Feba ®

Opinie łącznie (1687) Opinie (574) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają wysoką jakość materiałów i staranne wykonanie produktów. Wielu z nich chwali szybki czas dostawy oraz sprawną realizację zamówień. Obsługa klienta jest określana jako profesjonalna, kompetentna i bardzo pomocna. Klienci często zwracają uwagę na dobre dopasowanie rozmiarów oraz możliwość wyboru odpowiedniego fasonu. Produkty są postrzegane jako estetyczne, modne i dostępne w szerokiej gamie kolorów i wzorów. Doceniana jest zgodność produktów z opisem i zdjęciami oraz szeroki wybór fasonów, rozmiarów i możliwość indywidualnej konfiguracji produktów. Sporadycznie pojawiają się uwagi dotyczące niepełnych informacji o produktach.

OpinieFeba ®

Brązowy biustonosz plażowy na duży biust , modelujący dół bikini

Polecam strój dwuczęściowy . Piękny kolor , fason oraz jak zawsze bardzo dobry materiał . Jest to mój już drugi strój z tego modelu tylko w innym kolorze . Czarny też bardzo ładny . Szybka wysyłka oraz bardzo dobry kontakt ze sprzedającym . Gorąco polecam

Odpowiedź ze sklepu Feba ®

Pani Joanno, serdecznie dziękujemy za tak obszerną, pełną ciepłych słów opinię oraz 5-gwiazdkową ocenę. Ogromnie nas cieszy, że po raz kolejny wybrała Pani ten sam model dwuczęściowego kostiumu kąpielowego, tym razem w brązowej wersji kolorystycznej. Biustonosz plażowy na duży biust w połączeniu z modelującym dołem bikini został zaprojektowany tak, aby łączyć wygodę, dobre podtrzymanie i kobiecy wygląd. Dziękujemy także za docenienie jakości materiału, sprawnej wysyłki oraz kontaktu z naszym zespołem. Życzymy wielu pięknych i słonecznych chwil w nowym kostiumie, a w przyszłości z przyjemnością pomożemy Pani wybrać kolejny model FEBA! Pozdrawiamy
Sklep Feba, chyba najbardziej perfekcyjny. Jakość towaru, dostawa, paczka - wszystko bez zarzutu. Niestety, musiałam zwrócić zamówiony produkt ponieważ niewłaściwie dobrałam rozmiar. Konsultantka i szybkość zwrotu pieniędzy ponad świetlna - od wysłania zwrotu do pieniędzy na koncie niecałe cztery dni! Polecam firmę.

Odpowiedź ze sklepu Feba ®

Pani Urszulo, bardzo dziękujemy za tak obszerną i miłą opinię. Cieszymy się, że jakość produktu, dostawa i przygotowanie paczki spełniły Pani oczekiwania. Rozumiemy też, że dobór rozmiaru nie zawsze jest prosty, szczególnie przy strojach kąpielowych, gdzie fason i dopasowanie mają ogromne znaczenie. Tym bardziej cieszy nas, że kontakt z nami oraz zwrot pieniędzy przebiegły sprawnie i bez problemu. Dziękujemy za polecenie naszej firmy i serdecznie zapraszamy ponownie - chętnie pomożemy dobrać odpowiedni rozmiar przy kolejnych zakupach.
Szybki proces od złożenia zamówienia do dostawy ! To na plus ! Natomiast wzornictwo i modele kostiumów kąpielowych wymagają dostosowania do aktualnych trendów w modzie i jakości, by dobrze prezentowały się na sylwetce. Figi zamówione kompletnie niefunkcjonalne, zbyt niskie i niezgrabne na sylwetce.

Odpowiedź ze sklepu Feba ®

Pani Barbaro, dziękujemy za opinię i za docenienie sprawnej realizacji zamówienia. Bardzo nam miło, że proces zakupu i dostawy został oceniony pozytywnie. Dziękujemy również za szczerą uwagę dotyczącą fasonów. Dobór stroju kąpielowego, zwłaszcza dołu, mocno zależy od sylwetki, preferencji i oczekiwanego komfortu - dla jednej osoby niższy krój będzie wygodny, dla innej zdecydowanie lepiej sprawdzi się model z podwyższonym lub wysokim stanem. W naszej kolekcji staramy się mieć różne kroje, także bardziej modelujące i zabudowane, ale takie komentarze są dla nas cenne przy dalszym rozwijaniu oferty. Przy kolejnych zakupach zachęcamy do kontaktu - chętnie pomożemy dobrać fason fig lub kostiumu tak, aby lepiej odpowiadał Pani oczekiwaniom i dobrze układał się na sylwetce. Dziękujemy za zaufanie i poświęcony czas.
To kolejny zakup w "FEBA". Rzadko to robię, bo to zakupy na lata. Uszyte z najmniejszymi detalami, dobrze dopasowane i z pięknymi wzorami. Jeżeli trafisz na swój fason, to już nie będziesz kupowała w innym miejscu. Polecam zdecydowanie.

Odpowiedź ze sklepu Feba ®

Szanowna Pani Aleksandro, naprawdę trudno o piękniejszą opinię - serdecznie dziękujemy za 5 gwiazdek i tyle dobrych słów. To dla nas ogromna radość, że wraca Pani do Feba, nawet jeśli zakupy robi Pani rzadko. Tym bardziej doceniamy, że wybiera Pani właśnie nasze stroje i zauważa detale, dopasowanie oraz wzory, nad którymi tak bardzo pracujemy. Takie opinie dają nam mnóstwo motywacji. Dziękujemy za zaufanie, lojalność i tak serdeczne polecenie!
Stroje jak zwykle bardzo starannie zapakowane, bardzo dobrze wykonane, zamówiłam większą ilość w różnych rozmiarach i fasonach, tak aby dobrać właściwy strój. I jak zwykle udało mi się coś wybrać, tak że czuje się w stroju satysfakcjonująco dobrze. Polecam

Odpowiedź ze sklepu Feba ®

Pani Edyto, bardzo dziękujemy za tak szczegółową i ciepłą opinię! Ogromnie nas cieszy, że stroje jak zwykle dotarły starannie zapakowane i zostały przez Panią dobrze ocenione pod względem wykonania. Doceniamy też, że wróciła Pani do nas po kilka modeli i rozmiarów, aby spokojnie wybrać ten najlepszy dla siebie. Przy zakupach online możliwość porównania fasonów bywa naprawdę pomocna - każda sylwetka jest inna, a dobrze dobrany strój potrafi dać ogromny komfort i pewność siebie. Cieszymy się, że udało się znaleźć model, w którym czuje się Pani tak dobrze. Dziękujemy za zaufanie i polecenie!
Jestem zadowolona z biustonosza kapielowego,obsługa szybką,a stanik fajnie się układa,chociaż z pierwszym rozmiarem nie trafiłam, to szybko zamówiony nowy i wszystkie formalności szybko zalatwione pozytywnie.Polecam

Odpowiedź ze sklepu Feba ®

Pani Cecylio, bardzo dziękujemy za 5 gwiazdek i miłą opinię! Cieszymy się, że biustonosz dobrze się układa i że mimo nietrafionego pierwszego rozmiaru udało się szybko załatwić wszystkie formalności. Wiemy, że przy strojach kąpielowych dopasowanie jest bardzo ważne, dlatego zależy nam, aby zwrot lub ponowne zamówienie innego rozmiaru przebiegały jak najsprawniej. Dziękujemy za polecenie i cieszymy się, że finalnie jest Pani zadowolona z zakupu.
Bardzo staranne wykonanie kostiumu, piękna stylistyka, bardzo szybka dostawa. Do miseczek przydałyby się wkładki w komplecie. Jestem zadowolona,polecam wszystkim paniom.

Odpowiedź ze sklepu Feba ®

Pani Barbaro, serdecznie dziękujemy za poświęcony czas, 5 gwiazdek i tak wiele miłych słów o wykonaniu kostiumu, jego wyglądzie oraz sprawnej dostawie. Cieszymy się, że zakup spełnił Pani oczekiwania. Jeśli chodzi o wkładki, chcielibyśmy dodać, że do modeli posiadających specjalne kieszonki wkładki są dołączane. Można je również kupić osobno w naszym sklepie online. Dziękujemy za polecenie marki FEBA i zapraszamy ponownie na zakupy. Pozdrawiamy serdecznie
Jestem bardzo zadowolona z zakupu! Kostium kąpielowy jest piękny, świetnie leży i wszystko idealnie pasuje. Bardzo dobra jakość i miła obsługa. Zdecydowanie polecam! 😊

Odpowiedź ze sklepu Feba ®

Pani Zoio, właśnie takie komentarze cieszą nas najbardziej. Serdecznie dziękujemy za poświęcony czas, 5 gwiazdek i napisanie kilku miłych słów. Ogromnie nam miło, że kostium dobrze leży, jakość spełniła Pani oczekiwania, a obsługa została tak dobrze oceniona. Dziękujemy za polecenie i zapraszamy ponownie do naszego sklepu online. Pozdrawiamy serdecznie :)
Bardzo szybka dostawa towaru. Strój piękny, świetne fasony, materiały., możliwości kombinacji góra dół i w fasonie i rozmiarze co dla mnie jest istotne . Bardzo dobra firma , mam już 2 stroje i na pewno ten ostatni ostatnim nie był .

Odpowiedź ze sklepu Feba ®

Pani Anno, bardzo dziękujemy za tak serdeczną i szczegółową opinię. Miło nam czytać, że zakupy przebiegły sprawnie, a wybrane modele tak dobrze się u Pani sprawdziły. To dla nas ogromnie ważne, żeby klientki mogły swobodnie kompletować górę i dół stroju - dokładnie w takim fasonie i rozmiarze, jaki najlepiej pasuje do sylwetki. Cieszymy się, że ta możliwość okazała się dla Pani pomocna i że znalazła Pani u nas stroje, do których chętnie się wraca. Dziękujemy za zaufanie i tak miłe słowa. Życzymy wielu udanych chwil w nowych kostiumach i oczywiście zapraszamy ponownie do FEBA.
Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Strój jest piękny, wykonany z dobrego materiału i na piękne kolory. To mój kolejny zakup w firmie Feba i zawsze jestem zadowolona. Polecam stroje firmy Feba

Odpowiedź ze sklepu Feba ®

Pani Lucyno, takie słowa naprawdę dodają nam skrzydeł - dziękujemy za 5 gwiazdek i piękną opinię! Bardzo się cieszymy, że kolejny strój z Feba okazał się udanym wyborem. Miło nam, że doceniła Pani zarówno wygląd, jakość materiału, jak i piękne kolory. To ogromna satysfakcja wiedzieć, że wraca Pani do nas po kolejne modele i nadal jest zadowolona z zakupów. Dziękujemy za zaufanie, polecenie i za to, że jest Pani z nami!
Od wielu lat jestem klientką waszego sklepu i myślę że będę nią nadal . Podobają mi się fasony kostiumów oraz materiały z których są uszyte . Są doskonałej jakości , są trwałe i elegancko uszyte . Polecam serdecznie wasz sklep .

Odpowiedź ze sklepu Feba ®

Pani Aleksandro, bardzo dziękujemy za tak piękną i budującą opinię. Szczególnie cieszy nas to, że jest Pani z nami od wielu lat i nadal znajduje u nas kostiumy, które odpowiadają Pani oczekiwaniom. Takie zaufanie stałych klientek jest dla nas ogromnie ważne. Staramy się, aby nasze modele łączyły wygodę, elegancję i trwałość, dlatego tym bardziej miło nam czytać, że zauważa Pani jakość materiałów oraz staranne wykończenie. Dziękujemy za polecenie i mamy nadzieję, że kolejne zakupy w FEBA będą równie udane. Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie - zespół Feba
stroje bardzo dobrej jakości to mój kolejny zakup i na pewno nie ostatni. Szkoda tylko że nie dają gratisów przy większym zamówieniu.

Odpowiedź ze sklepu Feba ®

Pani Moniko, serdecznie dziękujemy za ponowny wybór marki Feba i przyznanie nam 5 gwiazdek. Bardzo cieszy nas, że po raz kolejny zaufała Pani naszemu sklepowi. Mamy nadzieję, że nowy kostium kąpielowy spełni Pani oczekiwania i będzie towarzyszył podczas wielu udanych chwil nad wodą. Odnosząc się do Pani uwagi o gratisach, chcemy dodać, że co jakiś czas organizujemy takie akcje i do wybranych zamówień dokładamy drobne upominki. Zazwyczaj trwają one kilka dni i zawsze informujemy o nich w naszych mediach społecznościowych. Serdecznie zapraszamy ponownie!
Jakość idealna stojów, rozmiar dobrze dopasowany, to kolejne moje zakupy w Feba. Polecam. Jedynie szkoda ze jeszcze sezon sie nie zaczal a juz brakuje rozmiarowki w sukienkach:(

Odpowiedź ze sklepu Feba ®

Pani Agnieszko, bardzo dziękujemy za tak piękną opinię i polecenie! Ogromnie nas cieszy, że jakość strojów została oceniona idealnie, a rozmiar okazał się dobrze dopasowany. Takie słowa od osoby, która wraca do Feba przy kolejnych zakupach, są dla nas szczególnie ważne. Rozumiemy też uwagę dotyczącą dostępności rozmiarów i fasonów. Bardzo staramy się na bieżąco uzupełniać stany magazynowe, ale w sezonie zainteresowanie wybranymi modelami bywa naprawdę duże, a produkcja strojów wymaga czasu - od przygotowania materiałów, przez szycie, kontrolę jakości, aż po ponowne wprowadzenie produktu do sprzedaży. Dlatego czasem część rozmiarów znika szybciej, niż jesteśmy w stanie je od razu odtworzyć. Robimy wszystko, aby kolekcja była regularnie uzupełniana i żeby jak najwięcej klientek mogło znaleźć swój wymarzony strój. Dziękujemy za cierpliwość, zaufanie i tak ciepłe słowa - mamy nadzieję, że nowy sezon jeszcze nie raz pozytywnie Panią zaskoczy!
Wszystko super!!!Jestem pod wrażeniem! Bardzo szybka wysyłka, piekny stroj ,gatunkowo bardzo dobry material ! Same pozytywy .Od lat kupuje stroje kąpielowe firmy Feba i nigdy sie nie zawiodłam 💙💜💛

Odpowiedź ze sklepu Feba ®

Pani Bożeno, ależ miło czytać taką opinię - bardzo dziękujemy za zaufanie, 5 gwiazdek i tyle ciepłych słów. To dla nas ogromna radość, że wraca Pani do FEBA od lat i że nasze stroje nadal spełniają Pani oczekiwania. Bardzo dziękujemy również za dodane zdjęcia - to naprawdę duża pomoc dla innych klientek, które zastanawiają się nad wyborem koloru, fasonu czy materiału. Takie opinie są niezwykle wartościowe, bo pokazują produkt w bardziej realny sposób. Życzymy, aby nowy strój pięknie się nosił i towarzyszył Pani podczas wielu udanych, słonecznych chwil. Zapraszamy ponownie do FEBA 💙
Kostium leży idealnie. Jest piękny, stylowy i bardzo wygodny. Dostawa ekspresowa. Za pierwszym razem zamówiłam za mały rozmiar. Zachęcam do zakupu kostiumu zgodnie z rozmiarówką producenta 😉

Odpowiedź ze sklepu Feba ®

Pani Dominiko, bardzo dziękujemy za tak miłą i konkretną opinię. Ogromnie się cieszymy, że kostium leży idealnie, jest wygodny i spodobał się Pani wizualnie. Dziękujemy również za docenienie ekspresowej dostawy. Przy strojach kąpielowych rozmiarówka ma naprawdę duże znaczenie, dlatego miło nam, że udało się dobrać właściwy rozmiar i że efekt końcowy jest tak udany. Serdecznie dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie.
Jestem bardzo zadowolona z zakupionego towaru. Rozmiar idealny dzięki dobrej tabeli rozmiarów. Profesjonalnie zapakowane, bardzo szybka dostawa. Gorąco polecam sklep.

Odpowiedź ze sklepu Feba ®

Pani Barbaro, bardzo dziękujemy za tak piękną opinię i polecenie naszego sklepu! Ogromnie się cieszymy, że zakupiony produkt spełnił Pani oczekiwania, a rozmiar okazał się idealnie dobrany dzięki tabeli - wiemy, jak ważne jest to przy zakupach online. Miło nam również, że zwróciła Pani uwagę na profesjonalne pakowanie i szybką dostawę, bo zależy nam, aby całe doświadczenie zakupowe było przyjemne od pierwszego kliknięcia aż po otwarcie paczki. Dziękujemy za zaufanie i będzie nam bardzo miło gościć Panią ponownie w Feba!

Sprawdzona marka

Wszystko pasuje super krój i jakość dlatego kupuje ponownie z tej firmy. Majtki te drapowane super ale po co szew z tyłu. Przesyłka ekspres dziękuję bo akurat doszlo na czas przed samym wyjazdem.

Odpowiedź ze sklepu Feba ®

Pani Magdaleno, bardzo dziękujemy za tak szczegółową opinię i za to, że ponownie wybrała Pani FEBA. Ogromnie cieszy nas, że docenia Pani krój, jakość oraz szybką wysyłkę - szczególnie przed wyjazdem, kiedy czas ma duże znaczenie. Dziękujemy też za uwagę dotyczącą tyłu majtek. Model FD161 ma właśnie taki fason - drapowanie i szew z tyłu są elementem konstrukcji, który dodatkowo podkreśla efekt push-up oraz pomaga ładnie wymodelować sylwetkę. Oczywiście każda klientka może mieć swoje preferencje, dlatego takie spostrzeżenia są dla nas bardzo cenne. Życzymy udanego wyjazdu i wielu słonecznych chwil w nowym kostiumie. Pozdrawiamy Feba
Przesyłka dotarła bardzo szybko, pięknie zapakowana. Strój bardzo ładnie uszyty, zgodny z podana rozmiarówką. Na "żywo" prezentuje się jeszcze lepiej niż na zdjęciu.

Odpowiedź ze sklepu Feba ®

Pani Katarzyno, bardzo dziękujemy za tak piękną i konkretną opinię! Cieszymy się, że przesyłka dotarła szybko, a staranne pakowanie zrobiło dobre wrażenie. Ogromnie miło nam też czytać, że góra plażowa i modelujące figi okazały się zgodne z rozmiarówką, ładnie uszyte i jeszcze lepiej prezentują się na żywo niż na zdjęciu. Takie szczegóły są bezcenne dla innych klientek przy wyborze kompletu. Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie!
Pierwszy raz kupiłam przez internet strój kąpielowy który tak dobrze na mnie leży. Stroje nie tylko świetnie wyglądają ale są też bardzo dobre gatunkowo. Serdecznie polecam!

Odpowiedź ze sklepu Feba ®

Pani Marleno, bardzo dziękujemy za tak miłą opinię i 5 gwiazdek. Pierwszy zakup stroju kąpielowego przez internet potrafi budzić obawy, dlatego tym bardziej cieszymy się, że model okazał się tak trafiony i dobrze leży. Miło nam, że doceniła Pani wygląd, gatunek materiałów i jakość wykonania. Właśnie na tym nam zależy - żeby strój po założeniu dawał komfort, pewność i radość z noszenia. Dziękujemy za serdeczne polecenie i zapraszamy ponownie do FEBA.
Kolejny zakup i kolejne trafienie w 10.Prawdziwa plażowa elegancja, Gotunek, wykończenia, fason, bez zarzutu. Od wielu lat jestem klientka tego sklepu i nigdy mnie nie zawiódł.

Odpowiedź ze sklepu Feba ®

Pani Wiesławo, ogromnie dziękujemy za tak piękną opinię i za to, że jest Pani z nami od wielu lat. Takie słowa od stałej Klientki są dla nas wyjątkowo cenne. Bardzo się cieszymy, że kolejny zakup znów okazał się trafiony w 10. Docenienie gatunku, wykończenia, fasonu i tej plażowej elegancji to dla nas ogromna radość, bo właśnie na tych elementach najbardziej nam zależy przy wyborze i tworzeniu kolekcji. Dziękujemy za zaufanie, za powroty i za tak miłe polecenie. Życzymy, aby każdy kolejny model sprawiał Pani tyle samo przyjemności podczas noszenia. Serdecznie zapraszamy ponownie.