shop.fircyk.com

Opinie łącznie (133) Opinie (79) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci są zachwyceni wysoką jakością produktów, podkreślając staranne wykonanie, trwałość i dbałość o detale. Obsługa klienta jest często chwalona za profesjonalizm, zaangażowanie i indywidualne podejście do klienta. Bardzo pozytywnie oceniana jest również łatwość kontaktu ze sprzedawcą, szybkie odpowiedzi oraz pomocność personelu. Klienci doceniają szybki czas realizacji zamówień i sprawną wysyłkę, nawet w przypadku personalizowanych produktów. Możliwość personalizacji produktów oraz indywidualne podejście do zamówień są przez klientów bardzo wysoko oceniane. Estetyczne i staranne zapakowanie produktów oraz dodatkowe akcesoria, jak pokrowce czy listy, wywołują pozytywne wrażenia.

Opinieshop.fircyk.com

Nic nie da się zrobić lepiej, zarówno kontakt jak i produkt jest zdecydowanie powyżej oczekiwań.
Jestem pod ogromnym wrażeniem wysokiej jakości zarówno samego produktu, jak i obsługi klienta. Serdecznie polecam!
Świetna obsługa, torba uszyta błyskawicznie, pomimo zamówienia prezentu na ostatni moment wszystko zostało uszyte i wysłane w ciągu jednego dnia. Polecam
Śwetne produkty wysokiej jakości, zamówienie zostało dostarczone szybko. Odręcznie podpisany list dodany do zamówienia to bardzo miły gest.
Bardzo fajne etui na laptop, porządnie wykonane z dodatkowymi kieszeniami, bardzo dobry kontakt, polecam i dla siebie i na prezent. Super stosunek jakości do ceny. No i made in 🇵🇱
Indywidualne podejście do klienta. Bardzo duże zaangażowanie by zamawiający był zadowolony.

Świetna robota

Wszystko w idealnym porządku

Cudo

Każdy element – od koloru, przez fakturę materiału, aż po subtelne wykończenia – sprawia, że to nie jest zwykłe etui, ale mały modowy manifest. Widać, że Fircyk to marka z duszą i świetnym wyczuciem trendów.

Szczerze polecam!

Świetny kontakt, świetne wykonanie!polecam
Bardzo dobra, sprawna współpraca. Doceniam Polskie Firmy.
Świetna jakość i szybka wysyłka.
Sprawna profesjonalna obsługa. Jestem bardzo zadowolona z zakupu, spełnia moje oczekiwania. Gorąco polecam zakupy w firmie FIRCYK
Jakość wykonania
Well packed