Opinie łącznie (722) Opinie (477) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 13 gru 2024

dvspolska.pl/ spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą szybkie tempo realizacji zamówień i ekspresową wysyłkę. Większość opinii pozytywnie ocenia jakość urządzeń oraz ich bezawaryjne i zgodne z opisem działanie. Obsługa klienta postrzegana jest jako profesjonalna, uprzejma i pomocna. Klienci doceniają, że produkty i usługi są zgodne z opisem oraz spełniają ich oczekiwania. Produkty są postrzegane jako bezproblemowe i działające stabilnie przez dłuższy czas. Klienci wielokrotnie wracają po kolejne produkty, co świadczy o ich zadowoleniu i lojalności.

OpinieDVS POLSKA

Bardzo dobra kamerka

Używam już bezawaryjnie rok 4 szt., dokupiłem jedną. Działa dobrze zarówno lokalnie jak i w chmurze poprzez CamHipro. Z kartą pobiera 3,7W.
Wszystko jest ok super dostawa bo na drugi dzien polecam karzdemu was.oraz dodam ze kamera solarna wifi zgodna opissm

10/10 wszystko git

Wszystko działa tak jak trzeba, a towar został nadany i dostarczony szybko i sprawnie. Po prostu rzetelna firma, godna polecenia.
Bardzo dobry kontakt, fachowe doradztwo, szybka wysyłka
Miła obsługa i dobra pomoc techniczna polecam!

Świetna jakość w niskiej cenie oraz łatwy montaż i instalacja

Polecam serdecznie monitoring DVS. Świetna jakość w środku pomieszczeń i na zewnątrz. Warunki oświetleniowe są bez znaczenia, ponieważ obraz z kamer jest rewelacyjny i nawet w totalnej ciemności można policzyć rozrzucone gwoździe na podłodze. Na zewnątrz kamery w nocy dają obraz jak za dnia łącznie z zachowaniem kolorystyki. Np. Na podwórku leży kilka kolorowych worków od śmieci i pomimo nocy i totalnej ciemności ekran monitoringu wyświetla obraz jak w dzień i widać kolorowe worki. Intensywne opady śniegu, czy deszczu nie wpływają na jakość nagrań. Dla mnie sztosss. Polecam i pozdrawiam całą ekipę :-)
Sklep z profesjonalną obsługą i szybka wysyłka.

Szybka realizacja zamówienia i zadowolenie z produktu

Szybka realizacja zamówienia. Odpowiednio dobry stosunek ceny do jakości. Zamówiony produkt zgodny z opisem na stronie sprzedawcy. Gorąco polecam ten sklep!
To jest trzecie taka sama kamerka, która kupiłem i sukcesywnie montuję na domu. Zapewne jeszcze dwie nabędę.
Indywidualne podejście do klienta.
Bardzo prosta instalacja kamery w aplikacji tuya. Bardzo dobry obraz. Mimo że chwilowo działa tylko po wifi. W kolorze czarnym po prykręceniu do podbitki prawie jej nie widać.
Zestaw przyjechał dobrze zabezpieczony, kamery bardzo solidnie wykonane. Jakość taka jak być powinna. Wszytko działa bezproblemowo. Rejestrator prosty w obsłudze.
Bardzo szybka wysyłka.
Zgodne i szybka realizacja zamówienia.

Dobry rejestrator hybrydowy

Szybka dostawa. Wszystko działa. Aplikacja intuicyjna. Miałem kiedyś Keyoo z BitVision. Tragedia. Zobaczymy jak DVS z GuardViever. Na razie śmiga.
bezproblemowo, pełna informacja telefoniczna tak dalej.....
Super.Polecam.
Szybka wysyłka, dobrze zabezpieczone.
Czas realizacji. Staranne przygotowana zapakowana i zabezpieczona przesyłka.

DVS POLSKA

DVS Polska jest marką należącą do firmy Alkam Security. Od 2006 roku specjalizujemy się w sprzedaży profesjonalnej elektroniki użytkowej, w tym między innymi systemów monitoringu, systemów alarmowych,...