20 mar 2024
Wspaniały kontakt, produkt bardzo dobrze zabezpieczony na czas transportu i pełny profesjonalizm wykonania pawilonu od każdego jej elementu, aż po instrukcję, aby złożyć altanę i móc się nią cieszyć przez lata. Wszystkie elementy idealnie do siebie pasują, trzeba tylko wszystko składać po kolei według instrukcji. Po złożeniu pawilon jest stabilny i pięknie się prezentuje. Bardzo się cieszę, że zakupu dokonałam w tym sklepie i jestem przekonana, że każdy będzie zadowolony zarówno z obsługi jak i zakupów. Serdecznie dziękuję Pani Klaudii za tak miły kontakt.
Proces pakowania i kontrola jakości na poniższej 0, jedyny „+” to obsługa klienta po zakupie.
Udało się rozwiązać temat wgniecionych rurek i źle wszytego zamka.
Niestety źle zaprasowane linki i ich długość dalej jest otwartym tematem.
Dalej nie wiem co zrobić ze źle rozmieszczonymi oczkami przy fartuchu pewnie pomiary i wykonanie otworów w odpowiednich miejscach zostanie pokryte z mojej kieszeni.
Źle dobrane śruby (do otworów fi 8 przypisano śruby M6).
Brak otworów w rurkach do których są mocowane wsporniki na końcu namiotu.
Łby śrub na zewnętrznych rurach uszkadzaja plandeke- musialem zakupic dodatkowe z łbem stożkowym na imbus zamist klucz 13mm.
W celu omówienia wszystkich niedogodności zapraszam do oględzin.
27 wrz 2024
Obsługa zlecenia i informacje na oczekiwanym poziomie. To co istotne na przyszłość, to proponuję zastanowić się nad poprawą pakowania, bo przesyłka dotarła z uszkodzeniami mechanicznymi, które w mojej ocenie są skutkiem działania firmy przewozowej (wgięcia w miejscach opasem na kartonach oraz przy jednym z opakowań wgięte końcówki). Przyjąłem, to z dobrem inwentarza, bo poradziłem sobie z tymi odkształceniami. Ponadto z uwagi na przeznaczenie towaru zrezygnowałem z procedury reklamacyjnej. Fotografowanie uszkodzeiń też sobie podarowałem
12 wrz 2024
Namiot super.
Bardzo dobry kontakt z firmą.
Jedyny drobny problem był z firmą kurierską.
Podsumowując - polecam
14 wrz 2024
Kontakt telefoniczny bezproblemowy. Niestety w przypadku obu zamówień wysyłka towaru nastąpiło PO czasie wskazanym na stronie internetowej jako czas dostawy. Z rozmów z pracownikami wydaje się, że mają świadomość tego, ze dostawy bedą późniejsze. Szkoda. Grządka podwyższona prosta w montażu. Świetna!
3 wrz 2024
wszystko ok ! male problemy z przesylka ,ale zalatwione ww szybkim tempie ,widac ze firma dba o klientow,oby tak wszyscy dbali ,bardzo dobry kontakt,polecam ,napewno jeszcze skorzystam !
1 wrz 2024
Pawilon ogrodowy
Namiot masywny w porównaniu do tych najtańszych choć dach został wzmocniony własnymi pomysłami i już jest sztywny . Pojemny na 30 osób spokojnie. Polecam
16 wrz 2024
Dostawa odbyła się na czas, a jakość konstrukcji namiotu przekonuje. Dziękuję za przydatne wskazówki dotyczące montażu. Polecam!