18 paź 2023
Namiot na wszystkie imprezy organizowane przez Koło Gospodyń Wiejskich, my kupowaliśmy na piknik. Namiot ekspresowy 3x6 z dwoma bokami, materiał świetny lekki, ścianki naszym zdaniem można prać w pralce, rozłożenie tak proste że we dwie daliśmy radę. Obsługa telefoniczna w firmie bardzo miła wyjaśni wszystko w razie problemów pomocna, wysyłka szybka. Po trzech dniach mieliśmy namiot u siebie. Zdjęcia z pierwszego rozłożenia.
Polecamy.
KGW Moszynianki
Caly namiot jest superowy,skladanie jego to proscizna Stevi Wonder by to zlozyl.:) wyglada szczegolnie superowo z zaslonami szampanskimi z innymi rownierz to kwestia gustu. Dziekujemy za dobry towar.
Odpowiedź ze sklepu profinamiot.pl
1 sie 2024
Dziękujemy za pozytywną opinię.
7 sie 2024
Jedna paczka zaginęła z winy kuriera
Profinamiot od razu wysłał drugą ponosząc dodatkowe koszty. Wspaniała firma
25 lip 2024
Dziękuję za fantastyczną obsługę. Namiot dotarł na czas. Idealnie sprawdzi się na dożynkach. Wygląda solidnie.
Zgodnie z oczekiwaniami namiot stosunkowo lekki, wygodny w rozkładaniu.
Przed wysyłką należy dokładniej sprawdzić stan pokrycia dachowego. W moim były niedoróbki, które w czasie deszczu groziły by przeciekami a po kilku użytkowaniach mogły by doprowadzić do uszkodzenia pokrycia. Zgłoszenie reklamacji zostało bardzo szybko ty rozpatrzone i wysłano mi drugie pokrycie. Dziękuję.
29 lip 2024
Bardzo dobry kontakt, szybka reakcja na meile, bardzo dobra jakośc adekwatna do ceny.
30 lip 2024
Polecam, dobra obsługa
15 sie 2024
Namiot ok tylko cienkościenna blaszka na stelaż ale mimo to spełnia swoją rolę