Opinie łącznie (9004) Opinie (3572) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają wysoką jakość ubrań, materiałów oraz wykonania produktów. Szybkość i sprawność dostawy są często chwalone. Możliwość łatwego i bezproblemowego zwrotu produktów jest bardzo doceniana przez klientów. Obsługa klienta oceniana jest jako bardzo profesjonalna, miła i pomocna, co buduje pozytywne doświadczenie zakupowe. Design i estetyka ubrań są wysoko oceniane, często określane jako piękne, modne i lepsze niż na zdjęciach. Niektórzy klienci zgłaszają problemy z rozmiarówką, szczególnie zaniżonymi lub nietypowymi wymiarami, choć większość uznaje rozmiary za zgodne z opisem. Pojawiają się również negatywne opinie o firmach kurierskich i opóźnieniach w dostawie. Opinie na temat opakowania przesyłek są mieszane: część klientów chwali zabezpieczenie, inni wskazują na zbyt proste lub nieestetyczne pakowanie.

OpinieMayoral Polska

Jestem bardzo zadowolona z zamówienia w Mayoral. Paczka dotarła naprawdę bardzo szybko, była starannie i dobrze zabezpieczona. Wszystko przyszło w idealnym stanie, a zamówione rzeczy są piękne i zgodne z opisem. Cała realizacja przebiegła sprawnie i bez żadnych problemów. Zdecydowanie polecam i na pewno jeszcze skorzystam z zakupów w Mayoral! 😊

Odpowiedź ze sklepu Mayoral Polska

Bardzo dziękujemy za wysoką ocenę i przemiły komentarz! Cieszymy się, że spełniliśmy oczekiwania. Pozdrawiamy, Zespół Mayoral

Świetne produkty

Bardzo lubimy ( córka i mama ) Wasze ubrania. Córka za styl, mama za trwałość. Co można poprawić? Oczekiwałabym łatwo usuwalnych metek, tych z nazwą firmy i rozmiarem, umieszczanych z tyłu kołnierzyka np. na doszytym fragmencie materiału lub bezpośrednio drukowanych na wewnętrznej stronie ubrania. Dzieci często skarżą się że metki je drażnią. Przemyślcie problem.

Dziękujemy za wysoką ocenę oraz cenną sugestię! Pozdrawiamy, Zespół Mayoral
Ewa Z.
Mayoral Polska jest moim ulubionym sklepem, z wyboru, do kupowania ubranek dla wnuczek. Niestety, część kolekcji letniej 2026 r. Mayoral, mocno mnie rozczarowała! Zdjęcia , jakość materiału, opis produktu, wprowadziła mnie w błąd. Musiałam niestety zwrócić sporą część zamówienia.Niestety!

Odpowiedź ze sklepu Mayoral Polska

Dziękujemy za przesłaną opinię. Jeśli ma Pani jakiekolwiek pytania lub dodatkowe uwagi prosimy o bezpośredni kontakt z naszym biurem pod adresem: infopl@mayoral.com. Pozdrawiamy, Zespół Mayoral
Ewa Z.
Bardzo wygodna forma zakupu, zero ryzyka, gdyby z jakiegoś powodu produkt nie spełniał oczekiwań. Darmowa dostawa do sklepu stacjonarnego, zrealizowana szybko i z pełną informacją o etapach zamówienia. A po odbiorze w sklepie stacjonarnym, no cóż, kolejne zakupy pięknych ubranek dla wnuczek, dla których babcia ma bardzo miękkie serce:). Udane zakupy, dziękuję.

Odpowiedź ze sklepu Mayoral Polska

Bardzo dziękujemy za tak pozytywny i wyczerpujący komentarz! Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie. Zespół Mayoral
Ewa Z.
W kolekcji letniej 2026 zauważyłam dużo niedociągnięć, np.zaniżona numeracja w rozmiarach 4 i 7, dla dziewczynek, np.obwodu w pasie, dużo zdjęć absolutnie wprowadzających w błąd, np.granatowego dresu, czy granatowego sweterka z 1 guzikiem. Ten sweterk byl w dodatku z szorstkiego materiału, nieodpowiedniego dla skóry małych dzieci.

Ewa Z.
Podoba mi się łatwość zakupów, dobrze działająca strona internetowa, pełna informacja o przebiegu zamówienia, bezproblemowe zwroty, gdy towar nietrafiony, a przede wszystkim szeroki, kuszący wybór ładnych ubranek, w doskonałej jakości.

Odpowiedź ze sklepu Mayoral Polska

Bardzo cieszymy się, że spełniliśmy oczekiwania. Serdecznie dziękujemy za wysoką ocenę i miły komentarz. Zapraszamy ponownie! Pozdrawiamy, Zespół Mayoral

Kurier najsłabszym ogniwem dostawy

Ubranka dla dzieci zgodne z opisem, jakościowo super., natomiast najsłabszym ogniwem procesu jest dostawa i kurier. ( w moim przypadku przerzucił paczkę przez ogrodzenie i leżała podczas deszczu, chociaż byliśmy w domu nie zadzwonił i nie poczekał na otwarcie bramy, bo padało i spieszył)

Odpowiedź ze sklepu Mayoral Polska

Dziękujemy za wystawioną ocenę. Bardzo przepraszamy za wszelkie niedogodności spowodowane przez przewoźnika. Pozdrawiamy, Zespół Mayoral
Ewa Z.
Podoba mi się pelna informacja o przesyłce, szybka dostawa do sklepu, i bezstresowy zwrot, gdy towar nie spełnia oczekiwań, co do jakości materiału, rozmiaru itp

Dziękujemy za wysoką ocenę! Pozdrawiamy, Zespół Mayoral
Produkty super, cudne, dobrej jakości niestety dostawca DHL psuje idealny wizerunek - przekierowałam paczkę bo kurier nikogo nie zastał bo nie było z nim kontaktu firma nie ma w procedurach wysyłania telefonu do kuriera próby kontaktu z DHL to porażka Al nie ma opcji rozmowy z konsultantem a numer przesyłki nie istnieje sic! Wbrew temu co przychodziło mailem od DHL. Pochwała dla pracowników Mayoral na maile odpowiadają natychmiast i starają się pomóc.

Odpowiedź ze sklepu Mayoral Polska

Bardzo dziękujemy za miłe słowa o naszych produktach. Ogromnie się cieszymy, że spełniły Pani oczekiwania. Jednocześnie bardzo nam przykro z powodu trudności związanych z doręczeniem przesyłki. Rozumiemy, jak frustrująca może być sytuacja braku kontaktu z kurierem oraz problemy z uzyskaniem informacji. Dziękujemy również za docenienie pracy naszego zespołu – zawsze staramy się jak najszybciej pomagać i wspierać w takich sytuacjach. Mamy nadzieję, że kolejne doświadczenia będą już w pełni pozytywne. Pozdrawiamy, Zespół Mayoral
Ewa Z.
Daję 5 gwiazdek, gdyż Mayoral Polska nie odpowiada za jakość produktów Mayoral. Przesyłki zostały szybko nadane, za co bardzo dziękuję, wygodnie opakowane.

Dziękujemy za wysoką ocenę! Pozdrawiamy, Zespół Mayoral

Znakomite ubranka dla dzieci

Od trzech lat, kupuję dla swojej wnuczki ubranka zarówno w sklepie stacjonarnym, jak i internetowym. Zachwycona jestem jakoscią ubrań, ich trwałością,a także bezstresowością zakupów, z powodu łatwych zwrotów. Bardzo lubię robić tez zakupy w sklepie stacjonarnym w Krakowie, w Galerii Krakowskiej.Miła obsługa, bardzo estetyczna ekspozycja ubrań, powoduje, że mam dużą slabość do zakupów, szczególnie w czasie wyprzedaży:). Wnuczka jest ślicznie i praktycznie ubrana, córka zadowolona, a ja jeszcze bardziej:). Jedna, jedyna reklamacja którą złożyłam, została załatwiona przez firmę taktownie, szybko i bezproblemowo.

Odpowiedź ze sklepu Mayoral Polska

Szanowna Pani, Bardzo miło nam to czytać! 💖 Bardzo dziękujemy za tak ciepłą i piękną opinię – to dla nas ogromna radość i najlepsza motywacja do dalszej pracy 😊 Cieszymy się, że zarówno jakość ubranek, zakupy online, jak i wizyty w naszym sklepie w Galerii Krakowskiej spełniają Pani oczekiwania. Najważniejsze, że wnuczka jest pięknie ubrana, a cała rodzina zadowolona ❤️ Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie – z ogromną przyjemnością!
brak wyboru firmy transportowej powoduje, że jest się zmuszonym korzystać z DHL, a moja opinia o DHL nie jest najlepsza, brak podanego kontaktu do kuriera co powoduje, z dwie godziny trzeba siedzieć w domu, bo podano dostawę od 14.30 do 16.30 na dodatek na zwrócona uwagę o braku możliwości stwierdzi, ze musi jechać, a nie odbierać telefony. Ogólnie dla DHL to tylko 2 punkty

Odpowiedź ze sklepu Mayoral Polska

Dziękujemy za podzielenie się opinią. Przykro nam słyszeć, że doświadczenie z firmą kurierską nie było dla Pani satysfakcjonujące. Niestety nie mamy wpływu na sposób pracy kurierów ani na możliwość bezpośredniego kontaktu z nimi w trakcie doręczeń – kwestie te zależą od wewnętrznych procedur firmy kurierskiej. Dziękujemy również za zwrócenie uwagi na brak możliwości wyboru firmy transportowej. Pani sugestia jest dla nas cenna. Mamy jednocześnie nadzieję, że zamówione ubranka spełnią Pani oczekiwania. Pozdrawiamy, Zespół Mayoral
Super jakościowe ubrania, szybka wysyłka i darmowa powyżej danej kwoty. Ekstra! Dzięki że jesteście i robicie promki + darmowa wysyłka

Odpowiedź ze sklepu Mayoral Polska

Serdecznie dziękujemy za przemiły komentarz i wysoką ocenę! Cieszymy się, że korzysta Pani ze wszystkich benefitów, które oferujemy naszym klientom. Lojalność naszych klientów jest dna nas wyjątkowo cenna. Pozdrawiamy, Zespół Mayoral
Wszystko w porządku. Ubranka dobrej jakości. Poprosiłam o zapakowanie na prezent, ale może coś źle wypełniłam. Ogólnie oceniam bardzo dobrze. Będę nadal korzystać z oferty.

Odpowiedź ze sklepu Mayoral Polska

Bardzo dziękujemy za wysoką ocenę i miły komentarz. Zapraszamy ponownie! Pozdrawiamy, Zespół Mayoral
Bardzo szybka realizacja zamówienia Zakupione dresy dla dziewczynki w pełni odwzorowują kolorystykę i wzory jakie widnieją na zdjęciach witryny internetowej.

Odpowiedź ze sklepu Mayoral Polska

Bardzo dziękujemy za miłą opinię. Cieszymy się, że dresy i czas realizacji spełniły oczekiwania. Zapraszamy ponownie! Pozdrawiamy, Zespół Mayoral
Raczej szybką dostawa, bezproblemowe zwroty , ubranka czyste i schludnie skompletowane. Nie mam żadnych negatywnych uwag.

Serdecznie dziękujemy za wysoką ocenę! Pozdrawiamy, Zespół Mayoral
Dzień dobry. Zakupy u Państwa zrobiłam poraz pierwszy. Ubranka są super. Minusem jest tylko opakowanie/ foliopak w którym zostały przysłane. Wysyłacie Państwo ciuszki dla Maluszków, w folipaku ubranka wyglądały jak w zwykłym worku. Pozdrawiam sedecznie.

Odpowiedź ze sklepu Mayoral Polska

Bardzo dziękujemy za pierwsze zakupy i miłą opinię o ubrankach! Przepraszamy, jeśli opakowanie nie spełniło Pani oczekiwań — staramy się, aby przesyłki były bezpieczne i praktyczne. Doceniamy Pani uwagę, gdyż każda opinia jest dla nas cenna. Mamy nadzieję, że ubranka będą cieszyć Maluszka! Pozdrawiamy, Zespół Mayoral
Jakosc ubranek jest wysokiej jakości , maly problem z dostępnością ilości różnorodności produktów

Odpowiedź ze sklepu Mayoral Polska

Dziękujemy za wysoką ocenę! Staramy się dbać o różnorodność kolekcji oraz zapewniać dostępność produktów. Prosimy pamiętać, że w naszym sklepie online znajduje się również wyszukiwarka artykułów w naszych sklepach partnerskich. W przypadku braku rozmiaru zachęcamy do skorzystania. Pozdrawiamy, Zespół Mayoral
Ewa Z.
Uważam, że jest dobrze, aczkolwiek zauważyłam, że są zdjęcia ubrań, które wprowadzają w błąd.

Odpowiedź ze sklepu Mayoral Polska

Super jakosc,kupuje dla mojego wnusia i jestem mega zadowolona z pieknych kolekcji

Mayoral Polska

Mayoral jest liderem w branży mody dziecięcej na Półwyspie Iberyjskim i jedną z wyspecjalizowanych grup w Europie. Kolekcje firmy są projektowane dla dzieci w wieku od 0 do 16 lat i oferują kompletny ...

Wyświetl wszystkie profile