profinamiot.pl

Opinie łącznie (1579) Opinie (625) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci chwalą wysoką jakość wykonania produktów oraz solidność materiałów. Wielu pozytywnie ocenia szybkość i sprawność dostawy. Obsługa klienta wyróżnia się profesjonalizmem, uprzejmością i gotowością do pomocy na każdym etapie zakupu. Montaż większości produktów uznawany jest za łatwy i intuicyjny. Komunikacja ze sklepem jest oceniana bardzo wysoko, szczególnie dzięki szybkim odpowiedziom i informowaniu o statusie zamówienia. Instrukcje montażu są zazwyczaj czytelne i pomocne. Większość klientów otrzymała kompletne zestawy. Sporadycznie pojawiają się uwagi dotyczące drobnych elementów produktów. Zdarzają się przypadki opóźnień lub problemów z kurierem przy dostawie. Pojedyncze osoby zgłaszają niejasności w instrukcji montażu lub problematyczne elementy, a także drobne braki lub zamiany części w zestawach.

Opinieprofinamiot.pl

Pavilon

Przesyłka była z problemow technicznych opózniona , na poczet tego sprzedawca zrobłl rabat, nic tylko dalej polecac. Super kontakt , młla obsługa, pavilon pierwsza klasa. Polecam

Wszystko gładko.

Szybka wysyłka, wszystkie części szklarni kompletne, zabezpieczone, polska instrukcja wysłana na maila. Wszystko gładko, bez problemów.

Odpowiedź ze sklepu profinamiot.pl

Szanowni Państwo, Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię oraz docenienie naszej szybkiej wysyłki i staranności w zabezpieczeniu wszystkich części szklarni. Cieszymy się, że przesłanie polskiej instrukcji na maila spotkało się z Państwa uznaniem. Dokładamy wszelkich starań, aby zakupy u nas przebiegały sprawnie i bezproblemowo, a Państwa satysfakcja jest dla nas najlepszą motywacją. Dziękujemy serdecznie i z poważaniem, Profinamiot
Konstrukcja namiotow dosc solidna. Najmniej solidny jest sznurek/linka do śledzi. Mocno za cienka, najlepiej użyć innej

Odpowiedź ze sklepu profinamiot.pl

Szanowni Państwo, Bardzo dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Cieszymy się, że konstrukcja naszych namiotów spełnia Państwa oczekiwania pod względem solidności. Jednocześnie dziękujemy za uwagę dotyczącą linki do śledzi – wszelkie sugestie są dla nas niezwykle cenne i pomagają nam stale podnosić jakość oferowanych produktów. Zapewniamy, że dokładamy wszelkich starań, aby nasze namioty były trwałe i funkcjonalne. Dziękujemy serdecznie i z poważaniem, Profinamiot
Polecam. Bardzo fajny namiot, w przystępnej cenie w porównaniu do innych dostępnych w internecie, kupiłabym ponownie i nie żałuję zakupu.
Szybka dostawa w razie nie jasność odbierają telefon i szybko załatwiają sprawę namiot super spisał się na urodziny

Odpowiedź ze sklepu profinamiot.pl

Szanowni Państwo, Bardzo dziękujemy za podzielenie się pozytywną opinią. Cieszymy się, że nasz namiot spełnił oczekiwania podczas ważnego wydarzenia, jakim były urodziny. Dokładamy wszelkich starań, aby zarówno dostawa, jak i obsługa klienta przebiegały sprawnie i profesjonalnie. Państwa zadowolenie jest dla nas największą motywacją do dalszej pracy. Dziękujemy serdecznie i z poważaniem, Profinamiot
Właśnie złożyłem dobry stelaż prosty montaż wygląda super W tunelu są już sadzonki 🍅 będą jeszcze ogórki. Jestem zadowolony pozdrawiam
Bardzo szybki czas realizacji zamówienia. Paczka dobrze spakowana. Namiot dobrej jakości, łatwo się składa i rozkłada. Polecam!

Szybka dostawa.

Świetny zakup 🙂 Łatwy montaż Porządna jakość towaru Szybka dostawa. Polecam.

Odpowiedź ze sklepu profinamiot.pl

Szanowni Państwo, Bardzo dziękujemy za tak pozytywną opinię. Cieszymy się, że zakup spełnił Państwa oczekiwania pod względem jakości, łatwości montażu oraz szybkiej dostawy. W Profinamiot zawsze staramy się dostarczać produkty najwyższej klasy i zapewniać obsługę na najwyższym poziomie, aby każdy klient był całkowicie zadowolony ze swojego wyboru. Państwa rekomendacja to dla nas ogromna motywacja do dalszej pracy. Dziękujemy serdecznie i z poważaniem, Profinamiot
Solidne wykonanie. Precyzyjna instrukcja montazu. Zamowilem kolejna skrzynie.

Odpowiedź ze sklepu profinamiot.pl

Szanowni Państwo, Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię oraz za zaufanie, jakim obdarzyli nas Państwo, zamawiając kolejną skrzynię. Cieszymy się, że solidne wykonanie oraz precyzyjna instrukcja montażu spełniły Państwa oczekiwania. Dokładamy wszelkich starań, aby nasze produkty były nie tylko trwałe, ale również łatwe w użytkowaniu, co jest dla nas niezwykle ważne. Dziękujemy serdecznie i z poważaniem, Profinamiot
Super, polecam! Dostawa przebiegła bez żadnych problemów, a obsługa była niezwykle miła i pomocna.

Odpowiedź ze sklepu profinamiot.pl

Szanowni Państwo, Bardzo dziękujemy za miłą opinię oraz polecenie naszych usług. Cieszymy się, że dostawa przebiegła sprawnie, a obsługa spełniła Państwa oczekiwania pod względem profesjonalizmu i życzliwości. Dokładamy wszelkich starań, aby każdy klient mógł liczyć na najwyższą jakość obsługi i satysfakcję z współpracy. Dziękujemy serdecznie i z poważaniem, Profinamiot
Wszystko dobrze. Kontakt bardzo dobry. Namiot uważam za dobry zakup

Odpowiedź ze sklepu profinamiot.pl

Szanowni Państwo, Bardzo dziękujemy za tak pozytywną opinię. Cieszymy się, że namiot spełnił Państwa oczekiwania, a kontakt z naszym zespołem okazał się satysfakcjonujący. Dokładamy wszelkich starań, aby nasze produkty i obsługa klienta były na najwyższym poziomie, co jest dla nas niezwykle ważne. Państwa zadowolenie jest dla nas najlepszą nagrodą i motywacją do dalszej pracy. Dziękujemy serdecznie i z poważaniem, Profinamiot
Bardzo dobry kontakt, zrealizowanie mojej prośby, szybka dostawa, produkt zgodny z opisami, Polecam !

Odpowiedź ze sklepu profinamiot.pl

Szanowni Państwo, Bardzo dziękujemy za tak pozytywną opinię oraz docenienie szybkiego kontaktu i realizacji Państwa prośby. Cieszymy się, że produkt spełnił oczekiwania i był zgodny z opisem. Satysfakcja naszych Klientów to dla nas priorytet, a szybka dostawa oraz rzetelna obsługa są fundamentem naszych działań. Dziękujemy za polecenie i zapraszamy ponownie. Dziękujemy serdecznie i z poważaniem, Profinamiot
dostawa szybka namiot sie podoba ale mogła by umocowana rynna na wodę z poważaniem Anna Wandzel chętnie Was polece
Sprawny proces sprzedaży, dobry stosunek jakości do ceny towarów. Zastrzeżenia jedynie do kuriera (zwalił przesyłkę na drogę przed domem i odjechał w pośpiechu, odbiorcą była osoba niepełnosprawna, która nie była w stanie przesunąć paczek pod dach i ochronić przed deszczem).
Namiot mocny i solidny. Szpilki do wbicia w ziemie mogły byc dłuższe;)

Odpowiedź ze sklepu profinamiot.pl

Szanowni Państwo, Bardzo dziękujemy za podzielenie się swoją opinią na temat naszego namiotu. Cieszymy się, że jego solidność i wytrzymałość spełniły Państwa oczekiwania. Jednocześnie dziękujemy za sugestię dotyczącą długości szpilek – wszystkie uwagi naszych klientów są dla nas niezwykle cenne i pomagają nam stale ulepszać nasze produkty, aby jak najlepiej odpowiadały na potrzeby użytkowników. Dziękujemy serdecznie i z poważaniem, Profinamiot
Polecamy! Świetna szklarnia i wspaniała, pomocna obsługa.

Odpowiedź ze sklepu profinamiot.pl

Szanowni Państwo, Bardzo dziękujemy za tak pozytywną opinię. Cieszymy się, że nasza szklarnia spełniła Państwa oczekiwania, a także że mogliśmy zapewnić pomocną i profesjonalną obsługę. W Profinamiot dbamy o najwyższą jakość produktów oraz zadowolenie naszych klientów, dlatego tak miłe słowa są dla nas ogromną motywacją do dalszej pracy. Dziękujemy serdecznie i z poważaniem, Profinamiot
Jestem bardzo zadowolona z namiotu. Znakomicie się sprawdza w terenie, jest solidny, stabilny i co najważniejsze: nie przemaka nawet podczas długiego deszczu. Montaż i demontaż jest relatywnie prosty, a materiały i wykonanie budzą zaufanie. Dziękuję też za świetną, życzliwą i kompetentną obsługę doradców — pełen profesjonalizm od pierwszego kontaktu do dostawy. Polecam!
Świetnej jakości grządki ogrodowe. Wymagają przykręcania szalonej liczby śrubek, ale jest to łatwe.

sprawna obsługa

Dużym atutem jest profesjonalna i pomocna obsługa klienta. Pracownicy chętnie doradzają przy wyborze odpowiedniego modelu namiotu, dopasowanego do potrzeb.
The tent is good and resistant. Good quality, specially the metal pipes! For me the only annoying part is the zipper for closing and opening. You need to get down all. In cold conditions you must close it. I’m already planning a solution with velcro. Also two people is recommended to assemble it.