Klienci są zachwyceni pięknym, starannym i eleganckim pakowaniem zamówionych produktów, często podkreślając, że paczki wyglądają jak prezenty. Jakość produktów jest często określana jako najwyższa, premium, doskonała i wyraźnie przewyższająca oczekiwania klientów. Klienci podkreślają profesjonalizm, bardzo dobry kontakt ze sklepem oraz indywidualne i życzliwe podejście do klienta. Zdecydowana większość klientów jest bardzo zadowolona z szybkiej realizacji zamówień i dostaw. Produkty zapewniają wyjątkowy komfort użytkowania i snu, który jest często podkreślany jako kluczowa zaleta. Klienci doceniają perfekcyjne, staranne i ręczne wykonanie produktów oraz dbałość o detale.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniesklep.myalpaca.eu
Dziękuje za lawende
Dziękuje zamowilem z tylu sklepow rozne rzeczy a nikt nie wyslal tak czule paczki jak od was. Woreczek swiezej lawendy gratis nadajacy ladny zapach poscieli tym przebiliscie wszelka konkurencje. A ja zaczne do prania dodawac lawende l. Dziekuje i na pewno wrócę w przyszłości!
Odpowiedź ze sklepu sklep.myalpaca.eu
Serdecznie dziękujemy za miłe słowa. Staramy się, ale bardzo miło czytać, jak ktoś jak Pan to docenia.
Niech lawenda pachnie w bieliźniarce, a my zapraszamy ponownie.
Pozdrawiamy,
Magda i Zespolo MyAlpaca
KOŁDRA Z ALPAKI JUNIOR | TOILE DE MYALPACA PINK
Zakupiłam kołdrę z alpaki od MyAlpaca i jestem absolutnie zachwycona. Od pierwszego kontaktu ze sklepem czułam się naprawdę zaopiekowana – szybka wysyłka, stały kontakt i bardzo profesjonalna obsługa. Dodatkowym, niezwykle miłym akcentem była karta rabatowa na kolejne zakupy, dołączona do zamówienia.
Sama kołdra jest przepięknie odszyta, miękka, lekka i cudownie otula bez uczucia ciężaru. Wybrałam lżejszą gramaturę, ponieważ nie lubię ciężkich kołder – i to był strzał w dziesiątkę. Jest ciepła, ale nie przytłacza. Daje dokładnie taki komfort snu, jakiego szukałam.
Ogromnym atutem jest dla mnie polskie rzemiosło i jakość wykonania widoczna w każdym detalu. Monogram w rogu dodaje elegancji i sprawia, że to naprawdę osobisty, dopracowany produkt.
Kołdra delikatnie szeleści, ale nie jest to uciążliwe – po kilku dniach przestaje się na to zwracać uwagę.
To zakup, który daje poczucie jakości i świadomego wyboru. Z pełnym przekonaniem polecam osobom, które cenią naturalne materiały, lekkość i prawdziwy komfort snu.
Pani Grażyno,
Z całego serca dziękujemy za tak piękne i pełne życzliwości słowa. Ogromnie nas wzrusza, że kołdra oraz całe doświadczenie zakupu przyniosły Pani tyle satysfakcji. Tworzymy nasze produkty z miłości do naturalnych materiałów i z dbałością o każdy detal, dlatego niezwykle cieszy nas, że lekkość, otulający komfort oraz osobisty charakter kołdry zostały przez Panią tak uważnie dostrzeżone. To właśnie takie chwile – gdy wiemy, że nasza praca realnie wpływa na czyjś codzienny odpoczynek – są dla nas największą nagrodą.
Dziękujemy za zaufanie i pozdrawiamy ciepło,
Zespól MyAlpaca
To już kolejny zakup - cudna kołdra z alpaki, tym razem dla dziecka. Czuję też wdzięczność za dołączony prezent, czyli alpakowy szal. Nie spodziewałam się, dziękuję! Jeśli ktoś się zastanawia nad kupnem kołdry, to zachęcam. Dodatkowy bonus: dziecko przestało przychodzić do nas w nocy. Chyba ma już wystarczająco ciepło i wygodnie:-).
Pani Mario,
Bardzo dziękujemy za tak ciepłą i serdeczną opinię oraz za ponowne zaufanie, jakim nas Pani obdarzyła. Ogromnie się cieszymy, że kołdra z alpaki sprawdziła się również w przypadku dziecka i zapewnia mu komfortowy, spokojny sen.
Jest nam niezwykle miło, że doceniła Pani także drobny upominek – takie gesty to dla nas przyjemność, zwłaszcza wobec naszych stałych Klientów.
Pozdrawiamy ciepło Zespół MyAlpaca
Spanie pod kołdrą to sama przyjemność.
Żałuję, że dopiero teraz zdecydowałam się na kupno.
Kołdra leciutka, pięknie wykonana i zapakowana. Świetna.
To już kolejny mój zakup, to chyba o czymś świadczy.
Każdemu kto się zastanawia, szczerze polecam.
Pani Hanno,
Bardzo dziękujemy za tak cudowną opinię ❤️
Ogromnie się cieszymy, że kołdra zapewnia Pani taką przyjemność snu i że spełniła wszystkie oczekiwania. Lekkie, staranne wykonanie i dbałość o detale to dla nas priorytet, dlatego tym bardziej miło nam czytać takie słowa.
Fakt, że wraca Pani do nas z kolejnymi zakupami, jest dla nas najlepszym potwierdzeniem jakości i ogromną motywacją.
Doskonała jakość
Zamówienie, jak zwykle, pięknie zapakowane, wszystko doskonałej jakości. Szal letni przepiękny, miły w dotyku i w pięknym kolorze. To moje kolejne zamówienie i zawsze wszystko w najlepszym standardzie. Bardzo polecam.
Pani Romano,
Bardzo dziękujemy za tak piękną i szczegółową opinię ❤️
Ogromnie się cieszymy, że kolejne zamówienie spełniło oczekiwania i że zarówno jakość, jak i staranne opakowanie oraz letni szal przypadły Pani do gustu.
Pozdrawiamy ciepło Dagmara i Zespół MyAlpaca
My alpaca to Firma którą z całą odpowiedzialnością mogę polecić. Zakupione świeczki są piękne i nie tylko zapach napawa dobrym nastrojem ale już samo opakowanie wprawia w dobry nastrój. To fajny prezent dla osób które lubią otaczać się ładnymi rzeczami.
Pani Anno,
Dziękujemy za tak miłe słowa i zaufanie!
Cieszymy się ogromnie, że nasze świeczki nie tylko pięknie pachną, ale też sprawiają radość już od pierwszego spojrzenia. To dla nas bardzo ważne, że mogą być wyjątkowym prezentem i pomóc tworzyć przyjemną atmosferę.
Pozdrawiamy ciepło Zespół MyAlpaca
jakosc premium i bardzo dobry kontakt
Bardzo dobry kontakt ze sklepem i fachowe doradztwo. Szybka wysyłka. Produkty w jakości premium. Swietnie odszyta koldra, z dbałością o najmniejszy detal. Pięknie zapakowana paczka.
Odpowiedź ze sklepu sklep.myalpaca.eu
Bardzo dziękujemy za miłe słowa. Życzymy, żeby się wspaniale spało pod alpakową kołdrą.
Pozdrawiam serdecznie,
Magda
Rzeczy zamówione w pełni odpowiadają opisowi na stronie .Pięknie wykonane ,najwyższej jakości w bardzo ładnej kolorystyce .Jestem bardzo zadowolona
Wszystko jest perfekcyjnie wykonane , pościel, monogram oraz kołdry , które również używam powoduje, że sen jest przyjemnością. Skarpetki oraz woreczek zapachowy zachęca do popołudniowej drzemki.Szczerze polecam wasze wyroby, moje dzieci są zachwycone prezentami na rocznicę ślubu.Pozdrawiam serdecznie Anetta
Pani Anetto, ogromnie dziękujemy za tak serdeczną opinię! ⭐
Bardzo się cieszymy, że pościel, kołdry i monogramy umilają codzienny odpoczynek, a skarpetki i woreczek zapachowy zachęcają do chwili relaksu 😊
To dla nas największa radość, że prezenty sprawiły tyle uśmiechu Pani dzieciom. Dziękujemy za zaufanie i gorąco pozdrawiamy całą rodzinę 🤍
Zespół MyAlpaca
Faktycznie komfort snu, lekkość kołderki i miękkość poduszki jest wyjątkowa. Pięknie i starannie zapakowana przesyłka z karteczką podziękowania i kodem rabatowym 20% na kolejne zakupy. Dziękuję <3
Pani Elżbieto,
Bardzo dziękujemy za tak ciepłe i piękne słowa.
Ogromnie się cieszymy, że komfort snu, lekkość kołderki i miękkość poduszki spełniły oczekiwania. Dbamy o każdy detal — od produktów po sposób pakowania — dlatego tym bardziej miło nam, że zostało to zauważone.
Dziękujemy za zaufanie i pozdrawiamy ciepło Dagmara i Zespół MyAlpaca
Ekskluzywny produkt.Pęknie zapakowany, aż szkoda było rozpakowywać.Wybrałam kołdrę całoroczną-Hamptons.Obsługa sklepu bardzo pomocna.
Pani Violetto,
Bardzo dziękujemy za opinię.
Ogromnie się cieszymy, że kołdra całoroczna spełniła Pani oczekiwania i zrobiła tak dobre pierwsze wrażenie już samym opakowaniem. Dbałość o detale i jakość obsługi są dla nas bardzo ważne, dlatego tym bardziej miło nam, że zostały zauważone.
Pozdrawiamy ciepło Dagmara i Zespół MyAlpaca
Przesyłka nienaganna bardzo dobrze zabezpieczona
Zawartość I klasa,
ślicznie zapakowana
Kupuję tu od lat dla siebie i dla rodziny i wszystko zawsze przepiękne . Mimo wysokiej ceny to warto je kupować , bo rzeczy służą latami i się nie deformują
Dziękuję
Odpowiedź ze sklepu sklep.myalpaca.eu
Pani Aleksandro serdecznie dziękujemy za tak wspaniałą opinię i zaufanie, którym obdarza nas Pani od lat 💛 Ogromnie cieszy nas, że jakość produktów, sposób pakowania oraz ich trwałość spełniają Pani oczekiwania. Dokładamy wszelkich starań, aby nasze wyroby służyły przez lata i sprawiały radość klientom i serce się raduje kiedy widzimy, że Państwo to doceniacie. Dziękujemy i i pozdrawiamy ciepło Zespół MyAlpaca
Cudowna kołdra , faktycznie utrzymuje stałą temperaturę i zapewnia komfort snu . Śpię spokojniej . Pozdrawiam serdecznie . Grażyna
Pani Grażyno,
Ogromnie się cieszymy, że kołdra spełniła oczekiwania i zapewnia spokojniejszy, komfortowy sen. Utrzymanie odpowiedniej temperatury to jedna z jej najważniejszych zalet, tym bardziej miło nam, że to się sprawdza w codziennym użytkowaniu.
Serdecznie pozdrawiamy i dziękujemy za zaufanie,
Dagmara i Zespół MyAlpaca
Pled REWELACYJNY! Delikatność w pełnym tego słowa znaczeniu, do tego lekki jak puch i ciepły. Mam nadzieję że obdarowana nim osoba będzie zadowolona. Haftowanie monogramu dodaje szyku i elegancji. Gorąco polecam
Pani Marto,
Cieszymy się, że pled spełnił Pani oczekiwania pod względem jakości, lekkości i stylu.
Życzymy, aby obdarowana osoba doceniła ten prezent równie mocno 💛
Kołdra
Wykonanie perfekcyjne jestem zachwycona i jak na razie śpi się super pod kołderką
Pani Marzeno,
Bardzo dziękujemy za tak miłe słowa.
Ogromnie się cieszymy, że wykonanie spełniło oczekiwania, a kołderka zapewnia komfortowy sen. Nic nie cieszy nas bardziej niż zadowolenie naszych klientów.
Dziękujemy za zaufanie i życzymy samych spokojnych, otulających nocy,
Dagmara i Zespół MyAlpaca
Kołdra poduszka i pościel fantastyczne!!!!
Pięknie opakowane i pachnące lawendą.
Produkty dopieszczone w każdym szczególe! Wyjątkowe i warte swojej ceny! Polecam!
Pani Doroto,
Bardzo dziękujemy za tak wspaniałą opinię! Cieszymy się, że nasze produkty i opakowanie zostały docenione, lawenda dodaje przecież magicznego uroku!
Pozdrawiamy ciepło Zespół MyAlpaca
Wszystko odbyło się perfekcyjnie, łącznie z kurierem dpd
To już moje kolejne zamówienie zrealizowane bez zarzutu. Doręczenie przesyłki nastąpiło bardzo szybko. Przesyłka starannie zapakowana, a sam zamówiony szal był
w eleganckim pudełku. Szal przepiękny. Gorąco polecam.
Anna
Odpowiedź ze sklepu sklep.myalpaca.eu
Dziękujemy serdecznie za kolejny zakup i tak miłą opinię Pani Anno! 😊 Cieszymy się, że przesyłka dotarła szybko, a szal oraz opakowanie przypadły Pani do gustu. To wspaniale wiedzieć, że nasze produkty sprawiają tyle radości. Zapraszamy ponownie i pozdrawiamy ciepło Zespół MyAlpaca
Doskonale wykonanie jestem bardzo zadowolona
Jakość również bardzo dobra
Pozdrawiam serdecznie,
Magda i Zespół MyAlpaca
Nareszcie mam :)
Przeczytałam kiedyś artykuł o firmie, ale akurat zakupiliśmy nowe kołdry. Teraz przyszedł czas na zmianę i tylko taką kołdrę chciałam mieć. Wspaniała kołdra. Wykonana z wielką starannością. (aż żal ukrywać ją pod pościelą :)) Przesyłka przepięknie zapakowana. Szczerze polecam.
Pani Lidio,
Jak nam miło czytać takie słowa, zwłaszcza, że wyczekana kołdra spełniła Pani oczekiwania. Niech służy jak najdłużej.
Serdecznie pozdrawiamy,
Magda z MyAlpaca