profinamiot.pl- Logo - Opinie

profinamiot.pl

Opinie (245) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (725)

20 mar 2024
Wspaniały kontakt, produkt bardzo dobrze zabezpieczony na czas transportu i pełny profesjonalizm wykonania pawilonu od każdego jej elementu, aż po instrukcję, aby złożyć altanę i móc się nią cieszyć przez lata. Wszystkie elementy idealnie do siebie pasują, trzeba tylko wszystko składać po kolei według instrukcji. Po złożeniu pawilon jest stabilny i pięknie się prezentuje. Bardzo się cieszę, że zakupu dokonałam w tym sklepie i jestem przekonana, że każdy będzie zadowolony zarówno z obsługi jak i zakupów. Serdecznie dziękuję Pani Klaudii za tak miły kontakt.

23 maj 2024
brak zwrotu przelanych środków do dnia dzisiejszego ,

Opinie nt. sklepu profinamiot.pl

Resetuj
2 paź 2024
2 paź 2024
15 paź 2024

Kontrola jakości na poziomie „0”

Proces pakowania i kontrola jakości na poniższej 0, jedyny „+” to obsługa klienta po zakupie. Udało się rozwiązać temat wgniecionych rurek i źle wszytego zamka. Niestety źle zaprasowane linki i ich długość dalej jest otwartym tematem. Dalej nie wiem co zrobić ze źle rozmieszczonymi oczkami przy fartuchu pewnie pomiary i wykonanie otworów w odpowiednich miejscach zostanie pokryte z mojej kieszeni. Źle dobrane śruby (do otworów fi 8 przypisano śruby M6). Brak otworów w rurkach do których są mocowane wsporniki na końcu namiotu. Łby śrub na zewnętrznych rurach uszkadzaja plandeke- musialem zakupic dodatkowe z łbem stożkowym na imbus zamist klucz 13mm. W celu omówienia wszystkich niedogodności zapraszam do oględzin.
27 wrz 2024
Obsługa zlecenia i informacje na oczekiwanym poziomie. To co istotne na przyszłość, to proponuję zastanowić się nad poprawą pakowania, bo przesyłka dotarła z uszkodzeniami mechanicznymi, które w mojej ocenie są skutkiem działania firmy przewozowej (wgięcia w miejscach opasem na kartonach oraz przy jednym z opakowań wgięte końcówki). Przyjąłem, to z dobrem inwentarza, bo poradziłem sobie z tymi odkształceniami. Ponadto z uwagi na przeznaczenie towaru zrezygnowałem z procedury reklamacyjnej. Fotografowanie uszkodzeiń też sobie podarowałem
12 wrz 2024
Namiot super. Bardzo dobry kontakt z firmą. Jedyny drobny problem był z firmą kurierską. Podsumowując - polecam
14 wrz 2024
Kontakt telefoniczny bezproblemowy. Niestety w przypadku obu zamówień wysyłka towaru nastąpiło PO czasie wskazanym na stronie internetowej jako czas dostawy. Z rozmów z pracownikami wydaje się, że mają świadomość tego, ze dostawy bedą późniejsze. Szkoda. Grządka podwyższona prosta w montażu. Świetna!
3 wrz 2024
wszystko ok ! male problemy z przesylka ,ale zalatwione ww szybkim tempie ,widac ze firma dba o klientow,oby tak wszyscy dbali ,bardzo dobry kontakt,polecam ,napewno jeszcze skorzystam !
1 wrz 2024

Pawilon ogrodowy

Namiot masywny w porównaniu do tych najtańszych choć dach został wzmocniony własnymi pomysłami i już jest sztywny . Pojemny na 30 osób spokojnie. Polecam
16 wrz 2024

Dostawa odbyła się na czas, a jakość konstrukcji namiotu przekonuje. Dziękuję za przydatne wskazówki dotyczące montażu. Polecam!
SS
Stanisław S.
Siennica Nadolna
19 wrz 2024
Bardzo dobra szybkość realizacji zamówienia. Instrukcja montażu dołączona do przesyłki jest bardzo pomocna i przejrzysta.
13 wrz 2024

Rewelacjjjjaaaaa na całej linii

Namiot dotarł szybciej niż myślałam! Znakomita obsługa, dziękuję. Rewelacjjjjaaaaa na całej linii.
23 wrz 2024
Rewelacja, niesamowity design. Pawilon ładnie wkomponował się w nieduży ogródek otoczony tujami
1 wrz 2024
ŚWIETNA JAKOŚĆ MATERIAŁÓW UŻYTYCH DO PRODUKCJI NAMIOTU, ŁATWOŚĆ SKŁADANIA I ROZKŁADANIA.
2 wrz 2024

Pozytywnie

Dobra cena Szybka dostawa Produkty w bardzo dobrej relacji cena / jakość
Wszystko zgodne z opisem. Profesjonalna obsługa. Polecam serdecznie
16 wrz 2024
Bardzo sprawna obsługa. Produkt jak w opisie.
9 wrz 2024
Szybka dostawa, dobrze zapakowany towar.
30 wrz 2024
26 wrz 2024