PIŁKARSKI BOX

Opinie łącznie (881) Opinie (881) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo chwalą wysoką jakość koszulek, zarówno jeśli chodzi o materiał, wykonanie, jak i oryginalność produktów. Dostawa jest zazwyczaj szybka i sprawna, co jest często podkreślane jako duży plus. Proces zamawiania oceniany jest jako szybki, prosty i bezproblemowy. Obsługa klienta oraz komunikacja są oceniane bardzo pozytywnie, z podkreśleniem uprzejmości i sprawności kontaktu. Klienci bardzo doceniają element niespodzianki i emocje towarzyszące otwieraniu mystery boxa, a także wyrażają zadowolenie oraz radość z otrzymanych koszulek. Różnorodność i szeroki wybór klubów to kolejny atut oferty. Niektórzy klienci zwracają uwagę na powtarzalność niektórych kompletów, co bywa źródłem rozczarowania w przypadku kolejnych zamówień.

OpiniePIŁKARSKI BOX

Najbardziej podobał mi się uśmiech syna od ucha do ucha gdy zobaczył koszulkę 🤩. Ładnie zapakowana, dobrej jakości👍. Syn od początku sam znalazł stronę, sam selekcjonował czego nie chce. Razem wybieraliśmy rozmiar i z tym nie bardzo trafiliśmy ale to nie szkodzi dorośnie do niej. Syn ze szczęścia tego samego wieczoru poszedł w niej spać. Bardzo dziękujemy. A wszystkim zastanawiającym się mówimy: decydujcie się! Fajne są emocje i wyczekiwanie co będzie w środku?...😬🤔🤪😱😄. Polecamy i pozdrawiamy♥️

Doskonała opcja dla każdego kibica szukającego niespodzianki! TOP sklep!

Kolejne zamówienie i kolejne WOW! Jestem bardzo zadowolony z każdej otrzymanej koszulki. Doskonała zabawa, tylko uwaga, bo można się uzależnić ;) Kumple również bardzo zadowoleni, więc wkrótce kolejne zamówienie! Jeszcze nadmienię o szybkim, pomocnym i bardzo miłym kontakcie - brawo dla Was!

Stała klientka

Rewelacyjny sklep z ogromnym wyborem koszulek. Współpraca z Państwem to czysta przyjemność 🥰🥰🥰 wielokrotnie zamówiłam już boxy i nigdy się nie zawiodłam 🥰🥰🥰 komunikacja na messengerze też jest świetna 🥰🥰🥰 na pewno jeszcze nie raz zamówię u Państwa w sklepie i będę polecać każdemu kibicowi piłki nożnej 😉

Stała klientka

Wszystko idealnie!

Nie wiem które to już zamówienie z tej strony ale kolejne z którego jestem mega zadowolona, polecam! Raz mnie pokusiło na zamówienie z innej strony, paczka od roku nie dotarła, a tutaj wszystko zawsze na czas, uczciwie i lecą fantastyczne koszuleczki ❤️🙌

Zamówiłem losową koszulkę z Pilkarskiego Boxa i muszę przyznać, że jestem bardzo zadowolony z zakupu. Trafiła mi się koszulka Aston Villi z poprzedniego sezonu, która okazała się świetnej jakości – materiał jest solidny, a wykonanie wygląda naprawdę profesjonalnie. Cały proces zamówienia przebiegł bez problemów, a paczka dotarła szybko i była dobrze zapakowana. Z czystym sumieniem mogę polecić Pilkarski Box każdemu, kto lubi piłkarskie niespodzianki i chce dostać naprawdę fajny produkt w dobrej cenie. Na pewno jeszcze skorzystam!
Bardzo lubię tego typu zabawę. Nie mogłem doczekać sie paczki. Nigdy, pewnie nie kupiłbym sobie koszulki Bologni, a tu dostałem od Mystery Box. Bardzo mi podoba sie i jestem zadowolony
Strzal w dziesiątkę !!! Emocje związane z zakupem i oczekiwanie co jest w środku bezcenne. Jakość koszulki petarda! Sam zakup i dostarczenie bardzo sprawnie i szybko! Polecam każdemu kto ma taką pasję związana z koszulkami. Napewno nie jest to mój ostatni zakup. Dziękuję jeszcze raz i pozdrawiam

Potwierdzenie dostarczenia

Koszulki super , jakość też dobra , dostałem dwie koszulki , moich ulubionych klubów arsenalu i realu Madryt brakuje mi jeszcze tylko koszulki Psg ac Milanu i Bayernu do kolekcji moim ulubionych także jestem zadowolony jedyny minus to dostaje koszulki ( trzeci komplet ) z boxów top 5 lig , zamówiłem ich łącznie 4 i z każdego dostałem 3 komplet :(
Serdecznie polecam dla fanów piłki, oczywiście nie zawsze trafia się topowy klub, ale dla rozszerzania kolekcji serdeczenie polecam

Świetny sklep

Jestem zachwycona! Koszulka jest z super, rozmiar idealny, a nadruk naniesiony bez zarzutu. Proces zamawiania przez aplikację był banalnie prosty. Dostawa błyskawiczna!! (: Zdecydowanie polecam wszystkim, którzy szukają dobrej jakości koszulek piłkarskich. Wrócę na pewnoooo !!!!
Jak zawsze pełna profeska. Koszulka wysokiej jakości. Mąż zadowolony. Polecam sklep każdemu kibicowi piłki nożnej i nie tylko.
Najlepsze Koszulki Byłem mega zaskoczony to mój pierwszy box i już koszuleczka Arsenalu trzeci komplet z sezonu 23/24 Bardzo Polecam Piłkarski Box
Oryginalność koszulkę najbardziej mi się podobała
Jak zawsze tak i tym razem wszystko ok. Polecam
Polecam jest to juz któraś z rzędu koszulka
Super koszulka szybka dostwa wszystko ok
To już kolejny raz z boxem piłkarskim. Dzieciaki zachwycone. Polecamy serdecznie
Dostałem koszulki domowe moich dwóch ulubionych klubów , cieszę się fest , w przyszłości będę powiększał moją kolejce mam nadzieję że przyjdzie mi trafić równie fajne koszulki jak te co już dostałem jedynie smuci mnie fakt że z boxa top 5 lig dostaje same 3 komplety drużyn
Jak zawsze trafione w punkt!! Jeszcze nigdy się nie zawiodłam