dabia.eu

Opinie łącznie (1130) Opinie (973) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają skuteczność produktów, które nawilżają, łagodzą, regenerują i poprawiają kondycję skóry. Szybka i sprawna realizacja zamówień oraz ekspresowa, bezproblemowa dostawa są również wysoko oceniane. Produkty są określane jako bardzo dobrej lub najwyższej jakości, co buduje zaufanie i lojalność klientów. Doceniana jest także estetyka, bezpieczeństwo oraz forma opakowania. Wygodne formuły, dobre wchłanianie się produktów oraz łatwość aplikacji cieszą się uznaniem klientów. Wśród obszarów do poprawy klienci wskazują sporadyczne uwagi dotyczące działania pompki. Pojawiają się także sugestie związane z ekologią, zwłaszcza w kontekście ilości plastikowych wypełniaczy, recyklingu szklanych opakowań oraz potrzeby wprowadzenia bardziej proekologicznych rozwiązań, a także lepszego zabezpieczenia przesyłek.

Opiniedabia.eu

Serum na przebarwienia Dabia to bardzo bogata formuła, dosłownie wtapia się w skórę. Efekt odczuwalny już od pierwszego użycia. Po prostu kocham Dabia:) Dziękuję, że jesteś:)

Odpowiedź ze sklepu dabia.eu

Dla takich Klientek tworzyć produkty to największa przyjemność 🫶 Dziękujemy bardzo za piękne słowa 😘😘😘
Maska na noc to totalny sztos. Moja kapryśna cera ją od razu polubiła. Mam mieszaną cerę z nasilonym przesuszeniem, a ta maska działa jak najlepszy kompres. Rano wstaję z tak niesamowicie miękką piękną buzią, że aż miło. Polecam.

Odpowiedź ze sklepu dabia.eu

Bardzo się cieszymy i dziękujemy za wspaniałą opinię 🫶😘
Mam wrażliwą cerę, skłonną do podrażnień. Tutaj już po pierwszym użyciu skóra była ukojona. Cudo!

Wspaniale🤩🤩🤩 Dziękujemy za ten komentarz🫶
Dla mnie wszystko na najwyższym poziomie. Od dostawy poprzez produkty, podanie ich w szklanych opakowaniach i oczywiście elegancko przygotowana przesyłka. Jeśli chodzi o działanie produktów, uważam, że są bardzo dobre, polecam 🙂

Bardzo dziękujemy 🫶 i pozdrawiamy serdecznie 😘

Serum peptydowe

Regularnie używam serum peptydowego. Teraz zachęciłam do tego również męża.

🤩To wspaniała wiadomość🤩 Mężczyźni też zasługują na jakościową pielęgnację 🤗😘
Wszystko super przesyłka bardzo szybka bardzo dobrze zapakowana produkt jak na razie mi się podoba zobaczymy jak będzie dalej

🤗 wierzymy, że będzie Pani zadowolona 😘
za krotki czas zeby ocenic produkt, dostawa i komunikacja z klientem bardzo dobra

Odpowiedź ze sklepu dabia.eu

👍😘 dziękujemy bardzo i wierzymy, że również z produktów też będzie Pani zadowolona 😘

Extraklasa :)

Wszystko na najwyższym poziomie. Szybka wysyłka, estetyczna, ale i dobrze zabezpieczona przesyłka i oczywiście znakomite produkty. Do tego promocje, z których nie sposób nie skorzystać :)

Odpowiedź ze sklepu dabia.eu

🥰😍😘Dziękujemy bardzo i serdecznie zapraszamy 🫶🌸
szybka wysyłka, zabezpieczenie towaru lepiej: załączyć próbki innych produktów

🫶🤗
Piękne opakowania jak i wnętrze kosmetyków, zarówno konsystencja jak i zapach. Cieszę się, że zamówiłam z polecenia Pauli.

🤩 Bardzo nam miło. Dziękujemy serdecznie 😘
Używam dopiero miesiąc, wiec nie będę obiektywna. Ale skóra jest miękka, nawilżona. Ja jestem zadowolona.

Odpowiedź ze sklepu dabia.eu

😍 To świetnie, że już po miesiącu odczuwa Pani pozytywny efekt 😘 Bardzo dziękujemy 🫶
Szybka realizacja . Świetne produkty dobrej jakości

🥰Dziękujemy serdecznie 😘
Proszę wprowadzić płatność gotówką przy odbiorze. Dziękuję

Odpowiedź ze sklepu dabia.eu

Dziękujemy za tą uwagę, ale niestety klienci często nie odbierają przesyłek, robi się zamieszanie. Narazie nie zamierzamy uruchomić płatności przy odbiorze 🤷‍♀️ Udostępniamy bardzo duży wybór różnego typu płatności w tym płatności odroczone.
E R
Ewa R.
Blyskawiczna dostawa. O skuteczności produktów będę mogła wypowiedzieć się po dłuższym użytkowaniu.

😘👍

Bardzo szybka dostawa

Bardzo szybka wysyłka produktu. Polecam.

😍dziękujemy 👍

Wszystko elegancko

Bardzo ładnie zapakowana przesyłka, wszystko w najlepszym porządku. Sam kosmetyk preze tuje sie elegancko w szklantm słoiczku, ma orxykemna konsystencję, nakłada się go z przyjemnością.

Odpowiedź ze sklepu dabia.eu

🤩🤩Dziękujemy bardzo, wierzymy, że po dłuższym stosowaniu kosmetyku efekty też będą pozytywne 😘
Szybko i sprawnie. Produkty wysokiej jakości.

🤩🤗dziękujemy
Pięknie i bezpiecznie zapakowane produkty a w środku najlepsze serum i mgiełka jaką używałam . Bardzo polecam

🤗🥰 Bardzo nam miło i dziękujemy 😘
Wszystko OK, tylko warunek przekroczenia 300 zł na darmową przesyłkę jest zbyt wygurowany

Odpowiedź ze sklepu dabia.eu

Dziękujemy 🥰 Wiele firm musi utrzymywać taki limit.
Polecam,kosmetyki genialne,dodałam jeszcze suplementy i czekam na jeszcze spektakularne efekty.Suptelne zapachy,przyjemność w użytkowaniu.

Odpowiedź ze sklepu dabia.eu

Cudownie🤩🤩🤩 Bardzo nas cieszy, kiedy nasze Klientki zauważają efekty 🤗😍 Dziękujemy bardzo za opinię i pozdrawiamy 😘😘😘