novella.pl

Opinie łącznie (1465) Opinie (948) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo pozytywnie oceniają sklep za profesjonalną, miłą i pomocną obsługę klienta oraz elastyczność w podejściu do indywidualnych potrzeb. Jakość wykonania i materiałów strojów kąpielowych, ich trwałość, elegancja oraz solidność są często podkreślane jako główne atuty. Szybka realizacja zamówień i ekspresowa wysyłka znacząco wpływają na satysfakcję z zakupów. Klientki doceniają łatwość wymiany i zwrotu bez dodatkowych kosztów, co zwiększa poczucie bezpieczeństwa. Stroje zdobywają pochwały za idealne dopasowanie, zgodność z tabelą rozmiarów, dobre podtrzymanie dużego biustu, możliwość modelowania sylwetki oraz maskowania niedoskonałości. Dużym plusem jest także szeroki wybór fasonów i możliwość wyboru osobnego rozmiaru góry i dołu, co jest szczególnie ważne dla osób o nietypowej sylwetce. Wygląd, kolory i estetyka strojów są oceniane jako piękne, modne i zgodne ze zdjęciami. Pojawiają się jednak pojedyncze uwagi dotyczące nietrafionej rozmiarówki.

Opinienovella.pl

Dziękuję za dostarczony towar jest zgodny z oczekiwaniem, szybka wysyłka, i wysoka kultura osobista osób z ktorymi prowadziłam rozmowę, będę polecała Państwa firmę i produkty pozdrawiam 🤗🥰
Kostium bardzo dobrej jakości. Pasuje idealnie. Mega szybka wysyłka. Nie bałam się zamówić bo wiedziałam że w razie czego bez problemu można wymienić na inny rozmiar. Na szczęście rozmiar który wybrałam okazał się idealnym
Kostium kąpielowy jest cudny, obsługa i wysyłka szybka i sprawna. Niestety zamówiłam za mały i będę musiała zrobić zwrot lub wymienić na większy. Problem w tym, że w tym fasinie i kolorystyce nie ma większych.
Bardzo szybka przesyłka , towar zgodny z opisem . Przed zamówieniem kontakt z obsługą , która służy pomocą i bardzo dobrze dobiera rozmiar stroju na odległość . Polecam firmę Novella !
Kostiumy piękne. Jakość super. Jeżeli chodzi o obsługę, to takie miejsca już nie istnieją. Bardzo miłe Panie, bardzo pomocne, szybka wysyłka. Oby więcej takich miejsc i takich ludzi.
Kostium godny polecenia!.Miałam obawy przed przymiarką góry stroju ponieważ myslałam,że będzie za duży,ale rozczarowałam się miło,gdyż leży idealnie 😊.Jest to najlepszy strój jaki miałam dotychczas a noszę rozmiar G.Majtki też są super z wysokim stanem.Polecam gorąco!

Pełny profesjonalizm!

Piękne stroje zgodne z oczekiwaniami i zdjęciami. Świetna obsługa, w tym bezproblemowa możliwość wymiany i przymierzenia innych rozmiarów bez ponoszenia dodatkowych kosztów. Jestem pod wrażeniem!
To już drugi taki sam strój kąpielowy Państwa Firmy. Tym razem większa miseczka z D na E. Nawet w tym samym kolorze tylko wzór zebra. Bardzo ładny, po prostu super. Dostawa błyskawiczną. Polecam.
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Strój kapielowy dwuczesciowy odpowiada rozmiarowi który został poadany na stronie sklepu. Biustonosz bardzo dobrze dopasowany.
Piękny strój, żywe kolory, w końcu góra która pasuje idealnie. Jedyne czego mi zabrakło to jakieś opakowanie, w którym można by było przechowywać strój poza sezonem.
Wszystko bardzo mi się podobało!!! Prawidłowo określony rozmiar kostiumu kąpielowego, szybka wysyłka towaru! Doskonała jakość towaru!!! Jestem bardzo zadowolona!!!!
Zawsze mam świetny kontakt ze sprzedawcą. Towar dobrej jakości i trzyma rozmiar. Kupuje od wielu lat kostiumy kąpielowe. Pasują idealnie, pomimo moich rozbieżności rozmiarowych.
Szybka dostawa,możliwość zwrotu i wymiany na inny model Chciałam spróbować dwu częściowy strój ale teraz juz wiem ,ze nie jest dla mnie. Chcę wymienić na jednoczęściowy.. Pod biustem mam 100 cm a zwykle staniki kupuje 95 C to jaki rozmiar stroju kąpielowego jednoczęściowe mam zamówić?

Bardzo dobry zakup

Przy zamówieniu kierowałam się swoimi wymiarami. Mój problem to duży biust i średnia budowa ciała. Zamówiłam góra 75e a doł m. Strój leży idealnie i jest naprawdę piękny.
Rewelacyjny kontakt, ekspresowa dostawa, bezproblemowa wymiana na inny rozmiar.Towar zgodny z opisem.Jestem mega zadowolona z zakupu niejednego już stroju.
Materiał świetny. Dobrze dobrany rozmiar. Bardzo szybka dostawa. Maile czy jestem zadowolona po dostawie. Jestem w pełni usatysfakcjonowana.polecam

Konsultacja telefoniczna - super rozwiązanie

Bardzo spodobało mi się rozwiązanie z telefoniczną konsultacją. W moim przypadku zmiana rozmiaru biustonosza od kostiumu kąpielowego w trakcie rozmowy telefonicznej była strzałem w 10.
Jestem przede wszystkim bardzo zadowolona z podejścia do klienta. Zamówiony komplet spełnia moje oczekiwania jezeli chodzi o materiał ale i o dobranie rozmiaru.
Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Strój kąpielowy jest świetnej jakości, doskonale leży, pięknie podkreśla sylwetkę i jest bardzo wygodny. Zdecydowanie polecam!
Bardzo miła obsługa. Część stroju która nie pasowała została wymieniona i przesłana bez żadnych dodatkowych kosztów. Ja odesłałam to co nie pasowało. I wszystko działo się bardzo szybko. Jakość stroju naprawdę bardzo dobra. Polecam.