Dr Ambroziak Laboratorium

Opinie łącznie (10 151) Opinie (5913) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci często podkreślają zauważalne, pozytywne efekty działania produktów na skórę, takie jak nawilżenie, wygładzenie, rozświetlenie czy redukcja problemów skórnych. Wielu klientów docenia bardzo szybką i sprawną dostawę oraz dobre zabezpieczenie przesyłek. Klienci chwalą przyjemną konsystencję i zapach kosmetyków, zwracając uwagę na lekkość, łatwość wchłaniania oraz subtelność aromatów. Produkty są postrzegane jako wysokiej jakości, a promocje i próbki są bardzo doceniane. Klienci najczęściej chwalą miłą i pomocną obsługę, szczególnie podczas reklamacji. Opakowania produktów są określane jako bardzo estetyczne, eleganckie i dobrze zabezpieczone na czas transportu. Klienci bardzo doceniają możliwość otrzymania próbek. Sporadycznie pojawiają się uwagi dotyczące opóźnień w dostawie. Dla wielu klientów cena produktów jest wysoka. Część klientów zwraca uwagę na powtarzalność produktów próbnych oraz zgłasza pojedyncze zastrzeżenia dotyczące kontaktu z obsługą.

OpinieDr Ambroziak Laboratorium

Super promocja jestem bardzo zadowolona z produktu,nie każdego stać kupić w takiej normalnej cenie a promocja w tym pomogła ,pomaga m ten produkt i jescze intenstwniej ćwiczyć i zrzucać kilogramy a straciłam ich obecnie 21.5
Serum dwufazowe uwielbiam za konsystencje lekko olejową subtelny zapach cudowne składniki i rewelacyjne działanie. To moje trzecie opakowanie lecz pierwszy raz zamówione ze sklepu dr. Ambroziak. Przesyłka błyskawiczna. Polecam

Pozytywna

Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym, szybka wysyłka ładnie zapakowana. Co do zakupionego produktu nie chcę się wypowiadać ponieważ stosuje dopiero od trzech dni. Fajne są też krótkie filmiki reklamujące Wasze produkty.
Nie mogę ocenić kremu, ponieważ jeszcze nie użyłam, ale oczekiwałabym w przyszłości na jakieś wiadomości o przesyłce, jeśli są opóźnienia. Po moim emailu dostałam informację, że są opóźnienia, bo jest duże zainteresowanie. Jest zainteresowanie czy nie, to pogratulować, ale to mnie akurat nie interesuje. Po prostu zaczęłam się martwić , czy nie zostałam oszukana.
Podoba mi sie zawartość kremu 💓 Na razie testuje, pierwsze wrażenie bardzo ok. Bardzo podobała mi sie prostota pakowania przesyłki Jedyne co mi sie nie podoba 😂😂, to oczywiście cena. Acha...I myślałam, ze jeśli wysyłacie 3 próbki, to każda inna, a nie 3 takie same. To taki mały minusik za to.... Pozdrawiam 😉 Kasia

Świetne kremy!!!

Kremy są świetne, mają bardzo dobry skład, dużo witamin, dobrze się rozprowadzają na skórze i szybko się wchłaniają. Używam już kolejne opakowanie kremu DR Ambroziak i jestem mega zadowolona i gorąco polecam zakup jego produktów :)
Krem bardzo dobry kolejny raz kupowany tym razem z małymi przygodami jednak proces reklamacji oceniam na 5+ nigdy się z taką miłą obsługą nie spotkałam.

zaciekawiona efektami

Opinia dotyczy tylko i wyłącznie terminu dostawy oraz zabezpieczenia produktów w paczce. O produktach jeszcze nic nie mogę napisać ponieważ nie zaczęłam ich stosować. Jak na razie użyłam próbkę kremu pod oczy i uważam, że ma treściwą konsystencję, delikatny zapach. O skuteczności trudno mi się wypowiedzieć gdyż używam bardzo krótko. Chętnie wystawię opinię o produktach po używaniu ich minimum jeden miesiąc.

Krem bardzo dobrze sie wchłania nie pozostawia na skórze białych śladów, jak i nie zapycha porow. Skóra jest nawilzona bez nadmiernego przetluszczenia. Co do samej ochrony przeciwsłonecznej to na pewno w obecnych warunkach dobrze sie sprawdza.
Biore suplement poł miesiąca czuje poprawę nie mam takiego parcia na slodycze mniej jem.Testowalam wiele suplementow ale ten jest cudem.Również testuje na włosy ale na efekty musze niestety czekać.Dziekuje rownież za probki sa super

Rewelacyjny

Świetny krem do cery naczynkowej! To już moje kolejne opakowanie i na pewno nie ostatnie. Doskonale łagodzi zaczerwienienia, koi skórę i dobrze nawilża. Ma lekką konsystencję, szybko się wchłania i sprawdza się również pod makijaż. Skóra jest wyraźnie spokojniejsza i mniej reaktywna. Zdecydowanie polecam!

Produkt wart polecenia…dopiero zaczynam…

Produkt wart polecenia…dopiero zaczynam swoją „przygodę „ z tą marką kosmetyków i na tym etapie jest mi ciężko ,cokolwiek zaopiniować.Na pewno jest to produkt dobrej jakości i obłędnie pachnie 🤩😅
Kupiłam krem do cery naczynkowej i jestem zaskoczona efektem po zastosowaniu, miałam wiele kremów lecz żaden nie spowodował wyciszenia zaczerwienienia , po trzech użyciach jestem bardzo zadowolona. Przesyłka szybko , dodatkowe próbki, wszystko bardzo dobrze 😊

Produkty SLIM PILL UNDER EYE DROPS gentle retinol

Produkty, które do tej zamawiałam są bardzo dobrej jakości. Zawsze ładnie opakowane.Krem pod oczy stosuję od kilku dni i widzę małą poprawę. Jak również suplement diety.
Pierwszy raz używałam kremu na przebarwienia który okazał się dla mnie strzałem w dziesiątkę, teraz kupiłam krem korzystając z promocji i muszę stwierdzić że jest super, myślę że będę korzystała z kremów dr Ambroziaka bo warto
Bardzo szybka dostawa. Tabletki ziołowe . Stosuje je za krótko żeby coś więcej powiedzieć na temat ich skuteczności.

Najlepszy krem na skórę naczynkowa.

Krem skuteczny widać efekty po kilku dniach, twarz nawilżona ale nie obciążona skóra. Jeden jak narazie z najlepszych kremów który stosowałam na naczyńka. Jedno co mogę za sugerować zmiana opakowania na wyciskany bo z pudełka palcami wyciagac dość nie estetyczne.
Jestem bardzo zadowolona z Państwa kosmetyków. Krem i serum które zakupiłam są niesamowite. Po ich zastosowaniu moja twarz jest gładka i bardziej wypoczęta. Polecam
Jeśli chodzi o działanie zakupionych produktów-trudno powiedzieć, zbyt krótki czas stosowania. Duży minus za brak pompki /dozownika przy butelce z płynnym peelingiem. Podczas stosowania płyn "przelewa się " przez palce dłoni (nie wiem, jak to technicznie opisać?! ). Syn aplikuje peeling na skórę nasączonym wacikiem kosmetycznym . Duży plus za estetyczne i dobre zabezpieczenie przesyłki. Pozdrawiam.
Wszystko jak trzeba , szkoda tylko że brak pozostałych suplementów, akurat tych na których mi najbardziej zależało.