Opinie łącznie (4096) Opinie (1958) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Opinie (1958) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 8 lip 2022

sisano.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą ekspresową realizację zamówień oraz szybkie dostawy. Produkty są oceniane jako wysokiej jakości, spełniające oczekiwania klientów. Większość klientów docenia staranne zabezpieczenie przesyłek. Obsługa klienta jest postrzegana jako miła, profesjonalna i szybko reagująca na zgłoszenia. Klienci doceniają sprawne i uprzejme rozwiązywanie reklamacji lub braków. Pojedyncze uwagi dotyczą uszkodzeń przesyłek. Sporadycznie zgłaszane są trudności w rozwiązywaniu reklamacji lub braków. Część klientów wskazuje również na braki lub niejasności w opisach produktów.

Opiniesisano.pl

super serwis

W dostarczonym zamówieniu brakowało kilku opakowań szklanych. Po rozmowie telefonicznej natychmiast zostały wysłane. Bardzo mi się podoba takie załatwienie sprawy. W ogóle bardzo szybko wysyłane są zamówienia. Towar zawsze super zabezpieczony. Zostałam już waszym stałym klientem. Pozdrawiam
Lepiej opisać informacje dotyczące produktu. Były duże braki. Inne opakowanie od areklamowanego. Nie wiedziałem czy dostałem z pewnością produkt z mojego zamuwienia. Jedyna nazwa produktu "alkohol perfumeryjny 1l" nie potwierdza moich nie pewności co do otrzymanej paczki. To tak, jak gdybym powiedział (jestem królem Polski) i ktoś ma mi uwierzyć bo tak powiedziałem? Pewnością nie. Folia, którą była otoczona butelka cała została zalana alkoholem. Na szczęście nie z butelki
Polecam serdecznie, ja już od jakiegoś czasu kupuje w tym sklepie i jescze ani razu się nie zawiodłam. Trafiłam przypadkiem kiedyś na ten sklep i już zostałam, bo naprawdę produkty są wysokiej jakości i szybka dostawa bez żadnych problemów.
Transakcja przebiegła szybko i sprawnie. Olejki zapachowe i spirytus perfumeryjny były zapakowane w folię babelkową, ale spirytus trochę się rozlał. Zakrętka niestety nie była zabezpieczona. Niestety była zgnieciona.

Brązowe słoiki z zakrętką

Krótki termin realizacji zamówienia, szkło jak zwykle bardzo dobrej jakości. Można odrobinkę przyczepić się co do jakości pakowania, poprzednio dwa słoiczki przyszły pobite, tym razem jeden słoik nie wytrzymał transportu. Woreczek z folii bąbelkowej i kartonowa przegródka pomiędzy słoiczkami to jednak trochę za mało.
Do SISANO wracam regularnie po słoiki do świec, zapachy, akcesoria. Zawsze pełne zadowolenie z mojej strony. Produkty są wysokiej jakości. Wszystko na plus. Przesyłka zawsze dostarczona szybko, świetnie zabezpieczona. Bardzo polecam.
Ihre Gläser sind einfach toll. Leider waren dieses Mal 2Stück kaputt. Ich denke das ist beim Transport passiert. Waren genau zwei an den Ecken. Trotzdem bin ich sehr zufrieden
Быстрая доставка, ароматы очень классные правда ещё не пробовала их в свечах надеюсь они такие и останутся. Одна бутылочка была плохо закрыта и немного вытекло. Рекомендую
Zawsze wszystko na czas, ekspresowa wysyłka, dobrze opisane produkty. Super hurtownia dla hobbystów i profesjonalistów. Zamawiam regularnie jako firma i polecam.
I appreciate the fast delivery and the careful packaging of the items, which prevents any damage to the packaging.

O colaborare aduce beneficii ambelor părți.

Diversitate la tipurile de ceară,calitate excelentă la coloranți.Recomandare:cred că dacă ați oferii și câte o monstră mică din produsele pe care le comercializați, clienți ar aprecia,ar testa și cu siguranță ar cumpăra după aceea.
Zamawiam w Sisano od ponad 2 lat. Obsługa jest zawsze miła i komunikatywna, dostawy przychodzą dobrze zabezpieczone, nawet po uszkodzeniach transportowych kartonów w środku było wszystko idealnie. Jakość trzyma poziom, polecam gorąco!
Wszystko ekspresowo dotarło. Produkty dobrej jakości. Polecam,zostane Klientką na dłużej.
Świetne produkty, bardzo szybkie odpowiedzi na pytania, mnóstwo ułatwień dla rękodzielników.
Super schneller Versand, zuverlässige Abwicklung und einwandfreie Ware. Vielen Dank – gerne wieder! ⭐⭐⭐⭐⭐
Już nie pierwsze zamówienie u Państwa, wszystko jest w porządku, jak zawsze szybko, dobrze zabezpieczono. Planujemy z Państwem długą współpracę.

Gorąco polecam!

Sprawna wysyłka. Dobrej jakości towary. Duży asortyment. Gorąco polecam!

9/10

Szybka wysyłka i dobra jakość produktów. Cena przesyłki dosyc wysoka.
Zapach olejków jest cudowny. Zamówienie spakowane w bardzo dobry sposob
Szybko i skutecznie dostarczono bez uszczerbku dla szkła

• +48608868182
  • sisano.pl
  • kontakt@sisano.pl
  • Nasielsk, POL

sisano.pl

Wybierz idealny zestaw do wyrobu świec na prezent dla siebie lub Twoich bliskich. W tym sklepie znajdziesz wszystko co potrzebne do wyrobu własnych świec sojowych. Sprawdź jakie to proste i przyjemne...