Klienci często chwalą bardzo szybką i sprawną dostawę zamówionych produktów. Opinie klientów podkreślają wysoką jakość urządzeń, szczególnie obrazu z kamer, zarówno w dzień, jak i w nocy. Klienci doceniają, że otrzymane produkty są zgodne z opisem i spełniają oczekiwania. Wielu klientów pozytywnie ocenia kontakt i współpracę z obsługą sklepu. Użytkownicy zwracają uwagę na łatwość i prostotę instalacji i konfiguracji produktów. Klienci pozytywnie komentują sposób zapakowania i zabezpieczenia przesyłek.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieDVS POLSKA
10/10 wszystko git
Wszystko działa tak jak trzeba, a towar został nadany i dostarczony szybko i sprawnie. Po prostu rzetelna firma, godna polecenia.
Szybka realizacja zamówienia i zadowolenie z produktu
Szybka realizacja zamówienia. Odpowiednio dobry stosunek ceny do jakości. Zamówiony produkt zgodny z opisem na stronie sprzedawcy. Gorąco polecam ten sklep!
Świetna jakość w niskiej cenie oraz łatwy montaż i instalacja
Polecam serdecznie monitoring DVS. Świetna jakość w środku pomieszczeń i na zewnątrz. Warunki oświetleniowe są bez znaczenia, ponieważ obraz z kamer jest rewelacyjny i nawet w totalnej ciemności można policzyć rozrzucone gwoździe na podłodze. Na zewnątrz kamery w nocy dają obraz jak za dnia łącznie z zachowaniem kolorystyki. Np. Na podwórku leży kilka kolorowych worków od śmieci i pomimo nocy i totalnej ciemności ekran monitoringu wyświetla obraz jak w dzień i widać kolorowe worki. Intensywne opady śniegu, czy deszczu nie wpływają na jakość nagrań. Dla mnie sztosss. Polecam i pozdrawiam całą ekipę :-)
To jest trzecie taka sama kamerka, która kupiłem i sukcesywnie montuję na domu. Zapewne jeszcze dwie nabędę.
Bardzo prosta instalacja kamery w aplikacji tuya. Bardzo dobry obraz. Mimo że chwilowo działa tylko po wifi. W kolorze czarnym po prykręceniu do podbitki prawie jej nie widać.
Zestaw przyjechał dobrze zabezpieczony, kamery bardzo solidnie wykonane. Jakość taka jak być powinna. Wszytko działa bezproblemowo. Rejestrator prosty w obsłudze.
Dobry rejestrator hybrydowy
Szybka dostawa. Wszystko działa. Aplikacja intuicyjna.
Miałem kiedyś Keyoo z BitVision. Tragedia.
Zobaczymy jak DVS z GuardViever. Na razie śmiga.
Czas realizacji. Staranne przygotowana zapakowana i zabezpieczona przesyłka.
Polecam panel solarny doładowuje nawet w pochmurne dni bardzo czuła na ruch
polecam ;)
Szybka wysyłka, dobrze zabezpieczona, oczywiście wszytko sprawne i zgodne z opisem
Błyskawiczna dostawa,korzystam z produktów tej firmy od 2018 roku nie miałem żadnych problemow
Jestem Waszym stałym klientem i jestem bardzo zadowolony z współpracy między nami 👌
Wszystko zgodnie z opisem i zamówieniem.Polecam.Pozdrawiam.
Fajna Firma.
Terminowość, obsługa, tower zgodny z opisem.
Szybka realizacja. To jest kolejny zakup.
Bardzo szybka wysyłka, zapakowane dobrze.
dobra jakość i bardzo szybka dostawa
Wszystko zgodnie z opisem ...polecam.
Ekspresowa wysyłka.
Dziękuję za miłą współpracę