e-marilyn.pl

Opinie łącznie (4218) Opinie (2250) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość produktów oraz ich trwałość. Większość klientów docenia szybką i sprawną realizację zamówień. Estetyczne i staranne pakowanie produktów wywołuje pozytywne emocje. Doceniany jest szeroki wybór produktów. Klienci chwalą estetykę, design i elegancję produktów, podkreślając ich atrakcyjny wygląd. Opinie na temat obsługi są niemal wyłącznie pozytywne, klienci podkreślają profesjonalizm i brak problemów w kontakcie. Pojawiają się sugestie dotyczące ekologii lub estetyki opakowań. Klienci często komentują dopasowanie rozmiarów, wskazując zarówno na trafność, jak i problemy z dostępnością. Część klientów zwraca uwagę na ograniczoną dostępność niektórych modeli lub rozmiarów.

Opiniee-marilyn.pl

Rajstopy w rozmiarze 5 są idealne dla mnie! Jestem wysoka, średniej budowy i ten rozmiar jest super. Nie mają dodatkowego klina na pupie, tylko dłuższe nogawki! Uwielbiam takie nosić. Dodatkowy klin powoduje spadanie rajstop, a tak jest idealnie. Moja córka ma podobną budowę i tylko w Marilyn jest taki rozmiar.

Kolejne zakupy w Marylin

Serdecznie polecam :) kolejne moje zakupy , jak zawsze wspaniała jakość, podkreślająca piękno każdej wymagającej kobiety....zakupiłam też kartę podarunkową , na prezent , którą można zrealizować w dowolnej formie, w dowolnym sklepie - spełniamy swoje marzenia z Marylin...polecam :)

Bezproblemowa transakcja

Musiałam zwrócić jeden produkt z 2 zamówionych gdyż był za mały. Cała transakcja, zarówno zakupu jak i zwrotu, przeszła bezproblemowo. Drugi produkt (dół od bikini Negros2) super. Na pewno jeszcze zrobię zakupy w Marilyn. Dzięki.
Staniki są bardzo dobrej jakości, świetnie wykonane i przede wszystkim bardzo wygodne. Idealnie leżą, dobrze podtrzymują biust i pięknie się prezentują. Jestem bardzo zadowolona z zakupu i na pewno zamówię ponownie.
Wszystko idealnie 🤩 szybka dostawa, zgodnie z zamówieniem i pieknie zapakowane 😊 zamówione rzeczy w świetnej jakości, leżą doskonale 🤩😊 wszystko pozytywnie, polecam bez wahania 😊
Rajstopy od Marilyn kupuję od lat. To najlepszy produkt, jaki można znaleźć na polskim rynku. Ładne i -co najważniejsze- trwałe. Polecam wszystkim koleżankom. Sklep internetowy wart polecenia, szybka realizacja
Szybka dostawa i bardzo ładnie zapakowana bielizna. Szkoda, że strój okazał się za mały bo zakochałam się w nim od pierwszego wejrzenia. Kolor, fason i wykonanie po prostu rewelacja!
Bardzo fajnie zapakowany produkt i szybka wysyłka. Niestety rozmiar M majtek jak dla mnie wygląda bardziej na S i muszę odesłać większość zamówienia ale poza tym wszystko na plus.
Szybka dostawa. Uważam, że nic nie trzeba poprawiać 😁 strona internetowa działa be zarzutów, zamówienia i płatność też wszystko poszło po mojej myśli.
Kolejny udany zakup na Marilyn.pl. Komplet bielizny został wykonany z najwyższą starannościa i świetnie leży. Ponadto cieszy mnie fakt, ze firma produkuje w Polsce.
Bardzo szybko zrealizowane zamówienie. Bardzo mi na tym zależało ponieważ mieszkam w Irlandii a kurier w Polsce bardzo szybko dostał przesyłkę 😊
Piekne ponczochy bez zarzutu kupuje od lat wylacznie Wasze wyroby rowniez rajstopy i grubsze i cienkie Pelna satysfakcja z zakupow
Kupiłam figi i jestem zadowolona z ich jakości i tego, że przy zakupie powyżej 2 sztuk jest taniej. Polecam
swietne baletki nie tylko do szkoly, ale glownie do domu, pierwsze kapcie jakie spotkalam bez gumowej podeszwy niszczacej-rysujacej parkiety!!!!
Zamówienie przesyłka, opakowanie na plus. Wyszukiwarka do ewentualnego ulepszenia pod kątem intuicyjności, podpowiedzi.

biustonosz

Polecam, jest mięciutki, wygodny niewidoczny pod ubraniem. Zamówienie szybko zrealizowane, przesyłka dobrze zapakowana.
Jestem zadowolona z produktu .W końcu znalazłam większe rajstopy (5),które się nie zsuwają i są wytrzymałe .Polecam rajstopy 15 den forte ,idealne do szpilek, jak i trampek na wiosnę :)

Jestem pozytywnie zaskoczona

Szybka dostawa, pięknie zapakowane, rozmiar idealny, jestem pozytywnie zaskoczona i na pewno wrócę. dużo modeli było niedostępnych w moim rozmiarze, a to znaczy, że trzeba się spieszyć z zakupem. Bielizna jest boska, kupiłam ją tylko dla siebie, ale mąż aż zaniemówił.
Wszystko zgodne w opisie.Towar wysokiej jakości.Szybka wysyłka zakupiony towar jest Ok.Pozdrawiam
Spoczko, aczkolwiek kolory rajstop widoczne na stronie trochę przekłamane. Sabia wyglądała na żółtą, a się okazało, że jest sinoszara Visone trochę ciemniejsze niż myślałam. Poza tym spoko.