Mayoral Polska

Opinie łącznie (8723) Opinie (3548) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość ubrań, materiałów i wykonania, doceniając trwałość i estetykę produktów. Często podkreślany jest również piękny wygląd, wzornictwo i kolory oferowanych ubranek. Część klientów jest zadowolona z dopasowania rozmiarów. Obsługa klienta otrzymuje bardzo pozytywne opinie, szczególnie za szybkość reakcji, uprzejmość oraz sprawne rozwiązywanie problemów. Doceniany jest także sposób zapakowania przesyłek oraz estetyka opakowań. Niektórzy klienci uznają ceny za adekwatne do jakości lub doceniają atrakcyjne promocje. Opinie na temat dostawy są mieszane; część osób narzeka na długi czas oczekiwania lub problemy z kurierem. Pojawiają się także uwagi dotyczące zaniżonych lub różniących się rozmiarów ubranek. Część klientów krytykuje brak kartonów lub prezentowego opakowania w przesyłkach. Wśród negatywnych aspektów pojawia się także opinia, że ceny produktów są wysokie.

OpinieMayoral Polska

Paczka zawsze dobrze zapakowana i co najważniejsze jest wydrukowana etykieta zwrotna

Dziękujemy za wysoką ocenę! Pozdrawiamy, Zespół Mayoral
piękne produkty dla dzieci, ceny dość wysokie ale towar unikatowy. Polecam gorąco

Dziękujemy za miłe słowa i zapraszamy ponownie! Zespół Mayoral
Produkty zgodne z opisem, rozmiar idealny, kolory sweterka i bluzki przepiękne:)

Odpowiedź ze sklepu Mayoral Polska

Dziękujemy za wysoką ocenę i cieszymy się, że ubranka spełniają oczekiwania :) Pozdrawiamy, Zespół Mayoral

Piękne rzeczy, kiepska przesyłka

Piękne rzeczy, zgodnie z opłaconą forma dostawy express, rzeczywiście w ciągu dwóch dni. Niestety mam wielki żal, bo wieszaczek sukienki był złamany. Uważam, że tak drogie rzeczy nie powinny być wysyłane w workach lecz w kartonach. To jest prezent dla baby shower i nie będzie wyglądać elegancko.

Odpowiedź ze sklepu Mayoral Polska

Bardzo przepraszamy za wszelkie niedogodności, jakie mogły się pojawić w związku z realizacją zamówienia. Mamy jednocześnie nadzieję, że zamówione ubrania spełniły Pani oczekiwania. Zachęcamy do skorzystania z procedury bezpłatnego zwrotu, w celu zwrócenia wadliwego artykułu, oraz kontaktu z naszym Działem Obsługi Klienta poprzez adres infopl@mayoral.com, co umożliwi nam rozwiązanie sprawy. Mamy nadzieję, że ponownie zdecyduje się Pani skorzystać z naszej oferty. Pozdrawiamy, Zespół Mayoral
Niestety pierwszy raz od kąd zamawiam zdarzyło mi się że paczka przyszła nie kompletna a produkt różnił się nieznacznie od tego na stronie. Pomimo to nie zniechęcam się do dalszych zamówień ponieważ za każdym razem wzory kolory i jakość wykonania są na najwyższym poziomie :)

Odpowiedź ze sklepu Mayoral Polska

Dziękujemy za wyrażenie opinii oraz docenienie jakości naszych produktów. Ponieważ nie otrzymaliśmy wcześniej zgłoszenia w sprawie Pani zamówienia, uprzejmie prosimy o kontakt mailowy pod adres infopl@mayoral.com w celu wyjaśnienia sytuacji. Pozdrawiamy, Zespół Mayoral
Bardzo ładny design, dobra jakość wykonania. Można zwrócić większą uwagę na skład materiałów, im więcej naturalnych składników tym lepiej.

Odpowiedź ze sklepu Mayoral Polska

Dziękujemy za wysoką ocenę i komentarz! Opinie klientów są dla nas bardzo ważne. Pozdrawiamy, Zespół Mayoral
Zamówienie dotarło w terminie. Brak kontaktu z kurierem, są podane godziny, w których będzie kurier. Jest to uciążliwe gdyż podane godziny od np. od 11.oo do 15.oo muszę być w domu i czekać na dzwonek w drzwiach. Gdybym miała kontakt z kurierem nie byłoby żadnego problem z oczekiwaniem na dostarczenie zamówienia.

Odpowiedź ze sklepu Mayoral Polska

Dziękujemy za podzielenie się opinią. Cieszymy się, że zamówienie dotarło w terminie. Niestety nie mamy wpływu na sposób pracy kuriera, gdyż warunki te ustala firma kurierska. Mamy nadzieję, że mimo tego zamówienie przypadło Pani do gustu i ubrania będą sprawiać dużo radości. Pozdrawiamy, Zespół Mayoral

Sukienka dziecięca

Sukienka śliczna i bardzo dobrze wykończona. Dostawa sprawna i profesjonalna.

Dziękujemy za wysoką opinię i miły komentarz! Pozdrawiamy, Zespół Mayoral

Moja ocena marki

Wzornictwo ubrań na wysokim poziomie. Jakość użytych materialów mogłaby być lepsza. Rozmiarowka typowa. Strona sklepu przejrzysta. Asortyment bogaty. Zamówienie i dostawa szybka. Szkoda, że nie ma wysyłki do paczkomatu inpost.

Odpowiedź ze sklepu Mayoral Polska

Dziękujemy za Pani opinię i poświęcony czas. Cieszymy się, że podoba się Pani wzornictwo naszych ubrań oraz że zamówienie i dostawa przebiegły sprawnie. Jednocześnie dziękujemy za uwagi dotyczące jakości materiałów oraz możliwości wysyłki do paczkomatu InPost – są one dla nas bardzo cenne. Pozdrawiamy, Zespół Mayoral
Transakcja przebiegła raczej sprawnie. Bardzo dobra jakość zamówionych ubrań. Jedyny minus to zmiana terminu dostawy i rozczarowanie mojego Wnuczka.

Odpowiedź ze sklepu Mayoral Polska

Dziękujemy za opinię i miłe słowa o jakości ubrań. Bardzo nam przykro w związku z opóźnieniem doręczenia. Z naszej strony dołożyliśmy starań, aby wysyłka przebiegła sprawnie, natomiast sama zmiana terminu dostawy wynika bezpośrednio z logistyki firmy kurierskiej. Mamy nadzieję, że ostatecznie produkty podobają się wnuczkowi. :) Pozdrawiamy, Zespół Mayoral
Szybko, sprawnie, ubranka są super, nie pierwszy raz robię w tym miejscu zakupy.

Odpowiedź ze sklepu Mayoral Polska

Bardzo dziękujemy za opinię i zapraszamy do kolejnych zakupów! Pozdrawiamy, Zespół Mayoral
Szybka realizacja zamówienia. Bezpłatne zwroty. Dobrej jakości ubrania

Dziękujemy i pozdrawiamy! Zespół Mayoral
Szybko realizacja zamówienia i przepiękne ubranka które są idealnie dopasowane do dziecka i i na żywo są jeszcze bardziej ładne niż na stronie. Bardzo dobry materiał polecam

Odpowiedź ze sklepu Mayoral Polska

Bardzo dziękujemy za tak miłą opinię! Ogromnie się cieszymy, że szybka realizacja zamówienia oraz jakość ubranek spełniły Pani oczekiwania. To dla nas szczególnie ważne, że produkty na żywo podobają się jeszcze bardziej niż na stronie. Dziękujemy za polecenie i zapraszamy ponownie! Pozdrawiamy, Zespół Mayoral
Bardzo dziękuję Pani , która odebrała telefon 13.05.26 ; bardzo miła, uczynna i pomocna- tą drogą chcę wyrazić wdzięczność i serdeczne pozdrowienia 💐

Odpowiedź ze sklepu Mayoral Polska

Bardzo dziękujemy za przemiłą opinię! Pomoc klientom zawsze jest dla nas priorytetem. Pozdrawiamy, Zespół Mayoral
To już moje kolejne z licznych zmówien z Mayorala . Jestem stałą klientką i jak zawsze jestem bardzo zadowolona.Polecam

Odpowiedź ze sklepu Mayoral Polska

Zawsze się cieszymy, kiedy klienci do nas wracają! Serdecznie dziękujemy za wysoką ocenę i miły komentarz! Pozdrawiamy, Zespół Mayoral
Bardzo dobra jakość produktów, kupuję spodnie jeansowe dla wnuków od lat. Szybka wysyłka

Bardzo dziękujemy za wysoką ocenę! Pozdrawiamy, Zespół Mayoral
Super wykończenie, dobre materiały, niebanalne wzornictwo.

Dziękujemy za miły komentarz! Pozdrawiamy, Zespół Mayoral
Wszystko ok! Paczka dobrze zabezpieczona! zamówienie w całości, ubranka śliczne!

Odpowiedź ze sklepu Mayoral Polska

Bardzo dziękujemy i zapraszamy do kolejnych zakupów! Pozdrawiamy, Zespół Mayoral
Wszystko było super informacja o dostawie bardzo dobra

Odpowiedź ze sklepu Mayoral Polska

Dziękujemy za opinię i zapraszamy do kolejnych zakupów! Pozdrawiamy, Zespół Mayoral
Super. Polecam gorąco tę firmę i produkty. Jeszcze nie raz zrobię u Was zakupy.

Odpowiedź ze sklepu Mayoral Polska

Bardzo dziękujemy za miłe słowa i zapraszamy ponownie! Pozdrawiamy, Zespół Mayoral