perfekte Bestellabwicklung, hergestellte Produkte aus unserem Nachbarland Polen!!! Gerne immer wieder!!!
Szybkość realizacji zamówienie, dokładna informacja o etapach realizacji zamówienia na maila, zamówienie zgodne z opisem, produkty idealnie zgodne z informacją na stronie internetowej i ładnie opakowane, rachunek w środku. Perfekcyjna obsługa
😊
Zakupy w tym sklepie to sama przyjemność
Super towar , bardzo miła obsługa .
Jestem bardzo zadowolona z rzeczy którą kupiłam jest świetna gatunkowo i wizualnie nie mam żadnych zastrzeżeń.
Bardzo dziękuję za super kontakt ze sprzedawcą i przesyłkę która dotarła ekspresowo😊
Polecam gorąco
To były moje pierwsze zakupy w tym sklepie ale nie ostatnie.....,.
Agnieszka K
Bardzo dobrze zaprojektowana i uszyta bielizna.
Tkanina bardzo mila.
Szybka dostawa.Polecam.
Dobry skład koszulek, nie lubię nosić bielizny z elastanem, a niestety niełatwo znaleźć bez niego, więc cieszę się, że znalazłam.
materiał bardzo dobrej jakości,100% bawełny miłej w dotyku,polecam,dokonam jeszcze kolejnych zakupów
Wszystko zawsze jest na najwyższym poziomie, jakość, wygląd i obsługa klienta.
Po otrzymaniu przesyłki i wyjęciu towaru zobaczyłem bardzo starannie zapakowany zamówiony towar to znaczy bokserki do spania,po wyjęciu i spróbowaniu bokserek oceniam że jest Bardzo wysokiej jakości, śnieżnobiały bawełna, bardzo dobrze się nosi i rozmiar należy dobierać taki jak się nosi ,polecam zadowolony klient Grzegorz BODZIONY 👍
Klient przeważnie ma rację.
Nic dodać nic ująć, tak trzymać.
Całe szczęście, że istniejecie; gdzie bym nabył takie wyroby jak nie u Was.
Wzory, materiał i jakość - to się liczy, myślę, że klienci to doceniają.
z poważaniem
Lechosław Radke
Kupuję u Was bieliznę od lat i niby proponujecie w dalszym ciągu dobrą jakość ale to jest już jakość dla mniej wymagających. Dzianina jest coraz grubsza ,a jej skład powoduje ,że np majtki Luiza jak i inne nie trzymają w talii rozmiaru . To są wory . Poza tym naprawę bardzo ważne jest dla klientek aby dzianiny były bawełniane z niewielką domieszką laycry i cieńsze .Teraz nawet zimą wszędzie jest ciepło.
dwa razy kupowałem w Soltex biliznę męską dostawy i obsługa na piątkę. dziękuje bardzo !
sklep.saltex.pl
Odwiedź stronę internetowąO nas