Opinie łącznie (1810) Opinie (664) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 8 lut 2023

sklep.feba.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo wysoko oceniają jakość materiałów i wykonania produktów, podkreślając ich trwałość oraz estetykę. Zadowolenie budzi także błyskawiczna realizacja zamówień i szybka dostawa. Obsługa klienta jest opisywana jako profesjonalna i pomocna, co wzbudza zaufanie do firmy. Użytkownicy chwalą dobre dopasowanie rozmiarów, szeroki wybór modeli oraz możliwość wyboru odpowiedniego fasonu. Dużym atutem są także modne wzory, bogata kolorystyka oraz staranne, estetyczne pakowanie przesyłek. Sporadycznie pojawiają się uwagi dotyczące rozmiarówki produktów oraz zbędnych plastikowych elementów w opakowaniach.

OpinieFeba ®

Tuniki sa bardzo ladne. Natomiast biustonosze na duzy biust (a mierzyłam kilka roznych modeli) są niedopracowane. Po pierwsze niepotrzebnie są usztywniane pianką co dodatkowo dodaje grubości co przy dużym biuście zazwyczaj jest wadą. Po drugie nie trzymają dobrze są za luźne w porównaniu z innymi firmami robiącymi biustonosza na duży biust, co powoduje że wykorzystać je można głównie na leżak ajuż nie do aktywności jak pływanie czy inny ruch. Ale kolorystycznie i modelowo są bardzo ładne. Trzeba by je dopracować funkcjonalnie. Natomiast negatywnie oceniam formę opakowania– paskudne wieszaku, które są absolutnie zbędne ; trudno zapakować z powrotem produkt do wieszaka i do foliowego worka. Jest to generowanie niepotrzebnej ilości zbędnego plastiku. Wiele firm rozwiązuje to w zupełnie inny sposób np. Wkladajac do zwykłego małego woreczka. Powodzenia w udoskonalaniu produktów bo wzornictwo i pomysły są naprawdę dobre.

Dwuczęściowy strój kąpielowy Róża

Kupiłam wersję wiązana na szyi oraz figi z wyższym stanem. Leży świetnie, ładnie modeluje sylwetkę, przepiękny wzór. Jestem bardzo zadowolona. Bardzo chętnie kupiłabym taki model w kolorach turkusowych np z wzorem paisley.

Odpowiedź ze sklepu Feba ®

Pani Doroto, bardzo dziękujemy za tak serdeczną opinię i pełne 5 gwiazdek. Ogromnie cieszy nas, że wybrany zestaw tak dobrze dopasował się do sylwetki i że doceniła Pani zarówno krój, jak i wyjątkową kolorystykę Rose. Połączenie wiązanej góry z figami z wyższym stanem tworzy bardzo kobiecy i wygodny komplet, dlatego tym bardziej miło nam, że spełnił Pani oczekiwania. Życzymy wielu pięknych, słonecznych chwil w nowym bikini i serdecznie zapraszamy ponownie do Feba.

Brązowy biustonosz plażowy na duży biust , modelujący dół bikini

Polecam strój dwuczęściowy . Piękny kolor , fason oraz jak zawsze bardzo dobry materiał . Jest to mój już drugi strój z tego modelu tylko w innym kolorze . Czarny też bardzo ładny . Szybka wysyłka oraz bardzo dobry kontakt ze sprzedającym . Gorąco polecam

Odpowiedź ze sklepu Feba ®

Pani Joanno, serdecznie dziękujemy za tak obszerną, pełną ciepłych słów opinię oraz 5-gwiazdkową ocenę. Ogromnie nas cieszy, że po raz kolejny wybrała Pani ten sam model dwuczęściowego kostiumu kąpielowego, tym razem w brązowej wersji kolorystycznej. Biustonosz plażowy na duży biust w połączeniu z modelującym dołem bikini został zaprojektowany tak, aby łączyć wygodę, dobre podtrzymanie i kobiecy wygląd. Dziękujemy także za docenienie jakości materiału, sprawnej wysyłki oraz kontaktu z naszym zespołem. Życzymy wielu pięknych i słonecznych chwil w nowym kostiumie, a w przyszłości z przyjemnością pomożemy Pani wybrać kolejny model FEBA! Pozdrawiamy
Sklep Feba, chyba najbardziej perfekcyjny. Jakość towaru, dostawa, paczka - wszystko bez zarzutu. Niestety, musiałam zwrócić zamówiony produkt ponieważ niewłaściwie dobrałam rozmiar. Konsultantka i szybkość zwrotu pieniędzy ponad świetlna - od wysłania zwrotu do pieniędzy na koncie niecałe cztery dni! Polecam firmę.

Odpowiedź ze sklepu Feba ®

Pani Urszulo, bardzo dziękujemy za tak obszerną i miłą opinię. Cieszymy się, że jakość produktu, dostawa i przygotowanie paczki spełniły Pani oczekiwania. Rozumiemy też, że dobór rozmiaru nie zawsze jest prosty, szczególnie przy strojach kąpielowych, gdzie fason i dopasowanie mają ogromne znaczenie. Tym bardziej cieszy nas, że kontakt z nami oraz zwrot pieniędzy przebiegły sprawnie i bez problemu. Dziękujemy za polecenie naszej firmy i serdecznie zapraszamy ponownie - chętnie pomożemy dobrać odpowiedni rozmiar przy kolejnych zakupach.
Szybki proces od złożenia zamówienia do dostawy ! To na plus ! Natomiast wzornictwo i modele kostiumów kąpielowych wymagają dostosowania do aktualnych trendów w modzie i jakości, by dobrze prezentowały się na sylwetce. Figi zamówione kompletnie niefunkcjonalne, zbyt niskie i niezgrabne na sylwetce.

Odpowiedź ze sklepu Feba ®

Pani Barbaro, dziękujemy za opinię i za docenienie sprawnej realizacji zamówienia. Bardzo nam miło, że proces zakupu i dostawy został oceniony pozytywnie. Dziękujemy również za szczerą uwagę dotyczącą fasonów. Dobór stroju kąpielowego, zwłaszcza dołu, mocno zależy od sylwetki, preferencji i oczekiwanego komfortu - dla jednej osoby niższy krój będzie wygodny, dla innej zdecydowanie lepiej sprawdzi się model z podwyższonym lub wysokim stanem. W naszej kolekcji staramy się mieć różne kroje, także bardziej modelujące i zabudowane, ale takie komentarze są dla nas cenne przy dalszym rozwijaniu oferty. Przy kolejnych zakupach zachęcamy do kontaktu - chętnie pomożemy dobrać fason fig lub kostiumu tak, aby lepiej odpowiadał Pani oczekiwaniom i dobrze układał się na sylwetce. Dziękujemy za zaufanie i poświęcony czas.

10/10

Kostiumy kąpielowe Feba są niezastąpione - najlepsze kroje na rynku, bardzo porządnie wykonane. Sklep internetowy działa bez zarzutu, zamówienie zostało szybko dostarczone. Polecam!

Odpowiedź ze sklepu Feba ®

Pani Dominiko, aż miło czytać taką opinię - bardzo dziękujemy za 10/10, polecenie i przede wszystkim za to, że po wcześniejszych zakupach nadal wraca Pani do marki Feba. Szczególnie cieszą nas słowa o krojach i staranności wykonania, bo właśnie tym elementom poświęcamy bardzo dużo uwagi przy tworzeniu naszych kolekcji. Równie ważne jest dla nas to, aby zakupy online były szybkie, wygodne i bezproblemowe, dlatego tym bardziej doceniamy, że również ten aspekt został przez Panią zauważony. Takie słowa od Klientki, która zna już nasze produkty, mają dla nas wyjątkową wartość. Dziękujemy za zaufanie i mamy nadzieję, że jeszcze niejedna perełka z Feba trafi do Pani garderoby!
To kolejny zakup w "FEBA". Rzadko to robię, bo to zakupy na lata. Uszyte z najmniejszymi detalami, dobrze dopasowane i z pięknymi wzorami. Jeżeli trafisz na swój fason, to już nie będziesz kupowała w innym miejscu. Polecam zdecydowanie.

Odpowiedź ze sklepu Feba ®

Szanowna Pani Aleksandro, naprawdę trudno o piękniejszą opinię - serdecznie dziękujemy za 5 gwiazdek i tyle dobrych słów. To dla nas ogromna radość, że wraca Pani do Feba, nawet jeśli zakupy robi Pani rzadko. Tym bardziej doceniamy, że wybiera Pani właśnie nasze stroje i zauważa detale, dopasowanie oraz wzory, nad którymi tak bardzo pracujemy. Takie opinie dają nam mnóstwo motywacji. Dziękujemy za zaufanie, lojalność i tak serdeczne polecenie!
Stroje jak zwykle bardzo starannie zapakowane, bardzo dobrze wykonane, zamówiłam większą ilość w różnych rozmiarach i fasonach, tak aby dobrać właściwy strój. I jak zwykle udało mi się coś wybrać, tak że czuje się w stroju satysfakcjonująco dobrze. Polecam

Odpowiedź ze sklepu Feba ®

Pani Edyto, bardzo dziękujemy za tak szczegółową i ciepłą opinię! Ogromnie nas cieszy, że stroje jak zwykle dotarły starannie zapakowane i zostały przez Panią dobrze ocenione pod względem wykonania. Doceniamy też, że wróciła Pani do nas po kilka modeli i rozmiarów, aby spokojnie wybrać ten najlepszy dla siebie. Przy zakupach online możliwość porównania fasonów bywa naprawdę pomocna - każda sylwetka jest inna, a dobrze dobrany strój potrafi dać ogromny komfort i pewność siebie. Cieszymy się, że udało się znaleźć model, w którym czuje się Pani tak dobrze. Dziękujemy za zaufanie i polecenie!

Zamówione rzeczy rozmiarowo OK. Fajny materiał, dobre wykonanie , idealne na plażę i na codzienne wyjścia. Polecam zakupy w tym sklepie.
Jestem zadowolona z biustonosza kapielowego,obsługa szybką,a stanik fajnie się układa,chociaż z pierwszym rozmiarem nie trafiłam, to szybko zamówiony nowy i wszystkie formalności szybko zalatwione pozytywnie.Polecam

Odpowiedź ze sklepu Feba ®

Pani Cecylio, bardzo dziękujemy za 5 gwiazdek i miłą opinię! Cieszymy się, że biustonosz dobrze się układa i że mimo nietrafionego pierwszego rozmiaru udało się szybko załatwić wszystkie formalności. Wiemy, że przy strojach kąpielowych dopasowanie jest bardzo ważne, dlatego zależy nam, aby zwrot lub ponowne zamówienie innego rozmiaru przebiegały jak najsprawniej. Dziękujemy za polecenie i cieszymy się, że finalnie jest Pani zadowolona z zakupu.
Bardzo dobra jakość produktów, stroje nie deformują się od morskiej wody, nie blakną, nie rozciągają się, nawet po kilku latach użytkowania. Godna polecenia polska firma.😊🌞😊

Odpowiedź ze sklepu Feba ®

Pani Katarzyno, ogromnie dziękujemy za tak ciepłą opinię i wieloletnie zaufanie do marki Feba. Szczególnie cieszy nas, gdy stałe Klientki wracają do naszych kolekcji i po dłuższym czasie nadal dobrze oceniają komfort noszenia oraz trwałość kostiumów. To dla nas bardzo ważne potwierdzenie, że staranny dobór materiałów i jakość wykonania mają realne znaczenie podczas użytkowania. Jako polska marka przykładamy do tego dużą wagę, dlatego takie słowa są dla całego naszego zespołu ogromną motywacją. Dziękujemy również za polecenie - opinie wieloletnich Klientek są niezwykle cenne dla osób, które dopiero poznają markę Feba. Życzymy, aby kolejne kostiumy również służyły Pani przez wiele pięknych sezonów!
Zamówiłam już drugi strój kąpielowy. Ten sam model ale w innym kolorze. Jestem zachwycona. Przyjemny, miękki materiał, ładnie się układa, wyszczupla.

Odpowiedź ze sklepu Feba ®

Pani Diano, to naprawdę świetna wiadomość - jeśli po pierwszy model sięga się ponownie, tylko w innym kolorze, to dla nas najlepszy znak, że fason naprawdę się sprawdził. Bardzo dziękujemy za 5 gwiazdek i tak konkretną opinię. Cieszymy się, że doceniła Pani zarówno wygodę materiału, jak i sposób, w jaki strój kąpielowy układa się na sylwetce. Mamy nadzieję, że drugi egzemplarz będzie cieszył Panią równie mocno i z przyjemnością będzie towarzyszył podczas wielu wyjazdów. Pozdrawiamy
Bardzo duży wybór strojów plażowych. Dobra jaokość. Przesyłka szybko dostarczona. Zapakowanie jednostkowe i zbiorcze na bardzo dobrym poziomie.

Odpowiedź ze sklepu Feba ®

Panie Krzysztofie, bardzo dziękujemy za tak szczegółową i pozytywną opinię oraz 5 gwiazdek. Cieszy nas, że całe doświadczenie zakupowe - od wyboru produktu aż po moment otrzymania przesyłki - zostało ocenione tak dobrze. Szczególnie miło nam, że zwrócił Pan uwagę na staranność wykonania oraz dbałość o sposób przygotowania zamówienia. To właśnie takie elementy budują komfort zakupów i są dla nas bardzo ważne. Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie do Feba :).
Bardzo staranne wykonanie kostiumu, piękna stylistyka, bardzo szybka dostawa. Do miseczek przydałyby się wkładki w komplecie. Jestem zadowolona,polecam wszystkim paniom.

Odpowiedź ze sklepu Feba ®

Pani Barbaro, serdecznie dziękujemy za poświęcony czas, 5 gwiazdek i tak wiele miłych słów o wykonaniu kostiumu, jego wyglądzie oraz sprawnej dostawie. Cieszymy się, że zakup spełnił Pani oczekiwania. Jeśli chodzi o wkładki, chcielibyśmy dodać, że do modeli posiadających specjalne kieszonki wkładki są dołączane. Można je również kupić osobno w naszym sklepie online. Dziękujemy za polecenie marki FEBA i zapraszamy ponownie na zakupy. Pozdrawiamy serdecznie
Jestem bardzo zadowolona z zakupu! Kostium kąpielowy jest piękny, świetnie leży i wszystko idealnie pasuje. Bardzo dobra jakość i miła obsługa. Zdecydowanie polecam! 😊

Odpowiedź ze sklepu Feba ®

Pani Zoio, właśnie takie komentarze cieszą nas najbardziej. Serdecznie dziękujemy za poświęcony czas, 5 gwiazdek i napisanie kilku miłych słów. Ogromnie nam miło, że kostium dobrze leży, jakość spełniła Pani oczekiwania, a obsługa została tak dobrze oceniona. Dziękujemy za polecenie i zapraszamy ponownie do naszego sklepu online. Pozdrawiamy serdecznie :)
Bardzo szybka dostawa towaru. Strój piękny, świetne fasony, materiały., możliwości kombinacji góra dół i w fasonie i rozmiarze co dla mnie jest istotne . Bardzo dobra firma , mam już 2 stroje i na pewno ten ostatni ostatnim nie był .

Odpowiedź ze sklepu Feba ®

Pani Anno, bardzo dziękujemy za tak serdeczną i szczegółową opinię. Miło nam czytać, że zakupy przebiegły sprawnie, a wybrane modele tak dobrze się u Pani sprawdziły. To dla nas ogromnie ważne, żeby klientki mogły swobodnie kompletować górę i dół stroju - dokładnie w takim fasonie i rozmiarze, jaki najlepiej pasuje do sylwetki. Cieszymy się, że ta możliwość okazała się dla Pani pomocna i że znalazła Pani u nas stroje, do których chętnie się wraca. Dziękujemy za zaufanie i tak miłe słowa. Życzymy wielu udanych chwil w nowych kostiumach i oczywiście zapraszamy ponownie do FEBA.
Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Strój jest piękny, wykonany z dobrego materiału i na piękne kolory. To mój kolejny zakup w firmie Feba i zawsze jestem zadowolona. Polecam stroje firmy Feba

Odpowiedź ze sklepu Feba ®

Pani Lucyno, takie słowa naprawdę dodają nam skrzydeł - dziękujemy za 5 gwiazdek i piękną opinię! Bardzo się cieszymy, że kolejny strój z Feba okazał się udanym wyborem. Miło nam, że doceniła Pani zarówno wygląd, jakość materiału, jak i piękne kolory. To ogromna satysfakcja wiedzieć, że wraca Pani do nas po kolejne modele i nadal jest zadowolona z zakupów. Dziękujemy za zaufanie, polecenie i za to, że jest Pani z nami!
Od wielu lat jestem klientką waszego sklepu i myślę że będę nią nadal . Podobają mi się fasony kostiumów oraz materiały z których są uszyte . Są doskonałej jakości , są trwałe i elegancko uszyte . Polecam serdecznie wasz sklep .

Odpowiedź ze sklepu Feba ®

Pani Aleksandro, bardzo dziękujemy za tak piękną i budującą opinię. Szczególnie cieszy nas to, że jest Pani z nami od wielu lat i nadal znajduje u nas kostiumy, które odpowiadają Pani oczekiwaniom. Takie zaufanie stałych klientek jest dla nas ogromnie ważne. Staramy się, aby nasze modele łączyły wygodę, elegancję i trwałość, dlatego tym bardziej miło nam czytać, że zauważa Pani jakość materiałów oraz staranne wykończenie. Dziękujemy za polecenie i mamy nadzieję, że kolejne zakupy w FEBA będą równie udane. Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie - zespół Feba

Kostium kąpielowy typu monokini prążek F233/929P

Świetne jakościowo stroje kąpielowe. Zdjęcia oddają faktyczny wygląd. Zdecydowanie polecam

Odpowiedź ze sklepu Feba ®

Pani Joanno, bardzo dziękujemy za tak konkretną i wartościową opinię oraz za polecenie modelu F233/929P. Szczególnie cieszy nas, że doceniła Pani jakość wykonania, bo jako marka przykładamy dużą wagę do materiałów, kroju i detali. Miło nam również, że zdjęcia produktu dobrze oddają jego rzeczywisty wygląd - zależy nam, aby zakupy online były możliwie przewidywalne i dawały pewność wyboru. Dziękujemy za 5 gwiazdek i mamy nadzieję, że monokini będzie świetnie sprawdzać się podczas wielu letnich wyjazdów.
Jakość, doskonały towar, szybka obsługa i dostarczenie go ekspresowo🙂 dziękuję 😘

Odpowiedź ze sklepu Feba ®

Pani Magdaleno, bardzo dziękujemy za tak ciepłą opinię i pełne 5 gwiazdek. Ogromnie cieszy nas, że doceniła Pani zarówno jakość produktu, jak i sprawną obsługę oraz szybką realizację zamówienia. Zależy nam, aby cały proces zakupowy był równie przyjemny jak późniejsze korzystanie z wybranego modelu, dlatego takie słowa są dla nas naprawdę ważne. Dziękujemy za zaufanie i serdecznie zapraszamy ponownie do Feba.

• +48338456030
  • sklep.feba.pl
  • sklep@feba.pl
  • Pisarzowice, POL

Feba ®

Odkryj sklep polskiego producenta kostiumów kąpielowych FEBA – na rynku od ponad 30 lat! FEBA to polska marka, która od trzech dekad tworzy wysokiej jakości kostiumy kąpielowe jedno- i dwuczęściowe, ...