sklep.saltex.pl Opinie:
Opinie na temat sklep.saltex.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często podkreślają wysoką jakość produktów, zarówno materiałów, jak i wykonania. Większość klientów chwali bardzo szybką realizację i dostawę zamówień. Klienci doceniają profesjonalną, uprzejmą i sprawną obsługę zamówień. Większość klientów pozytywnie ocenia zgodność produktów z opisem w sklepie. Klienci wyrażają zadowolenie, że kupują polskie produkty i chętnie wspierają rodzimą markę. Choć produkty zazwyczaj odpowiadają opisowi oraz rozmiarówka jest zgodna z deklaracją, pojawiają się sporadyczne uwagi o drobnych rozbieżnościach i problemach z dopasowaniem.
Opinie nt. sklepu sklep.saltex.pl
Koszulki bardzo dobrej jakości i starannie wykonane.
Niestety firma kurierska zgubiła przesyłkę i na własną rękę musiałam jej szukać w okolicznych blokach przez kilka dni. Proponuję zmienić sposób dostawy. Zamówila bym jeszcze raz ale niestety ze względu na dostawę i związane z tym nerwy nie zdecyduję się na to.
Szybkość realizacji zamówienie, dokładna informacja o etapach realizacji zamówienia na maila, zamówienie zgodne z opisem, produkty idealnie zgodne z informacją na stronie internetowej i ładnie opakowane, rachunek w środku. Perfekcyjna obsługa
😊
Zakupy w tym sklepie to sama przyjemność
Super towar , bardzo miła obsługa .
Jestem bardzo zadowolona z rzeczy którą kupiłam jest świetna gatunkowo i wizualnie nie mam żadnych zastrzeżeń.
Bardzo dziękuję za super kontakt ze sprzedawcą i przesyłkę która dotarła ekspresowo😊
Polecam gorąco
To były moje pierwsze zakupy w tym sklepie ale nie ostatnie.....,.
Agnieszka K
Po otrzymaniu przesyłki i wyjęciu towaru zobaczyłem bardzo starannie zapakowany zamówiony towar to znaczy bokserki do spania,po wyjęciu i spróbowaniu bokserek oceniam że jest Bardzo wysokiej jakości, śnieżnobiały bawełna, bardzo dobrze się nosi i rozmiar należy dobierać taki jak się nosi ,polecam zadowolony klient Grzegorz BODZIONY 👍
Klient przeważnie ma rację.
Nic dodać nic ująć, tak trzymać.
Całe szczęście, że istniejecie; gdzie bym nabył takie wyroby jak nie u Was.
Wzory, materiał i jakość - to się liczy, myślę, że klienci to doceniają.
z poważaniem
Lechosław Radke
Kupuję u Was bieliznę od lat i niby proponujecie w dalszym ciągu dobrą jakość ale to jest już jakość dla mniej wymagających. Dzianina jest coraz grubsza ,a jej skład powoduje ,że np majtki Luiza jak i inne nie trzymają w talii rozmiaru . To są wory . Poza tym naprawę bardzo ważne jest dla klientek aby dzianiny były bawełniane z niewielką domieszką laycry i cieńsze .Teraz nawet zimą wszędzie jest ciepło.
Zaistniała pomyłka w kolorze wysłanego towaru, ale w ciągu 24 godzin towar został wymieniony,
Świadczy to szacunku dla klienta .
Gdyby wszyscy dostawcy tak reagowali to byłoby świadectwem o poszanowaniu klienta .
Zachęcam do zakupu w tym sklepie
Firma godna polecenia
Bezproblemowe zamawianie,forma płatności i szybkie dostarczenie towaru przez dobrą firmę kurierską!Jakość produktu bardzo dobra,dokładnie taka jak w opisie.Firma godna polecenia!
Warto wspierać polskich producentów
Obsługa zamówienia bez zastrzeżeń, a już w wypadku rozmiarów są pewne niuanse. Z pięciu par slipów (różne modele) tylko dwie zostawiłem, reszta była za mała. Jakość produktów spoko.
Szybka dostawa, dobry kontakt ze sprzedającym Lubię bieliznę z modalu, zawsze u mnie się sprawdza. Szkoda tylko, że obecnie nie wszystkie rozmiary koszulek są dostępne .
Wspaniałe dobrej jakości piżamy. Naprawdę ładne. Szybka dostawa. Jestem pod wrażeniem. Życzę Firmie jak największych obrotów i wieelu klientów. Ja bedę wszystkim zachwalać
Pełne zadowolenie! Po długich poszukiwaniach w sieci wygodnej i dobrej jakościowo bielizny udało mi się ją znaleźć właśnie w Saltex. Kupiłem od razu kilka sztuk. Płatność bezproblemowa. Dostawa błyskawiczna. Pełne zadowolenie!
Bardzo dobra gatunkowo bielizna. Idealnie uszyta z najwyższej jakości materiałów. Duży wybór rozmiarów, każdy znajdzie coś dla
siebie.
Bielizna wysokiej jakości, polska produkcja, dobra cena i bardzo szybka dostawa a szczególnie uprzejmość pracowników firmy z którymi kontaktowałam się podczas zamawiania. Polecam każdemu i sama będę korzystała.
Ulubione slipy mojego męża (e.classic), żadnych innych nie chce nosić. Dostawa również na 6-tke! Zdecydowanie polecam.
Kupiłam koszule nocne, produkty dobrej jakości, szybka dostawa, paczka dobrze zapakowana, polecam tego sprzedawcę
Jakość piżamy bardzo dobra. Rozmiar zgodny z tabelą rozmiarów. Przesyłka ekspresowa. Jestem bardzo zadowolona i na pewno wrócę po kolejne zakupy.
Jestem bardzo zadowolona z jakości wyrobów firmy. Od ponad 10 - ciu lat zamawiam tu bieliznę. Wyroby pomimo długiego użytkowania nie rozciągają się i nie zmieniają kształtu. Bardzo polecam bieliznę firmy Saltex a realizacja zamówienia jest bardzo szybka.
Obsługa i towar na piątkę
Bardzo szybka dostawa, dobry kontakt ze sklepem no i rzadko ostatnio spotykana w 100% bawełniana bielizna - przytulna, higieniczna, dobrze skrojona i uszyta. No , a do tego polska firma :)
Jedyne, co mi akurat się nie podoba, to przesadne zapakowanie; moim zdaniem kartonik w opakowania zupełnie zbędny .
Koszula nocna damska:) Nie wiem, co możecie zrobić lepiej, zobaczę, jak złożę kiedyś następne zamówienie:)