KSZ-Modelarz

Opinie łącznie (328) Opinie (258) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczną realizację zamówień i ekspresową dostawę. Zdecydowana większość klientów chwali bardzo staranne i bezpieczne pakowanie przesyłek. Pozytywnie oceniany jest również kontakt ze sprzedawcą oraz profesjonalizm obsługi i wysoka jakość usług. Użytkownicy doceniają szeroki wybór produktów oraz kompletność asortymentu. Pojawia się jednak uwaga dotycząca braku dostępności telefonu kontaktowego oraz sugestia dotycząca lepszego doradztwa przy zakupach.

OpinieKSZ-Modelarz

Nie mam żadnych uwag. Towar dostarczony w terminie, zabezpieczenia wystarczające. Pracujcie tak dalej. Pozdrawiam.
Robią świetną robotę, mają świetne modele, działają błyskawicznie i profesjonalnie. Szczerze polecam Wszystkim.
Wszystko było OK. To mój pierwszy zakup w tej firmie, ale będę tu zaglądal częsciej. Warto.
Świetnie zapokowana paczka i szybka wysyłka
Szybko sprawnie i bezproblemowo. Polecam
Wszystko ok szybką przesyłką super zabezpieczona Polecam
Bardzo dobry kontakt z klijentem szybka realizacja zamówień Duży wybór rzeczy w sklepie Moj ulubiony sklep modelarski na Polskim rynku
Szybkość wykonania przesyłki i sposób zapakowania oraz bardzo klarowna nawigacja na stronie internetowej.
Nic dodać nic ująć...po poprostu Super!
Natychmiastowa wysyłka, starannie zabezpieczona. POLECAM!!