Opinie łącznie (1672) Opinie (629) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 13 cze 2017

profinamiot.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często podkreślają wysoką jakość, solidność i trwałość produktów. Obsługa klienta jest oceniana jako bardzo profesjonalna, pomocna i życzliwa, co znacząco wpływa na pozytywne doświadczenia zakupowe. Dostawa w większości przypadków przebiega bardzo szybko i sprawnie. Klienci często chwalą łatwość i zrozumiałość montażu. Komunikacja z firmą oceniana jest jako bardzo dobra i bezproblemowa, a klienci doceniają dostępność i szybkość odpowiedzi mailowej oraz telefonicznej. Instrukcje montażu są przeważnie oceniane jako jasne i pomocne. Pojawiają się sporadyczne uwagi dotyczące drobnych wad produktów. Niektórzy klienci zgłaszają potrzebę dopracowania instrukcji montażu lub napotykają na drobne trudności podczas składania. Pojedyncze zastrzeżenia dotyczą również usług firm kurierskich.

Opinieprofinamiot.pl

Po montażu wygląda bardzo dobrze, sam montaż nie jest specjalnie skomplikowany. Szybka wysyłka.

Zdecydowanie polecam

Super obsługa, profesjonalne podejście do klienta. Świetne wykonanie namiotu, elegancki wygląd i wysoka funkcjonalność. Zdecydowanie polecam :)

Odpowiedź ze sklepu profinamiot.pl

Szanowni Państwo, Bardzo dziękujemy za tak miłe słowa i pozytywną opinię na temat Profinamiot. Cieszymy się, że nasza obsługa oraz jakość wykonania namiotu spotkały się z Państwa uznaniem. W Profinamiot zawsze stawiamy na profesjonalizm, funkcjonalność i estetykę naszych produktów, aby sprostać oczekiwaniom nawet najbardziej wymagających klientów. Państwa polecenie jest dla nas największą nagrodą i motywacją do dalszej pracy. Dziękujemy serdecznie i z poważaniem, Profinamiot

Namiot się sprawdza jak na razie.

Namiot się sprawdza, jak na razie zbyt krótki okres użytkowania, żeby coś więcej napisać, nic nie brakuje, szybki montaż, sprawna dostawa.

Odpowiedź ze sklepu profinamiot.pl

Szanowni Państwo, Bardzo dziękujemy za podzielenie się swoją opinią na temat naszego produktu. Cieszymy się, że namiot spełnia Państwa oczekiwania, a szybki montaż i sprawna dostawa przyczyniły się do pozytywnych doświadczeń. W Profinamiot dokładamy wszelkich starań, aby oferować produkty najwyższej jakości, które służą naszym klientom przez długi czas. Dziękujemy serdecznie i z poważaniem, Profinamiot
Idealnie dopasowane elementy. Solidne wykonanie. Niczego nie trzeba naciągać albo doginać. Całoś bardzo stabilna i sztywna, niczego nie brakuje.Kilka śrubek zapasowych. Z drobnych zastrzeżeń to wkręty samowiercące do usztywnienia ściany tylnej i przedniej muszą być kilka mm dłuższe bo te wskazane w instrukcji są niedostatecznej długości. Uwaga do zakładania plastikowych klipsów - warto posmarować elementy pastą poślizgową, bez tego trudno wcisnąć listwy na miejsce. I jeszcze drobiazd do drzwi - przydałby się ogranicznik przysuwu drzwi na środku. Po przeciągnięciu zamykanych drzwi poza środek systemowa uszczelka przeszkadza w ponownym ich rozsunięciu. Jeśli drzwi przy zamykaniu nie przekraczają połowy otworu, nie ma trudności z ich odsunięciem bo uszczelka nie blokuje się o profil otworu drzwiowego.Klamki do drzwi również mogłyby być lepiej przystosowane do używania bo mają krawędzie bez wygładzenia do ręki. Ale całościowa ocena szklarni na 5+. To znacznie lepszy produkt niż szklarnia kupiona przez nas kilka lat wcześniej, a która była przygotowana na rynek niemiecki. Szklarnia teraz kupiona i złożona jest warta swojej ceny. Znakomite wykonanie, zdecydowanie polecam

Bardzo dobry produkt. Firma transportowa to inny temat.

To jest bardzo dobry produkt. Wygląda na b.dobrze wykonany. Wszystko OK, paczki trochę pokiereszowane w transporcie ale środek sprawdziłem i jest OK. Firmy transportowe to inny temat. Jeszcze muszę sprawdzić ostatnią paczkę z płytami poliwęglanowymi. Mam nadzieje że będzie OK. Wszystko czeka na montaż - lepsza pogodę. Jedyne zastrzeżenie, że kurier pojawił się nagle, bez powiadomienia, a to jest jednak trochę towaru i ciężko go tak zostawić przed zamknięta bramą. Na szczęście sąsiad pomógł.
Bardzo dobry kontakt telefoniczny, szybka dostawa. Produkt wysokiej klasy
Przesyłka dotarła w wyznaczonym terminie, wszystko się zgadza. Namiot bardzo fajny. Polecam

Odpowiedź ze sklepu profinamiot.pl

Szanowni Państwo, Bardzo dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się swoją opinią o produkcie Profinamiot. Cieszymy się niezmiernie, że przesyłka dotarła na czas, a namiot spełnił Państwa oczekiwania. W Profinamiot dokładamy wszelkich starań, aby oferowane produkty charakteryzowały się wysoką jakością oraz funkcjonalnością, a zadowolenie naszych Klientów jest dla nas najważniejsze. Dziękujemy za polecenie i zapraszamy ponownie do zakupów. Dziękujemy serdecznie i z poważaniem, Profinamiot
Namiot bardzo fajny. Wszystkie elementy były, niczego nie brakowało. Jedyna rzecz, jaką bym dodała to rzepy na tych częsciach spuszczanych z dachu, łączacych ścianki przy nogach.

Pawilon premium

Pawilon wykonany wzorowo, a montaż w dwie osoby idzie bardzo sprawnie. Wszystkie elementy ponumerowane dla ułatwienia. Po zmontowaniu wygląda bardzo ładnie
Namiot bardzo dobrze wykonany, łatwo sie składa 3os. i ładny, jedyny mankament ze przyszedł z mała dziurką na dachu

Odpowiedź ze sklepu profinamiot.pl

Szanowni Państwo, Dziękujemy za pozytywną opinię na temat namiotu Profinamiot. Cieszymy się, że produkt spełnił Państwa oczekiwania pod względem wykonania, łatwości składania oraz designu. Jednocześnie przepraszamy za niedogodność związaną z małą dziurką na dachu. Staramy się, aby każdy nasz produkt był najwyższej jakości, dlatego doceniamy Państwa uwagi, które pozwalają nam na ciągłe doskonalenie oferty. Dziękujemy serdecznie i z poważaniem, Profinamiot
Zgodnie z zamówieniem , wszystkie elementy pasują idealnie . Odporność na deszcz 100% Jedyna uwaga szpilki mogły by być bardziej solidne, dłuższe i grubsze.

Grządka podwyższona Luca

dobry produkt. bardzo ładne wykończenie i dobrze prezentuje się w ogrodzie

Odpowiedź ze sklepu profinamiot.pl

Szanowni Państwo, Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię o produkcie. Cieszy nas, że jakość wykonania oraz estetyka spełniły Państwa oczekiwania i dobrze prezentują się w ogrodzie. W Profinamiot dbamy, aby każdy detal naszych produktów był dopracowany, co przekłada się na satysfakcję naszych klientów. Państwa zadowolenie jest dla nas najwyższą wartością i motywacją do dalszej pracy. Dziękujemy serdecznie i z poważaniem, Profinamiot
Dostawa Kurier UPS Niestety ale nie najlepsze doświadczenia z tą firmą.

Odpowiedź ze sklepu profinamiot.pl

Szanowni Państwo, Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią dotyczącą dostawy kurierem UPS. W Profinamiot nieustannie dążymy do zapewnienia usług na najwyższym poziomie, dlatego każda informacja zwrotna jest dla nas cenna. Mamy nadzieję, że kolejne doświadczenia z naszą firmą będą w pełni satysfakcjonujące i spełnią Państwa oczekiwania. Dziękujemy serdecznie i z poważaniem, Profinamiot
Przesyłka ekspresowa a jeśli chodzi o sam namiot to jeszcze czeka na inaugurację

Odpowiedź ze sklepu profinamiot.pl

Szanowni Państwo, Bardzo dziękujemy za podzielenie się opinią na temat naszych usług. Cieszymy się, że przesyłka dotarła do Państwa ekspresowo – w Profinamiot stawiamy na szybkość i niezawodność dostaw, aby każdy klient mógł jak najszybciej cieszyć się zakupionym produktem. Życzymy udanej inauguracji namiotu i mamy nadzieję, że spełni on wszystkie Państwa oczekiwania. Dziękujemy serdecznie i z poważaniem, Profinamiot
Profukt dobrze wykonany wszystko dobrze spasowane i łatwe e montażu poprzeczki mogły by być z grubszej stali

Odpowiedź ze sklepu profinamiot.pl

Szanowni Państwo, Bardzo dziękujemy za podzielenie się pozytywną opinią. Cieszy nas, że produkt został dobrze wykonany i montaż przebiegł sprawnie. Staramy się, aby nasze wyroby łączyły w sobie wysoką jakość oraz funkcjonalność. Doceniamy również Państwa sugestię dotyczącą grubości poprzeczek – uwagi klientów są dla nas niezwykle cenne i pomagają w dalszym doskonaleniu produktów. Dziękujemy serdecznie i z poważaniem, Profinamiot
Szybka dostawa i solidnie wykonany namiot.

Bardzo dobry kontakt z firmą, na każdym etapie , zakup, po zakupie w trakcie transportu przez firmę kurierską, i do ostatecznego potwierdzenia otrzymania przesyłki. Polecam bez dwóch zdań, solidna firma.
Termin, mimo lekkiego spoznienia oki. Zawartosci nie mialem jeszcze okazji sprawdzic, ale ufam, ze wszystko bedzie dobrze. Pozdrawiam.

Wszystko gładko.

Szybka wysyłka, wszystkie części szklarni kompletne, zabezpieczone, polska instrukcja wysłana na maila. Wszystko gładko, bez problemów.

Odpowiedź ze sklepu profinamiot.pl

Szanowni Państwo, Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię oraz docenienie naszej szybkiej wysyłki i staranności w zabezpieczeniu wszystkich części szklarni. Cieszymy się, że przesłanie polskiej instrukcji na maila spotkało się z Państwa uznaniem. Dokładamy wszelkich starań, aby zakupy u nas przebiegały sprawnie i bezproblemowo, a Państwa satysfakcja jest dla nas najlepszą motywacją. Dziękujemy serdecznie i z poważaniem, Profinamiot

Pavilon

Przesyłka była z problemow technicznych opózniona , na poczet tego sprzedawca zrobłl rabat, nic tylko dalej polecac. Super kontakt , młla obsługa, pavilon pierwsza klasa. Polecam

Wyświetl wszystkie profile