domjaponii.pl

Opinie łącznie (2471) Opinie (2471) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość produktów oraz ich oryginalność i zgodność z opisem. Doceniają także szeroki, oryginalny wybór asortymentu oraz szczegółowe opisy i przejrzystość informacji na stronie. Wielu klientów podkreśla szybkość realizacji zamówień, staranność i estetykę pakowania oraz personalizację przesyłek, jak również pozytywnie ocenia proces reklamacji i wymiany. Obsługa klienta jest przeważnie oceniana bardzo wysoko za komunikację, szybkość reakcji oraz uprzejmość. Pojawiają się sporadyczne sygnały o opóźnieniach w dostawie i problemach z kurierem. Niektórzy klienci zwracają uwagę na braki magazynowe lub konieczność oczekiwania na dostępność produktów. Zdarzają się również uwagi dotyczące potrzeby lepszego oznaczenia pochodzenia produktów lub dodatkowych instrukcji, a także sporadyczne przypadki braku odpowiedzi ze strony obsługi klienta oraz pomyłek lub problemów z produktem.

Opiniedomjaponii.pl

Produkt zgodny z opisem, materiał dobrej jakości, a rozmiar odpowiada tabeli podanej przez sprzedawcę. Piżama prezentuje się bardzo dobrze i sprawia wrażenie produktu starannie wykonanego. Szkoda jedynie, że została zapakowana wyłącznie w foliowy woreczek. Przy dość wysokiej cenie produktu oraz zakupie przeznaczonym na prezent, eleganckie opakowanie byłoby zdecydowanie mile widziane i bardziej adekwatne do jakości samej piżamy. Taki detal miałby duże znaczenie przy wręczaniu jej komuś darzonemu szacunkiem i sympatią.

Odpowiedź ze sklepu domjaponii.pl

Dzień dobry Aleksandra, Bardzo dziękujemy za tak szczegółową opinię 😊 Cieszymy się, że piżama spełniła Pani oczekiwania pod względem jakości, rozmiaru i wykonania ✨ Dziękujemy również za uwagę dotyczącą opakowania — rozumiemy, że przy produkcie przeznaczonym na prezent takie detale mają duże znaczenie. Przekażemy tę sugestię dalej i weźmiemy ją pod uwagę przy dalszym rozwijaniu naszej oferty. Miłego dnia, Dom Japonii
Wachlarz jest piękny i zgodny z opisem. Jestem zadowolona z zakupu. Jedyne co mnie zaskoczyło to ,że nie był zabezpieczony przed podróżą tj.był wrzucony luzem do koperty. Jeśli nie sprzedajecie go Pańswto z żadnym etui lub pudełkiem (choć przy tej cenie i delikatności wachlarza może warto rozważyć jakieś opakowanie) warto byłoby zadbać o bezpieczeństwo i owinąć go choćby folią bąbelkową.

Odpowiedź ze sklepu domjaponii.pl

Dzień dobry Agata, Bardzo dziękujemy za opinię 😊 Cieszymy się, że wachlarz spełnił Pani oczekiwania i że jest Pani zadowolona z zakupu ✨ Dziękujemy również za cenną uwagę dotyczącą zabezpieczenia produktu podczas transportu — przekażemy ją dalej i weźmiemy pod uwagę przy dalszym ulepszaniu pakowania. Miłego dnia, Dom Japonii

Kimono czarne

Wybrane kimono jest świetne, jedno czego mi brakuje w nim to kieszeni w szwach bocznych (ale chyba je sobie doszyję). Jeśli już piszę o modyfikacjach to pasek mógłby być szerszy. Tak, wiem, mają Państwo pasy obi o różnej szerokości, ale wolałabym może mieć wybór: kimono z pasem obi lub kimono z wąskim paskiem.

Odpowiedź ze sklepu domjaponii.pl

Dzień dobry Teresa, Dziękujemy za tak szczegółową i ciekawą opinię 😊 Bardzo się cieszymy, że kimono przypadło Pani do gustu. Dziękujemy również za sugestie dotyczące kieszeni oraz pasa — takie uwagi są dla nas bardzo cenne i pomagają nam lepiej odpowiadać na oczekiwania klientów. Miłego dnia, Dom Japonii
Zacznijmy od paczki - byłem zaskoczony, że szła z Francji. Długo szła.. bo pracownik poczty tak wrzucił awizo, że o tym nie wiedziałem, dobrze, że jest możliwość śledzenia paczki, więc się dowiedziałem ze strony. Teraz zakupione rzeczy - piżamka dla żony piękna i miła w dotyku (chyba dokupię drugą białą). Skarpetki w kotki też fajne. Rozmiar obu rzeczy zgodny z opisem. Mogę spokojnie polecić sklep

Odpowiedź ze sklepu domjaponii.pl

Dzień dobry Grzegorz, Bardzo dziękujemy za tak szczegółową opinię 😊 Cieszymy się, że produkty spełniły oczekiwania i że piżama oraz skarpetki się spodobały. Dziękujemy również za polecenie! Miłego dnia, Zespół Dom Japonii
Przesyłka dotarła, przedmiot bardzo dobrze zabezpieczony, dostawałam na bieżąco info k statusie (niby było opóźnienie w dla mnie dotarło na czas:)). PRZEMILA komunikacja ze strony firmy. Czułam się jak podczas rozmowy z przyjaciółką ❤️ dziękuję ❤️

Odpowiedź ze sklepu domjaponii.pl

Dzień dobry Monika, Dziękujemy za tak ciepłą opinię 😊 Bardzo się cieszymy, że przesyłka dotarła na czas, a kontakt z naszym zespołem sprawił Pani przyjemność. Takie słowa są dla nas ogromną motywacją i naprawdę wiele znaczą. Miłego dnia, Dom Japonii
Jestem bardzo zadowolona z wyboru produktu jak i z obsługi mojego zamówienia. Małą słodką niespodziankę zachowam na pamiątkę. Na pewno będę częściej zaglądała na Waszą stronę. Jestem ciekawa gdzie nadano paczkę do mnie? Serdecznie pozdrawiam :) Małgorzata Skrzyńska

Odpowiedź ze sklepu domjaponii.pl

Dzień dobry Małgorzata, Bardzo dziękujemy za tak miłą opinię 😊 Cieszymy się, że jest Pani zadowolona zarówno z produktu, jak i obsługi zamówienia ✨ Bardzo miło nam również słyszeć, że mała niespodzianka sprawiła radość 😊 Paczki wysyłamy z Francji. Miłego dnia i do zobaczenia ponownie na Dom Japonii! Dom Japonii

Pełny profesjonalizm i zaangażowanie

Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Ekspresowa realizacja zamówienia. Towar najwyższej jakości - wrażliwy na uszkodzenia, aczkolwiek zapakowany bardzo pieczołowicie i dobrze zabezpieczony do transportu. Dla mnie, w obliczu dzisiejszej ludzkiej bylejakości, jest to kwestia fundamentalna. Dziękuję wszystkim zaangażowanym pracownikom Domu Japonii. Na pewno wrócę tu niebawem na kolejne zakupy!

Odpowiedź ze sklepu domjaponii.pl

Dzień dobry Konrad, Bardzo dziękujemy za tak szczegółową i piękną opinię! Ogromnie cieszy nas, że obsługa, szybkość realizacji oraz jakość produktów spełniły oczekiwania. Dokładne pakowanie zamówień to dla nas naprawdę ważna sprawa. Będzie nam bardzo miło gościć Pana ponownie! Miłego dnia, Zespół Dom Japonii

Piękne produkty, bardzo dobry kontakt ze sklepem

Bardzo dobry kontakt ze sklepem. Produkty, które zakupiłam są piękne i bardzo dobrej jakości. Jedna z zamówionych misek ceramicznych dotarła pęknięta ale sklep natychmiast dosłał drugą całą. Ceny nie są niskie ale za taką jakość warto zapłacić. Z całą pewnością kupię jeszcze nie jeden produkt. Polecam Dom Japonii!

Odpowiedź ze sklepu domjaponii.pl

Dzień dobry Małgorzato, Bardzo dziękujemy za opinię 😊 Cieszymy się, że produkty spełniły Pani oczekiwania oraz że nasz kontakt i obsługa były na wysokim poziomie. Jeszcze raz przepraszamy za uszkodzoną miskę i bardzo się cieszymy, że udało się szybko rozwiązać sytuację. Życzymy miłego dnia, Zespół Dom Japonii 🌸

Rewelacja!

Towary rewelacyjne. Szybka dostawa. Kontakt z Domem Japonii bardzo dobry. Dostałam przez pomyłkę nie ten towar, co zamawiałam. Po zgłoszeniu Dom Japonii natychmiast wysłał mi właściwy produkt bezpłatnie. Nie było żadnych problemów.

Odpowiedź ze sklepu domjaponii.pl

Dzień dobry Danuta, Bardzo dziękujemy za tak miłą opinię 😊 Cieszymy się, że jest Pani zadowolona zarówno z produktów, jak i z naszej obsługi. Dziękujemy również za wyrozumiałość w związku z pomyłką — zawsze staramy się jak najszybciej znaleźć rozwiązanie, gdy coś nie przebiegnie zgodnie z planem. Miłego dnia, Dom Japonii
The bookmark I bought is beautiful and was worth waiting for, but I was a bit annoyed with the long wait, especially because I didn’t realise that I’m buying from France (the entire website was in Polish and the shop seemed Polish to me). But all in all I’m really happy with the product I bought:)

Odpowiedź ze sklepu domjaponii.pl

Hello Emilia, Thank you so much for your thoughtful review 😊 We’re delighted to hear that you love your bookmark and that it was worth the wait. We also completely understand your surprise regarding the delivery time. Although our website is fully available in Polish, all orders are shipped from our warehouse in France, which can sometimes result in slightly longer delivery times. We truly appreciate your understanding and are very happy that you’re pleased with your purchase in the end. Have a wonderful day, Team Dom Japonii

Piękna spinka

Spinka z przedstawieniem najbardziej ikonicznego obrazu w japońskiej sztuce! Piękna! To już moja druga, po przedstawiającej widok na górę Fuji - również kupionej w Domu Japonii. Polecam ten sklep.

Odpowiedź ze sklepu domjaponii.pl

Dzień dobry Anno, Dziękujemy za tak miłą opinię! 😊 Bardzo się cieszymy, że spinka tak bardzo Pani się spodobała i że po raz kolejny wybrała Pani Dom Japonii. To dla nas ogromna radość, że nasze produkty znajdują wyjątkowe miejsce wśród Pani kolekcji. Życzymy wielu pięknych chwil z nowymi dodatkami i miłego dnia! Zespół Dom Japonii
Zamówiłem bardzo skromne produkty, puszkę na herbatę i zieloną herbatę sencha. Herbata zgodnie z obietnicą bardzo dobrej jakości ,a puszka piękna. Termin przesyłki ok. Na pewno, biorąc pod uwagę moją fascynację Japonią i jej kulturą, to nie są ostatnie zakupy. Leszek

Odpowiedź ze sklepu domjaponii.pl

Dzień dobry Leszek, Bardzo dziękujemy za opinię 😊 Cieszymy się, że zarówno herbata, jak i puszka spełniły oczekiwania. Będzie nam bardzo miło gościć Pana ponownie w naszym sklepie. Życzymy miłego dnia, Zespół Dom Japonii 🌸

Ogólnie OK

Sam produkt, kolczyki origami świetny, na 5 gwiazdek. Natomiast ogólne wrażenie z zakupów trochę gorsze. Przyznam, że zakupiłem produkt trochę impulsywnie, i po zakupie chciałem sprawdzić social media - Profil pusty. Potem okazało się, że sam sklep znajduje się we Francji i brak jakichkolwiek polskich opinii. Na tym etapie nabrałem obaw, że to scam, chociaż dostałem potwierdzenie zakupu i podziękowanie na maila. Ostatecznie produkt zamówiony 18.12 dotarł do paczkomatu DPD 31.12, więc wszystko ok.

Odpowiedź ze sklepu domjaponii.pl

Dzień dobry Kamil, dziękujemy za podzielenie się tak szczegółową opinią. Bardzo się cieszymy, że same kolczyki spełniły Twoje oczekiwania i zasłużyły na 5 gwiazdek ⭐ Rozumiemy jednak Twoje obawy po zakupie — zwłaszcza gdy zamówienie jest realizowane z zagranicy. Chcielibyśmy Cię uspokoić: działamy od kilku lat, a nasze sklepy funkcjonują w kilku krajach europejskich. Faktycznie, nasza siedziba znajduje się we Francji, co może nie być od razu oczywiste, ale zawsze staramy się działać w pełni transparentnie. Dziękujemy również za cierpliwość w kwestii dostawy — cieszymy się, że przesyłka ostatecznie dotarła bez problemu. Twoja opinia jest dla nas bardzo cenna i pomaga nam dalej poprawiać komunikację. Mamy nadzieję, że jeszcze będziemy mieli okazję Cię gościć w naszym sklepie. Życzymy Ci bardzo miłego dnia! Zespół Dom Japonii
Zamówienie zgodne z opisem...kolejna piękna lalka kokeshi . Wszystko pięknie zapakowane..z podziękowaniem i słodyczem.Czy można jeszcze zrobić coś więcej...moim zdaniem nie . Dziękuję i czekam na kolejną przesyłkę.

Odpowiedź ze sklepu domjaponii.pl

Dzień dobry Anita, Bardzo dziękujemy za tak piękną opinię 😊 Ogromnie się cieszymy, że kolejna laleczka kokeshi przypadła Pani do gustu i że doceniła Pani również małe dodatki do zamówienia ✨ Będzie nam bardzo miło przygotować dla Pani kolejną przesyłkę 😊 Miłego dnia, Dom Japonii

Wszystko jest ok, ale...

Wszystko jest ok. Ewentualnie możecie podkreślać, że produkt jest japońskiej firmy. Sam miałem wątpliwości, bo podobnych na chińskich portalach nie brakuje. Posiłkowałem się napisami na opakowaniu. Sprawdziłem, że są japońskie. Edit. W odpowiedzi na Państwa odpowiedź. Tak, rozumiem, że informacja o produkcji w Japonii na produkowanych tam produktach jest dodawana. Mi chodzi o informację, że produkt jest japońskiej marki nawet jeśli jest robiony w Chinach. W zalewie produktów z chińskich portali sprzedażowych to cenna informacja. Nie oczekujemy w dzisiejszym świecie, że Toyota będzie made in Japan, ale oczekujemy od japońskiego producenta odpowiedniej jakości:)

Odpowiedź ze sklepu domjaponii.pl

Dzień dobry Witold, dziękujemy za poświęcony czas i podzielenie się swoją opinią. Bardzo doceniamy tę uwagę — w pełni rozumiemy, jak ważna jest dziś jasna informacja o marce i pochodzeniu produktów, zwłaszcza przy tak dużej liczbie podobnych ofert na rynku. Staramy się przekazywać jak najwięcej rzetelnych informacji na kartach produktów, aby ułatwić świadomy wybór, a Pana komentarz jest dla nas bardzo cenny. Dziękujemy za zaufanie oraz konstruktywny feedback. Życzymy bardzo miłego dnia, Zespół Dom Japonii
Japońskie zamówienie przyszło co ciekawe z Francji, w ciągu 5 dni. Trochę się zdziwiłam, że skarpetki są w tak małym rozmiarze, ale wszystko jest w porządku, bo to japońskie rozmiary.

Odpowiedź ze sklepu domjaponii.pl

Dzień dobry Maria, Dziękujemy za opinię 😊 Cieszymy się, że zamówienie dotarło szybko i że wszystko jest w porządku. Dziękujemy również za uwagę dotyczącą rozmiaru skarpetek — staramy się zawsze podawać jak najwięcej informacji o wymiarach produktów. Miłego dnia, Dom Japonii

Wszystko przebiegło pomyślnie

Zamówiłam piżamę niestety zły rozmiar ale odesłałam i dostałam dobry rozmiar bez problemu. Trochę trzeba było czekać ale mimo wszystko jestem bardzo zadowolona z zakupy

Odpowiedź ze sklepu domjaponii.pl

Dzień dobry Natalia, Dziękujemy za opinię 😊 Cieszymy się, że mimo konieczności wymiany rozmiaru wszystko zakończyło się pomyślnie i że jest Pani zadowolona z zakupu. Dziękujemy za zaufanie i cierpliwość. Miłego dnia, Dom Japonii

Udane zakupy

Jestem zachwycona asortymentem tego sklepu. Do tego profesjonalna współpraca z klientem, dobrze zapakowana i na czas dostarczona przesyłka. Serdecznie polecam!

Odpowiedź ze sklepu domjaponii.pl

Dzień dobry Katarzyna, Dziękujemy za tak miłą opinię 😊 Bardzo się cieszymy, że nasz asortyment przypadł Pani do gustu i że doceniła Pani zarówno obsługę, jak i staranne przygotowanie oraz terminową dostawę zamówienia. Dziękujemy również za serdeczne polecenie! Miłego dnia, Dom Japonii

Zawsze jest solidnie i na czas.

Od roku często korzystam z zakupów u Państwa. Rzec, które zamawiam wybieram także dla bliskich na prezenty, czy upominki. Obdarowani są bardzo zadowoleni i ja też. Dziękuję za dobrą współpracę. Danuta

Odpowiedź ze sklepu domjaponii.pl

Dzień dobry Danuta, Bardzo dziękujemy za tak miłą wiadomość i za Pani zaufanie 😊 Ogromnie się cieszymy, że nasze produkty sprawdzają się również jako prezenty dla bliskich i że zarówno obdarowani, jak i Pani są zadowoleni ✨ Dziękujemy za ten wspólny rok i mamy nadzieję, że nadal będziemy mogli dostarczać Pani odrobinę Japonii 😊 Miłego dnia, Dom Japonii
Porbelemem był jednak bardzo długi czas transportu, Zamowienei miąło przyjśc do paczkomatu odesłano do punktu pierwszezamówienie szło dłuzej niż drugie. Proponuje zmieńcie kuriera z DPS na innego

Odpowiedź ze sklepu domjaponii.pl

Dzień dobry Jan, Dziękujemy za opinię i przepraszamy za problemy związane z dostawą. Rozumiemy frustrację związaną z długim czasem transportu oraz zmianą miejsca odbioru przesyłki. Przekażemy również uwagę dotyczącą firmy kurierskiej dalej, ponieważ opinie naszych klientów są dla nas bardzo ważne. Mamy nadzieję, że mimo wszystko produkty spełniły Pana oczekiwania 😊 Miłego dnia, Dom Japonii