Ważny od: 6 cze 2013Ważny
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinievisunext.pl
Firma wprowadziła mnie w błąd jeśli chodzi o realizację zamówienia. W poniedziałek przysłała mejla z numerem listu przewozowego i informacją, że przesyłka została przekazana kurierowi. Okazało się, że dopiero w czwartek kurier odebrał przesyłkę z tej firmy. Nie lubię takiego krętactwa. Można było powiedzieć wprost: przepraszamy, w ogłoszeniu był inny termin, ale nie damy rady i przesyłka będzie nieco później. A tak więcej tam nie kupię...
kupiłem drugi raz w waszym sklepie zawsze wysoki standard obsługi i towaru
Dariusz
Sprawnie i szybko
Szybka i dokładna informacja o każdym etapie realizacji zamówienia. Polecam.
Dostawa ok
Szybko, sprawnie, bezproblemowo. Polecam
Paczka dotarła bardzo szybko i bez jakichkolwiek problemów. Sprzęt solidnie zapakowany.
Brak osłony obiektywu
Podczas konsultacji zostalem wprowadzony w błąd. Wybrałem ekran zgodnie z info uzyskanym od konsultanta. Towar przyszedł na czas ale nie taki jak miał być zgodnie z opisem przedstawionym przez konsultanta. Rozpoczęłą się procedura zwrotu. Towar został odesłany. Teraz czekam na zwrot pieniedzy. Szkoda, że ze względu na brak dostatecznych kompetencji/wiedzy konsultanta jestem zmuszony angażować teraz dodatkowy czas w reklamację, odesłanie towaru i odzyskanie pieniedzy. Chciałem zamówić kolejny który po sprawdzeniu i rozmowie powienien spełniać moje oczekiwania ale sklep nie zgodził się na takie rozwiązanie. Nikt nawet nie pomyśłał żeby przeprosić za całą sytuację, która wyniknęła z błedu po stronie sklepu.
Przestańcie ignorować klientów. Brak numerów śledzenia paczki, po tygodniu od zamówienia cisza (ani paczki, ani kontaktu) a konsultantka na infolinii odpowiada wymijająco I nie wysyła numeru śledzenia mimo wyraźnej prośby.
zadowolony inwestor
Po konsultacji sprzęt został dobrany i wyszło bardzo dobrze.Inwestor zadowolony.Dziękuję za profesjonalne podejście i cenne doradztwo.
- +48684794000
- www.visunext.pl