Klienci bardzo często chwalą obsługę za uprzejmość, fachowość i profesjonalizm, wskazując na wysoką jakość kontaktu z personelem. Wielu klientów podkreśla bardzo szybką realizację zamówień, ekspresową wysyłkę i dostawę. Produkty są opisywane jako wysokiej jakości, wygodne i trwałe, co budzi zaufanie klientów do marki. Procedura zwrotów i wymian została oceniona pozytywnie jako bezproblemowa i szybka. Opinie na temat wyboru asortymentu są mieszane – część klientów chwali szeroki wybór, inni narzekają na jego ograniczenie.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieFelina sklep internetowy
Sklep funkcjonuje wspaniale.
Wysyłka zamówionego towaru wysłana niezwłocznie po otrzymaniu należności. Bardzo dobra informacja o kolejnych etapach realizacji zamówienia.
Elżbieta
Jestem pozytywnie zaskoczona.
Po raz pierwszy zamawiam biustonosz online, ale felinę noszę od lat, więc rozmiar jest idealny jak zwykle.
Szybkość dostawy i pomoc w realizacji zamówienia oraz wysoka jakość zamówionych produktów czyli biustonoszy.
bardzo szybka dostawa
przy placeniu mialam klopoty udalo sie za trzecim razem. pani z firmy zadzwonila zeby potwierdzic jaki chce kolor , bo zmienialam go w czasie zamowienia bardzo szybka dostawa
Towar super. Miła obsługa. Należałoby zadbać o pełna rozmiarowkę.
Odpowiedź ze sklepu Felina sklep internetowy
Szanowna Pani, dziękujemy za miłą opinię:)
Jeśli chodzi o rozmiarówkę niestety nie możemy jej uzupełnić, gdyż produkcja w Felinie została wstrzymana.
Czekamy na dobre informacje z niecierpliwością.
szybkość i pewność dostawy;
firma się popsuła, bo wybór bielizny CONTURELLE ( kolory) JEST ZNACZNIE MNIEJSZY , a nowa firma dość tandetna.
Świetny towar, miła i kompetentna obsługa. Brawo.
Bardzo dobra jakość bielizny, szybka dostawa. Wszystko super!
Super jestem zadowolona . bardzo miła i kompetentna obsługa , zawsze służąca dobrąradą
polecam
Bardzo dobry kontakt, szybka wysyłka
Pełen profesjonalizm.
Znam markę FELINA- jest niezawodna. Dziękuję
Jestem bardzo zadowolona , jak zwykle wszystko bardzo dobrze pasuje.
Wszystko jest OK. pozdrawiam
Odpowiedź ze sklepu Felina sklep internetowy
Dziękujemy za opinię! Również pozdrawiamy :)
Bardzo sympatyczna obsługa .
Dziękujemy za miły komentarz :) Serdecznie pozdrawiamy
Bardzo dobra i sprawna obsługa klienta.
Piękny komplet bielizny i dostawa na następny dzień
Super jakość, bardzo dobra i szybka obsługa