Ważny od: 27 maj 2021Ważny
Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną wysyłkę i szybki czas dostawy zamówień. Wielu klientów podkreśla wysoką jakość produktów oraz ich skuteczność i świeżość. Klienci doceniają skuteczność przynęt i produktów, często zauważając lepsze wyniki połowów. Wielu kupujących zauważa i docenia gratisy lub upominki dodawane do zamówienia. Opinie wskazują na profesjonalną, miłą i pomocną obsługę klienta. Klienci często zwracają uwagę na intensywny i wyrazisty zapach przynęt.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinierkbaits.pl
Zamówiony towar błyskawicznie został wysłany i już następnego dnia mogłem sie cieszyć że świetnej jakości kulek, waftersow i pełne tu 2mm. Moi synowie (9 i 7 lat) mówią....tata teraz będziemy zamawiali kulki tylko od RK Baits...😁 Do tej pory złożyłem kilka zamówień w sklepie online RK Baits i jestem absolutnie bardzo zadowolony z jakości obsługi klienta i oczywiście jakości towaru . Jak dorad zamawiałem kulki pop upy, Flow waftersy, dumbellsy, dopalacz fluostrike i boostery oraz pellet 2mm i każdy z tych produktów z czystym sumieniem polecam.
Ostatnio odebrałem swoje kolejne zamówienie od RK Baits i jestem z niego bardzo zadowolony. Na Flow Waftersy Death złapałem życiówkę karpia. Zamówiony towar otrzymałem.bardzo szybko, wszystko super zapakowane a do teho minęły prezent w postaci próbki kulek 😊 kontakt ze strony sklepu absolutnie rewelacyjny, co po raz kolejny przekonało mnie ze Rk Baits to Świetny wybór...zdecydowanie polecam..
Chcesz mieć wyniki? Wybierz RK BAITS
Jest wiele przynęt różnego rodzaju na rynku, często rozmyślamy czy to będzie dobre czy tamto skutecznie zachęci ryby do brania. RK BAITS zrobiło dobrą robotę. Napiszę wprost. Jestem pod wielkim wrażeniem skuteczności tych produktów, dlatego mogę z czystym sumieniem i pełna odpowiedzialnością polecić RK BAITS najbardziej wymagającego wędkarza.
RK Baits działa jak zawsze skutecznie . Zamówiłem tym razem produkt o smaku “durian”. Do nęcenia używam 18 mm + wzmacniacz aromatu . Na włos 12mm pop ap . Już po 4 godzinach wywożenia mialem 3 brania jedno po drugim . Pop up trzyma mocny aromat po 12 godzinach w wodzie. Dziękuję za produkt . Zawsze działa skutecznie .
Produkty bardzo dobre na ostatniej za siatce dały mi dwa piękne karpie o wadze jeden 17/700 a druki 27/600. Jedynie z czego nie jestem bardzo zadowolona ponieważ paczka mniala być w tamtym tygodniu a została zwrócona bo kuriera nie było a podobno był a to jest kłamstwo że nie było mnie w domu bo byłem i czekałem A t AK
wszystko jest ok
Rozsądne ceny, szybka dostawa bez komplikacji, bardzo szeroki i ciekawy asortyment. Polecam każdemu przynajmniej spróbować bo przynęty nad wodą radzą sobie znakomicie.
Pozdrawiam
Ogolnie juz testowałem swój zestaw brania nie miałem ale wiem ze dzień nie byl najlepszy dla wszystkich jak i pierwszy raz na łowisku. Choć za 1 rzutem ociera byla już po niecałej minucie ale to niestety tyle. Będę testować dalej to sie podzielę swoją opinią na tiktoku. Z zapachu jestem zadowolony mocny intensywny
Kupiłem dwa boostery nutrix jestem bardzo zadowolony a gratisów dostałem kulki które mega pachną pierwszy mój zakup i na pewno nie ostatni wysyłka szybka ... Dziękuję za prezent😃😃😃
Zestaw feder Death
Zamawiałem zestaw feder Death. Zrobił robotę. Najwyższa jakość. Ryby pobrały jedna po drugiej. Dla porównania na drugiej wędce inne smaki innej firmy.(zero brań) Polecam
Witam bardzo dobra jakość wszystko dopracowane bardzo dobrze jeszcze nie widziałem żeby takie zanęty tak były bardzo dobrze zrobione . Bardzo polecam zamawiającego ja już zamawiam następne
Ojciec i Syn na Rybach
Witam
Mogę powiedzieć że Wasze produkty zrobiły nam robotę na zasiadce.
Waftersy plus Wasze pellety tylko brać i cieszyć się z rybek.
Mogę polecić i dziękuję za ekspresową wysyłkę.
Klasa
Serdecznie polecam każdemu, testowałem parę smaków i zdecydowanie Death i Nutrix to cos na czym mozna się oprzeć, gwarancja częstych brań.
Pozdrawiam
Produkt zgodny z opisem i bardzo aromatyczne kulki.
Natychmiastowa realizacja zamówienia co mi się spodobało bo zależało mi na czasie.
Polecam Firmę RkBaits i na pewno skorzystam w przyszłości z państwa produktów.
Pozdrawiam:
Krystian_B.
profesjonalne podejscie do klienta , bardzo szybka wysylka towar dobrze zabezpieczony
100% satysfakcji
Zestaw Federowicz o zapachu dead zrobil furorę na łowisku, co chwilę branie a w koło cisza.
Gdy na koniec łowienia zabrakło mi peletu do podajnika i zastąpiłem go innym poprostu skończyły się brania....
Produkty dobrej jakości .Paczuszka dobrze zabezpieczona , gratis bardzo fajny do zamówienia . Na 100% coś jeszcze zamówię 😊
Szybka wysyłka, bardzo dobre efekty na wodzie na pewno będę jeszcze nie raz zamawiał zestawy
Szybka realizacja zgodnie z zamówieniem, skuteczność na łowisku.
Szybka dostawa, dobry kontakt, przynęty w warunkach domowych działają jak w opise (Flow). Jeszcze nie sprawdzane na zasiadce. Polecam
Intensywność i struktura peletu, pelet mimo długiego czasu utrzymywał swoją wilgotność i lepkość.
- +48606899929
- rkbaits.pl