Dr Ambroziak Laboratorium

Opinie łącznie (10 502)

10 502 reviews since 29 sty 2024

Ważny od: 23 lut 2024
drambroziak.com/sklep spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo wysoko oceniają jakość kosmetyków, podkreślając ich skuteczność, brak uczuleń oraz widoczne efekty pielęgnacyjne. Większość zauważa szybkie i widoczne rezultaty stosowania produktów, takie jak poprawa stanu skóry, nawilżenie oraz rozświetlenie. Dostawa jest opisywana jako bardzo szybka i sprawna, a przesyłki są dobrze zabezpieczone oraz estetycznie zapakowane. Doceniane jest dołączanie próbek i gratisów do zamówień, co pomaga dobrać odpowiednie produkty i zachęca do kolejnych zakupów. Klienci często korzystają z promocji i rabatów, co pozwala nabyć droższe kosmetyki w atrakcyjniejszej cenie. Obsługa klienta jest generalnie oceniana pozytywnie, a opakowania produktów chwalone są za estetykę i solidność. Niektórzy klienci narzekają jednak na wysokie ceny kosmetyków poza promocjami. Pojawiają się także pojedyncze negatywne doświadczenia związane z reklamacjami w obsłudze klienta, a sporadycznie zgłaszane są uwagi dotyczące uszkodzeń lub funkcjonalności opakowań.

OpinieDr Ambroziak Laboratorium

Dzień dobry.Korzystam już z trzech kosmetyków Dr.Ambroziak, a więc cieszę się, że mam taki podstawowy zestaw, nie muszę mieszać z innymi.Jestem zadowolona, są lekkie, dobrze się wchłaniają.Do tego suplement.Skóra jest gładka, promienna.Mam 74 lata i myślę, że jestem inspiracją dla koleżanek w moim wieku.Dzielę się informacją, polecam to, co mi służy i co zauważają inni.Pozdrawiam ciepło😀 Hania.
Dzień dobry. Zamówiłam kilka różnych próbek waszych kremów, dostałam również gratisy (dziękuję) wszystkie są naprawdę dobre ale nie wiem jaki byłby najlepszy do mojej skóry.
Jestem bardzo zadowolona z produktów tej Marki . Mam skórę wrażliwą i wszystkie preparaty są dobrze tolerowane przez moją skórę .Efekty widoczne zgodne z zaleceniami .Bardzo polecam
Kremy i sera są bardzo wydajne i przyjemne, ale na efekty jeszcze poczekam , gdyż stosuję dopiero od tygodnia , co już zauważyłam to skóra jest niebywała zadbana , nic mnie nie zapycha , żadnych wyprysków, a nawilżenie jest poprostu takie jak gdyby samo dostosowało się do typu mojej cery
Szybka i bezproblemowa dostawa zamówienia. Pierwszy raz kupiłam produkty tej firmy, więc czekam na efekty, które pewnie pojawią się po dłuższym czasie. Polecam.

Warto kupić

Parafrazując cytat wypowiedziany przez panią Ewę Kasprzyk w roli Barbary Wolańskiej „… tu jest jakby luksusowo” chciałaby powiedzieć, że każdego dnia korzystając z cudownych kosmetyków Państwa firmy, czuję się bardzo luksusowo. Pozdrawiam serdecznie i życzę kolejnych innowacji kosmetycznych❤️
Zamówienie dostarczone bardzo szybko, produkty bardzo dobrej jakości zarówno kremy, serum hialuronowe i pianka do demakijażu rewelacyjna jakość. Polecam gorąco.
Dzień dobry.Po raz pierwszy zastosowałam kremy Dr.Ambroziak więc jeszcze nie mam zdania na ich temat.Stosuję je od kilku dni, liczę na efekty za jakiś czas.Jestem dojrzałą kobietą, po 70-tce, która dba o siebie bez pomocy medycyny estetycznej, ale korzysta z zabiegów pielęgnacyjnych co jakiś czas.Kremy z Waszego Laboratorium cieszą się dobrą opinią, więc i ja postawiłam włączyć je do swojej pielęgnacji.Życzę powodzenia😀 Hania Piekarska.

Krem rozświetlający i regeneracja

Krem rozświetlający pod oczy to najlepsze co mogłam sobie wyobrazić jako regeneracja, korektor i rozświetlenie. To moje drugie opakowanie. Również krem z spv50 to najlepszy krem. Łączy ochronę, regeneruję i przepięknie rozświetla skórę. Również to moje drugie opakowanie.
Produkty na najwyższym poziomie. Zakupy on line proste, szybkie a także dostarczenie zakupionych produktów nastąpiło niezwłocznie.
Szybka realizacja zamówienia a przede wszystkim rewelacyjna kosmetyka.Jestem zachwycona i ponownie skorzystam z zakupów.
Jestem bardzo zadowolona z kremów i polecam z całego serca zamówiłam cały zestaw krem na dzień na noc pianka do mycia twarzy krem pod oczy z retinolem cudowny następny Hydratinng Face drops cudo po prostu Smooth face drops zapach intensywnych ziół ale robotę robi swoją plus kochany olejek dwu fazowy przed nałożeniem makijażu rewelacja wszystko świetnie współgra ze sobą Mogę z czystym sumieniem polecić nawilża pięknie skórę cały ten zestaw a kremy pachną pięknie ..ach ten JAŚMIN polecam wypróbować wszystko pozdrawiam serdecznie
Trudno na chwilę obecną podzielić się opinią.Produkt zakupiony używam od kilku dni,poczekajmy zobaczymy i dopiero wtedy podejmę decyzję co do wystawienia opini.
Super promocja jestem bardzo zadowolona z produktu,nie każdego stać kupić w takiej normalnej cenie a promocja w tym pomogła ,pomaga m ten produkt i jescze intenstwniej ćwiczyć i zrzucać kilogramy a straciłam ich obecnie 21.5
Serum dwufazowe uwielbiam za konsystencje lekko olejową subtelny zapach cudowne składniki i rewelacyjne działanie. To moje trzecie opakowanie lecz pierwszy raz zamówione ze sklepu dr. Ambroziak. Przesyłka błyskawiczna. Polecam
Kremy po pierwszym nalożeniu mega,konsystencja,zapach wszystko jest spójne. Zobaczymy po dłuższym stosowaniu czy efekty będą równie zadowalające.
Świetny krem poprawiający jakość skóry. Skóra jest wypoczęta,rozświetla i pełna blasku,krem redukuje oznaki zmęczenia. Bardzo szybka dostawa.

Pozytywna

Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym, szybka wysyłka ładnie zapakowana. Co do zakupionego produktu nie chcę się wypowiadać ponieważ stosuje dopiero od trzech dni. Fajne są też krótkie filmiki reklamujące Wasze produkty.
To są produkty które mnie nie uczulają . Najlepsze kremy na rynku. Jako kobieta chciała bym troszkę zapachu. Najlepsze ♥️

Jestem bardzo zadowolona z wybranych kosmetyków.Wszystkie produkty spełniają moje oczekiwania. Mam skórę dojrzałą, wrażliwą i naczynkową.

• drambroziak.com/sklep
  • info@drambroziak.com
  • Warszawa, POL

Ponad 25 lat doświadczenia w drodze ku doskonałości. To, co przez ponad 25 lat nazywamy drogą ku doskonałości to dążenie do tego byś pokochała siebie i własną skórę. Wybierając markę Ambroziak i obdar...