medisleeplife.pl

2948 reviews since 10 lis 2023

Ważny od: 15 lis 2023
medisleeplife.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo pozytywnie oceniają szybką i sprawną realizację dostawy, podkreślając swoje zadowolenie z jakości produktów, ich materiałów oraz wykonania. Komfort użytkowania i funkcjonalność produktów znacząco poprawiają codzienne samopoczucie użytkowników. Obsługa klienta zbiera wysokie oceny za profesjonalizm, miłe podejście i sprawny kontakt. Sposób pakowania i zabezpieczenia przesyłek jest na ogół oceniany pozytywnie, a produkty zgodne są z opisem i oczekiwaniami klientów, co buduje zaufanie do sklepu. Pojawiają się jednak nieliczne uwagi dotyczące drobnych uszkodzeń przesyłek, które sporadycznie występują mimo ogólnie dobrego zabezpieczenia zamówień.

Opiniemedisleeplife.pl

Super start na początek terapii odcinka szyjnego

Poduszka super, wysyłka tez. Polecam ją na niestabilny kręgoslup szyjny - od lat zmagam sie z bólami, spięciami i szumami usznymi. Zdecydowałem się za to wziąć: porządnie się rozciągać, dobrać wysokość biurka, mniej garbić się do telefonu i kupić lepszą poduszkę. Po 2 nocach budzę sie z mniej spięta szyją, przez co cały dzień pracy tak bardzo nie wzmacnia się szum. Co jeszcze zauważyłem: leżąc na niej mniej spinam szczękę i łatwiej mi sie oddycha. Miałem do czynienia z generycznymi poduszkami ortopedycznymi wcześniej i często były za twarde. Ta idealnie balansuje usztywnienie karku i komfort/miękkość. Polecam serdecznie i polecam też połączyć zmianę poduszki z porządną rutyną rozcągania się :)
Zamówienie, zapakowanie poduszki, i sama poduszka jest ok.! Z czystym sumieniem mogę polecić firmę i poduszkę. Szybkość wysyłki i dostarczenie przez firmę Inpost jest bardzo dobra. Kontakt telefoniczny z firmą również jest ok, bo korzystałem w sprawie jaką kupić do tej poduszki poszewkę .Tak że jestem usatysfakcjonowany zakupem. Polecam firmę i producenta.

Odpowiedź ze sklepu medisleeplife.pl

Bardzo dziękujemy za tak szczegółową i życzliwą opinię. Ogromnie cieszy nas, że pozytywnie ocenia Pan zarówno samą poduszkę, sposób zapakowania i szybkość dostawy, jak również kontakt z naszym zespołem. Szczególnie miło nam, że mogliśmy pomóc w doborze odpowiedniej poszewki i że cały zakup okazał się satysfakcjonujący. Dziękujemy za polecenie naszej firmy i produktu. Mamy nadzieję, że poduszka będzie dobrze służyć przez długi czas.
Zamówiłem jednego dnia poduszkę i 3 poszewki do niej, ale poszewki przyszły za małe, co zmusiło mnie do odesłania poszewek i pokrycia kosztu przesyłki zwrotowej. Powodem złego zamówienia były: 1. brak dedykowanej o pasującej do poduszki poszewki na stronie z poduszką 2. brak wyraźnego nazewnictwa poszewek na stronie z poszewkami , tylko ogólne określenie , że do poduszki do spania na boku , kiedy na magazynie jest kilka rodzaji poszewek różniących się wymiarami . DORADZAM POPRAWĘ STRONY INTERNETOWEJ !!! Czekam na zwrot pieniędzy.

Odpowiedź ze sklepu medisleeplife.pl

Dziękujemy za szczegółową opinię i zwrócenie uwagi na sposób prezentowania poszewek w naszym sklepie. Rozumiemy, że brak jednoznacznego wskazania, która poszewka jest dedykowana do konkretnego modelu poduszki, mógł utrudnić prawidłowy wybór. Przekażemy tę uwagę do weryfikacji i rozważymy lepsze oznaczenie kompatybilności poszewek na stronie produktu oraz w ich nazwach.
Szbkość realizacji zamówienia , profesjonalna obsługa , jestem zachwycona zamówinymi poduszkami , do siedzenia i wspierającymi odcinek lędźwiowo krzyżowi , mam pełny komfort pracy , zdecydowanie polecam 😁

spam handlowy w rozmiarach nieracjonalnych

wyciagnięcie ode mnie adresu e-mail i telefonu a następnie nieracjonalne zawalanie obu adresów e-mail (zakupowy i ofertowy) i telefonu wiadomościami - czasem po 2 dziennie + sms - przegięcie level hard bo to śmieci nawet bez waloru informacyjnego, zwyczajne drażnienie klienta - mimo wycofania zgody wczoraj znów dostałam sms
Poduszkę odebrałam dopiero dzisiaj (7.08.2026), więc na razie o niej nic nie mogę powiedzieć, natomiast przesyłkę odebrałam w stanie bardzo dobrze opakowanym bez uszkodzeń. Pozdrawiam

Odpowiedź ze sklepu medisleeplife.pl

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że przesyłka dotarła dobrze zabezpieczona i bez uszkodzeń. Mamy nadzieję, że po kilku dniach użytkowania sama poduszka również spełni Pani oczekiwania. Zapraszamy ponownie!
Zamówienie zrealizowane bardzo szybko i bezproblemowo. Moja nowa poduszka jest idealna- nawet nie musiałam się do niej przyzwyczajać jak do poprzedniej, którą miałam wcześniej- od razu dobrze mi się spało🙂

Odpowiedź ze sklepu medisleeplife.pl

Bardzo dziękujemy za tak miłą opinię! Ogromnie się cieszymy, że zamówienie przebiegło szybko i bezproblemowo, a poduszka od razu okazała się dla Pani wygodna. To dla nas najlepsza wiadomość, że już od pierwszej nocy zapewniła komfortowy sen. Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy ponownie!
Wyrób który nabyłam jest super i kolorystycznie i materiałowo,poprzedni nie był udany bardzo szybko się kosmacił a trzeba było częściej prać był biały.Dziękuję wzięłam 2 sztuki i nie żałuję.

Odpowiedź ze sklepu medisleeplife.pl

Bardzo dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że tym razem produkt spełnił Pani oczekiwania zarówno pod względem koloru, jak i materiału. Tym bardziej miło nam, że zdecydowała się Pani na 2 sztuki i jest zadowolona z wyboru. Mamy nadzieję, że posłużą przez długi czas, a przy kolejnych zakupach również znajdzie Pani u nas coś odpowiedniego dla siebie.
Świetne stopery i opaska na oczy, idealnie sprawdzają się na wędrówce Camino, gdy śpi się w różnych miejscach

Odpowiedź ze sklepu medisleeplife.pl

Bardzo dziękujemy za tak miłą opinię. Cieszymy się, że stopery i opaska na oczy sprawdzają się podczas wędrówki Camino i pomagają zadbać o komfort snu w różnych miejscach. Życzymy spokojnych nocy, udanej dalszej wędrówki i wielu dobrych chwil na trasie.
Z zakupu jestem bardzo zadowolony,wszystko się zgadza tak jak było w opisie.Szybka dostawa.
Poszewki pasują na dużą poduszkę ortopedyczną Dobrze wykonane Bawełniany jersey Miękka i przyjazna dla skóry Jestem zadowolona z zakupu Obsługa zamówienia b. dobra
Właśnie otrzymałam poduszki. Wydają się wygodne. Bardzo ładnie wykonane. Na chwilę obecną jestem zadowolona.

Odpowiedź ze sklepu medisleeplife.pl

Bardzo dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że pierwsze wrażenie jest pozytywne, a poduszki podobają się pod względem wykonania i wygody. Mamy nadzieję, że po dłuższym użytkowaniu będą sprawdzać się równie dobrze. Życzymy komfortowego snu i zapraszamy ponownie!
Wszystko ok, kolor różowy jedynie odbiega od tego co jest na zdjeciu. Material spoko, i sama poszewka dosc uniwersalna pod rozne ksztalty poduszek ergonomicznych :)

Odpowiedź ze sklepu medisleeplife.pl

Dziękujemy za podzielenie się opinią. Cieszymy się, że materiał oraz uniwersalne dopasowanie poszewki zostały pozytywnie ocenione. Dziękujemy również za uwagę dotyczącą odcienia różowego — kolory mogą nieznacznie różnić się w zależności od ustawień ekranu i oświetlenia na zdjęciach, ale taka informacja jest dla nas bardzo cenna. Mamy nadzieję, że poszewka będzie dobrze służyć przez długi czas.
Szybkie załatwienie mojego zamówienia oraz propozycja zmiany dostawcy kuriera na inpost /pewna dostawa w 24 godziny

Odpowiedź ze sklepu medisleeplife.pl

Bardzo dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że zamówienie zostało szybko zrealizowane, a zaproponowana zmiana dostawy na InPost okazała się dobrym rozwiązaniem. Zależy nam, aby przesyłki docierały sprawnie i bezproblemowo. Zapraszamy ponownie!
Tryb normalny czyszczenia jest naprawdę mocny, myślałam przez chwilę, że mi i kamień zbije z zębów, a tryb delikatny jest naprawdę delikatny, a i tak dobrze czyści przestrzenie międzyzębowe mimo, że mam zbyt ciasne przestrzenie na nić dentystyczną. Innymi słowy godne polecenia

Odpowiedź ze sklepu medisleeplife.pl

Bardzo dziękujemy za tak szczegółową i pozytywną opinię! 😊 Cieszymy się, że różne tryby pracy spełniają Pani oczekiwania i pozwalają dopasować działanie urządzenia do własnych potrzeb – właśnie na tym nam zależało przy tworzeniu tego produktu. Dziękujemy za polecenie i życzymy jeszcze więcej satysfakcji z użytkowania! 🙌
Wszystko w porządku z zamówieniem, poduszka była dobrze zabezpieczona do wysyłki. Rzeczywiście wygodna ;)

Odpowiedź ze sklepu medisleeplife.pl

Bardzo dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że zamówienie dotarło w dobrym stanie, poduszka była odpowiednio zabezpieczona i przede wszystkim okazała się wygodna. Życzymy komfortowego użytkowania i zapraszamy ponownie!
Bardzo dobry produkt, godny polecenia, spełnia swoją funkcję. Trafiony zakup :)

Odpowiedź ze sklepu medisleeplife.pl

Dziękujemy za tak pozytywną opinię! Bardzo się cieszymy, że produkt spełnia swoją funkcję i okazał się trafionym zakupem. Dziękujemy za polecenie i zapraszamy ponownie — mamy nadzieję, że kolejne produkty Medi Sleep również spełnią oczekiwania.
Produkt świetny,poduszka nadająca się do pracy,do samochodu ,w podróży. Przesyłka ekspresowa. Godne polecenia

Odpowiedź ze sklepu medisleeplife.pl

Dziękujemy za tak miłą opinię! Bardzo się cieszymy, że poduszka sprawdza się w pracy, samochodzie i podczas podróży, a przesyłka dotarła ekspresowo. Dziękujemy za polecenie i zapraszamy ponownie — mamy nadzieję, że kolejne zakupy również będą w pełni udane.
Szybka obsługa zamówienia i oczywiście poduszka sprawdza się znakomicie.

Odpowiedź ze sklepu medisleeplife.pl

Dziękujemy za podzielenie się opinią. Bardzo nas cieszy, że zarówno realizacja zamówienia, jak i sama poduszka spełniły oczekiwania. Niech służy wygodnie jak najdłużej — zapraszamy ponownie przy kolejnych zakupach.

Wysoka jakość

Produkt w pełni odpowiada moim wymaganiom. Wysoka jakość za rozsądną cenę. Szybka realizacja zamówienia.

Odpowiedź ze sklepu medisleeplife.pl

Dziękujemy za tak miłą opinię! Bardzo się cieszymy, że produkt spełnia Pana wymagania, a jakość i cena zostały dobrze ocenione. Dziękujemy również za docenienie szybkiej realizacji zamówienia. Zapraszamy ponownie!

• +48730424990
  • medisleeplife.pl
  • medi.sleep1@gmail.com
  • Poręba Spytkowska, POL

Marka Medi Sleep od początku postawiła za cel dbanie o to, aby zapewnić swoim klientom najlepsze produkty, które spełnią ich najbardziej wygórowane oczekiwania. Pozwolą cieszyć się dobrym samopocz...